Jump to content

vidor

Medlemmer
 • Content Count

  9813
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4326 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

36052 profile views
 1. Det er massevis av folk som tar personlig ansvar og gjør en innsats, men at noen få gjør en ekstra god innsats er dråper i havet i det store perspektivet, det må til en innsats fra alle som har mulighet. Er man egoistisk holder jo miljøet nok til sin egen levealder, så kan man jo heller overlate problemet til de yngre og deres barn. Heldigvis er det folk som tenger litt lengre enn sin egen nesetipp. Ingen mennesker har bedt om å bli født.
 2. Jeg hadde nok ventet til neste finanskrise før jeg hadde gått inn i aksjer for å unngå nedturen som statistisk sett blir å komme snart. Det å optimalisere banksparing til tiden er inne er nok smart.
 3. vidor

  Kunder på jobben din!

  Problemet er vel at mange ikke er vant med det og at det er litt manko på terminaler som støtter det foreløpig. Det hjelper jo heller ikke at maxbeløp er under 400 Kr.
 4. Jeg vil si kompromissløsheten hun har er akkurat det som trengs for oppmerksomheten dette må ha. At miljø og bærekraft nedprioriteres for profitt er ikke noe nytt, men nå er det påtvingende nødvendig med tiltak. En kan ikke utsette dette lengre slik som før. Skuta er tung nok å snu men alternativet er verre.
 5. På grunn av tidsaspektet er nok det beste å ha et eget startbatteri eller å koble av polene til din elektronikk (minst + polen) før du kobler på det andre batteriet. Du risikerer som du sier å knerte deler av elektronikken i din bil av støyen som blir generert mot din bil. Alternativ kan jo batteriet lades med en batterilader om en har tid til det. For selve koblingen er denne riktig. https://www.wikihow.com/Hook-up-Jumper-Cables
 6. Prøv å legg inn Bitsum. Mulig det får litt futt i prosessoren om den overkjører default innstillinger. Ellers kan du se om du kan legge inn chipset-drivere fra Intel eller pc-produsenten. Problemet ditt høres ut som et problem med SpeedStep og regulering av behovsprøvd ytelse. Tanken var å enten diktere dette direkte gjennom annen programvare eller å legge inn nødvendig funksjonalitet som fungerer bredt. Throttlestop har muligens bedre støtte enn Bitsum. Ikke vært borti problemet ditt før så litt hipp som happ.
 7. Gratisversjonen er litt begrenset med at du ikke får optimale codecs, noe som kan gi lag på kort som man skulle tro ville dra ting greit, men ellers er det temmelig lite å utsette på programmet.
 8. Knoppix finnes nå i 8.6.1 med oppdateringer. https://linux.softpedia.com/get/System/Operating-Systems/Linux-Distributions/KNOPPIX-Live-DVD-2621.shtml
 9. Rayman Legends gis bort på Epic Games noen dager fra skrivende stund. Dette spillet er svært godt laget, animert og lydsatt. Inneholder også mange oppussede brett fra Rayman Origins som bonus. Anbefales varmt om du liker plattformere.
 10. Alltid greit å legge ved arbeidsprøver digitalt hvis du har når du søker. Da er det lettere å bli innkalt til intervju.
 11. Hva er det du sier. Liker du ikke supernaive regnbuer med melisglasur ?!? Jaja, det skal vel være mer lavkarbo i dag Det som er vanskelig er å justere slik at det blir rimelig bra for forskjellige volum. Det krever at en forenkler ganske mye, så det er vanskelig å få kompleksitet med som funker bredt. Denne er derfor temmelig enkel i oppbyggingen. Det er desverre ingen bred norm på hvilket volum ting skal mixes på, så det er høvelig fritt fram, noe som nok har gjort sitt til at ting har blitt presset med loudnesswars. Heldigvis har en jo broadcast-standarder som R128 som drar i andre retningen hvor dem som presser for hardt blir belønnet med lavere broadcast-volum som igjen får de rette folkene til å følge R128 i ren egeninteresse. Forhåpentligvis smitter dette bredt slik at det meste av releaser følger på fordi det er kostnadsoptimaliserende.
 12. Har eksperimentert litt med DR og optimalisering for høvelig høyt volum. Denne har DR11 og er uten noe komprimering ved hjelp av mye justeringer i mixen for å lime den sammen slik komprimering vanligvis gjør ellers. Målet var å preservere peakene og gi det mer liv the oldschool way. Er det verdt det ? rainbowglazeloop16.wav
 13. UX er jo både veldig komplekst og enkelt alt etter hvordan man ser på det og hvor dypt du går. Skal du jobbe professjonelt med dette er det nok lurt å ha studier eksplisitt på UX i bagasjen. Alternativet er å ha mer en trainee-stilling hvor du har dyktige folk som backer deg fra der du er i dag. For å fungere i et slikt miljø bør du være lettlært og ha stor drive. Du kan f.eks søke på UX-design og interaksjonsdesigner.
 14. Tesla selv sier jo at stålet er så sterkt at maskinene ikke kunne bøye det som vanlig uten å bli ødelagt.
×
×
 • Create New...