Jump to content

sedsberg

Medlemmer
 • Content Count

  19435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

sedsberg last won the day on January 12 2019

sedsberg had the most liked content!

Community Reputation

5370 :)

1 Follower

About sedsberg

 • Birthday 11/14/1977

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39237 profile views
 1. Bare hastighet. Det er et veldig lite lokalt nettverk så det trenger ikke være 100%. Det er ikke engang tilkoblet internett.
 2. Tror nok heller de vil bli ledd av i stedet for å risikere et jækla baluba av uante dimensjoner hvis VK plutselig går fri.
 3. Hvis de ikke kan bruke DNA-et så vil jo det si at det ikek er noen nye bevis. Da vil de nekte gjennopptagelse igjen. Jeg er sikker på at de kommer til å nekte uansett. Det er alt for stor risiko for dem å la ham få saken prøvd på nytt.
 4. Kan du ikke bare koble to reléer i serie da?
 5. Ikke akkurat noen sensasjon siden PS5 bare er en oppgradert PS4. Samme arkitekturen og alt. Det er jo det samme som at PC-en min fremdeles kjører de gamle spillene mine selv om jeg oppgraderer alt. Eller kjøper ny, kraftigere PC.
 6. Og hadde vi ikke hatt personnummer så hadde jo svindlerne brukt noe annet i stedet. Navnet f.eks. Skal vi avskaffe navn også da kanskje?
 7. Husk at eksosen består av bl.a. vann. (CxHy -> CO2+ H2O). Det er ofte helt normalt at det ryker litt hvitt/grått av eksosen, spesielt hvis det er kaldt ute.
 8. Husk at disse er horribelt inneffektive i forhold til fastmonterte. Har du mulighet bør du skaffe en med separat inne- og ute-del. Eller i det minste en med to slanger, selv om disse er ganske sjeldne. De vanlige frittstående "flyttbare" blåser jo lufta du har brukt masse strøm på kjøle ned rett ut. Da trekkes det også ny, varm luft inn i rommet så du får enda mer å kjøle på.
 9. Det kan i mange tilfeller være en ekstremt dum idé! Du risikerer å bulke og ripe opp ting hvis garasjejekken ikke har samme spor. Finn et solid punkt under bilen. Hjuloppheng/demperoppheng f.eks. Hvis det kan holde oppe hele bilen så tåler det sansynligvis å bli jekket opp der. Og bruk sånn jekkepute/gummikloss for å unngå riper og bulker.
 10. sedsberg

  Ulyd clutch ute

  Høres ikke ut som noe typisk clutch-lyd. Alt for sakte. Sjekk at ikke eksosen henger løst og banker imot noe. Og sjekk alt av motorfester og girkassefester. Høres mer ut som noe løst som banker imot noe.
 11. Sony vil helst at vi skal kjøpe de gamle spillene en gang til på PS Store.
 12. sedsberg

  Ulyd clutch ute

  Er det den bankelyden som starter ca. på 0:07?
 13. Enten det eller måle spenningen over den ved en kjent strøm. Da kan du regne ut motstanden. Vil tro det er veldig lav ohm og da trenger du et veldig bra ohm-meter. Billige multimetre er som regel ekstremt unøyaktige under ca. 10 ohm. Du må til og med ta motstanden i ledningene til probene med i beregning.
×
×
 • Create New...