Jump to content

BertNaked

Medlemmer
 • Content Count

  938
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

399 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11160 profile views
 1. Koster selskapet 10,000 for falske rykk. Dette fikk jeg vite i etterkant. Det viktigste var at om det var sannsynlighet for brann og du ikke fikk tak i noen i husstanden, så sender man brv i tillegg til vekter (som da kan låse opp). Det var førstepri.
 2. Det stilles strenge krav til vekterselskapene som brukes om utrykningstid. Stort sett er det Securitas som gjør dette. Men noen steder er det høyere snitt på bruk av tid, og på tettsteder eller plasser med hytter - umenneskelig treigt om det i det hele tatt er mulig. Dette skal dog være opplyst. Oppfyller ikke vekter kravet og utrykningstid, får ikke vekterselskapet betalt. Og om alt skulle slå seg med vekter, skal/bør operatør sende politiet om det er trolig grunn til at det skjer et innbrudd. Bildene var gode i det som ble installert i 2014- mener jeg. Mye av det før er ikke så godt, men man får en ide av hva som skjer.
 3. Døgnbemannet og de sender ut vektere for å sjekke ut huset ditt, om det skulle være noe som ikke lar seg avklare på bildene. Det er inkludert i tjenesten. Eksempelvis, så gikk brannalarmen til en. Ungen til familien ble akutt syk, så de dro i all hast til sykehuset. Kjelen med mat stod fortsatt på kokeplaten og begynte å røyklegge hele kjøkkenet. Da ble det sendt ut en vekter for å fjerne kjelen og slå av komfyren, samt lufte. Ikke så dumt egentlig. Dog, hadde nok nøyd meg med kamera jeg koblet opp selv med sensor.
 4. På arbeidsplassen min har vi åpnet for å ta i mot mennesker som skal avtjene samfunnsstraffen sin. Sjeldent du jobber med andre som gjør det samme. Tilsynsførerne er ganske nøye med logistikken der. Arbeidsoppgaver kan være mye forskjellig. Klipping av plen, jobbing på data, maling av vegg m.m. Pause og slikt med resten av staben.
 5. Det stemmer. De sender ikke bildene til kundene, dette står nok beskrevet i avtalen din med selskapet. Politi og mulig forsikringsselskapet kan få bilder. Operatøren kan ikke tvinge kameraet til å ta bilder (vel, operatør kan sette i gang alarmen - da blir det tatt bilder). Tar den bilder uten alarm, så er det noe galt med anlegget. Hver gang en operatør er innom en kundes 'side', så loggføres alt som blir gjort, til og med besøket blir registrert. Det tilbys vel et kamera du selv kan få sett live fra boligen nå?
 6. Fra utleiers side da. Er jo spesielt å leie ut noe for kun en mnd. Krever en del arbeid for utleie for så kort tid. Var det så mange muligheter der ute for denne typen korttidsleie egentlig?
 7. F.o.m 1 juli 2021 * BSU-penger kan brukes til oppussing. Oppsparte midler på BSU-konto kan nå «benyttes til påkostninger og vedlikeholdsarbeid på egen bolig», har regjeringen bestemt i det reviderte nasjonalbudsjettet.
 8. Vet ikke helt hvordan jeg hadde forholdt meg til å ha lest i en egenmelding: Trolig brukt som bordell av tidligere eier
 9. 1. Hei, vi har dessverre ingen måte å hjelpe deg på i din nåværende situasjon. 2. Drikk saft og finn deg en grill på finn
 10. De får installere en sykkelheis der, som fungerer en gang i skuddåret.
 11. Hadde for pokker ikke sagt i mot eierne om jeg hadde hatt en lønn på 100 millioner.
×
×
 • Create New...