Gå til innhold

Har du fått med deg at forumet skal oppgraderes?
I utviklingsdagbok #2 snakker vi om det kommende tekstverktøyet og en ny funksjon - klubber!

Foto

Utdanning i utlandet: Visuelle Effekter


#1 Kallileo

Kallileo

    Bruker

  • Medlemmer
  • 1 353 innlegg
  •   11. mars 2007

Skrevet 16. november 2011 - 10:50

Hei, jeg har veldig lyst til å ta en bachelor i utlandet, men usikker på hvor jeg ta den. Tenker da på land og universitet/høgskole.

Jeg har vært interessert i dette siden jeg gikk Film og Visuelle Effekter på Nordmøre Folkehøgskule skoleåret 2010/2011.
Planen var å søke seg til utlandet dette skoleåret, men planen gikk i vasken da jeg var for sent ute med å søke til dette skoleåret. Derfor tar jeg nå et årsstudium i Form og Design, da jeg hadde lyst til å bli flinkere til å tegne, male, etc. Altså utfolde seg kreativt.

Jeg har vært i kontakt med Sonor i lengre tid, og fått hjelp til ulike studier ved skoler i Australia og New Zealand som tar for seg 3D og Animasjon. Dette er også noe jeg er veldig interessert i, men etter å ha drøftet lenge har jeg kommet frem til at det er Visuelle Effekter jeg helst vil gå.

Vurderer veldig sterkt Academy of Arts i San Francisco, for den virker veldig god. Vurderer også andre skoler i USA, og i Australia og New Zealand.


Spørsmålet mitt er:

Er det noen som har erfaring innen nevnte studier og/eller studievalg? Noen som har gått filmutdanning ved Academy of Arts eller på en annen skole i utlandet?


Karl Eirik
  • 0


0 bruker(e) leser denne tråden

0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere