Jump to content

KVTL

Administratorer
 • Content Count

  7661
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1674 :)

About KVTL

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 03/09/1982

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33990 profile views
 1. Ikke gi råd når du ikke kan jussen. Foreligger det en bindende avtale motparten ikke overholder, er motparten som regel erstatningspliktig for eventuelle tap. I dette tilfellet kan det hende han må selge bilen til en lavere sum, det vil uansett påløpe kostnader ved å legge den ut.
 2. Jeg tror vi stopper diskusjonen hvorvidt denne artikkelen skulle ligget åpen eller ikke.Deter off- topic vurdert opp mot trådens tema.
 3. Hva med Q-LED? Hadde kjøpt denne hvis jeg hadde hatt et behov for TV: https://prisguiden.no/produkt/samsung-qe55q60rat-375335 Denne har også et kraftig prisfall og er deal. Finnes også i 49": https://prisguiden.no/produkt/samsung-qe49q60rat-375338
 4. KVTL

  Lyve om autorisasjon

  Tar 2 kalorier å sjekke ut om noen har gyldig lisens: https://register.helsedirektoratet.no/hpr
 5. Sjekk glideboltene først, henger de litt så blindet fort varmt. Er de rustet helt fast må du kanskje borre de ut, går fort med en søyleboremaskin. Bruk ikke kobberpasta, erfaringen min er at denne kan bli noe tykk og klumpete. Bruker heller bremsecaliperfett eller hjullagerfett (har også brukt molybden- fett hvis jeg ikke har hatt tilgang til annet). Er stemplet som er kranglete er det letteste kjøpe nytt er min erfaring, kan også bli billigere.
 6. Her er overact over mine resultater, 500/ 500 Altibox, testet mot New Jersey Datacenter
 7. Fikk du til tv gjennom web- løsningen da? Har alltid satt opp routeren gjennom CLI, noe som i og for seg selv fungerer bra. Utfordringn skjer når jeg kjører en adaption, da fryser tv bildet. Har enda ikke funnet en løsning på dette, og kjenner det frustrerer meg litt.
 8. Fordi benytter du deg av Apple- eller googlepaye f.eks. så får de ikke detaljerte kjøpsopplysninger som når du betaler med deres kort/ løsning. Men enig, CoopPay virker for meg helt håpløst.
 9. Opptjeningen halveres når du har brukt det for over 100. 000 per år, samtidig som jeg foretrekker Widerøe og SAS fremfor Norwegian.
 10. Skal man utelukkende samle Eurobonus-poeng så er det bedre opptjening på SAS AmericanExpress kortene. ForMembershipRewards vil nok overføringsverdien være rundt 12 MR per Eurobonus. Har selv American Express platinum og er fornøyd. Ok app samtidig som jeg har det i Apple Wallet noe som gir mulighet for beskjeder når det brukes. Etter man innførte gjeldsregisteret er det også en stor fordel ved faktureringskort ved at det ikke fremkommer som ubenyttet kreditt. Det vil kun fremkomme det beløp man faktisk har benyttet kortet for.
 11. Er dette en trolletråd? Selvfølgelig var de helter, de stoppet en person i å potensielt drepe flere personer. At han i forkant drepte sin ste-søster, lastet opp bilder og gjorde andre forberedelser bygger opp under at hadde han lykkes så kunne dette gått så mye verre. Rent juridisk så havner det de gjorde under betegnelsen nødverge og berettiget har harme, uansett ville påtalemakten aldri funnet på å reise tiltale hvis noen av dem skulle ha overtrådt grensen noe. Uansett er det hvordan disse personene subjektivt har oppfattet situasjonen som skal legges til grunn for en eventuell slik situasjon. Realiteten i denne saken er at nok en person prøvde å begå massemord for å forsvare et forkvaklet ideologisk syn. Heldigvis ble vedkommende stanset når realitetene innhentet han. Hans syn på seg selv som en slags overklasse møtte veggen i møte med et par eldre herremenn.
 12. I DnB er du dønn avhengig av din kundekontakt i banken. Merket stor forskjell fra da min langvarige kundekontakt sluttet til jeg fikk tildelt en ny person.
 13. Ja, vi har også opplevd at Danske Bank har skrudd opp prisene på fakturabetaling kraftig etter at Juristforbundet ikke lenger har avtale med dem. Fikk de til å kreditere gebyrene og endret zregningskontoen til en gebyrfri brukskonto, men da har jeg uansett tapt renteinntektene. 25 kr per måned må også de med Akademiker- avtale betale. Men jeg frykter den dagen man skal låne til f.eks. oppussing eller meny bil, tror neppe man får samme rente lenger da. Når det gjelder Handelsbanken kan jeg vel trygt si at jeg ikke ble så imponert av kundeservicen deres når jeg undersøkte bankbytte i forbindelse med Juristforbundets avtalebytte, hvordan de scorer så bra på kundeservice er for meg en gåte. Men da er det vel også å innse at det kanskje ikke er en bank for statsansatte med ordinær lønnsinngang. Det er en bank jeg vurderer å bytte til, men deres beste rente er såpass mye høyere enn den avtalerenten jeg har nå igjennom Danske Bank.
 14. Skaff deg kreditt-eller faktureringskort uten årsavgift som gir deg fordeler. Du kan innbetale etter hver handel, eller overføre beløpene til egen konto for å overføre beløpet når faktura kommer. F.eks.SAS EuroBonus American Express® Classic Card gir deg erurobousopptjening og koster 0 per år. De fleste matbutikker innen COOP og TRUMF godkjenner dette kortet. Selv har jeg American Express Platinum som ikke er bundet opp til Eurobonus og bruker det til meste av varehandel og drivstoffpåfylling. Men det ligger i en helt annen prisklasse enn det du etterspør. Mitt råd: Kartlegg hvor du handler mest og skaff deg kort som gir deg mest mulig bonus. Min erfaring er at Trumf eget veldig bra bonusprogram,
×
×
 • Create New...