Gå til innhold

Kenhten

Medlemmer
  • Innlegg

    601
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kenhten sine prestasjoner

399

Nettsamfunnsomdømme

  1. Håper noen cracker konsollen få dager etter launch og lager en emulator 😆
  2. Hva skal du med RGB i PCen? PC vifter skal være brun og beige for da går PCen fortere 😂
  3. Thunderful Publishing selger SteamWorld serien billig + noen av de andre spillene. https://store.steampowered.com/news/group/35370473/view/4170971564125180710 https://store.steampowered.com/bundle/32146/The_Gunk_and_Wavetale/ Edit: Hades 66% på Steam
  4. Kuttet ut alt av kredittkort for ca. 5.5 år siden da jeg begynte å spare til pensjon i ASK. Kuttet ut Klarna for ett eller to år siden. Brukte aldri noe payback/bonusordninger på kredittkortet bortsett fra en eller to ganger da jeg hadde DNB og kunne benytte meg av Power/Elkjøp greia. Kjøpte en Surface 2, må være 12-13 år siden den kom ut. Alt er mye bedre uten. Har debet kort i Bulder bank og Revolutt når jeg er i Danmark. Bruker PayPal når jeg handler online evt. med det virtuelle kortet hos Revolutt når PayPal ikke er mulig. Betalte også hele kredittkortet ved forfall, men når man kjøper mer enn man bør så kan det bli trangt fra forfall til neste lønning. Nå sparer jeg opp på en egen sparekonto til hobbyfjas. 350kr/uken. Har aldri brydd meg om bonuskort. Jeg handler der jeg ønsker og ikke hvor et bonuskort dikterer meg til å handle. Eneste jeg har er familikort hos Coop så kjerringa får bonus de få gangene jeg handler mat. Edit: Jeg var mer impulsiv da jeg hadde kredittkort. "Oi! Sjekk det tilbudet!" Så dro jeg kort. Nå planlegger jeg mer og kjøper når jeg har pengene til fjas.
  5. Ja. Stemmer det. For meg som kjører Linux blir det 110GB + 1.5GB(prefix folder med C-drive etc.)
  6. Folk som ikke klarer å sjekke og sende inn skattemeldingen kan umulig være i arbeid. Er de det så må jeg bare si kondolerer til arbeidsgiverene. Årets skattemelding var utrolig enkel og oversiktlig. Sendte inn samme dag som jeg fikk den og skattepengene var inne på konto i løpet av en uke eller to.
  7. Jeg har et problem. Ikke et spill problem, mer et kjøpe problem 😂 Mass Effect fungerer på Linux 👍 Damn, det spillet har de pusset opp. Ser faktisk veldig lekkert ut. Jeg er ikke fan av RPG men jeg er Sci-Fi fan. Jeg likte Babylon 5 på 90-tallet. Likte også serier som Battlestar Gallactia, Farscape, Firefly osv... Så noen videoer på YT før jeg betalte hele 60kroner for spillet.
  8. LOL 😆 Samme her. Avvik... Venter på en sykkel til guttungen. Skulle få den i går. Så skulle den bli levert mellom 17:40 og 18:40 i dag. Vi så Bring bilen kjøre inn til garasjene, snudde og kjørte rett forbi. Etter en stund kjørte han fort forbi igjen, motsat vei. Sikkert 50-60 i 30 sone. Og borte var han. Bor i Horten.
  9. Den kom tilbake til 90% rabatt. Spillet er Hellblade: Senua's Sacrifice
  10. Synes det ikke er så mye av interesse på game pass. De spillene jeg ønsker meg vil jeg betale for, ikke leie via ett abonnement. Kjøper de heller på Steam sale. Det nye familesharing beta'en på Steam er fantastisk.
  11. Har hørt at det er problemer med både Fallout 4 og 76. Har ikke merket noe. Har grei variabel FPS på begge. Kanskje Proton laget mellom Windows spill og Linux hjelper meg. Whoohooo... a win🙄
  12. Nettopp fått installert 24.04 på en gammel Thinkpad X260 med i7-6500U. Fungerer til browsing, se YT, litt film.. ikke noe kraftige saker. Men Ubuntu 24.04 fungerer utmerket på denne gamle laptop'en. Alle funksjonstastene fungerte; Volum, lysstyrke, printscreen, filer, settings... Denne gangen fungerte det innebygde webkameraet. Installeringen tok ca. 10 minutter. Vet ikke helt om jeg liker at det er nesten bare Snap. Installerte gdebi for å installere .deb programmer. Måtte gjøre det med Chrome. Installerte flatpak også. Kommer til å gå for Ubuntu 24.04 på alle de andre PCene der jeg ikke bruker ChimeraOS. Savner det kjedelige og stabile.
  13. Da jeg sjekket ut det spillet fant jeg et indie spill som hadde 90% rabatt og hadde 3 minutter igjen. Selvfølgelig måtte Steam ha hele PayPal innloggings greia akkurat da. Husket ikke passordet og måtte lete det opp og da jeg skulle betale kostet spillet 200kr 😭
  14. Har refreshet ubuntu.com/download i hele dag 😆 Skal laste ned og installere på flere PCer i huset. Min og ungene, men først skal jeg teste ut på en laptop og en miniPC.
×
×
  • Opprett ny...