Jump to content

toreae

Medlemmer
 • Content Count

  3899
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

826 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33754 profile views
 1. Å ha jobbet i offentlig sektor vil jeg tro er et stort pluss om du senere får deg jobb i det private. Du får med deg tenkemåte, kontakter og goodwill, om når/hvis du senere må jobbe opp mot det offentlige igjen.
 2. Jeg har overhode ikke problemer med hastighet. Er på windows pc med Vivaldi. Er dette bare problem på andre plattformer?
 3. Det sparer endel tastetrykk, ganske enkelt. Jeg holder ikke dem åpne. Bare leser hva som er nytt, siden sist jeg var pålogget. Og svarer hvis jeg føler behov for det. Ganske praktisk å trykke på EN knapp.
 4. Det kan hende at da går det går tregere for andre. Men nå var fristelsen for stor: Det går vist tregt hos deg. Les posten min en gang til.
 5. Har ennå ikke slitt med hastighet, selv når jeg åpner opp mange tråder i ny fane i rask rekkefølge. Jeg bruker Windows pc med Vivaldi. Dere som sliter med dette er dette på telefon? Edit: Bruker autohotkey til å åpne 10 faner på 10 sekunder.
 6. Er det en vanskelig sak å bytte tilbake til firkantede avatarer? Skjønner at det ikke er prioritet, men skjønner ikke at det skulle være vanskelig?
 7. Med 70W og 1,6 kr pr kw/t blir det 1000kr i året i "varmetap". Jeg tror ikke økonomien i dette blir bra. Da skal man ha andre grunner for å gjøre dette.
 8. Man må ignorere alle underkategorier også, så vidt jeg har forstått.
 9. Er noe skeptisk. Sikkert bra til en nybygd hytte med masse strøm tilgjengelig (les store nok hovedsikringer). Må man lage til en ny kurs, og kanskje nytt inntak og hovedsikringer, tror jeg økonomien ender opp med å bli negativ. Har man nok store hovedsikringer, så vil man kanskje heller være tjent med å gå over til induksjonstopp? Hvor mye uønsket varmetap er det fra en moderne bereder? For vår del holder berederen kjelleren frostfri om vinteren, men ikke noe mer.
 10. Keeperbytte? Samtidig er det i slike situasjoner at kaptein - vise-kaptein osv skal holde hode kaldt.
 11. Det har du sikkert rett i, men du misset med poenget mitt. Det er sikkert mye elektronikk også som må beholdes, om man ønsker å bruke motor(ene).
 12. Halvparten kan vel selges uten karosseri. Blir ombygd på verksted og garasjer over alt man kan gjøre det, og får lov til å ta den ut på vei etterpå.
 13. Tippekampen City - Swansea 1981 på NRK2!
×
×
 • Create New...