Jump to content

Gavekort

Administratorer
 • Content Count

  22486
 • Joined

 • Days Won

  37

Gavekort last won the day on November 17

Gavekort had the most liked content!

Community Reputation

17922 :)

3 Followers

About Gavekort

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/08/2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er ikke pålagt å svare deg, så om du vil ha svar så kan du godt holde en høflig tone.
 2. Våre moderatorer er frivillige medlemmer med utvidet ansvar, så vi har ikke lyst til å påføre de plikter. Som sagt så får du lage en formell klage. Vi kan ikke løse noe her i denne tråden.
 3. Alle moderatorer er i god dialog med hverandre, og ikke hver moderator er i tråden for å jobbe. Rutinene er formelle klager på forum@diskusjon.no med vurdering fra administrator og innholdsansvarlig.
 4. Tilbakemeldinger til forumet foretar seg ikke om enkeltsaker. Har du tilbakemeldinger så kan du poste disse her:
 5. Jeg forsvarer ikke et motsatt standpunkt. Jeg har allerede understreket at jeg ikke er uenig i at planeten blir grønnere. Det er du som ikke forstår argumentet mitt, eller forstår at globale klimaendringer har hundrevis av andre faktorer enn plantevekst.
 6. Konklusjonen er din, ikke NASA sin. Jeg er ikke uenig i at planeten blir grønnere. Jeg får bare ikke tunnelsyn av det, da jeg vet at det er planter og dyr som ikke har godt av overvekst og temperaturøkninger.
 7. Det er som å si at en husbrann er bra fordi det blir varmt i stua av det. Globalt klima er komplekst, med mange faktorer og konsekvenser. Noen av de er kanskje isolert sett positive, men jevnt over så er det en tragedie. Dette er bare forsøk på å hvitvaske klimagassutslipp.
 8. Arroganse må jo være å konkludere ut fra egne hypoteser som om ens egne tørkerullkalkulasjoner var bedre enn titalls år med klimaforskning.
 9. De fleste oppegående klarer å tolke røde flagg når de oppstår. Intuisjon er 99% av det vi har. Vi kan ikke kreve politiattest fra hver person man slipper inn i huset.
 10. Fordi planeten vår er et eneste stort kommersielt drivhus? Det er andre ting som lever her på planeten enn planter. Jeg foreslår at du holder deg til forskning i stedet for å konkludere med selvsnekra hypoteser.
 11. Nå er ikke diesel særlig bra på CO2. https://www.tu.no/artikler/ny-rapport-slakter-diesel-slipper-ut-mer-enn-bensin-og-far-urettferdige-fordeler/407602 Basert på hva? Kan du dokumentere denne påstanden?
 12. Jeg tror du snakker om NOx, ikke CO2. I et geologisk perspektiv så har jorda sett 4 masseutryddelser og ekstreme varmeperioder før. Det betyr ikke at livet blir lettere for mennesker i flom- og tørkeutsatte områder.
 13. En treerfeil betyr at feilen er trafikkfarlig. Hva som gjør en toer til en treer kan være en skjønnsmessig vurdering, slik som f.eks. at fjæra kan falle ut under kjøring, gnager på bremseslange eller er så kollapset at bilen ikke kjører riktig.
×
×
 • Create New...