Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  19607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12 2019

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

5508 :)

1 Follower

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39619 profile views
 1. Det er ikke noe bedre selv om man ikke har gjeld. Har fast jobb med 100% stilling og omtrent null gjeld men får ikke lånt en krone av bankene for det.
 2. Jeg ville gått for en ren SSD. Ikke en SSD-harddisk/hybrid.
 3. Ja. Fastlegen din fikser dette på null komma svisj. Gjort det selv to ganger.
 4. Uten olje vil de slippe gjennom alt av fint støv. Spesielt K&N. Det er i prinsippet olja som er filteret. Stort sett filtrerer de dårligere, og det er nettopp derfor de gir mer luft. Noen unntak er det selvfølgelig. Kon-filtre med veldig stor overflate kan filtrere bedre og gi mer luft.
 5. Tror det er begrenset hvor bra lyden blir på en diesel. Disse har ikke gasspjeld og har derfor full "innsuging" hele tiden. Du vil ikke få samme "induksjonslyd" som man får på en bensinbil når man gir gass. Olja fra K&N-filtre kan tulle med, eller ødelegge MAF-sensorer. Pluss at K&N er elendige på filtrering så du risikerer større motorslitasje. Foam-filtre som f.eks. Pipercross og UNI-filters er mye bedre men igjen så kan olja tulle med MAF-sensorer.
 6. sedsberg

  PS4 Disk

  På de eldre er det et ganske vanlig problem med eject-knappen. Den er kapasitiv og "henger seg opp" hvis den blir full av fett og drit. Den må da tas ut og renses grundig. Det måtte jeg på min. På nyere PS4 så er denne byttet til en vanlig micro-switch så de skal ikke ha det problemet.
 7. http://www.dekkalkulator.com/
 8. Ser mange bruker Zoom sine lydopptagere. De koster ikke all verdens.
 9. Kanskje fordet de har temperatursensor i Støpselet som kutter ladinga ved høy temperatur?
 10. Hva enn forsikringsselskapene bryr seg om. Og jeg synes det er rart at en ny 13A-kurs ikke tåler 75% belastning i noen få timer, og en 16A schuko ikke tåler 62% belastning engang.
 11. Men så et spørsmål; Hvis man ser hos de som selger kabelen så står det følgende: Må man alikevel ha B-vern og 10A-sikring i skapet?
 12. Ja, det var under tvil jeg valgte hybrid. Neste gang blir det vel bensin eller diesel igjen. Går ut i fra hele garasjen nå kommer til å eksplodere som i Beirut siden det er 13A-sikring i skapet og ikke en 10A.
 13. Ikke alle har mulighet til å sette opp eget ladepunkt. Hvis huseier setter seg på bakbeina og/eller det er asfalt/betong/whatever mellom hus og garasje/ladeplass så blir det fort mye jobb og masse penger. Hvis man i det hele tatt får lov.
×
×
 • Create New...