Gå til innhold

sedsberg

Medlemmer
 • Innlegg

  24 827
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

sedsberg vant dagen sist 12. januar 2019

sedsberg hadde mest likt innhold!

1 følger

Om sedsberg

 • Bursdag 14. nov. 1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

72 891 profilvisninger

sedsberg sine prestasjoner

10,2k

Nettsamfunnsomdømme

52

Hjelpsomme svar

 1. Ja, det burde stått advarsler på E10-pumpene at den ikke er anbefalt på utstyr som ikke brukes regelmessig. Edit: Og gammelt utstyr/kjøretøy selvsagt.
 2. Det er vel derfor han vil bruke den på bilen vil jeg tippe.
 3. https://www.dagbladet.no/nyheter/bitter-strid-i-usa/80637349 Da var det over. Ukraina må nå klare seg uten USA og blir avhengig av Europa for framtidig støtte.
 4. Olja kan tulle med ting som oksygensensorer og luftmassemålere. Du kan jo uansett bare tynne den ut litt. F.eks. hvis du allerede har bensin på bilen.
 5. Kan godt hende jeg tar feil her.... men kan det muligens, kanskje være en mulighet for at man med flere pigger i kontakt med isen kanskje får bedre grep? Muligens? Er vel en grunn til at piggdekk har mer enn én pigg pér dekk?
 6. Hvorfor kjører de speedway med slike dekk hvis piggritt er best? 🤪
 7. Vel... et lite problem med å bruke H2 i forbrenningsmotorer.
 8. I samme gata som Solar Roadways. Det var vel en del her inne som var hellig overbevist at det også var fremtiden. Har ikke hørt noe fra de etter resultatene kom frem. 😛 https://interestingengineering.com/innovation/solar-roadways-engineering-failure
 9. Det smalt godt da parkbremsmekanikken i ene bakhjulet knakk på forrige bilen min. Tok en stund men etterhvert begynte det å bli veldig masse rare lyder bak.
 10. Har hatt godt hell med Promise og SI.
 11. Vanlige, billige SATA-kontrollere starter opp på kun noen få sekunder. Samme med billige RAID-kontrollere (som egentlig ikke er RAID-kontrollere).
 12. Å tørke luft for å få vann og så hente ut H2 ved elektrolyse er ekstrem sløsing av energi. Det blir enda mindre effektivt en disse aliexpress-kitene man kan montere på bilen for å generere H2 med strøm bra dynamoen og injisere denne i motoren.
 13. 100 mil ja. Hvor man kan kjøre 400 mil på samme energien med en elbil.
×
×
 • Opprett ny...