Gå til innhold

bubba477

Medlemmer
 • Innlegg

  1 021
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bubba477

Nylige profilbesøk

7 100 profilvisninger

bubba477 sine prestasjoner

1,1k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Er rart dette er et stort problem da de fleste spillselskaper har veldig strenge retningslinjer mot slikt. De fleste spill har jo blokkerings og rapporteringsfunksjoner i dag. Skru av voicechat og bli enda sikrere. Til slutt, det er alltid en dust på nettet et sted så det er umulig å få helt slutt på det.
 2. Orker ikke mer moderne Blizzard. Alle spillene deres er bare en butikkfront nå. Sjelen og moroa er borte. EA 2.0.
 3. Har gjort alt i spillet og har alle krefter på nivå 10. Er klar for bugfixer og mer innhold. Virker desverre som det kommer til å ta lang tid.
 4. Hines er litt skarp i kantene av og til men han har vært med på å lage flere av mine favoritt spill. Lykke til videre!
 5. En ting verden trenger mindre av er flere utgaver av disse spillene...
 6. Lag bra spill som folk vil ha og de selger. Ikke lag glorifiserte butikker med et spill inne der et sted eller hyperpolitiske fingerpekende prekener. Telltale er et eksempel på at man ikke kan gjøre det samme for alltid, hvert spill er jo bare en liten variant av det forrige.
 7. "gjennomspilling 6 av 10 totalt" bare av ren nysgjerrighet; Hvorfor har du bestemt deg for å spille gjennom spillet 10 ganger? Det er som Phido sier: Hvis du velger å starte spillet på nytt så starter du med en drakt og et skip som er bedre enn forrige gjennomspilling, hvis du tar oppdragene som skaffer deg krefter så vil disse akkumulere for hver gang du fullfører og starter spillet på nytt. Skipet oppgraderes 6 ganger mens drakt og superkrefter kan oppgraderes 10 ganger ved å fullføre og starte på nytt. For drakta så er det tilfeldig hva slags egenskaper den får når du starter på nytt. Man må gjennom en forkortet main quest 10 ganger for å makse ut karakteren. Anbefales kun for de med tid og lyst. Har ikke noe annet å spille nå. 😋
 8. Jeg er nå på gjennomspilling 6 av 10 totalt. Må si meg enig i at litt av magien er borte men det er mye å henge fingrene i. Bethesda har dog mye å lære om spill design. Menyene er fortsatt noe jeg sliter med 150+ timer inn i det og det er slitsomt å måtte tilbake til oppdragsgiver for hvert eneste tempel....
 9. Her ser vi nok et eksempel på hvordan politikk i det virkelige liv aldri bør dras inn i fiksjon. Å fjerne noe som den enkelte spiller bare ser i sitt eget enspiller spill er ganske vilt. Nexus mods verdiposerer.
 10. Veldig, veldig rart at dette ikke var på plass da spillet ble lansert!
 11. Ytelsen er ikke spesielt bra nei. Deler av spillet er også forferdelig stygt å se på, spesielt filler npcs i byene og teksturene i den første store byen man kommer til. Det verste er dog menyene i spillet. De er verre enn noensinne. Ingenting blir forklart og jeg må mange ganger google meg frem til hvordan jeg skal lande, flytte gjenstander mellom skipet og meg selv etc. Å kjempe mot andre romskip i rommet er heller ikke det helt store. Det "hakker" litt og man dør ekstremt raskt i forhold til de andre delene av spillet. Ellers er det så langt et artig nok spill.
×
×
 • Opprett ny...