Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/03/22 in all areas

 1. 41 points
  Liker ikke SIAN jeg heller, men det at muslimer reagerer så sterkt på at noen brenner en bok gjør jo bare saken deres sterkere. At noen presser andre av veien fordi de brant en jævla bok er et tegn på at noe er ekstremt galt i enkelte miljøer.
 2. 35 points
  Synes det er slitsomt å bestandig lese at siden man er kritisk til pride så er man homofobi. Når det er konklusjonen fra pride tilhengere så orker jeg ikke å lese lenger. Da vet jeg at man egentlig ikke ønsker en debatt men bare liker å gjenta feilaktig vrøvl.
 3. 29 points
  Vedkommende som er dømt drev hatefulle ytringer og trakasserte vedkommende. Det er svært bra at slike personer blir tatt, for slik opptreden er ikke akseptabelt. Det at det finnes folk som ikke ser forskjellen på mobbing og trakassering, og ordinær meningsytring, er årsaken til at en slik lov kom på plass i utgangspunktet. Det finnes også folk som er såpass elendig på å lese folk, at de mener det skal være greit å voldta. Rabalderet som oppstod da det selv ble forbudt å voldta sine ektefeller sier også sitt. Berøvelse av handlingsfrihet gjelder ikke de som ble voldtatt, bare de som ble fratatt handlingsfriheten til å voldta. En relevant parallell her. Men selvsagt så har folk som formener slikt såpass lite selvinnsikt, og såpass lite med empati, at de ikke begriper det.
 4. 26 points
  Så hvis jeg steler en bil, voldtar eieren og Circle K nekter meg å fylle drivstoff de neste 8 årene så er det Circle K som er den slemme skurken? Merkelig den der russiske logikken. Krim kunne hatt vann hele tiden siden 2014 hvis bare Russerne hadde levert tilbake landområdet de stjal fra Ukraina med terror og løgner.
 5. 24 points
  Etter at den såkalte hatparagrafen, §185 Hatefulle ytringer, fikk tillagt et punkt, er ytringsfriheten i Norge ytterligere innskrenket. Punktet det er snakk om er: d. kjønnsidentitet eller kjønnsuttryk Dette betyr at nå som identitetspolitikken har ankommet Norge, må man trå mer varsomt for ikke å krenke de som har en annen oppfatning om kjønn enn det vi lærer i biologitimen på skolen. I flere vestlige land, blant annet Storbritannia, får man politiet på døren om man bruker feil kjønn på en transperson eller skriver noe som kan virke støtende eller krenkende mot transpersoner. Nå kan vi "glede" oss over at norske politikere ønsker å kopiere denne trenden. Minst én person er allerede dømt etter at vi fikk loven utvidet, mens en annen person er anmeldt og har vært i politiavhør for å hevde at transkvinner ikke kan få barn. Hva blir det neste vi skal utvide denne paragrafen med? Kanskje et punkt der man ikke skal betvile klimaendringer, pandemitiltak, FN og EU? Personlig mener jeg hele loven bør skrotes for å bevare ytringsfriheten vår.
 6. 24 points
  Og da er det til stor hjelp å sende dick picks?
 7. 23 points
  Så din kollega sa «Hvorfor skal selskapet bli relatert til nakne mennesker som danser i gata?» og «Hva kommer våre kunder til å tro?». og du kobler det til å være homofob og intolerant. Din kollega hadde helt relevante og rimelige spørsmål. Jeg prøver å ikke irritere meg over pride, men jeg gjør faktisk det og jeg mener det er helt sinnsykt hvordan dette har utviklet seg. Hvorfor aksepterer du ikke at noen ikke liker det evige maset om pride? Det er også mennesker som ikke liker det evige maset om solidaritet fra venstresiden, det evige maset om å kunne overvåke bare litt til (så blir alt bra!) fra politiet, det evige maset om å ta en vaksine som er helt meningsløs, det evige maset om en nær forestående miljøkatastrofe osv. Ta inn over deg at pride konkurrerer med alle disse andre sakene om min oppmerksomhet! Det er ekstremt respektløst å insinuere at folk er homofober og intolerante bare fordi de ikke vil ha pride-indoktrinering gnidd i ansiktet. Pride er en samling ekstremt priviligerte mennesker som har makten over dagsorden i hele verden. Det å er fakta og har ingenting med situasjonen til homofile å gjøre. Du ønsker "en verden der homofili er kjedelig for ALLE" (min uthevning). Vi er definitivt der nå for majoriteten av befolkningen, men pride vil nok være der, dominere dagsorden og fortrenge viktigere saker fram til den siste tullingen er indoktrinert. Jeg tror ikke det er noen bra strategi for det er en strategi mot ekstremisme, pride-ekstremisme.
 8. 21 points
  Har ikke sett makan til grafikkhat siden The Wind Waker i 2002/2003. Den er virkelig ikke så ille, og jeg tror at folk kommer til å bli vant til den etter hvert. Dessuten har samtlige MI-spill hatt ulik grafikkstil fra hverandre, så dette burde ikke vært noen bombe.
 9. 21 points
  Forferdelig løsning. Har du møtt dørvakter før? De er ille nok fra før av, gir du de våpen så går de på en power trip uten like. Jeg har ikke blitt kastet ut av dørvakter før, men jeg ser oppførselen de har og det siste de burde gjøre er å ha våpen
 10. 20 points
  Fattig og rik betaler like mye i bomringene. Det er en særdeles usosial måte å finansiere veiene på. Det bør flyttes over til inntektsskatten. Bompenger bør fases ut i takt med fossilbilene. Videre så virker det som SVV ikke skjønner eller vurderer hvorfor nullutslippsbiler har fått lavere bompenger enn eksosbiler. Ei heller virker det som SVV har forstått sitt mandat (tilby en funksjonell transport-infrastruktur) eller hvorfor det er nødvendig med kjøretøy. Når selveste veivesenet har blitt i mot vei, så er det på tide å legge de ned til fordel for noe som forstår transportens rolle i samfunnet.
 11. 18 points
 12. 18 points
  Man kan forøvrig anmelde hvem som helst for nær sagt hva som helst. Ofte blir ting bare henlagt. Når det gjelder LGBT-greier er man ekstra hårsåre om dagen, og da etterforskes det gjerne grundig, selv om det skulle være fullstendig bak mål. Personlig mener jeg at mye av dette er en importert problemstilling fra sosiale medier i USA og en generasjon av ungdom som er usikre på seg selv og søker identitet via nettet. Transpersoner har alltid eksistert, men det er ingenting som tyder på at det er snakk om mer enn noen få promille. Det er ikke tilfeldig at samtidig med at stadig fler "transisjonerer", så blir det også stadig fler som "detransisjonerer", og finner ut at de i realiteten bare er homofile eller har mentale problemer. Vi lever også i en kultur der det gir sosial kreditt og god selvfølelse og bekreftelse å fremstå som et offer. Millenials begynte en slags offer og krenkelses- konkurranse, og Gen Z tar det nå til nye høyder. At noen befinner seg mellom to kjønn betyr heller ikke at de er et tredje kjønn. En mental sykdom, eller et syndrom, er ikke et nytt kjønn. Selv ikke de som har kromosommutasjoner eller har XXY, eller Klinefelters syndrom, har et annet kjønn. De har begge. Du er mann. Eller du er kvinne. Eller du er noe mellom det spektret. Du kan ikke bare dikte opp nye kjønn. Ei heller kan du velge egne pronomen. Det er derfor vi har egennavn. Jeg har homofile venner, lesbiske venner, to kompiser som vokste opp til å bli transkvinner, og jeg kjenner tom. en med Kleinfelters. Felles for oss alle sammen er at vi er luta lei woke-religionen og folk som tror de er dydige og moralske mennesker fordi de ukritisk omfavner forvirrede ungdommer som approprierer alt ifra det å være LGBT til å ha DID (dissosiativ identitetslidelse). Det er også dypt uetisk å skjære i friske kropper og gjøre dem avhengige av medisinsk behandling for resten av livet. Det går ikke an å bytte kjønn. Den teknologien eksisterer ikke.
 13. 17 points
  Man kan mene mye om SIAN. Uansett så får de fram at en del muslimer raskt tyr til vold og grov ødeleggelse fordi man føler seg krenket. Se bare all ødeleggelsen utført av muslimer i Sverige i år. Vi må faktisk jobbe aktivt med religiøs fanatisme nå. Konservative muslimer er like farlige som nynazister og andre radikale. Utviklingen i muslimske land går ikke i samme retning som i demokratiske land. Derfor vil vi få en mer og mer polarisert utvikling framover. Muslimer i Norge står i og vil stå i store utfordringer med press /påvirkning fra hjemland, slekt, imamer osv. Et press om å holde på en konservativ muslimsk identitet. For unge muslimer skaper dette et mareritt, jeg erfarer at de unge med utdannelse setter pris på deler av demokratisk tankegang og like muligheter for begge kjønn osv. De står i et enorm press fra voksne muslimer om å ikke sette familie og slekt i vanry, med å bli for Europeiske i sitt tankesett. Dette må vi arbeide med.
 14. 17 points
  Jævle dritt. Hva er galt med at en mann eller kvinne elsker en person med samme kjønn? Hva er så galt med det? Jeg forstår ikke problemet til slike jævler. Beklager men jeg blir bare så frustrert at vi lever i en verden hvor man ikke kan ha følelser for en annen person uten å bli trakassert og skutt på. Faen heller.
 15. 17 points
  Patrick Lancaster er en russisk propagandist og skuespiller-soldat med håpløset iscenesatte videoer som den der. Du kan trygt avfeie det som ren løgn.
 16. 17 points
  Hvis målet virkelig et mangfold så burde man vel heie fram minoritetene, særingene og de utstøtte. Vise et åpent sinn. Vaksinemotstandere, flat-earthere, el-overfølsomme, sjamaner… Jeg tenker at det hadde gitt mange «verdifulle mot-perspektiver» i de Norske møterom. Det viser bare at «mangfold» er feil begrep. Det man snakker om er en uhyre selektiv form for «mangfold». -k
 17. 16 points
  Acer, Nord Pool og strømkabler til utlandet har nå gitt oss 20 ganger så høy strømpris og mulig rasjonering. Vil man se hvilke strømpriser vi hadde hatt uten dette tullet, så er det bare å ta en titt på Nord-Norge der strømprisen nå ligger jevnt under 10 øre/kWt. Faktisk ligger den på under 2 øre/kWt i skrivende stund, mens den i Sør-Norge ligger på over 200 øre/kWt.
 18. 16 points
  Jeg listet en gang i denne tråden opp antallet kriger Russland hadde startet mot Ukraina, Polen og de baltiske landene, og det var snakk om flere titalls ganger siden tidlig 1400-tallet. Sist gang Russlands angrep Finland, Polen, Ukraina og Sovjet var mellom første og andre verdenskrig, flere tiår før det eksisterte noe NATO. Finland er ikke engang NATO-medlem, men ble også sist forsøkt invandert i 1940. NATO ble ikke skapt for å provosere Russland. NATO ble skapt for å handskes med russiske provokasjoner. Så hvordan har vi egentlig provosert Russland? Ved å la dem være i fred? Ved å forsøke å drive handel og diplomati med dem? Ved å forsøke å overbevise dem om at vi kan leve i fred og være venner? At det er mer å tjene på det viset? Jeg forstår ikke hvordan vi har provosert Russland. Vi har aldri gjort noe mot Russland, som de ikke har gjort noe for å fortjene.
 19. 16 points
  Nettleverandørene er monopolister hvor kundene har svært begrenset mulighet til å finne andre leverandører om de skulle bli misforsnøyd med kvalitet eller pris på tjenestene. Monopolister vil over tid dra på seg uvaner som grådighet, latskap og arroganse. Grådighet blir til en viss grad tøylet av regelverket men bransjen utviser her både arroganse og latskap i stort monn. En så komplisert modell for nettleie kan vanskelig kalles annet enn arrogant og respektløst overfor kundene. Det er også rimelig arrogant å motarbeide elektrifisering av bilparken på denne måten. At de ikke klarer å komme opp med en bedre løsning handler kanskje mer om latskap men også der med en god porsjon arroganse siden de ikke vil la noen andre prøve å lage en bedre modell. Nå kan vi for så vidt ikke vente mer fra den kanten, de er jo tross alt monopolister, de vi *burde* vente mer fra er de som skulle holde monopolistene i ørene.
 20. 16 points
 21. 16 points
  Tråden bærer preg av å bruke stråmenn. Hetsing og hatefulle ytringer har et tydelig krav å være ment på en ondsinnet og injurierende måte. Emnetittel er bare tull. Du kan ytre din formening om transpersoner så mye du bare vil, så lenge du ikke hagler nedverdigende beskrivelser etter dem. Vi her på forumet opererer jevnlig etter definisjonen "hatefulle ytringer" og har en kortere "rettsinnstans" enn en anmeldelse.
 22. 15 points
  I stedet for å risikere at strømprisene her kan gå ned litt vil de heller risikere at vi får rasjonering. Fint at sjefen selv går ut og avklarer prioriteringene som gjøres, og hvor mye disse kablene hjelper oss i en selvforskyldt krisesituasjon. Flott med kabler som gir oss leveringssikkerhet, ikke sant?
 23. 15 points
  Kvinner er litt som aper i trærne, de slipper ikke greina de holder i før de har et godt grep om den neste. Dama di er utro. Våkn opp.
 24. 15 points
  Jeg kjøper ikke helt den at man kjører etter noen for å kjøre på dem i selvforsvar.
 25. 15 points
  Og nok en gang bevises det hvorfor koranen bør brennes daglig til tullingene slutter å bli krenket.
 26. 15 points
  Så den videoen selv etter å ha lest om det på NRK.. Ganske utrolig det som utspiller seg ja. Har ingenting til overs for SIAN men dette er uakseptabelt. Vedkommende som kjørte bilen er nå arrestert.
 27. 15 points
  Flott, således kan vi konkludere med at dersom en snauklipt mann med pilotjakke og boots skulle skyte 2 jøder mens han roper Heil Hitler så har det absolutt ingenting med nynazisme å gjøre.
 28. 15 points
  Unnskyld meg, men hva FAEN er det med folk som sier rett ut at de vil ha mer overvåkning av samfunnet? Skjønner dere ikke hva det vil lede til? Se til Kina. Jeg vil ikke ha det her. jeg vil helst ikke ha det på planeten min i det hele tatt. Og ikke tro at regjeringer overalt ikke kan bli korrupte. Alt kan skje overalt uansett hvor liten mindretallet er, hvis nok av majoriteten ikke gjør noe med det. Det er betydelig lettere å forebygge slike handlinger ved hjelp av helsevern, informasjon og holdningskampanjer enn å kvitte seg med en fasciststat som overvåker hvert steg du tar. Jeg skjønner at noen er redde, men dette blir som å smekke en mygg med en asteroide på størrelse med månen.
 29. 15 points
 30. 15 points
  Driver barna med ringing på dør eller annen mobbing som kan motivere slik oppførsel? Hvis en voksen mann hadde truet med å drepe barna mine og politiet ikke hadde tid til å snakke med fyren så er jeg på nippet til å ville ha forklart politiet at jeg kom til å stå på trappa til fyren med balltre om 30 minutter for å forklare hva jeg syntes om at han truet barna mine, og at det var helt opp til politiet om de ønsket å være til stede når det skjedde. -k
 31. 15 points
  Det er vel poenget til Motkraft. Satt på spissen såklart. At alle snakker om instalert effekt når de reklamerer for vindparker, men i praksis så er produksjonen 4/12 av installert effekt siden det ikke blåser nok til å produsere 100% 24/7/365.
 32. 15 points
  Det faktum at WDI-leder Christina Ellingsen er politianmeldt og etterforskes for hatefulle ytringer for å mene at bare kvinner og ikke menn kan få barn og at menn verken kan bli kvinner, jenter, lesbiske eller mødre, tyder på at du må være forsiktig med å påpeke fakta eller meninger som er basert på fakta og ikke identitet. Hva som defineres som nedverdigende er også helt umulig å vite da folk har helt forskjellige meninger om hva det er. For en person kan det være helt vanlig prat som brukes til dagligtale, mens for andre er det nærmest et sjokk.
 33. 14 points
 34. 14 points
  Islam i seg selv har ingenting med det å gjøre. Vend fingeren mot noen andre. Teokrati er fellesnevneren dere ser etter.
 35. 14 points
  Veldig godt poeng. Ekstrem islam ER høyreekstremisme. Det er merkelig at vi har dratt denne kunstige linjen mellom høyreekstremisme og islamistisk terror. Det er to sider av samme sak, bare at det som tradisjonelt beskrives som "høyreekstremisme" er kristenfascistisk/europeisk. Ingen har mer til felles enn en nynazist og en islamist, annet enn at de også hater hverandre selvsagt.
 36. 14 points
  .... det er ingen spesiell militæroperasjon. Det er en krig. En fullskala invasjon med en hær på nesten 200 000 soldater med mål om å få et annet land til å gjøre som angriper vil. Men dette visste du vel..?
 37. 14 points
  Hva med at vi slutter å gi Ukraina om russland slutter å bombe de? Og fredelig gir tilbake landområdene de har lagt i grus med å bombe de ukritisk(og unøyaktig) i ukesvis? Mer våpen til Ukraina vil løse det samme problemet ved at de ikke har en grunn til å bombe, men vil også gjøre at Ukraina overlever som land
 38. 14 points
  Nice try. Det er 20 ganger så mye russisk artilleri som ukrainsk artilleri, og russerne skyter klasebomber, termitt, fosfor, med mer, på sivile boligområder som ikke er befestet, noe de også har de gjort helt siden begynnelsen av krigen Områdene som blir rammet av artilleri er i hovedsak under ukrainsk kontroll - de bombarderer åpenbart ikke seg selv Sivile har i stor grad forlatt disse områdene, alikevel legger ukrainske tjenestemenn ned sine liv på å evakuere de sta idiotene som er igjen
 39. 14 points
  I følge SSB har flyteknikere en snittlønn på ca. 731 000 kr. Så de får ikke min sympati i denne streiken, nei. Piloter har forøvrig en snittlønn på 1 122 960. Edit: Kilde
 40. 14 points
  Snakk om å misforstå med vilje. Dette er et eksempel på hvorfor "faktisk.no" er håpløse og etter min mening bommer på mandatet sitt. Det finnes masse annet de heller burde se nøyere på, men så går de etter slike semantiske unøyaktigheter. Jeg tror de fleste skjønte hva motvind ville frem til. Slike forenklede bilder brukes hele tiden, så hvorfor de akkurat går etter dette er litt pussig. (Egentlig ikke så pussig når man ser på hvilke saker faktisk.no går etter...) Jeg er i utgangspunktet for at man skal være nøyaktig i språket, men hvis de skal gå etter alle lignende tilfeller får de MYE å gjøre. De burde heller gå etter tilfeller som er direkte villedende, og ikke slike saker man må "tolke i verste mening" for at de skal bli gale. Det er nok av andre tall og utsagn ifm vindkraft som er direkte gale, hvis de ønsker å se nærmere på utsagn vedrørende vindkraft.
 41. 14 points
 42. 13 points
  Veldig bra artikkel. Gode og relevante situasjonsbeskrivelser. Og før vi får noen som mener artikkelen kun er for de som allerede mente dette og kun søker bekreftelse på egne meninger og holdninger, så må jeg be folk se på historien. Se på Sovjets og russlands virkemidler og da spesielt lokkemidler. Da Sovjetunionen gikk i oppløsning, hvorfor strømmet ikke de løsrevne provinsene og statene til Moskva og ba om å bli i "varmen" videre? Hvorfor er det ikke ivrig arbeid om å gjenoppta Warszawapakten? Hvorfor strømmet landene mot Nato og EU fort som f..? Hva er det rassland ikke forstår med gulrøtter og pisker? De må da for helvete også skjønne reklame?
 43. 13 points
  Lite demokratisk løsning. Har vært protestert på lenge. Køpris når det ikke er kø er kun for å loppe mer penger ut av befolkningen, mens effekten selges via utlandskabler, spesielt den nye til vindparken i England. Og på mrk pakke en, to og tre var slitet og løftene om evig billig strøm, fra våre forfedre, som bygde vannkraftverkene, stjålet fra oss. Quisling kabler! Svikefulle politikere..
 44. 13 points
  En liten ide jeg kom på som jeg kanskje kun håpe på at blåste litt liv i tråden her igjen i håp om at noen er like nerd som meg og har hoardet gamle bilder av setupen/nerdebula si gjennom årene, å kanskje samtidig kan trigge noe nostalgi hos noen. Tanken her er å poste bilder av hvordan nerdebula di har utviklet seg gjennom årene gjerne fra gutterommet til hvor enn du er nå. Ser det litt ann å splitter det ut i egen tråd om det blir en del svar her inne. Mitt første bilde av bula/gutterommet datert til 30. Juni 2006 med CRT TV og CRT monitor, VHS spilleren og den orginale xboxen står klar for å arbeide i hylla, Logitech MX518 er klar for å ganke noobs i BF2 og AMD Athlon 64 x2 3800+ og Nvidia Geforce 7800 GTX baserte PCen jeg brukte alle konfirmasjons pengene mine på jobbet på med en Nvidia tech demo Neste bilde fortsatt på gutterommet datert 14. Desember 2008, hjørne pulten holder på å gå i oppløsning og det markerer starten på min noe usunne og dyre hodetelefon hobby, gaming PCen ble og forkastet til fordel for en liten Macbook (tok heldigvis til bedre tanker senere) Så hopper vi et år frem i tid til til Desember 2009 hvor jeg fikk ta over loftstuen hjemme hos foreldrene mine, så ikke på gutterommet lenger. Her hadde jeg og begynt å jobbe som elektro lærling det siste halvåret å fikk med ett litt mer penger å rutte med som innebar ny gaming PC og ny hele 19" LCD skjerm, lyd og hodetelefoner var fortsatt høyest i fokus et års tid senere i november 2010 fant jeg ut at en singel 19" ble for lite og oppgraderte til 2x 24" PCen ble og betydelig oppgradert samt jeg fikk interesse for airsoft som en kanskje ser på geværet på veggen Så tar vi et realt byks frem i tid til Mai 2014, her hadde jeg flyttet hjemmefra for å gå skole for å bli automasjons ingeniør og bodde i en liten sokkel leilighet i Ålesund. Her hadde og foto interessen begynt å vise sitt dyre ansikt Her gjør vi ett nytt lite byks, datoen er Januar 2016 studiene er ferdige og jeg har flyttet hjem igjen og startet å jobbe fulltid igjen som medførte en del oppgraderinger og en full custom vannkjølt build og min første ultrawide skjerm. Så hopper vi frem til oktober 2019. Her hadde bodd et par år i ny leilghet allerede, men hadde av uvisse grunner ikke tatt noen setup bilder de første to årene jeg bodde her. Stort sett de samme komponentene som jag hadde i 2016 da boligkjøpet ruinerte meg i lang tid Og da forflytter vi oss til August 2020, pandemien har vært i gang en stund, videomøte og arbeiding hjemmefra har blitt normen så oppsettet reflekterer det noe. Dette et trolig noe av det mer rotete jeg har det når det gjelder oppsett. Og til slutt så går vi over til nå tid hvor en rekke oppgraderinger ble gjort, ny hev senk pult etterhvert kom på plass og alt ble etterhvert mye mer ryddig og stilrent. Og med det var reisen fra 2006 til 2022 over. Håper noen syns konseptet var litt gøy og at en får flere som hiver seg på
 45. 13 points
  Om det er noe som vises helt tydelig i dette kommentarfeltet, som i det jeg skriver dette, kun har 14 kommentarer, så er det i alle fall at Pride er viktig. For så mye fordommer, dårlig skjult nedrakking, tåpelige whataboutisms, 100% feilaktige påstander og mer, er det lenge siden jeg har sett. Eller, vent. Nei. Det er det ikke. Det dukker nemlig opp hver bidige gang noe positivt om Pride og LGBT-personer kommer frem i media. Da kryper alle frem fra skjulestedene sine, og viser frem nøyaktig hvorfor Pride er så viktig. Det at alle er likegyldige og tolerante i Norge er en vits, og viser at man enten ikke følger med, eller at man gir faen, evt begge deler. Så takk og pris for Pride, FRI, og at det finnes arbeidsgivere som fx Webstep, som er nevnt i artikkelen.
 46. 13 points
  Jeg har aldri hørt at Russland ikke fikk NATO - medlemskap selv "om de ville." Det jeg har hørt er at NATO - medlemskap bl.a. forutsetter noen lavt hengende frukter knyttet til demokrati, menneskeverd og forståelse av maktfordelingsprinsippet. Verdier Russland ikke er i nærheten av å oppnå, de har tvert i mot beveget seg bort fra de tendenser de viste på 90 - tallet når dette tilbudet ble fremsatt. Russland er i dag noe av det mest bedritne og foraktelige samfunn verden noen sinne har frembragt. Der er langt større sosiale forskjeller i Russland enn i noe NATO - land, med et mulig unntak for USA. Der er langt mindre rettssikkerhet i Russland enn noen av NATO - landene, inkludert USA. Russland er et jævla mafiaregime der de åpent og uhemmet dreper journalister, opposisjonelle og det i et tempo vestlig etterretning har store problemer med å følge med på. Hvem i helvete vil ha et slikt krapylregime inn i NATO?
 47. 13 points
  Hvem som helst kan anmelde hva som helst. Det er ikke hatefulle ytringer å være kontroversiell. Hva som er hatefulle ytringer innenfor denne lovendringen har vi enda til gode å sette presedenser for, men om det ligner på noen av de andre dommene så er det innsnevret til direkte ufine slengbemerkninger. Det er nok av anti-homofili agendaer der ute, og ingen av dem blir rammet av straffeloven før de trakasserer individer, noe de dessverre har en tendens til å gjøre. Rasismeparagrafen handler mer om "speak no evil", men det er en annen paragraf av straffeloven.
 48. 13 points
  Dette forsto jeg kom da de ikke lanserte i de kloke landene som forbyr slik f***skap. Har selv hørt at det koster tusen vis av dollar men at det var så ille er jo å sette det helt på spissen. Av til kan man lure på om Blizzard bevist går inn for å generere irritasjon og negativ PR. Skuffene å se hva Blizzard har blitt, har ikke brukt ei krone på noe fra Blizzard siden gode gamle Hots dagene og venter vel bare på at de skal bli kjøpt opp slik at noen av deres spill har en mulighet å overleve.
 49. 13 points
  La oss sitere hele Med diskriminerende eller hatefull ytring menes det å true eller forhåne noen, eller fremme hat, forfølgelse eller ringeakt overfor noen på grunn av deres a hudfarge eller nasjonale eller etniske opprinnelse, b. religion eller livssyn, c. seksuelle orientering, d. kjønnsidentitet eller kjønnsuttrykk, eller e. nedsatte funksjonsevne.
 50. 13 points
  Kjøpte ny snøfreser i vinter som var og i serviceboka til den står følgende å lese. Håper dette betyr at den er laget for å vare ei stund.
×
×
 • Create New...