Jump to content

Uderzo

Moderatorer
 • Content Count

  7733
 • Joined

 • Days Won

  35

Uderzo last won the day on July 30 2017

Uderzo had the most liked content!

Community Reputation

19172 :)

About Uderzo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30729 profile views
 1. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 2. Flyttet til "Oppslagstavlen". Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 3. 3 innlegg er fjernet fra tråden pga spam/OT, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 4. Nei, han snakker om AB(Anonym Bruker) som poster innlegg i din tråd.
 5. Uderzo

  Mal

  Ok, hvis du trenger hjelp med noe så kan du lage en tråd med en problemstilling. Denne stenges.
 6. Jeg tenker vi setter en strek for "moroa". Poengløs tråd stenges.
 7. Hvis ikke de kan bruke anonyme brukernavn så kan de la være. Hvis de ikke kan stå for det sier så er det kanskje like greit? Det vil være særdeles vanskelig å debattere under slike forhold, da det er vanskelig å holde oversikt over hvem som er hvem. Og terskelen for å trolle og utvise generell ufin/dårlig oppførsel vil bli lavere, da det vil få mindre konsekvenser når ingen vet "hvem" du er.
 8. Det synes ikke jeg. Det er ødeleggende for debatten og vil føre til at kvaliteten på forumet vil falle drastisk. Det gir mening å tilby AB slik det er i dag.
 9. Flyttet til "helse". Tilbakemelding tas på PM. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 10. Ja, den hypotesen er så absurd at jeg blir helt målløs. Svein Holden er forsvareren hans. Jeg kan ikke se at Holden har gjort noe annet enn det som forventes av en advokat som forsvarer en mordmistenkt, og hans jobb er å ivareta klientens interesser. Hvis Hagen ønsker å anmelde eller protestere etc. på noe, så er det helt normalt at forsvareren bringer det videre.
 11. Jeg håper virkelig du tuller nå. Er du seriøs?
×
×
 • Create New...