Jump to content

Gunfreak

Medlemmer
 • Content Count

  29117
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11370 :)

3 Followers

About Gunfreak

 • Birthday 03/19/1985

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

71975 profile views
 1. Ja 3500 for en quest er veldig mye mindre.
 2. https://www.protubevr.com/en/ har en forcetube fra de selv
 3. Da har jeg spilt noe som 6 timer i DCS i dag. Spilt ca. 50/50 F18 og P47. Det er rå kult å sitte i start up av F18, og vri og trykke på brytere med hånda og se flyet starte up, noen ting må fremdles gjøres med mus, men er bare noen få ting nå. Feks før måtte jeg lene meg frem og trykke right ctrl-home for å "låse opp" høyre thottle stikke, så må jeg lene meg frem og trykke right shift og end. Du kan jo gjøre tastetrykkene lettere enn det, men du må lissom på tastaturet. Kan jeg faktisk gjøre det fysisk på throttlen. Når man flytter den fra av til på, er det et registrertbar "tastetrykk " Så jeg kan slå på batteriet, trykke på apu vente, trykke crank høyre, vente, løsne høyre thottle, "tømme luft" cranke venstre, vente, så løsne venstre throttle. Vri knapper for INS, Radar, ECME, sette countermeasures på on eller bypass. Det jeg fremdles må bruke mus til er å vri knoter for å slå på de 3 skjermene. Samme med hud, også slå av park bremsene, så noe må brukes mus til. Det er veldig naturlig å bruke en lang stikke, har veldig god kontroll, og fryktelig gøy å rulle, ved å dra stikka langt til siden, i motsetning til det noen har sagt var den ingen tilvenning for meg, jeg er bedre med lang stikke enn vanlig liten, men så var jeg aldri god med vanlig. P47 var også rå å bruke, F18 thottle har 2 spaker, så jeg bruker en for thottle og den andre for RPM kontroll, som er måten man passer på å ikke overhete motoren. I P47 bruker jeg noen av kontrollene på kontrollpanelet for å gjøre klar bomber. P47 har 3 spaker for å armere bomber, også 5 knapper for å gjøre de klare til å slippe, jeg har funnet knapper for alt det, samt for å gjøre klar raketter.
 4. Man sier det er en dårlig pilot som klager på utstyret i stede for seg selv, vel jeg er en dårlig pilot, men nå kan jeg ikke en gang klage ut utstyret. Masse store bokser fra Winwing. Stikka, kommer med extender og slikt så den er full lengde på ca. 35-40cm. det matcher bra med feks mye WW2 fly også. Hjelper masse på innlevelsen i VR. Men et problem med VR er tilgang på knapper, ikke lett å fomle med de når man er i VR. Så da er det greit med en slik en. På F18 og F16 vil jeg bruke disse mer eller mindre som de er i flyene men knappene matchene de i flyet. men i feks P47 blir noen av knappene brukt for å armere bomber osv. Og så det big boy, den er enorm, Combat ready panelet og throttle sammen og koblet på, de var desverre utsolgt for "start up planel" som har gears og flaps og slikt. Så nå har jeg ingen andre enn meg selv å skylde på for å være dårlig pilot. Her er første test, en cannon only dogfight mot en mig.
 5. Virkeligheten er ikke enig med deg, UBI soft er bokstavelig talt spill vedens katolske kirke som beskytter overfallsmenn, de lager de mest uinspirerte spillene på planeten, likevel går det som det suser. De hadde sikkert lagd bedre spill med bedre arbeidsmiljø, men det er for mye jobb i forhold til hva det smaker. Mest mulig profit for minst mulig arbeid (for de i toppen) Alle store spillutigvere driver med crunsh. Påvirker ikke aksjene i det hele tatt. Det er tydelig at noen ikke følger med i timen, og lest for mye Ayn Rand. Hvis ikke kapitalistiske selskaper holdes EKTREMT hardt i øra av statlige oversyn, vil de missbruk sine arbeidere. Jobb de til døde og finn nye, tving de til å jobbe seg selv til selvmord fordi de er underbetalte og desperate. Dette er hva spillselskaper gjør, når ingen passer på de.
 6. Fordi uten oversyn utenifra eller innenfra vil menn lage dritt. Den øker kanskje ikke, men den faller heller ikke, så da tar ingen tak i det.
 7. Men det er ikke noen mikrotransaksjoner i den orignale.
 8. Wooo hooo. Feste til stikka kom, så da skal det bli flyving i helga.
 9. Noen vet ikke hvordan kapitalisme funker, deytee3 standard praksis i alle store internasjonale kapitisitske firma. Det du kommer med der er liberalisme fantasier om hvordan kapitalisme i en teoretisk fantasi verden funker. Det er ikke sånn den funker. Arbeid folka dine til døde for kortvarig aksje profit det er hvordan kapitalisme funker, etter at statlige oversyn har blitt fjernet ett og siden starten av 80 tallet. UBI har et horribelt arbeids miljø, overarbeiding, sexuelle overfall og missbruk, elendig kultur, påvirker det deres aksjer, nei og det er alt som betyr noe.
 10. Fått testa litt, vet jo fremdeles ikke hva 85% av sakene er. Har nå fått lagt til nesten alle sakene på combat ready control panel, pga at disse knappen og bryterne er som de er, er de best brukt når du starter flyet selv, starter du midt i lufta er jo mesteparten av disse tingene på allerde, og da er det vanskelig å fomle med de, noen ting på combat ready panel vet jeg hva er, det er rader brytere og navigasjon osv, og det er veldig kult å bare ha en knapp for A/A og en for A/G men kan trykke på. har fremdeles mange brytere ubrukt på throttle saken, joysticken er rå, men fy faen så sliten jeg er å låra etter å ha prøvd å holde den mellom beina på stolen mens jeg fløy, så dette er bare testing.
 11. Det skal jeg gjøre, throttle er satt sammen og festa til bordet. Nå jobber jeg med å finne en måte som passer til combat ready panel. Stikka er satt sammen med extender. Men uten feste vet jeg ikke hvordan jeg skal bruke det.
×
×
 • Create New...