Jump to content

Uderzo

Moderatorer
 • Content Count

  7349
 • Joined

 • Days Won

  36

Uderzo last won the day on July 30 2017

Uderzo had the most liked content!

Community Reputation

18776 :)

1 Follower

About Uderzo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29779 profile views
 1. CPU-en gjør en bedre jobb, spesielt hvis du reduserer oppløsningen ned til lavere enn 1080/720 i transkodingen. Men GPU-er er helt fullstendig overlegen når det gjelder hastighet/kapasitet. Men du får litt lavere kvalitet på bilde. Ved å bruke Nvidia NVENC så kan serveren leve videre en god stund uten å måtte oppgradere noe som helst. Kapasiteten vil øke betraktelig. Og hvis du ikke har noe i mot å mekke på drivere så trenger du ikke å bruke mange kronene hvis du går for et GTX kort https://support.plex.tv/articles/115002178853-using-hardware-accelerated-streaming/
 2. 2 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 3. Jupp, du trenger ikke en kraftig CPU for å kunne dra nytte av en P2000. CPU-en brukes kun til å transkode audio når det er behov for det, og det krever langt mindre ressurser sammenlignet med video.
 4. Som en fellow plex bruker så kan jeg anbefale kanalen hans, masse nyttig info
 5. Nesten alt av 4K materiale er i dag i HDR, som ikke plex støtter når videoen blir transkodet. Så jeg vil fraråde deg å bruke ressurser på å transkode 4K, min 8 kjerner(1800x) klarer kun 1 4k transkoding stream(HEVC til H264), da med blasse farger siden HDR fungerer kun ved direkte avspilling. Du kan bruke f.eks bruke Quadro P2000 og oppnå 8 streams, men igjen, ikke HDR video. Byte my bits har en fin gjennomgang.
 6. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres. Minner om at denne tråden omhandler Zen/Ryzen, ikke noe annet.
 7. Dette har lite å gjøre med helse og legger ikke opp til en matnyttig diskusjon. Stenges.
 8. Nei, du er ikke merkelig. "Cuckolding" er en ganske vanlig fetisj. Hvis du og partneren din liker det, så er det bare å kjøre på, bare pass på at "kjørereglene" er klare for alle parter Jeg personlig kunne aldri gjort noe slikt, men "you do you boo".
 9. Hvis du ønsker mer fokus på fornybare energikilder og store reduksjoner av co2 utslipp så er det klokt å holde seg til fakta og ikke komme med slike ekstreme overdrivelser. Menneskeheten er ikke utdødd om 100 år grunnet klimaendringer, ringvirkningene vil være store og få store konsekvenser, skal ikke gå inn på alt her, men menneskeheten dør ikke ut, det er skremselspropaganda. Jeg er mer bekymret for økende mistro til vaksiner og overdreven bruk av antibiotika, som kan få alvorlige globale følger, enn klimaendringer når det gjelder potensiell massedød. Spesielt med tanke på sykdommer som vil spre seg til nye områder på grunn av klimaendringene, som f.eks malaria. Men som jeg var inne på, klimaendringene vil føre til endringer på planetens systemer som vil få veldig alvorlige følger for menneskeheten, men selv om det på mange måter er snakk om liv og død, så er det tvilsomt at det blir utelukkende død.
 10. Necrobump, tråden stenges.
 11. 5 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 12. Uderzo

  Mulig å bli mindre våt?

  1 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 13. Ah, da misforstod jeg. Var ikke klar over at "populære" var et valg.
×
×
 • Create New...