Jump to content

KVTL

Administratorer
 • Content Count

  7689
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1696 :)

1 Follower

About KVTL

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/09/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34409 profile views
 1. For meg hører det ut som du har behov for å sette opp et budsjett før hver måned, og kanskje et regnskap når måneden er over for å se om du klarte å overholde budsjett og hva du eventuelt må endre på av poster og vaner. Når du har fått kontroll over dette ville jeg vurdert nøye om det er lurt å refinansiere gjelden, men da ikke over lenger tidsrom enn det du har i dag. Tenk igjennom også hva du vil gjøre når alt er nedbetalt og f.eks. oppvaskmaskin eller vaskemaskin ryker. Kanskje varmtvannstank eller bil også tar kvelden. Her burde du opparbeide deg en god buffer slik at du fremover unngår å måtte ta opp enda et forbrukslån. Til sist vil jeg skrive at når du sammenligner månedspriser må du sammenligne epler og epler, det vil si like lang løpetid og alle kostnader inkludert. Forbrukslån har ofte dyre termin- og etableringsgebyr.
 2. Målt opp mot hva dial- up modem kostet per måned så er det ikke så dyrt. Dial- up kostnaden havnet fort på alt fra 300 til 1000kr + per måned, en MP3 låt tok fort ca 15 minutter å laste ned selv på en ok dial- up linje. Det å installere fiber direkte til boligene er mer hensiktsmessig og fremtidsrettet enn å kun ha fiber frem til en fordelingsboks. Har hatt fiber siden 2012 og vil absolutt ikke ha gått tilbake.
 3. KVTL

  Kan slettes

  Trådstarter har slettet emnet sitt, tråden har derfor mistet sin mening.
 4. Starteren som må byttes. Hadde en Touran tidligere som hadde vanskligheter med å starte i oppoverbakke, fungerte fint igjen etter at jeg satt inn en overhalt starter til 500 kr fra eBay. Har du startproblemer og mistenker starteren, kan et rapp eller to med en hammer hjelpe å få motoren i gang. Men det er selvsagt ikke tilrådelig som en permanent fiks.
 5. Det ble for en god stund tilbake åpnet for anonym posting fordi man anerkjente at noen tema/spørsmål kunne oppleves som belastende eller ubehagelig å ha tilknyttet brukernavnet. Denne trenden har vi egentlig igjennom årenes løp utvidet til å gjelde flere kategorier. Vi lytter selvsagt til forslag om det er andre kategorier som har behov for anonym posting, men å åpne generelt for å kunne poste helt anonymt tror jeg vi ikke får. Husk at man i utgangspunktet er anonym på forumet selv om brukernavnet vises, vi krever ikke at du kobler navn og brukernavn når du registrerer deg. Hilsen KVTL
 6. Koster ikke mange kronene ny,eksempel: https://www.bildeler.no/bremsecaliper-brakett/v/79658/volkswagen/golf?arsmodell=2005&drivstoff=B&karosseri=1685&motorkode=BGU&drivhjul=0&akseldrift=&girkasse=&chassisnr=&bil=0&regnr=
 7. Hei, du burde også melde kravet til boligforsikringsselskapet som vil sende ut takstmann. Eventuelt burde du hyre inn en takstmann for å dokumentere skaden, og hvorvidt tidligere eier har forsøkt å utbedre dette selv.
 8. Jeg har A6500 og kan vel skrive under på du skriver om kit-linsen, en annen stor fordel er størrelsen.
 9. Kan virke som om Talkmore endrer navn på sine abonnement og øker inkludert data av meldingen jeg fikk i dag. Med 2 måneders gratis abonnement ved verving blir det da en grei deal i sommer.
 10. Jeg tror også noe slikt er det beste, da kan man også gi barnet brukte telefoner hvis foreldrene skifter dem ut. Vi gav våre gamle til barna når vi byttet ut våre telefoner når de var små. Ios har noe av det samme opplegg, men iPhone er for dyrt nytt til en 7åring. Forslag er å kjøp med stor skjem og lås ned støttes fremfor å kjøpe en med liten skjerm og taster.
 11. Hei, e-post skifte skjer umiddelbart.
 12. Du trenger denne: https://github.com/otya128/winevdm/releases
 13. Until we meet again and the case is sol-ved. Denne ble vel sikkert løst to år tidligere, stenges.
 14. 2,7 % ville jeg ikke godtatt slik markedet er nå. Hvis du får flyttet lånet lett ville jeg forhandlet ned renten, hvis ikke det gikk ville jeg flyttet lånet.
 15. Du må dokumentere at formuesverdien på boligen overstiger minst 30% av den telle markedsverdien. Slik dokumentasjon kan være takst fra autorisert takstmann, verdivurdering fra en megler som kjenner området eiendommen ligger i eller at du kan dokumentere hva tilsvarende eiendommer i området selges for: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/egen-bolig-primarbolig/endre-formuesverdien/
×
×
 • Create New...