Jump to content

BertNaked

Medlemmer
 • Content Count

  912
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

389 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

10828 profile views
 1. En buss må ta mer plass i trafikken om den skal klare svingene. Det vet da alle? Om bussen tar en for krapp sving, så vil overhenget bak kunne ta med seg et par biltak. A - kunne ha vært uoppmerksom på at B skulle rett fram B - kunne så like godt være uoppmerksom på at A faktisk skulle videre inn i rundkjøringen, da han ikke skjønner hvordan busser fungerer. Er det et feltskifte om det ikke er oppdelt i felt?
 2. Er det virkelig en fordel at hun skal ha inntekt nå som hun er på et hjem? Har selv en slektning som havnet på et hjem for demente, og vi i familien var da under den oppfatningen at 80% av pensjonen (pluss inntekter) gikk rett til kommunen. Men dette er et nytt sted og de tar heller en fast leie og x antall kroner for kost. Om dette er tilfelle for din mor, så skal kanskje leieinntektene dekke dette.
 3. Få nå i det minste øyekontakt med bilistene som kommer mot feltet da. Eller så varer du ikke så lenge i trafikken.
 4. Jo, men de har ingen problemer med å hente sensorer fra nabokommuner når de trenger det. Helt normalt. Da jeg utvidet førerkortet mitt til tungklassene, så slet stasjonen veldig med at de hadde for få sensorer pga sykdom. Men det var visstnok ikke aktuelt at vi skulle få de samme sensorene. Hehe, når jeg ser over det jeg har skrevet så ser jeg helt håpløs ut. Strøk den første oppkjøringen. Mistet lappen, tok opp på nytt. Så tok jeg D, C og CE i nyere tid.
 5. Har hatt 6 oppkjøringer, og aldri har jeg hatt den samme sensoren. Det var kanskje sært at det skjedde deg.
 6. Da jeg studerte hadde jeg to medstudenter som skulle ta bacheloren på to år. Herregud som de stresset. Forelesninger krasjet og vi måtte ofte bøye oss etter deres timeplan. Tror den ene ikke greide å fullføre etter planen. Så også alltid ut som at h*n hadde 200 i puls.
 7. Hei. Har et eldre objektiv fra tidlig 1900-tall her. På den står det f: 4,5 F-21 cm Hva er det slikt objektiv ble brukt til? Landskap eller portrettfotografering?
 8. Er et par obligatoriske 2-dagers ekskursjoner til Fosen. Men utenom reiser, så er det masse å sette seg inn i og man burde bli med i et kollokvie når muligheten byr seg. Så ville ikke ha jobbet alt for mye ved siden av. Du vet at for å jobbe som arkeolog bør du ha en mastergrad i arkeolog?
 9. Kunne det være motgående biler som blinket mot deg, for å advare deg om kontrollen?
 10. Begynner da bare å drikke tidligere. Ser ikke problemet
 11. 1) Hvordan kan du vite at det aldri skal gå så langt? Ut ifra din beskrivelse, så er det ingenting som antyder at de har brutt verken god skikk eller noen lover. De har blitt gitt lov fra eier av utestedet til å regulere hvem som skal være der eller ikke på deres vegne. Og ikke minst, skal de oppfylle plikten om at ingen overstadige skal være i lokalet. 3) Selvfølgelig så kan noen vakter bli mer tålmodig. Men alle har sin måte å jobbe på. Vi ble opplært i å være høflig og viste forståelse, men når utestedet har 2-300 gjester inne og en kø ute som kanskje består av like mange folk, så er det lite interessant å stå og prøve å forklare til en beruset person at han/hun er for full til å være der og hvorfor det er slik. Ditt eksempel) Drar alle under en kam der ja.
 12. "Kuriøs: merkverdig ; snodig" Alt det her høres normalt ut, så å kalle det kuriøst er tull.. Du ble kastet ut fordi du var for full og mener dette er vaktens skyld. Situasjon som skjer vaktene hver dag. 1) Kommer aldri så langt 2) Spørs på personen de må håndtere. Noen går selv, noen vil stå og kverulere inne. 3) Høres mer ut som de ledet deg ut. Vold er det ikke. Om de legger deg i bakken, så må dette meldes inn til politiet, så vil de ta en vurdering om det var unødig eller ikke. 4) Noen har, andre ikke.
 13. BertNaked

  Førerkortbeslag

  Nei glem det. Gidder når du drar inn massemordere og drapsmenn inn i det her.
×
×
 • Create New...