Jump to content

Gavekort

Administratorer
 • Content Count

  22884
 • Joined

 • Days Won

  37

Gavekort last won the day on February 21

Gavekort had the most liked content!

Community Reputation

18717 :)

3 Followers

About Gavekort

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/08/2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var ikke ment som noe annet enn konstruktiv kritikk. Om synes det er greit uten mikrofon og vil fortsette som du gjør så må du bare det. Du får bare ikke mye engasjement på den måten.
 2. Lykter er ikke alltid hyllevare, så da blir det fort dyrt. Er du heldig så har du en OEM produsent, og da snakker vi forskjellen mellom lykter til 50.000 og 5000. Var det ikke Lamborghini Diablo og Think! som delte baklykter?
 3. Likevel presterer du å bruke document.no som en kilde? Hva gjør document.no mindre ferdigtygget, at det trykker på de riktige knappene hos de kontroverse?
 4. Hvis jeg bare hadde hatt ei krone for hver gang noen vandret inn i en tråd med "se denne Youtube-videoen" som om de var Jehovas Vitner. Fint om vi kan holde fokuset på konkrete argumenter.
 5. Det er et kunstig argument å koble sammen fossil energi og produkter produsert fra fossile kilder. Vi kan diskutere miljøaspekter med asfalt og plast, men jeg ser ingen grunn til å nevne det i samme pust som fossile brennstoff. Det er ikke et ultimatum å enten stanse eller fortsette med oljepumping. Vi skal først og fremst slutte å brenne det.
 6. Det har nok mer med skole å gjøre enn yrkesfag.
 7. Jeg likte godt Mafia 2. Men sett i et tidsriktig perspektiv så var det det første spillet som var mest revolusjonerende da det kom ut. Husker jeg brukte mye tid på å bare leve meg inn i byen og utforske områdene. Det var skuffende at byen ikke var like levende som introsekvensen til spillet, trolig fordi de hadde litt større ambisjoner enn det som var realistisk, så når jeg hører at dette kanskje kan fikses så treffer deg meg litt i nostalgien. Jeg skulle hatt en tidsmaskin slik at jeg kunne fortalt den yngre meg om denne remaken.
 8. Virker veldig tullete uansett. Ser ikke ut som det en måte å fjerne det på uten å fjerne alle, men jeg skal undersøke videre.
 9. Ja det er epoxy. Det er håpløst å fjerne det, men om du vil gå full MacGyver så kan du slipe vekk konnektoren i håp om at det er ledninger eller et kretskort bak der.
 10. Om det er alternativet så ville jeg funnet dremelen først. Varmluft kan funke, men plasten de bruker er typisk ganske varmebestandig.
 11. Ser godt og rustent ut inni der også, så blir vanskelig å få loddingen til å sitte. Som siste forsøk så kan du prøve å fjerne konnektoren og få tilgang til ledningene/footprint bak, men dette er bare om det andre alternativet er å hive det på søppelhaugen. Litt avhengig av hvordan det ser ut bak så vi finne en ny konnektor av samme type.
 12. Hei, Vi har endret litt mantra på kategorier og sikter oss inn mot å redusere antallet kategorier på forumet. I de aller fleste tilfellene så klarer man seg bedre ved å heller lage egne tråder som inviterer til løs diskusjon rundt et spill, så jeg oppfordrer sterkt til at dere brukere tar initiativ der. Mvh, Gavekort
 13. Mikrofon er lurt. Litt av gleden med streaming er kommentarer fra de som spiller. Å se på spill spille seg selv er ikke spesielt populært.
×
×
 • Create New...