Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  20947
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12 2019

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

6505 :)

1 Follower

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42450 profile views
 1. Med IPV6 får hver enhet egen, unik IP. Det er derfor lettere å spore enkelte individer. Ikke rart Kina vil presse igjennom.
 2. Går ut i fra denne har moderne innsprøytning og ikke forgasser. Da skal det ikke ha noe å si.
 3. Stabilisatorstag er også en gjenganger. Men vil tro verkstedet eller hvem enn som bytta fjør har sjekka dempertårn/fjærbeinslager. Det lageret er jo ofte en grunn til at fjøra knekker.
 4. Helt korrekt. Var derfor jeg skrev "prøve".
 5. Det er en kondensator. Ikke en chip. Du vil trolig få problemer med stabilitet uten denne. Dog er det en veldig billig komponent og et hvert verksted som kan lodde SMD burde kunne bytte denne. Men du bør prøve garanti eller reklamasjon først. De skal ikke ryke av seg selv.
 6. Uten plomberinger og med rett dyse skal de gå rett rundt 80km/t etter speedometeret. Og ja, det er like ulovlig å kjøre uten plomberinger som å kjøre med det heftighste trimsettet man får kjøpt for penger. Eneste mulige unntaket er hvis den bare går litt bedre enn den skal. Da kan det hende de lar tvilen komme deg til gode. Men ingen garanti. Plus at det er mindre sjanse for å bli stoppet i utgangspunktet hvis den ikke bråker og går veldig fort.
 7. Snur du dioden så vil sikringen ryke hvis du bytter om + og -. Hvis du ikke allerede har funnet ut av det. En ganske vanlig krets i mye småelektronikk.
 8. Ting blir fort veldig store når de kommer plutselig eller man blir skremt av dem. Var kanskje denne du møtte på? 😛 https://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2010/07/13/Gjør-elgen-dette-bør-du-løpe-850727.ece
 9. Så.... hvordan bruker man dataspill når datamaskinen er av eller i sleep?
 10. Hjelper ikke så mye hvis man ikke har kunnskapen eller verktøyene for å faktisk finne og fikse feilen. I tillegg er det mange koder som kan tolkes på mange måter og hvor man trenger videre feilsøking for å faktisk finne ut hva som er galt. F.eks. den gode gamle "Cylinder misfire"-koden.
 11. Ja, men utgiftene kan fremdeles bli ekstreme hvis man plutselig må isolere en hel bedrift med flere tusen datamaskiner, servere etc. Det er ikke bare å trykke "recover" så går alle klienter, servere og alt av lagring tilbake til slik det var helt automagisk.
 12. Strengt tatt var det 2 gevinster på 158 lodd.
 13. https://www.riksantikvaren.no/veileder/privat-bruk-av-metallsoker/#:~:text=Privat bruk av metallsøker er,metallsøking og automatisk fredete kulturminner. Du finner sikkert noe her.
 14. Jeg tenkte mer bestemt på Sondre D lengre oppe. 😛 Han virka ganske bastant på at det ikke er noe problem.
×
×
 • Create New...