Jump to content

DJViking

Medlemmer
 • Content Count

  3719
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

405 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Synd å bruke 5000kr for en barberingsmaskin og bli skuffet over resultatet.
 2. Jeg har sett på enkelte barberingsmaskiner for hode. https://skullshaver.com https://www.clasohlson.com/no/Remington-Ultimate-Series-RX5-barbermaskin-for-hodet/p/Pr444587000 Jeg bruker den Phillips OneBlade til barbering av hode. Det fungerer fint, men får det ikke like glattbarbert som med høvel.
 3. Phillips Oneblade barberer ikke så glattbarbert. Jeg kan fortsatt se litt indikasjon på skjeggvekst etter bruk av den. Skulle tro en mer ordentlig barbermaskin hadde barbert mye mer ned mot huden.
 4. Ikke godt å si hva jeg ville foretrukket. Har aldri brukt en elektrisk barbermaskin før. Har tenkt å bruke den på både ansikt, hode og kropp.
 5. Barbersalong bruker vel ikke elektrisk barbermaskin...
 6. Hva er den aller beste elektriske barberingsmaskinen man kan kjøpe i dag? Pris spiller ingen rolle for meg, så lenge det er den beste man kan kjøpe. Jeg har alltid barbert meg med høvel. For en liten stund tilbake fikk jeg interessen for å bruke tradisjonell barberingshøvel. Jeg byttet over fra Gillette Fusion til tradisjonell barberingshøvel fordi det koster mye mindre å kjøpe de barberingsbladene. Jeg har kjøpt mange barberingssåper og kremer for å lage barberingskrem, brukt flere tusen på høvel og kost. Det er mye arbeid med dette for å barbere seg. Barberingssåpe, Pre-Shave Olje, Post-Shave krem. Jeg bruker barberingshøvelen mye sjeldnere nå. I stedet bruker jeg den Phillips OneBlade som jeg kjøpte for kun grooming til å også barbere ansiktet og hodet. Jeg bruker den fordi det er så mye enklere å bare slå den på og begynne å barbere. Men dessverre så får jeg ikke like tett barbering med denne OneBlade som jeg får med tradisjonell barberingshøvel. Derfor tenkte jeg å kjøpe meg en ordentlig toppmodell elektrisk barberingsmaskin, også fordi OneBlade er ikke anbefalt å bruke på hodet. Braun Series 9 tror jeg er dagens toppmodell. Det beste av det man kan kjøpe av en slik barberingsmaskin. https://www.elkjop.no/product/personlig-pleie-skjonnhet-og-velvare/barbering-og-harfjerning/barbermaskin/braun-series-9-pro-barbermaskin-bra9465cc/335643 Har noen prøvd denne fra Braun?
 7. DJViking

  Elbil-tråden

  For borettslag er det vel Zaptec Pro som gjelder. Det er den vi blir å gå for i vårt borettslag når vi nå skal installere infrastruktur.
 8. EVGA Hybrid, MSI SeaHawk, Asus ROG Strix LC Jeg har en EVGA NVIDIA FTW Hybrid 1080. Har ikke holdt meg oppdatert på hvem som fortsatt har AIO vannkjøling på NVIDIA. Man får vel kun 120mm på GPU AIO? Jeg har kun sett 240mm, 360mm på CPU AIO.
 9. Får vente på 40xx med AIO vannkjøling. Har egentlig ikke noe hast. Gamer mindre nå for tiden enn før. Brukte mitt gamle 1080 til å mine Ethereum når PCen stod på tomgang, men har sluttet nå siden jeg ikke vil slite ut kortet.
 10. DJViking

  Elbil-tråden

  Uten 4WD blir den uaktuell for meg. Tror jeg heller venter på Ford Ranger EV.
 11. Noen som kan anbefale flere slike TV-serier? Jeg har prøvd å sett på Netflix, Amazon Prime, HBO, Viaplay, Paramount+, Disney+, men finner ingen flere. Etter et lite søk kunne jeg finne noen slike serier, men ingen strømmetjenester som har dem. Otsomae Bolkeun Kkeutdong - The Red Sleeve Cuff https://www.imdb.com/title/tt14687200 Hong Cheon Gi - Lovers of the Red Sky https://www.imdb.com/title/tt13776460 Gooreumi Geurin Dalbit - Love in the Moonlight https://www.imdb.com/title/tt5575678 Secret Royal Inspector Joy (2021) https://www.imdb.com/title/tt15181018 Royal Secret Agent https://www.imdb.com/title/tt13400756 Kkot Pimyeon Dal Saenggakhago - When Flowers Bloom, I Think of the Moon https://www.imdb.com/title/tt14609502 Cheolinwanghoo - Mr. Queen https://www.imdb.com/title/tt13400006 Joseonroko Nokdujeon - The Tale of Nokdu https://www.imdb.com/title/tt10808968 Haereul poomeun dal - Moon Embracing the Sun https://www.imdb.com/title/tt3143378/ Love in the Moonlight https://www.imdb.com/title/tt5575678
 12. Jeg begynte å se på en Koreansk TV-serie på Netflix, og nå får jeg ikke nok av disse. Det begynte først med "Alchemy of Souls". https://www.netflix.com/browse?jbv=81517188 Denne serien pågår ennå. Det dukker opp 2 episoder hver lørdag. Jeg ble litt overrasket at episodene varte over 1 time, og dem hadde 20 episoder. Veldig få i disse tider som lager sesong med mer enn 6-10 episoder. Likevel en ting som jeg ser gjentar seg blant Koreanske TV-Serier: Dem overlever nesten aldri mer enn en sesong. Jeg forstår ikke et ord dem sier, men likevel likte jeg den. Historisk drama, med litt action, litt romantikk og litt humor. Det ble litt for lenge å vente en uke på flere episoder, så jeg søkte gjennom Netflix og prøvde å finne flere slike serier. Det er dessverre mange slike Kdrama som dem kalles, men få av den historiske sjangeren. Jeg fant 2 på Netflix. https://www.netflix.com/browse?jbv=81430282 https://www.netflix.com/browse?jbv=81116487
 13. Ok. Antok det kanskje var kommet. Jeg har ikke vært fult oppdatert med skjermkort på noen år nå. Sier seg når jeg hoppet over både 20xx og 30xx.
 14. Når kommer 40xx-serien for salg? Er det ingen av 30xx-serien som kommer med vannkjøling AIO? https://prisguiden.no/kategorier/grafikkort-gpu?f[1432][]=Nvidia GeForce RTX 3080&s=price asc Jeg har EVGA FTW Hybrid 1080 AIO. Liker stillheten, så blir det nytt kort så blir det nok vannkjøling igjen.
×
×
 • Create New...