Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  22783
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12 2019

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

7971 :)

1 Follower

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

55889 profile views
 1. Drapet kommer til å få enorme konsekvenser for Norges rykte i utlandet. https://www.nrk.no/norge/fleire-store-internasjonale-medium-og-mange-brukarar-av-sosiale-medium-omtaler-avlivinga-av-freya-1.16067421
 2. Hadde de venta med å drepe til den hadde nappa til seg en badegjest til frokost så hadde vel DET også vært galt.
 3. Du trenger nok ikke tenke på spenning. Det tar HK og BIOS seg av.
 4. Skal man presse ut lageret må man ha plass bak. Da må drivakslingen vekk.
 5. Man må vel også ut med drivakslene? Noe som innebærer å løsne deler av hjulopphenget. Her er det mye som kan gå galt og bli ødelagt. Pluss at noen av boltene/mutterne må byttes selv om man får de av uten å skade de.
 6. Samtidig: https://www.nrk.no/nyheter/rekordmange-ulver-kan-skytes-i-sverige-1.16067385 Og ikke en kjeft bryr seg. Kanskje fordet de ikke har navn? 😛
 7. Husk at folk flest er ikke interresert i å spare strøm. De er interresert i å spare penger.
 8. Søk på Youtube først og se noen videoer av hjullagerbytte. Spesielt foran kan det bli ganske komplisert. Hvis du tror du kan klare det kan du finne lager hos f.eks. Skruvat. Prisen kan ligge rundt 800kr. og opp til et par tusen avhengig av type. Vet ikke hva det er på passat men er du heldig er det av alt-i-ett-typen hvor du ikke trenger spesialverktøy. Ene typen: Andre typen:
 9. Så lenge man ikke snakker om varmepumper og lignende men bare rene elekriske ovner, være seg infravarmere, panelovner, konvektorovner etc. så gjelder følgende: Energi inn = Energi ut. Sender man inn 500 watt med strøm får man ut 500 watt med varme. Om det inkluderer lysrør, strålevarmere, magiske steiner eller andre ting spiller ingen rolle. Eventuelle forskjeller vil være hvordan varmen spres, støy og eventuelle bi-effekter av høy temperatur på elementene.
 10. Det er forresten veldig lett å ødelegge lageret hvis man ikke vet nøyaktig hva man gjør. I tillegg trenger du avdragere og en måte å få løs innerste del av lageret fra spindelen.
 11. Det varierer veldig. På noen holder det med vanlige fastnøkler og litt muskler. På andre må man ha spesielt pressverktøy.
 12. Det er fremdeles varme. Og ingen spesifikasjoner. Bare en vegg av dårlig oversatt svada.
 13. 1500W til 5000kr ja. Jeg har en varmeovn på 2000W til 300kr.
 14. Den første vil jeg tro var ren svindel. Neppe bedre enn en vanlig frittstående ovn.
×
×
 • Create New...