Jump to content

zanta

Medlemmer
 • Content Count

  11775
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2201 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg synes jeg kan se 3110 i feltet for dato. Da er de produsert i uke 31 i 2010, og er 10 år gamle. Ville gitt max 1000 dersom de ellers er hele og pene, og rette uten kast. Hvilken bil skal du ha de på? Edit: Slått av mna. Vi er enige om året, at dekkene er 10 år gamle.
 2. Det hadde vært nyttig med statistikk for "gammel" og "ny" Edge, for å se hvordan utviklingen er etter skiftet. Jeg har brukt "gammel" Edge lenge, da det er standardnettleser på min jobb-PC. Den "nye" har jeg installert på iPhone og Android-tablet.
 3. Enkelt og greit: https://www.dinside.no/mobil/hvordan-lage-egne-ringetoner-til-iphone/60993328 eller http://www.machjelpen.no/?p=435
 4. Jeg ville ikke engang vurdert å kjøpe en telefon uten full støtte for Google Play.
 5. Jeg la inn fiber fra HomeNet for noen måneder siden. De la rør frem til tomtegrense, jeg måtte selv grave ned trekkerøret bort til veggen. De installerte fra veggen og inn, hussentral/router/wifi er inkludert i pakken. Tilknytningsprisen var 1900, så dersom de skulle ha gravd ble det nok fort 5000. La inn fiber fra Viken/Altibox i forrige bolig for 5-6 år siden, samme egeninnsats der, og prisen var 1900 der også. Inkludert hussentral/router/wifi.
 6. Min erfaring er at Canal Digtials CAM for parabol og Telenors CAM for kabel ikke går om hverandre.
 7. Du må se på sammenstillingen du har fått fra arbeidsgiver, ikke på siste lønnsslipp. Det som er meldt inn som lønn til skattemeldingen er årslønn-ferietrekk+feriepenger (pluss ev. andre tillegg som ikke er spesifiserte).
 8. Sjekk også Fretex og andre butikker som selger brukte klær, samt finn.no. Kanskje du finner en som en tidsriktig fra serien?
 9. Dette er en konsekvens av at Norge, ved 2 anledninger, har stemt nei til å bli med i EU. Dersom vi hadde gått inn i EU, og, som Finland, gått for Euro som valuta, ville vi vært en del av en mye større økonomi og mindre utsatt for store kursendringer.
 10. Det er forskjell på hvordan casting virker, og hva som er støttet, mellom TV-merker og også modeller av samme merke. Hvilken TV har du (merke og modell)?
 11. Se på finn.no, det er vanligvis ikke noe problem å få dette overført til ditt abonnement. Du kan også bruke andre typer modem, det du får fra Telenor nå er vel Technicolor. Edit: Hvor bor du? Jeg har en backup 3010 liggende i boden. Send PM.
 12. Det er lenge siden vi sluttet å levere papirbilag for reiser etc, alt leveres som pdf gjennom nettside eller app.
 13. Skifter mellom norsk og engelsk på Android, her er det så mange dårlige oversettelser at det skjærer i øynene innimellom. Alltid norsk på iOS, her er oversettelsene meget bra.
 14. Det er ikke uvanlig at enkelte biler har problemer med enkelte telefoner. Da må man velge hva som er enklest: Bytte bil eller bytte mobil.
 15. Nedgrader til forrige versjon. Eller bytt telefon. Eller bil.
×
×
 • Create New...