Gå til innhold

Gavekort

Administratorer
  • Innlegg

    27 370
  • Ble med

  • Dager vunnet

    42

Gavekort vant dagen sist 29. mai 2022

Gavekort hadde mest likt innhold!

6 følgere

Om Gavekort

  • Bursdag 08. feb. 2007

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

63 567 profilvisninger

Gavekort sine prestasjoner

  1. Det er litt vanskelig å stole på ordene fra ett enkelt vitne. Hans status i militæret er mer et argument of authority og gjør ikke en person immun mot virkelighetsforstyrrelser. Extraordinary claims requires extraordinary evidence, som vår alles kjære Carl Sagan en gang sa.
  2. Jeg finner det veldig usannsynlig at vi er alene. Greia er nok mer at intelligent liv er uhyre sjeldent, og avstandene i universet er så lange at vi ikke når hverandre. Selv om intelligent liv er like sjeldent som å vinne Viking Lotto to ganger på rad så er universet stort nok til at det bør ha oppstått flere ganger.
  3. Tror ikke du forstår poenget mitt. Jeg snakker om arbeidsinnvandrere som erstatter arbeidsdyktige i en stadig eldre befolkning. Jeg skjønner ikke hva dette har med kvoteflyktninger å gjøre...
  4. Voldsomt lett krenka vi skulle være da. Er dette et resultat av forrige generasjoner som fikk puter sydd under armene?
  5. Nei, dette er ikke semantikk. Flyktninger og arbeidsinnvandrere er her av to vidt forskjellige årsaker, så når man begynner å dra inn FN i arbeidsinnvandring så drar man inn argumenter som ikke er relevante til debatten. Arbeidsinnvandrere kommer til Norge med en forutsetning om at de har en jobb som vi ikke har dekket med arbeidsdyktige nordmenn. Så lenge dette er tilfellet så har vi ikke det samme presset på fødselsraten, men en anleggsarbeider mer her betyr en anleggsarbeider mindre i Tsjekkoslovakia. Forøvrig: Å kunne skille mellom flyktninger og arbeidsinnvandrere vil også kunne gi deg en bedre forståelse for hvilke forventninger vi har til de, så slipper innvandrere å både være latsabber og jobbtyver samtidig.
  6. Min erfaring her er at det skal en del til før du går over kneiken til 2 kubikk. Blir overrasket om du må betale for mer enn 1 kubikk for en stasjonsvogn.
  7. Hva som angår FN handler om flyktninger, ikke innvandrere. De fleste som kommer er faktisk arbeidsinnvandrere, og det er ingen krav om at de må være kirurger og kvantefysikere, siden det typisk ikke er de segmentene som mangler arbeidsdyktige. Etter krigen i Ukraina så er det ukrainske flyktninger som har dominert statistikken, men flyktningkonvensjonen er en plikt, ikke en kompensasjon. Jeg snakker om kompensering med arbeidsinnvandring, ikke kvoteflyktninger.
  8. Vet ikke om jeg er enig med vurderingen din. Man bør tenke mye mer langsiktig enn som så, og IT drift er jevnt over et stabilt og voksende arbeidsmarked. I skrivende stund så er det 400 stillinger utlyst på Finn under kategorien "IT drift og vedlikehold"
  9. Vil bare påpeke at det ikke er meg du siterer. Virker ut som en teknisk glitch i forumet. Det er forsåvidt ingenting i veien med det, men man forandrer seg veldig mye fra man er 15 til man blir voksen. Det er glimrende om man går godt sammen hele livet, men jeg vil ikke anbefale noen å f.eks. gifte seg i ung alder. Rent objektivt så er det mye høyere risiko for samlivsbrudd senere.
  10. Det er jo ikke en unaturlig ting å være best i lag med folk av egen alder.
  11. Niks. Jeg er i 30-åra, og desto lengre ut i 30-åra jeg kommer desto kortere blir min aksepterte rekkevidde bakover. Det er et generasjonsskifte baki der som jeg ikke helt klarer å resonnere med, samt at jeg synes kvinner i de tidlige 20-åra kan fremstå som veldig infantile. Nå generaliserer jeg voldsomt nå da, men jeg vil bruke meg selv som et eksempel på at kvinner ikke går ut på dato etter 20-åra.
×
×
  • Opprett ny...