Jump to content

Uderzo

Moderatorer
 • Content Count

  7554
 • Joined

 • Days Won

  35

Uderzo last won the day on July 30 2017

Uderzo had the most liked content!

Community Reputation

18997 :)

About Uderzo

 • Rank
  Moderator

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30406 profile views
 1. 5 innlegg er fjernet grunnet persondiskusjon/krangling. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 2. @debattklovn Jeg ser du fortsatt ikke har svart på det. Dette fremstår som en ren svartmaling av et offer for politibrutalitet som denne gangen endte med å bli et drap(nok engang). Han hadde en kriminell fortid, hva så? Betyr det at han på en måte fortjente å bli regelrett henrettet mens hans lå på bakken med håndjern på?
 3. Det må du gjerne mene, men hvis man kjøper varer i butikker så har man ikke en lovbestemt rett til å returnere varen, som man har hvis man kjøper på nett. Flere kjeder har veldig rause åpent kjøp/bytte villkår, at de velger å ikke tilby det nå i disse covid-19 tidene er mildt sagt uheldig for dem, spesielt hvis ikke dette har blitt formidlet godt nok ut til kundene i forkant av kjøpet og får mange henvendelser i ettertid. Det virker som hensynet til de ansatte i butikkene har veiet høyere enn kundene, selv om tiltakene kan være uberettiget i så måte. Om Elkjøp i praksis har sluttet å tilby åpent kjøp eller ei, gjenstår og se. Såvidt jeg vet så har ikke TS fått svar på sin henvendelse enda. Men TS har også sagt at varen ble kastet, så ikke så lett å forstå seg på saksgangen her.
 4. Som nevnt så kjøpte ikke TS produktet på nett.
 5. Jeg spør igjen, han har en kriminell fortid, hva er poenget ditt?
 6. Og så, hva er poenget ditt?
 7. Der forsvant 2 innlegg hvor 1 var regelrett rasistisk og det andre med sterke rasistiske konnotasjoner. Rasisme tolereres ikke, advarsler og i ytterste konsekvens, utestengelser, vil deles ut hvis dette fortsetter. 3 OT innlegg ble også fjernet. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 8. Der forsvant 19 innlegg. Woke/SJW/generell politikk osv. har vi faktisk et mer egnet sted for å diskutere. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 9. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga OT, ha en sivilisert debatt folkens. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 10. 1 innlegg er fjernet fra tråden pga flamebait, tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 11. OT med rasistiske konnotasjoner er fjernet. Ha en sivilisert og saklig debatt folkens. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 12. Jeg tror vi setter en strek for denne necrobumpen.
 13. Ingen innlegg i denne tråden er blitt fjernet. Jeg antar du forveksler denne tråden med et annet kommentarfelt.
 14. 7 innlegg er fjernet. Nå roer vi oss litt ned her. Jeg skjønner at saken vekker mye engasjement, men la oss diskutere saken og ikke hverandre. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
 15. Der forsvant flere innlegg. Jeg understreker, vaksine/anti vaxx-debatten kan tas et annet sted. Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.
×
×
 • Create New...