Gå til innhold

toreae

Medlemmer
  • Innlegg

    5 278
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om toreae

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

44 106 profilvisninger

toreae sine prestasjoner

2,1k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Kildekritikk. Vrangforestillinger Står du enda? Ta deg en stol og kom tilbake.
  2. Har du prøvd å søke opp den fysiske standaren, og målt?
  3. Hvis man følger valg-tråden på forumet her så ser man raskt at det er høyst usansynlig at Harris vinner, dessverre. Da kan jeg være litt motvekt og veldig kjedelig: Det er 50/50. Og litt mindre kjedelig, for det kan vel bli uavgjort?
  4. Fant en side om søking på alien: https://ziranzi.com/how-to-find-on-aliexpress-0f/ Er ikke oppdatert om søk med stjerner som er blitt borte, men dette var nytt for meg: Using Boolean Operators Boolean operators are powerful tools that can refine your search queries on AliExpress, helping you find precisely what you’re looking for. Boolean operators include “AND,” “OR,” and “NOT,” which can be used to combine or exclude keywords in your search. For instance, if you’re looking for a red dress but want to exclude those made from polyester, you can search “red dress NOT polyester.” Using “AND” can help you include multiple keywords, such as “wireless headphones AND noise-canceling.” These operators enable more precise searches, reducing irrelevant results and saving time.
  5. Noen som fikk med seg statistikken? Det var vel en effektiv dag, mål vs målsjangser?
  6. Hm. x 1 000 000 pluss. Og tallet stiger hele tide. x 4 (ca).
  7. Skvist ut, er det lov da? Han hadde jo: Er det nå mulig legge denne dårlige konspirasjonsteorien død?
  8. Jeg vet ikke om det jeg linket til stemmer eller ikke, men jeg vet at Biden demokratisk sikret seg nok stemmer til å bli demokratenes kandidat, så det du sier om å sette igang en valgprosess er for dumt . Biden hadde allerede vunnet denne Og det går ikke ann å forandre på? Er det en lov? Er det noe du har bestemt? Hva med de andre spørsmålene?
  9. Tja, en trenger ikke bli truet med våpen for at det skal være utilbørlig press og regelrett mobbing Om noen forteller deg at om du velger å være vårt partis presidentkanidat, så blir vi å sette i gang et valg om partikanidat (med alt det negative det vil medføre for parti og kanidat). Er dette utilbørlig press eller mobbing? Du tror (ønsker) kanskje at det som skjer innternt i partier er barnehage? Eller er det bare din halvdårlige støtte til en halvdårlig konspirasjonsteori?
  10. Dette stemmer vel ikke helt? https://nypost.com/2024/07/22/us-news/top-dems-threatened-to-remove-biden-unless-he-resigned/ Kilden er så som så, men hvis dette stemme? Det er vel forskjell på å utøve sin innflytelse, og en halvdårlig konspirasjonsteori? At andre i partiet faktisk har innflytelse er vel bra demokratisk. Biden kunne vel valgt å bli? Og eventuelt latt partiet bestemme? Eller mener du han ble truet med våpen, eller annet?
  11. Hva er det som er galt her? Hvilke lover er brutt? Ble noen truet på livet?
  12. Jeg vil helst slippe de daglige nyhetene med idiotien fra han, i nye fire år!
  13. Klarer du ikke å hoste opp en komplett konspirasjonsteori? Da kan man jo ikke diskutere med deg heller..
  14. Tenkte mer hva man bestilte hos Aliexpress.
  15. Det er jo ikke bare presidenten, men hvem hen omgir seg med. Trump vil jo bare ha folk som er/oppfører dummere enn han selv. Så han kan se god ut.
×
×
  • Opprett ny...