Gå til innhold

vidor

Medlemmer
 • Innlegg

  14 446
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

44 764 profilvisninger

vidor sine prestasjoner

7k

Nettsamfunnsomdømme

18

Hjelpsomme svar

 1. Mulig de har tenkt litt i samme baner som Sony ved å tilby en ekstern UHD Blu-Ray spiller til både spill og film. Hvis de ikke gjør dette må de nesten tilby en løsning her hvis de vil unngå gamer-vrede. Tipper MS er lite hypp på at du får både spillet digitalt og kan selge videre den fysiske kopien, så dette kan vel potensielt bli stygt
 2. Begge spillene har jo fått veldig mange patcher fog forbedringer av community, så det burde vel dekke behovet godt nok. Patchet i sin tid opp Fallout 3 og spillet ble jo veldig mye bedre av det.
 3. Ting begynner å få relativt voksene størrelser nå. Lurer på når en begynner å bikke 200GB.
 4. Spillprisene har vel vært holdt kunstig lave i forhold til hva det egentlig koster å utvikle spill, så det virker som den perioden er over og folk begynner å sette opp prisene. Det er jo ikke akkurat god timing i disse tider. Godt mulig Sony også ser seg tjent med å melke markedet nå heller enn å satse på at det kommer til å bli bra i fremtiden. De er nok en smule mer truet nå enn de har vært før.
 5. Kom over denne; https://www.fanatical.com/en/bundle/international-day-of-the-programmer-2023-free-giveaway Bl.a. Godot og generelt om spillutvikling er dekket.
 6. Kontrolleren var jo ikke akkurat vakker, og det at de kjører selv X diskløs viser jo helt klart at de vil over på den samme modellen PC kjører på lisenser, siden de fikk så mye pes for DRM-forsøket de gjorde på One-generasjonen. Egentlig litt overrasket over at MS legger såpass mye inn i brandet siden de har signalisert før at de mer eller mindre har gitt opp markedet, men det var vel bare kanskje bare litt offing for show ? Tror markedet er blitt såpass tøft nå at det begynner å tynnes ut i rekkende og det som skjer nå tror jeg er begynnelsen på dette.
 7. Kjøleskap med integrert fryser øverst holder ikke -18 grader, men produktet så jo rimelig fint ut, ellers ville jeg neppe spist det.
 8. Har bare erfaring med å spise noe som har vært for lenge i en fellesfryser i et kjøleskap (ikke i eget skap), og det vil jeg gjerne vært foruten. Det var fabrikkfisk, så det kunne vel vært verre.
 9. TI er en noe kraftigere versjon enn standard-utgaven. Du betaler litt mer, men får som sagt også bedre ytelse. Det er ikke noe absolutt must, men det kan være verdt å sammenligne pris og ytelse for en vurdering om du synes det er verdt det eller ikke.
 10. Driver å tester ut en uatorisert remake av Cave Story motoren på Nintendo DS (krever R4 flashcart eller lignende) og den støtter både 50 og 60 FPS. Den er satt til automatisk å bruke 60 FPS og i forhold PC-versjonen virker den en god del raskere en denne, så det stemmer nok at den er 20% raskere. Dette er såpass mye mer at man merker det som vesentlig kjappere.
 11. Platekompaniet har en drøss med filmer til 19,-
 12. MiSTer bruker en Cyclone V FPGA (field programmable gate array) som kan programmeres via akkurat det samme språket en bruker for å lage mikrochipper på logikknivå (AND, NAND, NOR, NOT etc). En bygger sånn sett maskinen nøyaktig slik den fungerer fysisk på logikknivå. Dette gir en helt annen presisjon enn om man skal emulere den med en CPU. En fordel er en FPGA kan gjøre masse samtidig slik at du ikke trenger å serialisere de forskjellige delene i det du skal gjøre. Derfor er FPGA blitt så populært for retroentusiaster. En har rett og slett chipper som Cyclone V som har nok intern programmerbar logikk slik at en kan modellere mange av de gamle konsollene og datamaskinene perfekt. Denne løsningen er f.eks kraftig nok til å modellere en 486-prosessor. Det at en også har felles i/o til kontrollere og HDMI/VGA gjør jo ting mye mer fleksibelt, slik at en bare velger i en meny hvilken konsoll/datamaskin en vil at systemet skal være i øyeblikket.
 13. Konteksten det er skrevet i virker ikke industriell, men med et tydelig hjemmepreg. Jeg har selv et relativt moderne kjøleskap med egen fryser, og den går ned til -23 grader der vanlige hjemmefrysere før gikk til -18 grader. Noe av dette er kanskje som en kompensasjon for at moderne frysere ikke fryser over i.o.m at de varmes opp periodevis.
 14. Det er huseier sitt ansvar at det elektriske anlegget er i forsvarlig stand, så det å bruke fiksing av dette som argument for at du binder deg i 1-2 år mer enn du ønsker virker litt søkt og galt. Du kan vel be om at kontrakten spesifiserer minimum 3 års leie og at resten er månedsbasert med 3 mnd oppsigelse fra begge parter ?
 15. MQA er noe som er forsøkt solgt inn som en forbedring gjennom viss-vass begrepet "bretting av lyd", noe som ikke vitenskapelig gir noe som helt mening innen digital DSP. Hele det positive poenget med systemet er at streamere kan streame mindre data om de bruker MQA. Etter det jeg selv har hørt av MQA-spor vs originale ubehandlede spor er at MQA har mer støy og EQ-messig gjør lyden mer klar.
×
×
 • Opprett ny...