Jump to content

toreae

Medlemmer
 • Content Count

  4041
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

868 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34198 profile views
 1. Det er vel noe i mellom å nesten ikke ville kommentere situasjonen i Sverige, og Trumps måte.
 2. Svarteper-spill. Alle er redde for å gjøre for mye tiltak, for fort, for det rammer økonomien. I Norge og Danmark åpner vi opp, og er livredde for at Sveriges strategi skal være vinnende (økonomisk sett). Man kan lure på hvorfor det er et totalt fravær av kritikk mot den svenske strategien, fra Norge og Danmark. Det må jo være lov å si at så langt har vi gjort det bedre enn Sverige? Man skulle tro at det var Sverige som skulle nærme seg Norges taktikk, ikke omvendt. Jeg undres.
 3. Det er vel kanskje et tegn på at et økene antall svensker ikke stoler på den svenske strategien? Noe som ikke bør utvikle seg for langt... Sverige burde vel kunne lage nok håndsprit.
 4. Lurer på hvor mye utbrente helsepersonell de skal ha i Sverige før de er blitt immun.
 5. Lurer på hvor mange smittefarlige vi har i dag, og hvor mange vi hadde 12 mars.
 6. Hvordan har du kommet fram til det? At det er bare en person som har skylden i smitten der?
 7. Overdødelighet var vel et ord som var brukt om situasjonen i Italia. Hvor det det var sammenligninger antall døde i snitt foregående år, i en periode, for et geografisk avgrenset del. Hvis det for eksempel i snitt for mars måned har død 1000 mennesker de 3 foregående år, mens i mars 2020 døde 3000, er det en overdødelighet på 2000. Tror at det i Italia ble benyttet dødsannonser. Som selvfølgelig ikke er svært nøyaktig, men gir en pekepinn.
 8. Kan vel være at hadde det vært midt på sommeren, så hadde det vært et båforbud, men ikke et hytteforbud. Det er ikke et problem om det er en familie på hytta (eller i båt). Det mulige problemet oppstår når det blir mange. Selv om jeg ikke tilhører høyre i politikken, så synes jeg dette er bra. Så får tiden vise om det blir "båtforbud" når den tid kommer. Det blir i så tilfelle ikke lett å kontrollere.
 9. Hvor er grensen får luftbåren smitte? Om noen hoster/nyser direkte på noen andre kalles det vel ikke for luftbåren smitte, eller?
 10. Vet ikke hva eksakt problemene er, men vi har vel noe forskjellig ansiktsform.
 11. Man kan jo bare lure på hvorfor "gammel", billig teknologi blir borte når den tilsynelatende i mange tilfeller er bedre en den nye dyrere. Edit vet ikke hvilken som er eldst av dem.
 12. Mer om CPAP her. Antar at det er produsentens hjemmeside. https://www.cnet.com/roadshow/news/mercedes-amg-f1-ventilator-cpap-covid-19/
 13. Har ingen anelse om jeg gjør ting rett, men: Har fylt inn noen data for Sverige. Lukker de ned nå, får de 400 døde, venter de 14 dager får de 50 000. Har neppe gjort alt rett, men det er uansett skremmende.
 14. Ser ikke ut som det. Det er ingen begrensning i sykehusplasser, helsevesen som kollapser. Eller så har ikke jeg fått det med meg.
×
×
 • Create New...