Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  27942
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8196 :)

3 Followers

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

69330 profile views
 1. Etter å ha blitt storm forelsket i Quest 2 noen dager, er jeg tilbake til HP som neste vr sak om jeg ikke holder meg til rift s lenge nok til enda en generasjon kommer. Som Enceladus sier virker quest 2 mest som Oculus går for casual sakene, virker ikke som det er laget som et ekte gamer sett, jeg håpet quest skulle være like mye et gamer headset som casual, men det virker som det er 90% casual . Så er det peisen 4000 høres bra ut, men så må du ha head stappen, batteri pakke, og kankje man bør ha 256gb sakene, så da er liksom fort 7000+kr Da høres HP bedre ut.
 2. Volve var ikke heks, men en sjaman, som i all og hovedsak var kvinner (selv om man har funnet en mannsgrav med volve utstyr, som arkeologer fremdles diskuterer hva egentlig betyr.) Witcher er ikke en hesks eller sjaman, hans oppgave er først og fremstå drepe monstere, hans jobb oppgave på norsk ville mer hvert Tusse-Dreper eller noe lignende.
 3. Gamer drives av folk med lite middler, og de kan vist bare anmelde spill som anmelderne kan spill/har utstyr for, de driver jo å anmelder spill på original PS4 fremdles . For HL:A var det jo slik at personen som kunne tenke seg å anmelde spillet ikke hadde utstyret, og personen med utstyret ikke hadde spilt HL før og da var det vist ikke noe grunn til å anmelde det. Kanskje du skulle søke om å bli spesial anmelder for VR for gamer, du har peil, og interessen.
 4. Har spilt alle Sniper Elite spillene, 1 og 2 er meh, 3 begynner å bli veldig bra, ganske strømlinje formet osv, 4 er bare en noe forbedret 3, der du er i Italia i stede for Nord Afrika. Morsome semi stealth spill, blir spennede hvordan de løser dette med å gå fra 3rd person til 1st person, samme som AC må løse. Det ser ut som VR sniper elite går enda noen oktaner opp, jeg ser du kan bruke duel weald osv. Skal helt klart prøves, håper det blir et skikkelig spill, og ikke 2 timer demo, ikke at Sniper elite spillene er kjempe lange. Han som eier spill selvskapet har en youtube kanal der han snakker om middel alder våpen, rusting og spesielt bruk av hest. Ellers har jeg forhånds besilt SW squadrons og kjøpt Xbox one controller med windsow wireless adapter.
 5. Jeg er villig til å selge min rift s for 10k, den tas av markedet nå, så blir samler objekt. Om 40 år om du tar vare på den kan du sikkert få 100k for den.
 6. Jeg har jo tydelegvis IPD på 55 eller noe, og jeg greier joå bruke rift s som bare går til 58 digitalt.
 7. Hvordan er det å se film i på VR brillene? Jeg fikk ikke sett den ww1 filmen på kino og den skal vist ikke være det samme på tv. Tenkte kanskje det ville være bedre i VR.
 8. Hm, blir dette skikkelige spill, eller sånne 2 timer demo type spill? Og begge de spill seriene har jo alltid hvert 3rd person, speislt splinter cell ee ganske avhengig av 3rd person for å få skikkelig oversikt under stealth. Det beste for AC ville være en remake av AC2 i VR, det beste AC spillet, hadde hvert kult å vandre rundt i renessanse Italia i VR.
 9. Hvis man liker, flysimulatorer, bill spill og multiplayer FPS går det fort mange timer, typiske spill folk kan senke hundrevis eller tusenvis av timer på. Jeg er ikke en sånn spiller, det spillet jeg har spilt mest på steam er såvit over 200timer, og det er bare et knippe spill jeg har mer enn 100 timer i. Mens andre kan ga tusenvis av timer i mange spill.
 10. Good news indeed. Har så langt ikke et eneste spill fra Oculus store, alt av VR jeg har er steam så er glad jeg kunne fortsette med det.
 11. VR er ikke bare en leke man blir fort lei av, ihvertfall ikke når man har link kabel og kan spille skikkelige spill. Jeg bruker det veldig i perioder, men jeg har over 210 timer i steam VR, som er mye mye mye, mer enn jeg noen gang har spilt på PS4.
 12. Litt smålig at de beholder 64gig og bytter ut 128 med 256. Skulle heller ha bytte ut 64 med 128. Så 128 var minste. Komplett skal nå ha 5099 for Quest 2 256gb.
 13. Hva betyr 72-90? Bør det ikke være stabilt 90?
×
×
 • Create New...