Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  27490
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6845 :)

2 Followers

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

68324 profile views
 1. Har ikke den g29 flappy paddel gir(sånne bak rattet) det passer jo til F1 og mye gate biler, men ikke til rally. Og ja den er dyr, 2500 er billigste, mens Elkjøp skal ha over 4k for den.
 2. Takk, så på finn fant et sett til 500, men det var " tilpasset farming simulator " Aner ikke hva det innebærer. G27 er jo ikke å finne i butikker lengre, bare g29.
 3. Hvilket ratt bruker du? Vil du anbefale det? Vurdere noe ratt saker selv. Men jeg spiller ikke så mye bil spill så tenker ikke legge titusenvis i det.
 4. Ja, men har man en 4 batteri lader har man jo alltid nok batterier klare. bedre det enn å måtte sette kontrollene i en ladestasjon/kabel og ikke kunne spille på 2+ timer. Jeg fikk spilt noe som 7 timer i HLA med en dose battereir og da hadde jeg vel allerde brukt de et par timer på noe annet. Så skal ikke klage der.
 5. Da har jeg endelig fått summet meg til å kjøpe oppladbare AA batterier og batterilader, vi hadde vel egentlig i huset, men finner ikke. Ganske viktig om man har rift S. Ellers har jeg kjøpt Dirt 2. og fy faen over 100gig!!
 6. Spillet har hvert ute i snart en uke, de burde greid å få en anmeldelse opp nå. Dette er ikke et 40+ timer langt rpg.
 7. Nei, de frykter at deres korrupte system skal fjernes under Sanders, politikere vil miste millioner i bestikkelser, de vil så miste enda mere millioner når de pensjonerer seg og blir til lobbister. Media vil miste milliarder i reklamer. Og profesjonelle "politiske operatører " vil mista hundrevis av millioner av dollar. Millionærer og milliardærer kjøper seg politikere noe de elsker. Alt dette vil forsvinne under Sanders Derimot tjener de milliarder på milliarder under under Trump. Biden, Polosi, alle i CNN, MSNBC osv osv, Bill Gates, Jeff Bezos syns det er mye viktigere og opprettholde det korrupte systemet sitt, enn det er å redde barn i konsentrasjonsleire. Demokratene og CNN har kjempet 100 ganger hadere for å stoppe Sanders enn de har for å stoppet Trump. Fordi Trump er tross alt en av dem. Han er den rike eliten som skaffer de penger. Polsi sin famile henger med Trump sin.
 8. Biden er dekning, de få gangene han stikker huet frem virker han sliten og forvirret. Gubben er ikke riktig i hode. Enten er han bare for gammal og stresset tar på. Eller så har han faktisk demens av noe salg. Nå er han beskyldt for sexuelt overfall. Men media beslytter han. De vil heller at Trump knuser biden enn at Bernie blir president.
 9. Ja du får litt mer hagla ammo om du bruker den, men det skal fremdles mye til at du har mer enn 7+ 2 av den. Dette er jo fordi den er ekstremt effektiv og spillet er for lett om du har mye ammo til den. Når det er sagt håper jeg noen lager mods som gir mer ammo drops bare så man kan leke seg litt. De 3 modsa jeg vil se er ganske fort er. 1. Mer ammo. 2 mer fiender. 3. Fiender tåler litt mindre. Alle disse 3 tingene balanserer hverandre ut, og ja det vil gjøre spillet mer til et action spill enn horror/eventyr. Men det er jo det moder er til. Og disse 3 tingene regner jeg med ka gjøres med å bytte på noen tall i noen dokumenter, så burde ikke være så vanskelig å fikse. Med mindre antall fiender er hardkodet fordi motoren blir ustabil med flere fiender.
 10. Prøvde meg på hard, men ble bare irritert over hvor mange skudd fienden tåler. Selv medium er egentlig langt over hva jeg vanligvis godtar. Men jeg skjønner du at de måtte gjøre det slik da du slåss mot så få om gangen. Lurer på om spillet fremdles blir stabilt om moddere får til flere fiender på en gang.
 11. The Pianist Jeg har faktisk ikke sett denne før, en rå og brutal film, som viser hvor jævlige mennesker kan være mot hverandre, men også hvor mye noen er villige til å ofte for å redde andre. 8/10 Eller som Trump ville sagt når det kommer til nazisvin: "very fine people on both sides"
 12. Har i9 9900k, 2080ti OC, så kan dra det aller aller meste greit. Skal kanskje kjøre il2 uten vr ført noen ganger for å bli kjent med hvor ting er, har ikke spilt på mange år. Siste spillet jeg spilte var den om battle of Britain .
×
×
 • Create New...