Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  27225
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6137 :)

1 Follower

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

67826 profile views
 1. Hadde glemt dette eksisterte, men så hadde jeg glemt Heartstone eksisterte også da... Så jeg er vel ikke helt målgruppen for slike spill.
 2. De vet tydeligvis ikke hva de skal gjøre IPen. To første spillene var gode kloner av GOW/Zelda ikke noe nytt og likte ikke grafikk stilen, men gode kompetent lagde spill. Så kom 3eren som etter hva jeg har forstått var en dårlig halvhjerta klone av dark souls. Og nå dette spillet. De skulle holdt seg i samme gate som de 2 første.
 3. Spilt litt av det Defector spillet på oculus store, noen ting liker jeg, andre ikke, i starten skyter man noen slemminger i dress med pistol, og det er veldig kult, bra james bond feel, men like etterpå skal man liksom skyte ned 15 F35 jagerfly med et veldig stygt maskingevær som ser ut som en supersoaker. Og det ødla james bond feelen helt, På Mumbai bettet er ser slemmingene mer ut som noe fra Overwatch enn en james bond film. Igjen med supersoaker våpen. De skulle holdt seg litt mindre cartoony med stilen og temaet syns jeg. Mer james bond, mindre supersoaker cartoony shit.
 4. Hele tråden er en trolle tråd, så den er ikke spennende i det hele tatt, deres trollete argumenter har blitt motbevist både teoretisk og gjennom faktiske beviser fra den virkelige verden, dette ble avgjort på side 1, denne er nå 67 sider lang bare med trolling og løgn.
 5. I din voldlige fantasi verden, har disse 10 som omringer deg også automatvåpen, slutt å troll!
 6. Litt kjedelig bilde, men i Onward VR når man velger utstyr blir det lagt på bordet foran deg, så man ser da at jeg har en Flashbang og frag, en skuddsikker vest, også ser man kitet jeg har på M249en min.
 7. Ja det er litt som å si at fordi 1+1 er 2, så er E=mc2 feil. Planter har så klart en max grense for hvor mye co2 de kan skubbe ut av naturen, og ikke minst en max temperatur. Selv i kalde norge, stopper planter fotosyntesen midt på en sommer dag, det blir rett og slett for varmt.
×
×
 • Create New...