Gå til innhold

zanta

Medlemmer
 • Innlegg

  13 653
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

zanta sine prestasjoner

3k

Nettsamfunnsomdømme

30

Hjelpsomme svar

 1. Det som er merkelig er at navi virker fint når mobilen ikke er koblet til med Auto. Har prøvd flere biler også, og både wireless og kablet Auto, samme problem. Men nå ser det ut til at min andre navi-app virker.
 2. Jeg bruker nedlastede kart i både Maps og min andre navi-app, så jeg er ikke avhengig av mobildekning, kun GPS. Jeg har prøvd med flere iPhones, og aldri hatt problemer, og flere Androidtelefoner, og hatt samme problem på alle. Det var årsaken til at jeg begynte å se på hva problemet med Android skyldes, og etter at jeg slo av strømsparing virker den andre navi-appen min bedre, men ikke Maps. Enkleste er kanskje å bytte tilbake til iPhone?
 3. zanta

  Lader fra Voldt.no?

  Kommer an på hva boligens inntak er på. Hvis man har 3 x 35 A på inntaket, er lading på 32 A på en av fasene ikke særlig hensiktsmessig, da man har kun 3 A (pluss litt marginer) før hovedvernet løser ut. Bedre å lade på 3 faser, men det funker bare dersom man har TN. Svært få biler kan lade på 3-fas IT.
 4. zanta

  Lader fra Voldt.no?

  12 timer lading på 1-fas 16 A gir ca 45 kWh.
 5. Kanskje det. Min laptop støtter hverken lading eller video over USB-C, kun data. Da hjelper ikke "riktig" USB-C-kabel.
 6. zanta

  Lader fra Voldt.no?

  Ikke sikkert det er merket slik. Finn først om om du har IT eller TN. Hvis du har IT, vil du kunne lade med 32 A 2-fase, og får 7,3 kW. Svært få biler kan nyttiggjøre seg av 3-fas IT. For å lade med 11 kW eller mer, kreves TN.
 7. Viktig å huske at USB-C er en kontaktstandard, ikke en protokollstandard. Hvilke tjenester som kjøres gjennom USB-C-kontakten avhenger av hva leverandøren av enheten velger å legge inn, og hva kabelen som brukes støtter. Eksempelvis kan én laptop støtte både data, video og lading over USB-C, mens en annen støtter kun data.
 8. Labert med respons her. Vil det si at dette fungerer like dårlig for alle Android Auto-brukere? Burde jeg gå tilbake til iPhone, hvor dette faktisk fungerte som forventet?
 9. Jeg synes det er greit at dette standardiseres, så man etterhvert har kun USB-C. Har fortsatt noe som skal lades med Micro-USB, noe med USB-C og noe med Lightning. Har skuffer med utdaterte kabler liggende, både den gamle store Apple-kontakten, den like store (men forskjellige) Samsung-kontakten, og Mini-USB.
 10. Update: Prøvetur viser at Google Maps nå sier "Søker etter GPS-signal" hele tiden, og virker like dårlig som før. Slo av strømsparing på Maps også, og tok en ny prøvetur, ingen forskjell. Den andre appen funker nå bra, med strømsparing avslått for Auto, uavhengig av strømsparingsinnstilling for den appen.
 11. Jeg har byttet fra iPhone (og Apple CarPlay i bilen) til Android (og Android Auto i bilen). Jeg bruker Google Maps og en annen navi-app på begge mobiler. Med iPhone og CarPlay var det aldri problemer, men når jeg bruker Androidtelefonen og Auto mister jeg ofte posisjonen. Det tar lang tid før den finner tilbake, ofte mange minutter. Dette skjer uansett om jeg bruker Maps eller min andre navi-app, og ettersom begge appene fungerer som de skal når jeg bruker kun mobilen (uten Android Auto) kan jeg ikke se at det er relatert til appene. Er det noen innstillinger jeg kan gjøre i Android Auto for at dette skal bli bedre? Har forsøkt å slå av all strømsparing for appen, men har ikke fått testet etterpå. Noen som har andre/bedre forslag?
 12. Det kan du nok, men mange kjøpere føler en trygghet ved at salget går via meglerfirma. Du risikerer å miste interessenter ved å selge uten megler.
 13. Les betingelsene. Jeg hadde Curve tidligere, og fikk flere gebyrer ved bruk i utlandet. Bruk utenfor bankenes åpningstider, overskridelse av en latterlig lav bruksgrense, etc. Kan være endret nå.
 14. Ja, det går fint. Regner med at døren er lukket når det er uvær.
 15. Som jeg sa over: Navnet airfryer er misvisende, har ikke noe med fritering å gjøre, men er en liten varmluftovn som blir raskt varm. Det kan nok dannes akrylamider i en airfryer også, hvis man lar poteter etc ligge så lenge at overflaten brunes.
×
×
 • Opprett ny...