Gå til innhold

ætå

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

ætå sine prestasjoner

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lenken min er her chili-kompis.no. Ikke en stor sum, men 10 kr hver måned per venn er ikke så verst. Regningen kan bli 0kr.
  2. Jeg er ikke sikker. Jeg har få mobiltelefoner, men de er alle Motorola og ikke kan prøve. Gamle kortene med Telenor APN fungerte bra på Motorola. Nye kort fungerte ikke på begge Happybytes og Plussmobil.
  3. Når? Kommer det bare med ny versjon av Android eller kan mobiltelfon få det på en annen måte? Carrier services app kanskje?
  4. Hva betyr det for oss? Vi må vente på ny versjon av Android?
  5. Erate ble kjøpt av Telavox. https://blog.telavox.com/en/erate-officially-joins-the-telavox-family Derfor tror jeg at alle virtuelle operatører som bruker Telenors nett vil bruke en ny APN snart. Jeg vet om 2 problemer: 1. Manuelle inntasting av innstillinger. 2. VoLTE og VoWiFi fungerer ikke på Motorola.
  6. Fra Happybytes byttet jeg til Plussmobil fordi VoLTE and WoWiFi fungerer ikke på Motorola med nytt SIM kort. Også venninna mi gjorde det flere dagen siden og hun fikk nytt SIM kort. Internet fungerte ikke så jeg ringte kundeservice. De ga meg linken https://www.plussmobil.no/plattform. Så no er det samme dritt som med Happybytes. Ny APN og VoLTE/WoWiFi fungerer ikke. Jeg husker at Happybytes sa at det er problem med Motorola. "De are sakte med oppdatering". Nå er de ikke alternativer med god pris og Telenor dekning (og VoLTE på Motorola). Begge Happybytes og Plussmobil blokkerer Telenor APN på SIM kort. Jeg prøvde å taste in APN, men er den slettet.
×
×
  • Opprett ny...