Gå til innhold

vidor

Medlemmer
  • Innlegg

    15 134
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

46 568 profilvisninger

vidor sine prestasjoner

7,7k

Nettsamfunnsomdømme

18

Hjelpsomme svar

  1. Med 10% ytelsesøkning kommer nok folk til å beholde den PS5-modellen de allerede har kjøpt. De som går for Pro har neppe en PS5 fra før. Det som bestemmer om den blir kjøpt eller ikke kommer nok an på prisen. Vil tippe PS5 går litt ned i pris og at PS5 Pro vil ligge høvelig på det PS5 koster nå og kanskje litt dyrere. Spør du meg er PS5 Pro lanseringen alt for tidlig. De burde ventet til det monnet mer ytelsesmessig. Greia er vel mest at de ønsker å separere modellene fordi det er en liten ytelsesforskjell, men teknisk sett er det jo egentlig for lite ytelse for å rettferdiggjøre en Pro-distinksjon. Hva er neste steg da, en Pro Pro eller Pro2 ?
  2. Har som sagt fortalt ting akkurat som det skjedde. Det står deg helt fritt å mene hva du vil om dette. Hadde brukt samme løsningen et halvt år i forveien uten noe symptomer og også et halvt år etterpå. Terje Toftenes sine erfaringer er viktig i et helhetlig helseperspektiv som dessverre ikke passer med måten norsk helsevesen er organisert på hvor en er veldig sykdomsfokusert på gruppenivå og fjerner derfor en outlier-sak som Toftenes sin raskt. Heldigvis tas dette tak i av andre som tenker litt mer helhetlig og løsningsorientert heller enn å angripe symptomer etter lang framskreden sykdom. Kroppen fikser mye selv så lenge de har gode nok vilkår. Den erfarne legen Torkil Færø har en del innspill på dette som omtales i denne podcasten. Generelt har mange godt av å følge disse rådene hvis man ønsker bedre helse. Statusoppdaterinene er også gode og sannferdige.
  3. Sant nok, men om en velger denne veien så tar det nok også mye lengre tid før kundene flest adopterer det. Det er nok mest seniorer som foretrekker fysisk media, men de som er våkne nok til å få med seg prisforskjellene på fysisk og digitalt blir nok også mest fan av fysisk media.
  4. Teknisk sett er Xbox Series S egentlig like kraftig som en Xbox One X med ca 6 Teraflop ytelse (bortsett fra Ray tracing og SSD), så om målet er å skaffe seg en brukt konsoll til en ok pris er det verdt å vurdere Xbox One X. Dette er fremdeles en knall konsoll hvor en kan kjøpe mange gode titler. Xbox One X har også en 4K Blu-Ray spiller, mens Series S ikke har optisk stasjon. Disse selges rimelig brukt.
  5. Produsentene har jo en rekke besparelser på digital distribusjon, så sånn sett er det litt bakvendt at prisene skal være så mye høyere. For sluttbruker trenger en jo ikke å bruke Blu-Ray plata som bevis for at en har spillet fysisk, noe som er kjekt om en er lat nok. En annen fordel er jo at en slipper over- og underproduksjon av media når en kan distribuere ting digitalt. For min egen del kommer jeg nok alltid til å kjøpe konsoll med optisk stasjon så lenge de fremdeles er å få tak i slik de opererer prismessig. Økonomisk er det mest lønnsomt enn så lenge, selv om det ikke er spesielt miljøvennlig.
  6. Skjønner. Hadde nok vært noe skeptisk til å kjøpe dette som en fungerende maskin, da de normalt ikke fylles med unødvendige metalldeler. Det skal også litt til for at ting som kjøleribbedeler etc bare løsner selv om dette neppe påvirker hvordan maskinen ellers fungerer, så vær klar over at dette kan være et bomkjøp som du ender opp med å selge videre. For alt du vet kan det være nettopp den situasjonen selger er i selv.
  7. En løs metalldel i elektronikk er bare et tidsspørsmål før maskinen får feil p.g.a ugangen delen kan forårsake elektrisk. Hadde ikke forsøkt å få solgt før maskinen ble skrudd opp og delen er tatt ut. Som absolutt minimum bør dette opplyses godt om for evt kjøper, sånn at maskinen ikke blir påslått før delen er tatt ut. 1000 kr + frakt burde være en grei pris gitt at maskinen fungerer. Om ikke annet kan noen bruke den som delemaskin for å reparere andre maskiner.
  8. Ganske ironisk egentlig. DNB kjøpte SBanken for å få flere kunder og sikkert prøve å fikse litt på omdømmet sitt. Resultatet er et kundene nå definitivt ser hvor dette "konseptet" går, og flykter nå i flokk fordi en ribber SBanken mer og mer. DNB forsøker å koke frosken levende, men den merker det definitivt mye mer enn de tror og stikker derfor av. Resultatet er at DNB mister masse av kundene de har betalt dyrt for og oppnår bare å bli enda mer hatet og mislikt fordi dem i praksis er på god vei til å rase en god banktjeneste og rotet den til for kunder som var kjempefornøyd med SBanken *før* oppkjøpet. Folk som i utgangspunktet var relativt nøytral ang DNB har de klart å gjøre til folk som virkelig hater dem, og tro meg, de sprer masse dårlig pr for DNB som er som å kaste bensin på bålet på de dårlige omtalene DNB allerede har.
  9. Fanatical kjører også opp til 82% på titler fra Playstation PC LLC. https://www.fanatical.com/en/publishers/playstation-pc-llc Spesielt Horizon Zero Dawn Complete Edition kan anbefales som et meget bra action RPG hvor dette er del 1 av en planlagt trilogi. Tilpassingen over til PC er også veldig god. Du får hovedspillet og DLCen Frozen Wilds som også fikk meget god omtale for bare €11, en svært god deal. Kan også anbefale Days Gone. Dette spillet er laget på en Unreal 4 tilpasset motor og kjører derfor veldig godt på PC. Spillet hadde problemer i starten på PS4, men ble etter hvert patchet opp til å bli svært spillbart. €11 er mer enn rimelig for et spill av denne lengden og kvaliteten.
  10. Med tanke på at Sony har utviklet fantastiske kamera-komponenter til proff-markedet som andre benytter og optimaliserer til eget bruk, så er det synd at de er så dårlige på mobilmarkedet. De kan jo produsere greie løsninger for mobil, men de har ikke fokus på det som betyr noe for folk flest, men satser heller på sine egne nisjer.
  11. Fanatical sine $1-konsept grenser vel egentlig mer eller mindre til gratis, men inneholder også en del gode titler som Styx, Call of Juarez, Oddworld og Giana Sisters. Dette er ting som godt holder mål selv i dag. www.fanatical.com/en/collections/dollar-collections
  12. Man bør absolutt være svært restriktive på hvem som får en slik type behandling, og det bør definitivt være en haug med krav til utredning for å få en slik behandling. Dette gjøres i en veldig sårbar fase av livet og har store konsekvenser folk ikke ser selv før senere. Folk må rett og slett beskyttes mot sin egen usikkerhet og forenklede og kortsluttede løsninger en da mener er fornuftige og bra. Normalt sett finnes det guttejenter og jentegutter, men behandling som starter i tidlig alder drar dette i ganske ekstreme retninger. Når det er sagt så er det en del personer som har både bryster og penis, og de har en ganske kompleks situasjon i forhold til de som holder på med ønsketekning og idealiseringsfantasier som er i det motsatte spektret av dette
  13. Greia er at Kina produserer veldig mye varer, så mange produsenter der er vant til å produsere høy kvalitet for de kundene som er vant til det. Selv kinesere selv prøver i mange tilfeller å ikke kjøpe kinesisk p.g.a lav kvalitet. Spesielt unngår kinesere kinesiske biler som vanligvis er langt dårligere enn importbiler. Copyright-lovene er ignorert fullstendig i Kina, så ting for innlandsbruk er ofte dårlige kopier som er svært vanskelig for vestlige selskaper å sanksjonere mot, da myndighetene ikke bryr seg. Dette bekjempes derfor kun når en forsøker å selge ting ut av Kina, og da stoppes gjerne slikt av tollen til landet det skal inn i.
  14. Den største støvkilden er nok deg selv og hudavflassing. Har du biltrafikk i nærheten og vindu åpen så kan det også hjelpe på med veistøv. Bodde i en leilighet hvor dette faktisk festet seg mest på innsiden av vinduene (som ikke ble åpnet) Teppegulv kan også bidra.
  15. En kan godt gjøre gode kjøp, men en bør være et par hakk mer skeptisk enn man er når man handler fra norske butikker. Kjøper man ukritisk er det lettere å ende opp med ukurant kvalitet. De fleste burde skjønne at en ikke får en 2 TB minnepinne for $2 f.eks, men det er jo tydeligvis nok av dumme folk som bestiller det siden de fortsetter å selge det. Dette er forresten en trend som har nådd Amazon også. Gode selgere av høykvalitetsprodukter blir skviset ut fordi Amazon tjener mer penger på spekulativt søppel. Det går som regel til overpris heller en å være mistenkelig billig, så det er vanskeligere å avsløre p.g.a mange positive tilbakemeldinger som selvfølgelig bare er bogus.
×
×
  • Opprett ny...