Jump to content

DJViking

Medlemmer
 • Content Count

  3505
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

347 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Blir ikke aktuelt. Betaligstjenester for bilfunksjonalitet håper jeg ikke blir en realitet.
 2. Jeg fikk ikke det valget når jeg forsøkte i dag. Må sjekke igjen. Edit: Jeg fikk nå innlogging med fingeravtrykk. Når jeg åpnet den i dag måtte jeg logge inn med BankId først, deretter ved neste innlogging fikk jeg bruke fingeravtrykk.
 3. Jeg har brukt DNB litt fordi jeg har pensjonsparingen der, og noe ekstra aksje- og fondsparing. Ellers har jeg vært kunde av Skandiabanken (nå SBanken) siden dem startet opp i Norge. Jeg hadde i en liten periode bank i SpareBank1 fordi dem var de eneste på den tiden som ville gi meg boliglån. Da SNN ikke lenger ville la meg refinansiere boliglånet mitt, så flyttet jeg det til SBanken. Det ligger mye historie der, så det er litt synd hvis SBanken blir kjøpt opp. Jeg har brukt 3 banker sin nettbank og mobilbank: SBanken sin nettbank er veldig enkelt og lett å bruke. SpareBank1 sin nettbank har blitt veldig bra siden sist jeg brukte den banken. På høyde med SBanken sin. Nettbanken til DNB er dårlig, med dårlig oversikt og dårlig design. Jeg liker ikke mobilbanken til DNB. Dem har ikke mulighet for innlogging via Fingeravtrykk. SpareBank1 sin Mobilbank er bedre enn DNB sin, og den har blitt veldig bra nå og kanskje bedre enn SBanken sin. Skulle ønsket noen hadde tatt for seg de en brukertest av Nettbank og Mobilbank blant landets banker.
 4. Hvis man kjøper Enterprise versjonen, er man da bedre sikret for at telefonen blir oppdatert? Vil den få oppdateringer lenge etter dem slutter med den vanlige A52? https://www.elkjop.no/product/mobil-og-gps/mobiltelefon/298313/samsung-galaxy-a52-5g-enterprise-smarttelefon-6128gb-awesome-black
 5. Det kan man allerede gjøre med Java og GraalVM. Usikker om hvorvidt GraalVM støtter GUI som Swing og JavaFX.
 6. Jeg har kun 1 skjermkort og bruker det hovedsakelig for gaming, men miner Ethereum når PCen min står Idle (som er mye). Har holdt på i ca. halvt år og fått meg ca. 0.1ETH allerede. Ikke mye akkurat.
 7. Ja det er noe. Mye mer enn mine beskjedne 20 MH/s jeg får fra mitt NVIDIA 1080. Tror jeg må oppgradere til 3080, eller 3070, men det er visstnok veldig vanskelig å få kjøpt kort. Har ikke NVIDIA nå gjort det slik at skjermkortene er blitt mye dårligere til mining for å gjøre noe med at minere kjøper opp kort?
 8. Hvor mye Ethereum MH/s får man på NVIDIA 30xx? Er det noen stor forskjell hvor mye på 3060, 3070, 3080, 3090?
 9. Jeg har en Wallet på min PC. Laget med `geth`. Håper inderlig jeg ikke har glemt passordet til den. Edit: Sjit: Dette kan gå dårlig. Jeg kan miste mine ETH jeg har minet frem til nå. Fant riktig passord til slutt. Key er den jeg bruker for å identifisere meg på Ethermine ethminer -P stratum://MY_HASH.WorkerName@eu1.ethermine.org:4444 Jeg har gjennomsnittlig 20MH/s fra mitt NVIDIA GTX 1080.
 10. Har noen forsøkt å mine Ethereum? Jeg har kjørt ethminer på Linux en stund nå med et NVIDIA GTX 1080. Brukte verktøyet `geth`, til å sette opp en mining key. Foreløpig har jeg fått meg 0.1 ETH, verd 160 dollar. Noen som vet hvordan jeg kan overføre det til et sted hvor jeg kan handle Ethereum?
 11. Hvorfor en egen tråd for mining med GPU? Jeg trudde dette var den store kryptovalutta-tråden.
 12. Har noen forsøkt å mine Ethereum? Jeg har kjørt ethminer på Linux en stund nå med et NVIDIA GTX 1080. Brukte verktøyet `geth`, til å sette opp en mining key. Foreløpig har jeg fått meg 0.1 ETH, verd 160 dollar. Noen som vet hvordan jeg kan overføre det til et sted hvor jeg kan handle Ethereum?
 13. Det er sant. Må nok spare opp litt før jeg kan bruke 10K på et nytt skjermkort.
×
×
 • Create New...