Jump to content

toreae

Medlemmer
 • Content Count

  4692
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1409 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

39505 profile views
 1. Her er en som har gjort en del utregninger, og funnet bevis mot Hans. Jeg har ingen anelse om det skal være bevis eller "bevis". Milky Chess (Brasilianer) https://www.youtube.com/watch?v=YnnJ0Da4Rp0
 2. Hvordan Lyman ble tatt tilbake: https://www.youtube.com/watch?v=g-MhpEBMk1E Og litt Ukrainsk mørk humor: https://www.youtube.com/watch?v=v7TjBltGd6Y
 3. Den mulighet bør vel heller brukes internt i russland.
 4. Han er vel med tiden blitt vant til at antall borgere av russland går litt opp og ned... Det vel uansett bare tall.
 5. Ok. 90 eller 70% har vel ikke mye si for hvorvidt det innvendige trykket "hjelper" til med sprengingen, ref. diskusjonen over.
 6. Er det bare, eller vesentlig bare metan det er snakk om?
 7. Ok, da misforsto jeg. Men gassen på 100 bar trykk som kommer av et hull med 1 m diameter og skal bevege uhørvelig mye vann som har både en treghet i seg selv og er ikke komprimerbar.... Det demper eksplosjonen skikkelig. Tenk på anvendelse av sandsekker - er omtrent det samme. Vi kaller det gass, men det er vel i væskeform?
 8. Hva med sivilbefolkningen i Lyman? De som tror på noe for begynne å be.
 9. Lyman har vært omringet en god stund allerede, ifølge https://liveuamap.com.
 10. FIDE skal undersøke. Ingen link til youtube...........
 11. Mer youtube. 3,5 timer fra GMHikaru! Veldig amerikansk? Slik jeg har oppfattet det har ikke Magnus antydet at Hans jukset i partiet i Sinquefield Cup. Eller, det er på ingen måte det viktigste for Magnus. Slik jeg oppfatter det hadde Magnus mistanke før Sinquefield Cup, og klarte ikke å spille bra i partiet mot Hans. Det ser ut som at mange utenfor sjakk-verden har den (feile) oppfattelsen at det er det ene partiet som er viktig for Magnus. Jeg tror ikke det. Jeg har bare sett (pr nå) siste 30 minutter. Ca 3:14:14 viser Hikaru at chess.com har kastet Hans ut, uten i fortelle hvorfor. Noe merkelig hvordan Hans Niemann og hans trener Maxim Dlugy har blitt tatt i å jukse på chess.com flere ganger, for så å bli tatt inn igjen. Når man velger hvem man skal invitere spillere til turneringer, vil gode resultater telle positivt, utestengelse ikke telle positivt vil jeg tro. Edit: Har nå skummet gjennom det mest: Fra 2:42:50. Eric CEO chess.com får spørsmål om Hans, men kan/vil ikke svare, men leser man mellom linjene har Hans jukset i 2020, kanskje når det har vært premier også. "I Usa kan man saksøkes for alt!" Jeg tror at det er flere en Magnus som har hatt mistanke til Hans. Hikaru har støttet Magnus fra første sekund, selvfølgelig ikke helt direkte. Fra Sinquefield Cup husker jeg at Peter Svidler passet på å ikke si for mye / roe ned sidekommentator Yasser Seirawan. Litt som at dette ikke var helt nytt? Og Yasser Seirawan roet seg fort ned. Alejandra Ramirez som var den som interjuet spillerene etter partiene hadde veldig gode spørsmål til Hans, uten å gå over streken. Virket godt forberedt. Cristian Chirila ser også ut som han har hatt tid til tenke ut hvordan han skulle ordlegge seg. Fabiano Caruana ser bort og er ukomfortabel i senere intervju. Daniel Narodiysky ser også ut som at han hatt god tid på å tenke på sine uttalelser. Eric Hansen har jeg vel allerede vist, han var tidlig ute i en video til å vise noe (dette var veldig kort i en video). Så det ser ut (for meg) som at mange har hatt mistanke. Men det mangler helt faste bevis.
 12. Mer youtube...... Grandmaster or BIG LIAR? Hans Niemann Chess Cheating Scandal - Expert REACTION Video Live akkurat nå. Edit: Den varte i 2 timer!
 13. Hans har spilt bedre en Magnus (på sitt beste) i 147 av 402 partier. Han har spilt mye bedre (80%) enn Magnus i 70 av disse. En matematiker med spesialitet i sannsynlighetsberegning vil kunne si noe slikt som at sjansen for noe slikt er 1 til 'veldig stort tall'. Jeg vet ikke hva 'veldig stort tall' vil være, men gjetter på at sannsynligheten er det samme som å vinne førstepremien i lotto 3 ganger på rad. Men det er bare min gjetting, dette kan jeg ikke. Og selvfølgelig må jo 'grunndataene' være korrekt. Enda mer youtube, Matt Parker:
×
×
 • Create New...