Jump to content

KVTL

Administratorer
 • Content Count

  7680
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1690 :)

About KVTL

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/09/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

34259 profile views
 1. Jeg tror også noe slikt er det beste, da kan man også gi barnet brukte telefoner hvis foreldrene skifter dem ut. Vi gav våre gamle til barna når vi byttet ut våre telefoner når de var små. Ios har noe av det samme opplegg, men iPhone er for dyrt nytt til en 7åring. Forslag er å kjøp med stor skjem og lås ned støttes fremfor å kjøpe en med liten skjerm og taster.
 2. Hei, e-post skifte skjer umiddelbart.
 3. Du trenger denne: https://github.com/otya128/winevdm/releases
 4. Until we meet again and the case is sol-ved. Denne ble vel sikkert løst to år tidligere, stenges.
 5. 2,7 % ville jeg ikke godtatt slik markedet er nå. Hvis du får flyttet lånet lett ville jeg forhandlet ned renten, hvis ikke det gikk ville jeg flyttet lånet.
 6. Du må dokumentere at formuesverdien på boligen overstiger minst 30% av den telle markedsverdien. Slik dokumentasjon kan være takst fra autorisert takstmann, verdivurdering fra en megler som kjenner området eiendommen ligger i eller at du kan dokumentere hva tilsvarende eiendommer i området selges for: https://www.skatteetaten.no/person/skatt/hjelp-til-riktig-skatt/bolig-og-eiendeler/bolig-eiendom-tomt/formuesverdi/egen-bolig-primarbolig/endre-formuesverdien/
 7. Trolletråd? Åpenbart at man fortsatt kan bli smittet selv om man letter på restriksjoner. Man påla restriksjoner fordi belastningen på helsevesenet skulle bli mindre, ikke fordi man ble immun av å bli hjemme.
 8. Kan bekrefte at eBay krever inn merverdiavgift. Kjipt for småvarer som blir 25% dyrere, men supert for dyrere varer da man slipper importavgiften.
 9. Har du sett denne @NoTrace : https://kvtl.com/har-du-en-router-fra-unifi-og-onsker-at-den-skal-virke-med-altibox-sin-tv-losning/
 10. For meg ser det ut som Pentax KAF, ikke KAF2 fordi den mangler "strømkontaktene".
 11. Du slår på maskinen (eventuelt restarter den hvis du har den på). Når du hører "oppstartslyden" trykker du ned og holder inne option- knappen (står vel både option og alt, eventuelt option symbolet og alt på eldre keyboard. Ligger uansett midt i mellom control og command knappene). Du skal da kunne velge hva systemet skal starte opp fra, velg da minnepinnen.
 12. Denne skal fungere på mac: https://ubuntu.com/tutorials/tutorial-create-a-usb-stick-on-macos#1-overview
 13. Hei, anbefaler at du laster ned en iso og brenner en oppstarts-cd slik at du får prøvd deg frem. Her er en oppskrift du kan bruke for alle GNU/ Linux distribusjoner: https://linuxmint-installation-guide.readthedocs.io/en/latest/burn.html
 14. Hvis du skal kjøre siste versjon av MacOS på den må du enten patche slik at du får kjørt Catalina (kan gjøre at magen føles treg pga. systemkrav): https://www.macworld.co.uk/how-to/mac-software/install-catalina-old-mac-3654960/ Eller du kan prøve en Linux- mistro og ha en maskin som kjører som normalt, kan f.eks. anbefale Ubuntu Budgie: https://ubuntubudgie.org/downloads/ Prøv med live- funksjonen før du tester full skal på maskinen, da får du vurdert om det er noe for deg. Uansett er det et hav av *nix alternativer der ute, bedre å ha et up to date system enn å ha en OS som ikke kan oppgraderes.
 15. Da er det systemet som har satt den opp selv, da skal du ikke gjøre noe. Den korte perioden jeg kjørte hjemmesentralen i bromodus så tror jeg satt den direkte i internettporten uten å legge inn VLAN, mener hjemmesentralen fikset det. Skal du fjerne hjemmesentralen har jeg skrevet en liten guide på min blogg som du kan se på, burde også fungere på din modell. https://kvtl.com/har-du-en-router-fra-unifi-og-onsker-at-den-skal-virke-med-altibox-sin-tv-losning/
×
×
 • Create New...