Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  27288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6471 :)

2 Followers

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

68061 profile views
 1. Har det blitt gjort med andre vr spill da? Har ikke hørt om noen som har gjort vr til ikke vr.
 2. Jeg har ikke sagt en ting on handlingen, med mindre du syns bruken av blue skies de første 10 sekundene av episoden en massiv spoiler.
 3. Da var første episode av Picard sett. Den begynner med Irving Berlin Blue skies, en klar referanse siste TNG film. Det var fint å se at Picard var sitt gamle seg, filmene hadde ikke helt manuset til at vi fikk se Picard fra serien, for mye action. Men her hadde man gode gamle Picard. Det jeg likte minst var at de forsetter med time linen der Rumulus har gått til helvete, dette var noe gjort for å lage de horrible reboot TOS filmene. Hadde håpet de bare ignorerte alt det tullet der, men det hadde de ikke. Ellers virker ting spennende, blir gøy å følge med videre, jeg håper bare de får ha litt mer fra TNG stilen. Og at det ikke ser for mye ut som TOS roboten sånn art style messig, noe jeg syns første episode gjorde.
 4. Som dø hardt trekkie gleder jeg meg til Picard. Fikk ikke sett i dag da kona må stå opp tidlige i mårra. Så må unngå spoilere de neste 20 timene. PS TNG på Bluray er et must.
 5. Med tanke på Terry Jones sin permanente exit fra Monty Python ser jeg Life of Brian.
 6. Har du kone og 2 barn har du en drøss med organer å selge for å få mega pc og den beste VR saken du kan få.
 7. Max Payne 1 er et mesterverk, gameplayet, historien, noir feelen. 2eren er ok, men ikke like bra. Og MP1 tror jeg er det eneste spillet hvor jeg foretrekker at fienden er litt bullet spongy.
 8. Syns selv at GTA V blir litt vel tullete noen ganger, litt vel nye karikatur at alt mulig. Men skal sies at mot slutten får man at godt forhold til karakterene og man liker til og med Trevor som begynner spillet som ekstremt ulikbar. Men er gøy etter man har rundet det og starte på nytt og se hvordan de har bygget opphistorien og karakterene fra starten.
 9. Vampire Diaries. Når man skal anmelde VD er det helt naturlig å sammenligne det med Game of thrones. Da seriene er ekstremt like, GoT ble kjent for å drepe kjente og kjære karakterer og dette gjør VD også tidlig i serien blir mange karakterer drept nådeløst. Man lærer og like slemingene også som i GoT. Og som i GoT slutter de senere i serien å drepe kjære karakterer men i stede driver å holder live i karakterer vi vil skal dø. Den største forskjellen på disse seriene er 1. Ingen drager i VD og 2. Avslutningen var mye bedre, den var varm og god. Ingen karatere bryter plutselig med deres egen personlighet osv. Så det er klart at Vampire Diaries er bedre enn GoT.
 10. 60 timer AC? Tror aldri jeg har passer 15 timer (med unntak av AC2 som er det enste jeg har spilt ferdig) Etter 15 timer har du sett alt spillet har og tilby og resten er grind. Og siden historien i AC spillene er totalt tullete og uinteressante er det ikke noe som gjør at man vil spille mer.
×
×
 • Create New...