Jump to content

vidor

Medlemmer
 • Content Count

  10430
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4575 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

37631 profile views
 1. En del gode tilbud; www.aliexpress.com/store/top-rated-products/2174116.html
 2. Enhver utgiver ønsker i utgangspunktet å nå så mange kjøpere som mulig for å maksimere salget. Det må derfor klekkelige summer til for å få utgiver til å velge eksklusivitet, noe Sony virker best på. Merkelig nok har jeg aksept når Sony gjør dette, mens jeg misliker Epic Games sin praksis. Har vel litt med at Sony gjør dette primært med sin egen IP, mens Epic snapper opp populære titler på det åpne markedet.
 3. Mange titler på PS1 trenger litt blur med CRT for å myke opp bildet litt. Det er en del av estetikken på så lav oppløsning. Spesielt på 3D.
 4. Synes Sony har den klart beste helhetspakken, så selv om MS skulle slå dem litt på hardware så skal det nok *mye* til for at jeg velger XsX. Har en Xbox One X og den har knapt blitt brukt til tross for 4K, så det sier vel litt at en vanilla PS4 blir brukt mye mer.
 5. Det er vel mest fordi konsollene skal vare en stund i tillegg til konkurransen og at Sony og MS er i ytelses-segmentet i motsetning til f.eks Nintendo.
 6. Stammer nok fra optimalisert PS4 kode, så en kan være heldig å ha PC-hardware hvor det går helt smooth. Selv 1050ti slår standard PS4 GPU så om en har en grei CPU burde det være rimelig OK.
 7. En god del helsefolk går god for havregryn og anbefaler det helhjertet. Gjerne med sunn søtning sånn som bær. En bør være forsiktig med lettkokte havregryn som gir høyere glykemisk index, noe som er negativt for diabetikere. Ved langt fremskredet diabetes bør en være generelt forsiktig med mengden relativt raske/enkle karbohydrater og den glykemiske lasten det gir.
 8. Fordelen med konsoll er som nevnt enkelhet. Veldig sjeldent noe fusker med mindre det er noe galt med hardware. En får også mye for pengene på hardware-siden, selv om en vanligvis må betale mye mer for spill sammenlignet med PC. Det er også spill-eksklusiver en ikke får på PC som f.eks Uncharted og The Last of Us. En har jo også at alle maskinene er identiske, noe som er en fordel både for produsentene og konsumentene selv om dette konseptet er litt utvannet med forbedrede mid-cycle refresh slipp av hardware slik som PS4 Pro, Xbox One S og Xbox One X. På PC er variansen mellom forskjellig hardware mye vanskeligere å hensynta. Generelt tenker jeg ja takk begge deler, men generelt blir nok PS4 brukt mer til spill enn PCen (Stasjonær laptop med GTX 1070). Det har vel litt med sofa-spilling og gjøre framfor stol-gaming.
 9. vidor

  PS4 Disk

  Sjekk sensormekanismen og motor. Hører du lyd men ikke merker noe effekt kan du se om et mekanisk belte har hoppet av hvis noe sånt fremdeles finnes. Ellers er det lurt å sjekke strømforsyning og kontakter til enheten.
 10. For å plukke noen eldre gode spill kan kanskje denne være noe; https://en.wikipedia.org/wiki/Spike_Video_Game_Awards
 11. *Tsssk* Best når man er nærmere 90...
 12. Du har vel fått den infoen du trenger for brikkevalg, ellers kan du sjekke om det er noe under SPD (fanen).
 13. Det kan jo være du har vokst litt ut av spilling. Det siste jeg har blitt litt hekta på er Need for Speed - The Run. Ellers falt Borderlands GOTY i smak. Fallout 4 er jo brukbart og du har jo prosjektet new california.
 14. Kjør CPU-Z så får du mer info om minne.
×
×
 • Create New...