Jump to content

toreae

Medlemmer
 • Content Count

  4445
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1190 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37549 profile views
 1. Hva tror folket om kommende forkjølelse- og influensa-sesong? Hører at mange som blir forkjølet blir mer en vanlig syke. Immunsystemet er ikke vant til å takle forkjølelse. Jeg vil tro at det blir høyere enn gjennomsnittlig dødsfall denne sesongen.
 2. Jeg blir så imponert over ordvalget - umenneskelige. Hvis noen føler det er et umenneskelige press for å ta vaksinen, så bør han/hun snarest ta det opp med psykologen sin.
 3. Ja, det er vel slik de løste det i Nord-Korea, så da er det vel godt nok i Norge også?
 4. Ok. Om/når du har funnet minste last, legg til 20%. Det er vel det du har gjort..
 5. Bruk litt mer en 100mA. Litt fallende spenninger, så er du under 100mA.
 6. Sammenligner du epler med epler eller pærer? Det er i mine øyne greit å sammenligne lover/krav/anbefalinger med andre lover/krav/anbefalinger. Å sammenligne hvordan det praktiseres i hele Danmark, mot hvordan det praktiseres i hele Norge etter en liten tur til Danmark. Er du Gud eller?
 7. Det er ny jobb. Er blitt virksomhetsoverdratt for noen måneder siden. Det fulgte sikkert noen utgifter med... Gikk for denne: https://www.ebay.com/itm/163306256014 Fikk at selger ikke ville frakte til Norge først. Sendte melding til selger og så ordnet det seg. Men selger la på VAT etterpå, så sluttsummen ble 26.24€, ikke 20.99€. Er ikke bare i kina at de kan triksene. Samma det, 270kr for et batteri som skal være her innen månedsskifte er bra. Så kan jeg ta "fighten" om ny bærbar litt senere, og gå for en bedre bærbar. Den gamle bærbare blir jeg jo å arve, så da er det greit at den ha et bra batteri. Edit: *We remit this VAT payment to the Norwegian government for you. Ingen triks.
 8. De har fått beskjed, og de skal få mer beskjed! En bærbar er et verktøy, og med dårlig verktøy så jobber man ikke effektivt. Verktøy som koster mindre enn en ukeslønn, og er inntjent på mindre enn 2 måneder. Så det er bare litt investeringsvegring som må overvinnes.
 9. Ønsker at jobben skal spandere ny PC, så kan jeg heller holde liv i den gamle litt lengre. Har ca 2 timer batteritid i dag.
 10. Ser den Tooltop ET8134 kan sendes fra Tjekkia og USA i tillegg til Kina. Er det noe du har prøvd? Takker for tipset med batteriet. Er som sagt jobbPC, og jobben burde betale... 550 var litt mer en det jeg hadde lyst til. Har funnet på ebay (Tyskland) til rett over 200, som jeg synes er nok. Men selger vil ikke sende til Norge. PC er fra 2012 (eller før), men klarer seg. Men egentlig burde jobben spandert ny. Bærbar fra 2012 har ikke mye levetid igjen.
 11. Link til hvilke multimetre? Tenkte å kjøpe nytt batteri hos ali til min Lenovo E520 jobbpc. Prisene som varierer mye, men ingen kan levere før tidligst slutten av november? Ingen har alternative fraktmåter! Skjønner ikke greia. Ebay neste.
 12. Når du/dere blir smittet, blir du/dere et problem. Til det skjer har du/dere et potensiale.
 13. Har også hørt: The link is streched. Som kanskje er mer presist.
 14. Hvor mange flere hadde vi kunnet vaksinert, om alle ville?
 15. Har du ikke hørt om bitcoin?
×
×
 • Create New...