Jump to content

Gavekort

Administratorer
 • Content Count

  23805
 • Joined

 • Days Won

  40

Gavekort last won the day on October 18

Gavekort had the most liked content!

Community Reputation

20212 :)

4 Followers

About Gavekort

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/08/2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gavekort

  Elbil-tråden

  Fra spøk til alvor så ser jeg hvordan elbiler fortsatt er nytt og skummelt for mange. Vi sitter jo her i denne tråden som dypt interesserte i emnet, mens på diverse grupper på Facebook så ser jeg f.eks. spørsmål om hvorfor pluggen til skjøteledningen er glovarm.
 2. Gavekort

  Elbil-tråden

  Ganske sikker på at man må sitte i alle biler, selv pickups.
 3. Gavekort

  Elbil-tråden

  Neida. Det er absolutt mulig bare du vil nok, men det er jo en grunn til at vi ikke ser Ford F150 eller Sierra 1500 her på berget.
 4. Gavekort

  Elbil-tråden

  Du må også finne en bil som har vært brukt i minst 6 mnd. Det kan også hende at du ikke får refundert sales tax og avgifter fra USA, og at momsreglene kan ha endret seg på elbiler innen 2024.
 5. Gavekort

  Elbil-tråden

  Det kan godt hende at du kan importere en Hummer selv. Hvor hensiktsmessig det er vet jeg ikke, da det kan variere fra bil til bil. Jeg ville uansett jekket ned forhåpningene.
 6. Gavekort

  Elbil-tråden

  GM kommer ikke til å importere Hummer for deg.
 7. Gavekort

  Elbil-tråden

  Det er allerede åpnet for reservasjoner, og det inkluderer ikke Europa. Det er også usannsynlig at denne ender opp under 3,5 tonn og kan kjøres på B sertifikatet. Det er veldig mange amerikanske biler som ikke er beregnet for eksport til Europa, og her er det sannsynlighetsovervekt for at det inkluderer denne Hummeren.
 8. Gavekort

  Elbil-tråden

  Jeg tipper at den ikke gjør det. GM har ca. null markedsandel her i Europa etter at de solgte Opel til PSA, og svære monstertrucker selger dårlig i Europa.
 9. Denne tråden er nå permanent stengt, og erstattet av de to følgende trådene: Spørsmål, kommentarer eller spørsmål kan sendes til meg på PM
 10. Denne tråden er en av to opprettet som respons på stengingen av følgende tråd: I denne tråden ønsker vi kun debatt som direkte kan relateres til den aktuelle hendelsen. Debatt om innvandring, asylordninger o.l. vil tolkes som OT og bli fjernet. Spørsmål, kommentarer eller innspill til denne tråden kan sendes til meg på PM
 11. Det er feil vinkling av problemet. De skulle hatt bedre ventilasjon.
 12. Vi bruker vanligvis litiumbasert smøremiddel på slike ting, men å spraye masse gunk nedi vifta gjør bare vondt verre.
 13. Hei, Denne tråden er opprettet som et supplement til stenging av følgende tråd: Hensikten er å fortsatt bevare debatten rundt korrelasjon mellom vold og religiøs tilhørighet, og at vi i fremtiden kan flytte debatt rundt aktuelle terrorangrep til egne tråder, i et tiltak for å redusere samletråder. Spørsmål, forslag eller innspill til denne tråden kan sendes til meg på PM
 14. Man er ganske autoritær i disse dager om man støtter imperialisme.
×
×
 • Create New...