Jump to content

Uderzo

Moderatorer
 • Content Count

  7397
 • Joined

 • Days Won

  35

Uderzo last won the day on July 30 2017

Uderzo had the most liked content!

Community Reputation

18833 :)

2 Followers

About Uderzo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29996 profile views
 1. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, antivaxx er ikke temaet for tråden. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 2. Samme teknikk ble brukt i "Birdman" tror jeg, få klipp som går sømløst over i hverandre, som får filmen til å se ut som den er filmet i en tagning. Gleder meg til å se filmen 😊
 3. Jeg tror vi setter en strek her.
 4. Tråden er splittet ut fra en gammel tråd. Tilbakemelding gis via PM.
 5. Vi tillater ikke sletting av innlegg siden det ødelegger konteksten i tråder. Akkurat for øyeblikket er det heller ikke teknisk mulig etter en hvis tid, grunnet den nylige oppgraderingen av forumet. Den funksjonen måtte skrus på for å kunne oppgradere forumet. Når det vil være mulig å redigere innlegg igjen på samme måte som før, vet jeg ikke per dags dato. Det må nesten noen andre svare på. Edit: Det skal være skrudd på igjen nå.
 6. Tråden gjenåpnes under tvil. Det forventes et saklig nivå, useriøsitet som f.eks snakk om borgervern og utspill som ikke er godt for noe annet enn å starte helt unødvendige krangler, vil fjernes sporenstreks. Advarsler kan bli delt ut.
 7. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga persondiskusjon, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 8. Flyttet til "forbrukerrett". Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 9. Da beveger vi oss mot politisk korrekthet, hvor staten setter føringer på hva medier kan dekke f.eks. VG er et privat selskap, og staten bør holde seg langt unna. Jeg tror tanken bak statsstøtte er å sikre uavhengighet, at de skal være mindre avhengig av kommersielle interesser. Jeg er ikke en tilhenger av statsstøtte, etter min mening så lyktes de ikke så godt med det. Både politiske og kommersielle interesser påvirker i stor grad mediene i dag. Det er tåpelig av VG å shadow banne lesere, det er veldig useriøst. Men å gå inn og bestemme hva de skal ha av innhold på nettavisen sin, da er virkelig Norge den siste sovjetstat.
 10. Du er ikke vanskeligstilt, så Husbanken kan du glemme. Ja, du må spare.
 11. Ja, hvis du har penger å avse. Når du starter når du er så ung så trenger du ikke spare så mye per måned som en som starter i 40-åra. Da må man ut med langt større summer per måned for at det skal monne nok. Så jo tidligere jo bedre. En liten sum fremover, så kan du øke den når du blir ferdig med utdanning og har fått deg en fast jobb. Om IPS lønner seg, som tråden handler om, for deg er jeg dog usikker på. Her bør andre som har mer peil uttale seg. Vil anbefale deg å lage en tråd for ditt tilfelle, gode sjanser for å få mange råd og tips på hva du kan gjøre i årene fremover. BSU, dog ikke pensjonssparing, er noe jeg absolutt anbefaler så fort du har en inntekt som overskrider frikort grensen, spesielt hvis du kan sette inn maksbeløpet. Da kan du dra nytte av en fin skattefordel du kan reinvestere inn i BSU. Det er dog ikke noe krav, men du kan potensielt gå glipp av en del penger hvis du ikke kan dra nytte av skattefradraget. Men du skal heller ikke kimse av den gode renten du får på BSU.
 12. Gjennom dialog med SSFF, Seksjon for selvmordsforskning og forebygging, har vi fått råd om hvordan vi skal behandle innlegg fra forumbrukere som vurderer selvmord. Tråden blir derfor stengt og vi henviser den eller de som måtte ha reelle tanker om dette, til profesjonell hjelp. Forumbrukerne her inne har ikke nødvendigvis nok kunnskap og forutsetning til å takle en situasjon som dette. Det finnes dyktige folk der ute som kan hjelpe deg med den slags tanker. Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å ta kontakt med en av disse for en prat. Du kan også ta kontakt anonymt på nettet gjennom nettsidene til Kirkens SOS. Kriseinformasjon i nødstilfelle Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge : 815 33 300 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97) Kirkens SOS Chat (åpningstid mandag til fredag 18:30-22:30 Akutt selvmordsfare? Ring 113 Legevakt: 116 117 Krisetelefon for barn og unge: 116 111 Giftinformasjon: 22 59 13 00 Om noen har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med meg, eller andre i moderatorlaget til Diskusjon.no, over personlig melding.
 13. Det har de faktisk https://www.naf.no/om-naf/nytt-fra-naf/derfor-har-elbilen-to-batterier/
×
×
 • Create New...