Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  19010
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

5015 :)

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

38439 profile views
 1. Det er nettopp derfor han får avslag etter avslag. De tør ikke la ham få en rettsak til siden de vet de risikerer at han går fri. Han kommer til å få avslag neste gang også.
 2. Ekstraavgiftene (som jeg spådde for lenge siden ville komme, og som det VIL bli flere av) blir lagt på for å stoppe eller redusere svenskehandelen ja. Disse avgiftene går rett i staskassa og ikke til posten.
 3. Pluss sukkeravgift, sjokoladeavgift og whateveravgift til staten avhengig av hva det er snakk om.
 4. Batteriet vil fremdeles enten tappes eller lades. Du kan ikke tappe og lade det samtidig.
 5. Med disse kortene er du avhengig av å ha SPDIF-header på hovedkortet.
 6. Eneste jeg kan tenke meg er at han vil kunne trekke strøm direkte fra solcellene samtidig som batteriene får lading.
 7. Prisen høres ut som en OEM-lisens. I så fall er den låst.
 8. Om jeg ikke husker feil så vil en oppgraderingslisens være låst til hardware akkurat som OEM-lisenser. Hva slags lisens hadde du opprinnelig?
 9. Den grønne ledningen du kobler til en svart er power-on signal. Dette er aktiv lavt (trenger 0V/GND) og må være aktivt så lenge PSU skal levere strøm. Kobler du denne i fra, eller den blir høy eller ikke tilkoblet så vil PSU slå seg av. PSU får dette signalet fra HK så feil på HK eller kortslutning i noe som er tilkoblet HK kan også gjøre at PSU ikke slår seg på. Du bør koble fra absolutt alt unødvendig og prøve å skru den på da. Koble fra harddisker, floppy, evt. lydkort, skjermkort og andre ting som er tilkoblet HK. HK får signal fra bryteren i kabinettet så det kan være lurt å sjekke denne også. Du kan finne tilkoblingen til pwer-knappen på HK, koble den fra og manuelt koble i sammen de to pinnene. F.eks. med en skrutrekker eller noe. Dette signalet trenger kun en puls. Dvs. PC skal forbli påslått når du tar bort skrujernet. PC-en ser ut til å være veldig gammel så det er ikke usansynlig at HK har tatt kvelden. Hvis den er veldig gammel kan du se etter ødelagte kondensatorer f.eks. Det er et ganske sikkert tegn. Du kan også risikere problemer med en moderne PSU hvis den er veldig gammel. Moderne PSU-er leverer mesteparten av effekten på +12V mens eldre PC-er trekker mesteparten av effekten fra +5V.
 10. Du får jo nye PSU-er på f.eks. Power fra 435,- Nei. Et klikk er ikke et sikkert tegn på defekt strømforsyning.
 11. Når bilen ikke lengre er din så har du jo ikke noen bil å forsikre. Jeg ville tro at du da kan si opp forsikringen. Kjøper er da ansvarlig for forsikringen siden bilen da er hans, og ikke din.
 12. Du er rimelig inkompetent hvis du ikke vet forskjell på strøm og energi.
 13. Søk etter Jumpstart PSU på google og gjør den testen. Funker den ikke da så er den dau. Hvis den funker med jumpstart så kan det være f.eks. HK som er gåent. Husk å koble fra alle strømledningene siden en kortslutning i en komponent kan gjøre at psu ikke starter uansett.
 14. Hjelper lite med LED-bar hvis han stryker på PKK pga. slitte lykter. Samt at han sikkert trenger nærlys også en gang i blandt.
 15. Hvor mye strøm bruker så en direktevarmer i forhold til en vanlig vv-bereder? Nå mener jeg strøm, og ikke energi. Problemet er at etterhvert blir prisen for energi dyrere jo mer strøm du bruker på en gang. Da hjelper det lite at det er mindre tap med en direktevarmer hvis strømmen den bruker er f.eks. 4x så dyr. Det er ikke det at vi ikke stoler på direktevarmerne dine. Det er mer at vi ikke stoler et fnatt på staten og kraftselskapene.
×
×
 • Create New...