Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  27752
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7662 :)

3 Followers

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

68963 profile views
 1. Half life Alyx er et fullverdig HL spill, vil si det er bedre en 2eren, men når ikke helt opp til 1eren. Det virker klart fra Alyx at det kommer mer HL.
 2. En av de dødligste tingene som kunne skje under Napoleons krigene var når to bataljoner ble låst i en nærkamp hvor de fyrer av salver og salver, på kloss hold, røyken, støyken og fykten ville låse begge bataljonene, ingen turte å trekke seg tilbake. og alle havnet i en transe, i noen tileller kunne de være låst slik så lenge at begge bataljoner nesten sluttet å eksistere, utslettet av sakte frafall av soldater. I en klassisk utplassering, har en Legere bataljon gått ut i tiraljør formasjon, tidlig i krigen var franskmenne overlegene sine fiender i denne type kamper.
 3. Er det ikke litt dumt at en ninja, driver å streamer? De skal liksom snike osv de. Men er han på en stream blir det helt umulig å assassinere noen.
 4. Spiller mer Napoleon Total war med NTW3 moden, det er en patch som "fikser" Aien til 1805 kampanjen, den fikser ikke Aien til Peninsula kampanjen. Nå prøver jeg da 1805 kampanjen som Frankrike og det er andre boller, altså slagene er lette nok uansett, men i Peninsula kampanjen kunne jeg kunse 3000 franske soldater og miste 40 mann, hvor 25 av de 40 var friendly fire. Når mister jeg ihvertfall 400+ mann når jeg slåss mot 2500 Østrikere. Finden er dum fremdeles, men prøver å flake og prøver å stoppe meg fra å flanke, og de lager linje formasjon og skyter på meg. Ser også at kavaleriet kjemper hardere. Men Aien jobber fremdeles hardt med å ikke kjempe skikkelig, de går fremdeles ofte til angrep med bare halvparten av styrken sin. Noe som gjør at da ca. halvparten av min styrke er fri til å flanke de.
 5. Teit, alle vet at The Sims IPen er best egnet for en enorm Hollywood action epic med et 500 millioner dollar budsjett.
 6. Spilte Halo 1 på pc, var ok, prøvde det igjen på pc nå og alle irritasjonsmomenter kom tilbake med en gang. Har ikke prøvd noen av de andre Halo spillene.
 7. Leker du dum, sa jeg bare slaveri? jeg sa slaveri, vold, drap og undertrykkelse. Vold, drap og undertrykkelse stoppet ikke i 1865. Det pågår den dag i dag, og derfor demonstrerer de, Floyd var bare en utløser, som på ingen måte skjedde i noen vakuum.
 8. Ikke ett drap, for 400 år med slaveri, vold, drap og undertrykkelse.
 9. Spillet Napoleon Total war med Napoleonic Total war 3 versjon 8.8 mod. Den fikser mye av det grafiske, men kan ikke gjøre noe med den elendige AIen CA laget. Fremdeles angriper AI kavaleriet rett på dine linjer lenge før deres infanteri kommer frem, da er det bare å forme firkant formasjon og skyte de ned. I dette slaget kastet de bort nesten 400 kavaleri på den måten, et slag som nesten var litt vrient, hadde spart kavaleriet til et passende tidspunkt hadde jeg nok mistet mye mer enn de 400 soldatene jeg mista i dette slaget.
×
×
 • Create New...