Gå til innhold

Gavekort

Administratorer
 • Innlegg

  27 074
 • Ble med

 • Dager vunnet

  42

Gavekort vant dagen sist 29. mai 2022

Gavekort hadde mest likt innhold!

5 følgere

Om Gavekort

 • Bursdag 08. feb. 2007

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

62 720 profilvisninger

Gavekort sine prestasjoner

 1. Kan jeg friste med mer? Igjen så vil jeg understreke at det er litt ironisk også, men tonaliteten fra balkanstatene kiler meg i ørene. Videoen er spilt av 8,9 millioner ganger, så folk må tydeligvis like sangen.
 2. Har hørt en del på Miro Semberac. Delvis ironisk, men også fordi det er utrolig fengende. Har en spilleliste på 13 sanger på Spotify for den sjangeren også gitt.
 3. Føler det er unødvendig å måtte bevise at jeg har en uvanlig variert musikksmak. Å kalle meg selv altetende kan selvsagt bli semantisk demontert til man finner noen unntak her og der, men det tar ikke bort faktumet at jeg har noe fra de aller fleste sjangere i min Spotify favorittliste, inkludert festmusikk og jazz.
 4. Pleier å si det samme, men jeg anser meg selv som et unntak. Er usedvanlig interessert i musikk. Spiller også musikk selv.
 5. Vet ikke hvor rettet den kommentaren var mot meg siden den kom rett etter, men poenget mitt var ikke at black metal var sært.
 6. Jeg er altetende når det kommer til musikk. Artist/sang er viktigere enn sjanger. Tror noen hadde rynket på nesen om de hørte gjennom spillelisten min der det skifter fra black metal til bulgarisk folkemusikk til syre-trance til kormusikk fra Bach.
 7. Man blir som vitne spurt om hvilket kjennskap man har til de involverte partene, og man er pålagt å snakke sannheten og ikke holde tilbake vesentlig informasjon.
 8. Det er forskjell på være en debattant og en kverulant. En kverulant forestiller jeg meg som onkel på julaften som skal krangle om absolutt alt mulig, og om man aldri kan være åpen og direkte med, for husfredens skyld. Slike folk er vanligvis sosiale tapere.
 9. Jeg er enig i Amcar sin kritikk, men jeg tror dette er mer fordi det er i et høringsforslag, ikke fordi målet er å skrote alle biler som er ombygget. Målet, slik jeg tolker det, er å få bort utrangert og oppbrukt skrot fra veiene.
 10. Er det seriøst ingen her som har lest hva direktivet faktisk er? Det har først og fremst ingenting med historisk ærverdige biler å gjøre, for det andre er det et direktiv til høring der interesseorgansisasjoner kan komme med sine innspill på bla. hvordan definisjoner av ELV treffer formålet dårlig, som er å få utrangert skrot bort fra veiene. Norge har dessverre fuck all de skulle sagt, fordi vi har valgt å ikke delta i EU. Skulle gjerne gjort det obligatorisk å lese dette før dere kommenterte: https://files-cdn.vitaminw.no/8dc2980fe6b54ce79a491df52cb663f1/Root/Aktuelt/2023/November/Tillegg+til+høringssvar+-+regelverk,+avfall+og+sirkulærøkonomi+kjøretøy.pdf?ts=638350326878593962
 11. Jeg tipper det er en krydderplante som har sneket seg inn i pastasausen.
 12. Min observasjon er at det er de med lav utdanning og lite metakognitiv erfaring som er mest påvirkelige, gjerne kombinert med et slags mindreverdighetskompleks og en arroganse som gjør det tilfredsstillende å være kontrovers og ubehagelig å ta feil. Rene akademikere kan også være ubrukelige utenfor sitt snevre fagfelt, men det er vanskelig å kompensere for akademisk erfaring med livserfaring. Livets hare skole er en dårlig akkreditert skole.
 13. Hvilket poeng er det du vil jeg skal adressere?
 14. Det er ment som et frivillig engasjement for lokalsamfunnet
 15. Det er antydninger til at de har kjørt seg veldig hardt, så jeg mistenker at bremsen har hengt og overopphetet skiven.
×
×
 • Opprett ny...