Jump to content

Gavekort

Administratorer
 • Content Count

  25394
 • Joined

 • Days Won

  40

Gavekort last won the day on October 18 2020

Gavekort had the most liked content!

Community Reputation

22565 :)

4 Followers

About Gavekort

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/08/2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

57138 profile views
 1. De kan nekte deg en tjeneste, men de kan ikke ta betalt for en tjeneste du ikke får. Jeg ville kontaktet kundeservice og bedt om refusjon av de månedene du ikke kan benytte deg av. Men en inkassosak burde være en enkel sak å få vekk om du bare hadde byttet kort. Om du ikke bestrider kravet så er det lettere å bare betale og bruke medlemskapet ditt videre.
 2. Føler ikke vi europeere har lov til å klage. F1 er lagt opp til våre tidssoner.
 3. Det kan også være mus eller rotter.
 4. Er ikke mat markedsstyrt da? Dessuten må du huske på at statlige reguleringer er et tveegget sverd som forstyrrer markedskreftene man prøver å kontrollere.
 5. Selvironi, tålmodighet, positiv utstråling, ikke helt A4 og som gir oppmerksomhet tilbake. Utseendemessig så har jeg et ganske spredt spekter av stort og smått, kort og langt, mørkt og lyst, men hva som gjør noen attraktive er vanskelig å formulere, da det er en estetisk vurdering jeg gjør på automatikk.
 6. Hva er galt med frihandel med strøm og å gjøre miljøvennlig energi til en eksportvare? Vi har tjent oss rike på olje og det har aldri falt oss inn å nasjonalisere oljen for billig bensin til nordmenn. I stedet har oljen gitt oss rikdom og arbeidsplasser, og når den norske olja er dyr så kjøper vi inn olje fra andre markeder. Proteksjonisme og sosialisme er gammeldags og avleggs i min bok.
 7. Strømselskapene selger ikke strøm uvettig, de eksporterer når de kan og når det er gunstig. Et premiss for argumentet ditt er at norsk energi skal være underlagt statlig kontroll og at privateide selskaper ikke skal få lov til å eksportere miljøvennlig energi slik som man eksporterer olje, fordi fortjeneste og billig bensin tilhører staten underlagt de norske borgerne. Skal ikke gå dypt inn i en diskusjon om sosialisme og planøkonomi her nå, men det du foreslår her nå er i bunn og grunn det. Strømkrisen i dag er ingen konspirasjon. Det er mange uheldige faktorer som har slått til samtidig. Under normale omstendigheter i et sunt og konkurranseutsatt marked så vil aktører bevare vannmagasinene sine for nordmenn slik at de kan undercutte andre som tømte sine magasiner i forkant av vinteren.
 8. Falsifisering er å avkrefte noe, ikke forfalske noe. Når man snakker om smelting av is så er det også lurt å se på det i masse, ikke i areal, da situasjonen med sjøis er noe helt annet enn situasjonen med permanent landis.
 9. Faktumet at du allerede rigger opp for konflikt over dette er ikke lovende. Hvorfor skal matpakke være et emne for konflikt?
 10. Din far onanerer slik som nesten alle andre menn. Forskjellen her er at din far er naiv og dårlig til å gjemme bevisene. Jeg kan forsikre deg om at din far ikke er unormal. Ingenting sykt.
 11. Først og fremst ikke vær utakknemlig. Det er lov å gjøre feil i god tro, og preferanser er sekundært til intensjon. Når man har fått det på plass så er det mulig å kommunisere seg ut av en konflikt over noe så enkelt som dette. Det er ikke vi som skal lytte til dine synsinger, men partneren din. Jeg ville sagt "jeg setter pris på matpakke, men på fredager har vi hamburgere på jobb, og jeg vil ikke gå glipp av det".
 12. Tror Mercedes prøver ut litt forskjellige ting. Skal ikke se bort fra at Hamilton også tar en ny PU om Bottas viser lovende resultater.
 13. Ikke sikker på om jeg forstår spørsmålet til TS. Tor og Odin er skikkelser fra gammel historie og har blitt hedret som overnaturlige guder som har kontrollert universet og realiteten til de som levde den gangen. For dem så var det religion og guder.
 14. Du bør samle tankene dine litt her og ta det litt mer kuli. Å velte ut følelser og drukne i håpløshet er neppe løsningen her. Start på bar bakke og vis at du fortsatt er interessert ved å ta initiativ. At du kjenner personen godt fra før kan være en kjempestor fordel for deg.
×
×
 • Create New...