Jump to content

Woff

Medlemmer
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

218 :)

About Woff

 • Birthday 06/01/1959

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6229 profile views
 1. Kjenner en elektriker som hadde et par sånne på 1000W montert ved sin uteplass.. Og han hadde samme av/på løsning som du nevner. Han ble RIMELIG lang i maska da han skulle sette opp noe belysning før jul ett år.. Der stod selvsagt disse og varmet opp! (Global oppvarming dette!) Så ikke GLEM å plugge ut etter en fuktig natt utpå høsten.. 😄
 2. Passer MEGET bra i sommervarmen her på indre østland!
 3. JEG har i dag 7308 registrerte titler og ALT er selvsagt sett! (Unntatt den ene av de to jeg fikk i dag..) Hva er vitsen ved å kjøpe en film og ikke engang pakke den ut? Minner meg om en film (Heat) jeg kjøpte på Elkjøp for sikkert over 10 år siden. I original-plast selvsagt. Ble LITT lang i trynet da det viste seg at plata ikke var inni der! Så: pakk opp og SE film! 🙂 (Jade, jeg har filmer i original-plast, men det er dubletter som jeg har fått / kjøpt selv og som ingen vil ha..)
 4. To HERLIGE plater (SACD) på spilleren nå: og: Ta dere GJERNE tid til å høre disse platene og fortell hva du synes om denne herlige musikken! 🙂🔊🎶
 5. Du vil ha bilder av HVA? 😄 Samlingen er fordelt på fire rom her og på 8 forskjellige vegger.. Med andre ord ikke noe lett jobb å 'vise' fram dette! Vil du derimot sjekke hva som er registrert så følg denne linken: http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/woff?fbclid=IwAR3Q7F74W1WT2LO6Vx-zRwplzQMwHrp8s5171_0_ERA3NsVvjBgSI-KRxZ4 Må innrømme at den IKKE er komplett da det er flere uregistrerte titler (flere grunner, noen er i boks-sett, noen mangler strek-kode, noen er rett og slett glemt osv) men i hovedsak er dette en 'riktig' oversikt..
 6. Det er BRA! Vi må passe på at vi ikke mister Platekompaniet, noe som selvsagt betyr at vi må kjøpe fra de! Som du sier, prisene på platene synker vesentlig NÅR norsk / skandinavisk versjon dukker opp! Egentlig burde man jo boikotte sånne import-filmer da vi jo undergraver nordiske versjoners leve-vilkår ved å handle import! Utrolig dumt om de nordiske versjonene forsvinner fordi folk ikke kjøper de! Jeg har forøvrig nå en samling bestående av 7 300 original-titler, alt fordelt på drøye 600 4k filmer, 1 700 blu ray og resten på dvd.. I tillegg kommer jo cd'er da.. 🙂 STÅ PÅ OG KJØP NORSK!
 7. Jeg handler faktisk mye film og musikk fra Platekompaniet og måtte selvsagt finne ut HVORFOR de opererer med vanvittige priser på mange titler.. Her er forklaringen: Kundeservice, 3. mai 2021, 14:43 CEST: Hei Tore Prisene du henviser til er import-varer, som dessverre er veldig dyre for oss å selge. Vi tjener mindre på disse filmene enn de norske utgavene som har vesentlig lavere priser. Vi beklager ulempene dette medfører, vi ønsker selvfølgelig å skaffe flest mulig norske og rimelige utgaver til våre kunder. Ha en flott dag. Så da vet du hvorfor.. I tillegg så får du altså ikke teksting på norsk (vanligvis) og følger du ikke med kan det dukke opp sone-problemer..
 8. 🙂 Av de to er nok R30 den jeg liker best, men som du sier så har Rush så utrolig mye bra! (Neppe mange band som stiller med to tørketromler og automat på scena?) Du har vel garantert fått med deg at jeg liker aller best musikk MED film til, noe som normalt betyr konsertopptak! Får jeg musikken på blu ray eller 4k med lyden i 5 kanaler eller mer er jeg lykkelig! Selvsagt avhengig av at det er brukbar musikk da, men små søppelband spiller neppe inn musikken på de formatene jeg liker! Nå har jeg veldig mye 'på plate' i form av .flac eller .mp3 men det er ikke like gøy, musikk BØR nytes i mange kanaler!!
 9. Akkurat nå er det denne plata (dvd) som snurrer her:
 10. Det er jo en grunn til at cd / dvd / blu-ray finnes.. 🙂
 11. CE brukes da MYE fra Kina av en grunn! China Export. 🙂 https://support.ce-check.eu/hc/en-us/articles/360008642600-How-To-Distinguish-A-Real-CE-Mark-From-A-Fake-Chinese-Export-Mark
×
×
 • Create New...