Gå til innhold

toreae

Medlemmer
 • Innlegg

  5 176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

43 686 profilvisninger

toreae sine prestasjoner

1,9k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Vet du om det er noen forandring (krymping/vridning/sig) i varmebehandlingen?
 2. Fant ut hva leiren egentlig er/heter, Polymer clay. "modeling clay based on the polymer polyvinyl chloride (PVC)" Ser at det er mest for "kunstnerisk" bruk. Og et lett søk sier ca 400 NKr/kg. Ikke noe som jeg blir å drømme om. Men det kunne ha vært gøyt å få testet ut.
 3. Ja, men om man kan lage noe med leire, bake det i 15 minutter så er det kjapt. Ikke alt skal stå på peishylla heller. Så til prototype eller hvor utseende ikke er viktig ser det jo greit ut. Det spørs selvfølgelig på pris. Men man trenger ingen printer, og ikke noe software heller.
 4. Dette var litt interessangt. Fant det nettopp, så jeg har ikke fått sjekket noe som helst. Youtube.
 5. Kan bare si at jeg kjenner dette igjen. Og jeg prøver ikke å kjempe i mot dette heller. Men det er ikke altid at det blir printet ut en ny del. Mange ganger er det bare en forbedring i Freecad. Men ofte (særlig når det er en liten del) printer jeg ut forbedringen, selv om delen før var god nok. Hyggelig med litt aktivitet i tråden.
 6. toreae

  FOTBALL-EM 2024

  Heia undedogs! Gir dog bare 1% sjangse for at England skulle vinne.
 7. Etter at Ukraina har fått F16. Hvordan er det så med levering av "nyttelast"? Kan F16 brukes også med Trump som president?
 8. toreae

  FOTBALL-EM 2024

  Jeg begynner å bli en smule lei av alle klisjeene til Øyvind Alsaker.
 9. Printet med rød PETG fra Clas Ohlson de siste 3 - 4 dagene. Første 800g var ok. Etterpå var det vått. Artig at det var en DIY tørker jeg printet...
 10. Det er litt billigere enn 3 for 2 hos Clas Ohlson, som blir 200kr/kg. Er det bedre kvalitet og?
 11. toreae

  FOTBALL-EM 2024

  Kan noen forandre trådens tittel til "Den Store Sutretråden Over VAR"?
 12. De krever veldig mye vedlikehold. Ikke bare vedlikehold, men enkelte komponenter, som tritium, må byttes ut med noen få års mellomrom, og det er både dyrt og vanskelig. Men er det mye forskjell mellom de store og de små?
 13. Hvor mye vedlikehold krever de store hydrogenbombene og hvor mye krever de små atombombene? For håpe det ikke er de store man er redd for skal komme på avveie.
 14. Aldri undervurder fienden. Ingen seriøse militæreksperter som tror på det du har pushet her i dag. Virker mer som et troll Da e jeg veldig interessert i få vite nøyaktig hva du mener er feil. Her stiller @Markiii et spørsmål. Og du kommer med et utsagn om militæreksperter og kaller hen et troll. Hvilke militæreksperter har lest det @Markiii har skrevet i dag? Med din norsk, hvor kommer du fra?
 15. toreae

  FOTBALL-EM 2024

  "Det er jo offside". Er det offside på hjørnespark?
×
×
 • Opprett ny...