Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  19159
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12 2019

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

5150 :)

2 Followers

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38757 profile views
 1. Ja jeg synes også det er rart at ikke alle grunnstoffene ble svidd til aske (karbon).
 2. Du må ikke blande kW og kWh. 171kWh på et år blir gjennomsnittlig ca. 0,47kWh om dagen. Eller et gjennomsnittlig forbruk på ca 20W (0,02kW). Med forbehold om at jeg kan ha regnet totalt feil. 😛
 3. Det er jo egentlig ingen vits. For nå som Virke og gjengen har fått stoppet privatimport av billigting så kommer jo de selvsagt til å begynne å selge alt slikt på Komplett, Elkjip, Power etc.
 4. Hadde ikke VW problemer med noen DSG-kasser?
 5. PS4 har vel optisk utgang. Så du kan bruke en optisk-til-3,5mm-overgang. f.eks: https://www.clasohlson.com/no/Deltaco-D-A-konverter/p/38-8422 Til denne trenger du en slik i tillegg for å bruke 3,5mm. https://www.clasohlson.com/no/Exibel-RCA-lydkabel/p/38-8089
 6. Vanligvis skrur man ut dørvrideren på innsiden og da kommer man til to skruer som holder hele låsesylinderen på plass.
 7. Det er ikke så mange mennesker i lille Norge, men vi har vel ganske stor kjøpekraft i forhold til mange andre land? Så Norge kan alikevel være et attraktivt marked.
 8. Skal han ha sub så er han avhengig av to forsterkere siden subben er passiv. Og glem Rec out. Den gir fullt signal hele tiden. Og det er Sub out du bør bruke siden denne er filtrert. Pre out er ikke filtrert og da må du ha et lavpassfilter i tillegg. Sub out og Pre out er beregnet til effektforsterkere. Ikke nødvendigvis aktive subber eller høyttalere. Og du bruker Sony som nettopp en effektforsterker. Siden Sony ikke har Main In så må du bruke f.eks. Aux in og sette volumkontrollen til et passe nivå på Sony.
 9. Har du ikke suboowfer out eller pre out på Kenwood så er det ikke så mye du kan gjøre. Tror ikke Rec out vil fungere. Evt. kan du jukse det til med en høy- til lavnivåadapter. Du kobler denne fra fronthøyttalerne på Kenwood til en inngang på Sony. Men da mangler du fremdeles filter med mindre det er innebygd i subben.
×
×
 • Create New...