Jump to content

Woff

Medlemmer
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 :)

About Woff

 • Birthday 06/01/1959

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4806 profile views
 1. Gjøre som meg? Kanskje velge noen LITT MINDRE? 😊 Bruker tak-braketter / vegg-braketter som ikke lager mye merker og lett lar seg fikse ved behov. De tåler 15 kg og ble i sin tid kjøpt på Elkjøp tror jeg det var. Tviler kanskje på at du trenger så voldsomme høyttalere som jeg har nå, de jeg oppgraderte fra var 'lagom størrelse'.. De jeg brukte før heter PSB Imagine XB og var egentlig helt greie inntil jeg blåste ett element i en av de! Men da spilte jeg HØYT!
 2. Og da er omsider alle kanalene her utstyrt med Arendal 1723 høyttalere.. Kanskje LITT voldsomt med 4 stk 1723 Bookshelf S THX i taket her, men du verden for en prektig lyd! Ser jo ut som et lyd-studio her og ikke en kino! 😊 Vurderer nå å kjøpe inn en subwoofer til i tillegg til min SVS PB16 ULTRA.. Noen her som har flere subwoofere som kan overbevise meg om at det eneste fornuftige er å kjøpe en til 😁??? Har egentlig ikke plass, men har det betydning for lyden så er jeg utrolig lett å overtale!
 3. Hehe.. Ja, jeg har sett ALLE mine filmer minst en gang. Mange har blitt sett to eller flere. Favorittene blir gjerne sett minimum 5-10 ganger.. Strømmer i tillegg endel filmer bare for å sjekke om de skal kjøpes.. Beklageligvis kjøpes filmene når de kommer (dyrest) da jeg ikke kan vente til de blir billige. Programmet DVD profiler har også synket mobil-app og koster kun et engangsbeløp. Med den kan du selvsagt scanne og legge inn filmene som du selv vil. Du kan også legge til tittel etter navn eller hvis den spilles med pc'en. Jeg har rundt 550 4k-filmer, rundt 1415 blu-ray og rundt 5600 dvd-filmer. (Antallet beviser at det finnes dubletter ja.. 4k filmene leveres jo som dubletter..) Og ja, en boks med flere filmer blir kun registrert som 1 tittel, dette gjelder også samle-bokser og serier. Ser normalt tre filmer daglig og har nok holdt på med det tempoet siden innkjøp av første dvd-plate! Har foreløpig KUN kjøpt en dublett i 4k grunnet slurv. 🙃 Kjenner ikke til CLZ men dvd.profiler gjør en fantastisk jobb og har så mange muligheter for sortering, søk og rapporter at jeg neppe skifter! Har også et 'brukbart' hjemmekino-anlegg med Dolby Atmos 7.1.4 hvor jeg kan spille så høyt jeg bare vil!
 4. Rart det der.. Selv med TO databaser over hvilke filmer jeg har så blir det noen dubletter i året her også. Jeg bruker http://www.invelos.com/ som hovedregister og IMDb som register nr 2 og alikevel blir det av og til dobbelt opp.. Ofte skyldes dette forskjellig tittel (Engelsk / Norsk), forskjellig design eller oppgradering fra dvd til BD / 4k.. Har I DAG 6 914 titler..
 5. Absolutt enig med Gouldfan i det. Har du plass og ikke behov for pengene så behold det. Du får sørgelig lite igjen for brukt (gammelt) utstyr og hvis du trenger det seinere er det kjekt å hente det fra eget lager. Ellers selger jo senter alene greit da, kanskje den du får solgt først! Ellers er det å selge alt samlet en god idé hvis du treffer på en som trenger anlegg.. Uansett, lykke til!
 6. JEG vil tro at det er greit å annonsere alle samlet men åpne for salg av hver enhet for seg selv også. Du bør selvsagt beholde receiveren din hvis den tilfredstiller dine krav. Hvorfor bytte bare for å bytte? Du vil neppe tjene på å bytte vil jeg tro! 🙂
 7. Vet ikke om denne er postet før? https://tv.nrk.no/serie/das-boot/sesong/2
 8. Må vel bidra i denne "oppgraderings-tråden" jeg også? 😎 Begikk en bestilling på 4 stk (2 par) Arendal 1723, Bookshelf S THX i går.. Noe som skal monteres som tak-kanaler istedet for PSB som jeg har i dag. Med disse er alle 11 kanalene Arendal 1723 høyttalere! Eneste sub'en som er av annen produsent.. 🔊 Så da er det bare å vente på pakker fra Arendal!
 9. Det er helt trygt å slette dette. Vent gjerne et par dager etter oppdatering sånn at du vet at alt funker som det skal.
 10. Da mottok jeg plata i dag! Fantastisk musikk, meget takknemlig for tipset ditt! Bare gi meg andre tips hvis du har noe jeg bør oppleve! (HELST kombinasjon video / flerekanals audio) 😊
 11. Hos platekompaniet slippes den først 2/10... https://www.platekompaniet.no/blu-ray/roger-waters-us--them-blu-ray-72ceca14/
 12. Der fant jeg en samling med utrolig mye materiale for å teste anlegget! ANBEFALES.. https://www.avsforum.com/forum/19-dedicated-theater-design-construction/3054458-reelwood-2019-demo-clips-collection-4k-atmos-dtsx-more.html (Rundt 276 Gb med lyd..)
 13. Ser ut til å være en grei plate for å sjekke kanalene.. https://www.youtube.com/watch?v=hmjLcfM6Z8o 🎶
 14. Nei, der regna du feil heldigvis! Men den bør jeg absolutt ha! Har du noen link til noen her i landet som har den? Fant ingenting på Platekompaniet.. Glem spørsmålet, fant et eksemplar på Discogs.
 15. Jepp, enig med deg i det! Og likt DR så vil også dette bli bestemt av kundene.. Beklageligvis så har enten dagens 'ungdom' og musikk-nytere enten elendig hørsel ELLER at de ikke stiller noe krav til hva de hører på. Som jeg har nevnt, det er jo grunner til at mine mest foretrukne plateformater er BluRay eller DVD av den enkle grunn at de tydeligvis ikke blir ??mikset?? på samme måte som det sølet som folk betaler for å få strømmet.. Har til nå ikke engang PRØVD å måle DR, synes ikke mine ører at ting lyder bra så blir det ikke kjøpt! Evt blir det ikke spilt mer enn første par gangene.. Til det matnyttige: Musikk / lyd i flere kanaler.. Beklageligvis var alle de du foreslo i samlingen her ja.. Som nevnt? er jeg filmgal med mine nå 6 900 originalplater, hvorav et knippe av disse (rundt 350 stk) er reine konserter / musikk-plater.. 😎
×
×
 • Create New...