Jump to content

Woff

Medlemmer
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)

1 Follower

About Woff

 • Birthday 06/01/1959

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4567 profile views
 1. Jepp, kom kl 15.24.. Er vel noe som skal sendes til alle etter hvert tipper jeg. Standard beskjed om å være nøye med hånd-hygiene, ta hensyn ved hosting. Følge med på helsenorge.no...
 2. ERFARINGSMESSIG så mister søtningsmidlet sin effekt ganske fort, gjerne FØR siste dato! Så å kjøpe sukkerfri brus som har gått ut på dato er regelrett DUMT. Jeg har selv kjøpt hundrevis med brett fra Sverige opp igjennom tiden og har funnet ut at flaske / boks med sukkeinnhold lett holder flere år over dato, men derimot sukkerfri drikk på flaske eller boks blir fort vond etter best før dato har gått ut. Det er det kunstige søtningsmiddelet som ikke tåler lang lagring! Har måtte kaste flere brett som ble lagret over dato, Du kan selvsagt drikke dette etter dato, men GODT blir det ikke.
 3. Rundt 99,9999% av de som har klart kravet. At du i TILLEGG har det som en stusslig app på mobilen betyr neppe at du har kastet ditt fysiske plastkort!
 4. Våre myndigheter eier IKKE troverdighet. Vi har LENGE fått beskjed om at vi skal ha et nødlager i hjemmet: https://www.sikkerhverdag.no/din-beredskap/hendelser-og-kriser/beredskap-i-hjemmet/ Vi har også fått beskjed om at det vil være fornuftig å ikke vente til 'det er for seint' å kjøpe inn varer som kan hjelpe den enkelte ved karantene. Vi ser alle at smittefaren øke ved unødvendige handleturer, noe vi ser i hvert av landene som til nå har problemet! HVORFOR skal vi nå plutselig IKKE legge oss opp noe nød reserve? Nå som behovet faktisk eksisterer? Skal vi nå unødvendig utsette oss selv og mange andre ved å handle lite og ofte? Skal vi stole på at tilgangen til produktene vil være upåvirket? Hva om grossistene får karantene og blir nektet vareutkjøring? Hva skjer når våre handelspartnere i utlandet stopper leveransene grunnet karantene eller mangel på råvarer? Tipper den vanlige mann i gata ser hvor dumme myndighetene er her! JEG sitter heller hjemme med et lite lager enn å risikere en handletur når smitte og karantener er et faktum. Og nei, jeg tror IKKE at utsalgsstedene har kapasitet og personell til å bringe ut nødvendige varer hvis distrikter og bydeler blir satt i karantene. En annen ting er jo det faktumet at redusert handle-aktivitet faktisk også er med på å redusere sjansen for smitte! Hvem er det i ledelsen her i landet som IKKE klarer jobben med å legge sammen en pluss en?
 5. Subaru Forester? https://www.subaru.com/vehicles/forester/index.html Har min sjette Forester på rad nå.Herlig liten SUV!
 6. Takker for info. Som nevnt før får jeg lyd i 7.1 høyttalere og mikrofonen plukker opp lyd som den skal (90 grader visste jeg om ja!) Men 'problemet' er at jeg ikke helt er med på hva som skal brukes av frekvensområde (5 Hz-22 kHz?) og tid, nivå på lyden, samplingsrate og alle de andre variablene.. Får prøve å lese litt i helga hvis jeg får tid.... 🙂
 7. Kjøpt deg en Kina måler ser jeg.. Har samme sak her jeg også, grei som en midlertidig løsning, men den er ikke veldig presis.. (Har kjøpt de målerne du får fra den serien, vindhastighet, lys-mengde og et par tre til.. 🙂 ) Sliter forøvrig med å få til REW enda.. Har du noen tips til hvilke verdier som skal benyttes og hvor? 🙂 Det kommer fortsatt endel av musikken du anbefalte, lang leveringstid fra Amazon og Platekompaniet er litt av grunnen. En av sacd'ene bestilt fra Discogs kom aldri, men selger refunderte kjøpssummen! (Har vel en 5-6 plater derfra underveis i posten nå..)
 8. Du må SERIØST vurdere (høyde)fall fra forsterkers høyttaler-terminaler til høyttalerne! Enten plassere forsterker høyt eller legge høyttalerne flatt på gulvet. DET gir deg skikkelig trøkk det! MINST like effektivt som å bruke sølv-kabler! 🙂 Dette er nok ikke engang av de små ting!
 9. Har bare en 'nød-løsning' jeg da.. Bruker UPS på alt utstyret for å mate det 'lokalt'! Dette er online UPS som gir alt utstyret NØYAKTIG 230V uansett hva som kommer inn, om det er 240V, 110V eller 0V... 🙂 Jeg fatter IKKE at folk gidder å legge egen kurs, UPS gjør mye bedre jobb! Til tross for et av landets mest stabile strøm-nett har jeg hele 4 UPS'er for å forsyne anlegg, pc, nettverk og alarm / overvåking.. (Har egentlig lite lyst til at noe går føyka i tilfelle en 'spiker' på nettet.. Satt her og brukte alt i sommer som var, fikk lyn-nedslag!! og alt gikk veldig bra. Kun utstyr utenfor UPS'ene gikk til helvete, kostet rundt 140.000,- i skader!)
 10. Jada, jeg får lyd, men finner ikke helt ut hvordan jeg skal styre dette fra REW.. Hadde jo håp om å kunne fått opp en mulighet til å velge mellom kanalene. Men det er godt mulig jeg finner det ut etterhvert! (Får altså bilde og lyd via HDMI-inngangen og har fått ut lyd fra 7.1 kanaler via lydmikseren til windows.. )🙂
 11. Jepp, har fulgt med ser du.. Alltid gøy å få post, jeg får jo også filmer, fikk to 4K filmer i dag.. Men sliter litt med en av sacd'ene jeg har bestilt som ikke har kommet enda.. Sendte selger en beskjed akkurat nå og etterlyser plata.. Sikkert en svindler! 🙂 Det jeg foreløpig ikke får til er å få definert lyden ut fra HDMI-utgangen på grafikkortet riktig. Skal jo ha 7.1 lyd til å virke.. Men skal teste litt etterhvert! Skal lese litt mer, men det ser jo relativt greit ut da.
 12. Da er mikrofon ankommet og en 10m HDMI kabel handlet inn sånn at jeg får pc'en koblet til forsterker.. Nå mangler det bare å få ting til å fungere og finne ut hvordan bruke dette! Har hentet konfigurasjonsfilene til mik'en, fått lyd og bilde på anlegget (dog bare i stereo så langt..) og funnet ut at enten fungerer ikke programmet eller så hører jeg ikke så godt som jeg engang i tiden gjorde.. 🙂 Mangler jo de høye frekvensene!! Skal prøve å få ting til å virke sånn at jeg får lagt ut en graf eller to.. Har jo hele helga å ta av hvis det da ikke kommer en stabel med mer musikk...
 13. Ble ikke engang halvferdig med gårsdagens liste så det blir en fortsettelse her nå. Har dog hatt tid til å spille dagens ny ankommende SACD: Moody Blues: Seventh Sojourn.. Denne var den dyreste av de bestilte... 🙂 MEN absolutt verdt pengene spør du meg! Hører tydelig at John Lodge (?) laget en stygg lyd på 'For My Lady'.. Uheldig og klimpret på en gitarstreng... Nøyaktig 1.32 ut i sangen.. Høyre bak-kanal.. Lurer på om den er med på andre mikser jeg.. Og det var den gitt.. Ikke langt nær så tydelig i stereo-miksen da, der er lyden rundt 1.30 ut i låta! Nei, nå må det nytes litt mer lyd før middagsmaten! 🙂 Utrolig praktisk å ha hele 5 spillere stablet oppå hverandre nå! 🙂
 14. Joda, dette er ikke uvanlig. Jeg har jobbet i Securitas, nå Stanley og der ble vi PÅLAGT å fakturere ut til kunder MINIMUM 100%. Selv om du altså aldri hadde 100% effektiv jobbing så var kravet fra ledelse at kunden skulle betale ALT og mere til. Helt idiotisk å sende en faktura på 5 timers jobb når kunde lett kan sjekke med sitt overvåkingsanlegg at du kun har vært der halve tiden... Men de fleste kundene vi hadde dengang (5 år siden jeg jobbet der nå..) betalte uten å mukke da det ikke var andre alternativer. Helt sykt spør du meg!
 15. Da er dagens program spikret.. Big Big Train Reflectors of Light Porcupine Tree Arriving Somewhere... Ayreon Actual Fantasy Revisited Stop Making Sense Talking Heads Alt dette kun basert på tips tidligere i tråden.. Siden jeg VET at Steven er hørbar så begynner moroa med Arriving Somewhere og jeg liker den godt allerede etter et par spor! 🙂 Da var den plata ferdig, topp fra start til slutt! Nå er det Big Big Train Reflectors of Light som går og den er også utrolig bra! Du har en fantastisk god smak Mr_Spock! 🙂
×
×
 • Create New...