Jump to content

toreae

Medlemmer
 • Content Count

  4163
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

961 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

35099 profile views
 1. Hoppet av da prisen steg fra ca 190 til ca 320 (70% opp). Griner litt inni meg når jeg ikke får se kampene "på direkten", men det er en meget god trøst med engelske kommentarer.
 2. Vet ikke om det er en fordel, akkurat.
 3. Irriterende med lyset som flakker over skjermen.
 4. Atter en situasjon som jeg synes det skal dømmes for, men IKKE dømmes straffe.
 5. Trodde han satt på en enhjulsykkel og hadde bind foran øynene.
 6. Vet ikke helt jeg heller, men jeg klager ikke på dommeren når han dømmer etter reglene! Da må man klage på reglene. Og klage på dommeren når han ikke dømmer etter reglene. Har nevnt før at det er et hull i regelverket. Forseelser innenfor 16 som det bør dømmes for, men det ikke bør dømmes straffe for. Ting som det dømmes for utenfor 16-meteren som det ikke dømmes for innenfor. Det hadde vært mye bedre med en annen mulighet, i stede for finjustering for hands osv. hvert år som aldri blir helt rett.
 7. Jeg så ikke hele kampen, så med forbehold om at det er samme situasjon: Det skal ikke dømes hands når ballen treffer arm/skulder i høyde over armhulen. Går ut fra at det gjelder posisjon på skulder når man står vanlig. Ny regel. Det skal/kan dømmes hands , selv om det ikke er en intensjon. Det med intensjon er ikke helt nytt. I Arsenalkampen vår det offsiden jeg stusset mest på, men får gå utfra at VAR har bedre kameravinkler enn vi fikk se.
 8. Har man motor bør man vel kunne bremse motoren i tillegg, om den skulle feile, og gå på max?
 9. Jeg kan ikke se at ikke dommeren har dømt etter boken, i straffesituasjonen. Hånden søker ball, og keeper var ikke på streken.
 10. Ja, vi får sende en varm tanke til studentene med flere.
 11. Samme her, Oftes midt i tråden, men en gang i mellom er det førstepost.
 12. Rett og slett herlig at en dommer går tilbake på avgjørelsen sin. Helt korrekt også, etter min mening.
×
×
 • Create New...