Jump to content

Gavekort

Administratorer
 • Content Count

  26407
 • Joined

 • Days Won

  42

Gavekort last won the day on May 29

Gavekort had the most liked content!

Community Reputation

24357 :)

5 Followers

About Gavekort

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 02/08/2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

59632 profile views
 1. Høyde er langt nede på lista mi over fysiske og mentale karakteristikker hos en potensiell partner. Hadde ikke plaget meg nevneverdig om hun var høyere enn meg en gang. Jeg er 181 og har veldig lite komplekser rundt min egen høyde.
 2. Slik nihilisme er vel ganske vanlig for folk med depresjon. Jeg føler ikke at mitt liv heller er på noen konstant oppovertur, men jeg finner glede i den variasjonen jeg har i vanlige hverdager. Jeg vet godt hva du mener da. Har levd lenge med etableringsangst og fobi mot rutiner, men jeg har omsider funnet ut at jeg får mer lykke ut av å gi meg selv trygghet og forutsigbarhet.
 3. Det er derfor man bør strebe etter en jobb som man vil gå til.
 4. Så nå er det ikke "vanlige globale temperatursvingninger" som er narrativet ditt lenger, men at det aldri blir varmere? Regionale temperaturvariasjoner er ikke uvanlig, akkurat som at det ikke er uvanlig at vi har en kald/varm sommer her i Norge.
 5. Hva med all den krigene som ikke har vært? Klart det finnes unntak, men det betyr ikke at vi ikke er på spor mot en fredeligere planet.
 6. Gavekort

  hvem har skyld

  Det er to forskjellige situasjoner og i den der det er forårsaket skade er det B sin feil, da man alltid skal kunne stoppe.
 7. Mulig det er kreosot-impregnering i stenderne i veggen din som siver gjennom. Kreosot lukter litt som maling.
 8. Dream Theater leverer vanligvis, og denne sangen er ikke noe unntak, og ikke den mest inspirerte sangen jeg har hørt av dem. 7/10
 9. Fikk litt problemer med stemmen og ble lei av å redigere.
 10. Her er noen av mine podcaster: 99% Invisible (Arkitektur og populærvitenskap) Alan Watts Being in the way (Bare opptak av Alan Watts, en kjent taoist filosof) The Amp Hour (Elektronikk) The Art of Manliness (Psykologi og populærvitenskap) Bubble Trouble (Økonomi) Coaching Real Leaders (Business og lederskap) Dialogisk (Flua på veggen politikk) Embedded (Elektronikk) F1: Beyond the Grid (Motorsport) Freakonomics Radio (Økonomi, psykologi og populærvitenskap) The Freakonomics Radio Book Club (Ditto, bare utdrag fra bøker) Hele Historien (True Crime, dokumentar) Making Sense with Sam Harris (Politikk og livssyn) Monday Morning Podcast (Flua på veggen komedie) Heme Review (Medisin) Planet Money (Økonomi, populærvitenskap) The Race (Motorsport) Science & Futurism (What if futurisme) Sean Carroll's Mindscape (Filosofi og populærvitenskap) Smith and Sniff (Flua på veggen bil og komedie) Verdibørsen (Etikk og filosofi)
 11. Jeg synes du er litt vanskelig når du ikke imøtekommer sjefen din her, men avblåser hans spørsmål som hersketeknikker. Du er den eneste som dette ikke fungerer for, så da er det naturlig å prøve å løse ditt problem i stedet for å gjøre en falitterklæring for alle sammen. Det er forståelig at du ikke like hjemmekontor, men du må også forsøke å gi dette en sjanse.
 12. Å kalle seg selv en fascist er som å kalle seg selv en populist. Det er et nedsettende begrep man bruker mot andre, ikke seg selv.
 13. 10% avkastning og 5% rente på fullfinansiert billån var veldig generøse estimater. Vær litt mer pessimistisk med en årlig avkastning på 4% + risiko, så kan du se selv om du finner et fullfinansiert billån med mindre enn 4% effektiv rente. Tankegangen din er riktig, men jeg tror ikke parametrene tillater dette til å fungere.
 14. Om du setter en lav pris så går den vanligvis på under ei uke.
×
×
 • Create New...