Jump to content

vidor

Medlemmer
 • Content Count

  13094
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5996 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42427 profile views
 1. Til nr 1 trenger du bare en 4 ports enkel USB-hub. USB2 gir 500mA og USB3 gir 900mA. Til nr 2 hadde jeg valgt en flerports lader og ikke en hub ( https://www.amazon.com/ChargeHub-Signature-Charger-Desktop-Charging/dp/B07MM32XCW ).
 2. Da er det litt enklere, ja. En del av de ettermarkeds-kjølerene som er å få kjøpt er heller dårlige. Spesielt dem med gummibånd.
 3. Fordelen er at SN850 kommer med kjøleribbe. Firecuda 530 markedsføres jo uten ribbe liggende ved siden av en åpnet PS5.
 4. Mark Cerny som er hoveddesigner bak PS5 bruker SN850 selv, så du burde være rimelig trygg med den. 2TB-varianten har paradoksalt litt lavere ytelse enn 1TB, men det betyr nok nada i praksis.
 5. Hvis man ikke får det operasjonelle til å fungerer så er det viktig å få det til å se ut som det fungerer ved å endre PR. Det man i praksis oppnår er bare å frustrere de som jobber operativt ved å bruke penger til en kortsiktig "gevinst".
 6. Viktig å kaste bort fellesskapets penger på uvesentlige ting sånn at man får mindre råd til det som faktisk trengs. Heldigvis finnes det masse tullestillinger slik at en kan prioritere slikt. Det viktigste er å prioritere slike stillinger lønnsmessig, slik at de som utfører viktige ting kan underbetales.
 7. Du kan kjøpe deg en USB-brenner som gir deg større valgfrihet i valg av kabinett.
 8. Normalt er det utstyret proffene bruker for å distribuere sat-signaler temmelig overdimensjonert for å kunne takle litt ugunstige værforhold, men selv disse systemene har sine begrensninger. Har dette fra en som jobbet med dette for et mindre selskap som ikke tok seg råd til tilsvarende dimensjonering, noe de fikk temmelig mye pes for. Primært sett handler det om størrelse og kvalitet på dish, LNB , coax og dekoder-utstyr. Dette bør ligge minst et par hakk over konsument-kvalitet.
 9. Skjønner. Da blir det juridisk skyld vs gentleman agreement.
 10. Det jeg lurer på da er om dette var dokumentasjon i saken, hvorfor har de konkludert skyldspørsmålet slik de har gjort ? Du har vel fått en tolkning av dem som umulig kan henge på greip ?
 11. Ut i fra hvordan bilen din var parkert og hvor begge bulkene var kan en vel rimelig enkelt konkludere med hvem som sannsynligvis har laget dem. Regner med du har gode bilder ?
 12. De har neppe lov til å nedregulere dine lovpålagte klagemuligheter, så har mine tvil om dette holder vann juridisk sett. Ville tatt dette opp med forbrukerrådet.
 13. Husker når jeg kjøpte noen Samsung Spinpoint disker så lå det en minijumper tapet fast i pakningen. Det er vel 2,54mm som er standard, så tipper disse mini-variantene er 2.0mm. Det er i alle fall de to typene de selger på newegg. https://www.newegg.com/p/36M-004B-00XZ4?Description=hard drive jumper&cm_re=hard_drive jumper-_-9SIA27CEDG4120-_-Product
 14. Du må nok skatte av dette grunnet størrelsen. En del vil nok vegre seg for å måtte dele fellesareal, men samtidig er det en presset boligsituasjon, så det er jo også bra å få det du har å tilby ut på markedet. Du bør være veldig klar på at du vil ha stuen for deg selv, ellers kan det fort bli kjedelige misforståelser. Prismessig kan du vel legge deg på det som er høvelig kvadratmeterpris i området, og gi noe rabatt på det for fellesskaps-løsningene.
 15. Tror ikke jeg ville satset kun på denne utgaven jeg heller. Kan vel være et slags repetisjons-supplement, men ikke noe særlig mer enn det. Pensum og bilkjøring er primært visuelt, så et lydbok-format blir litt feil for teknisk stoff som dette.
×
×
 • Create New...