Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

811 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14810 profile views
 1. Jeg klarer ikke å skrive noe fornuftig i feltet "sammendrag" på Linkedin. Trøster meg selv med at jeg er en nobody karrieremessig, så det spiller sikkert ingen rolle at det ikke står noe der uansett. Men det irriterer likevel.
 2. Ubuntu er én variant av Linux, ja (det finnes mange).
 3. ffs må jeg inn og tukle med registeret nå?! Liker ikke å gjøre ting jeg ikke kan. https://superuser.com/questions/1487069/how-to-disable-intel-display-power-saving-technology
 4. Kanskje forskjell fra legekontor til legekontor også. Men her jeg går er venterommet et hvilket som helst oppholdsrom egentlig, det er tredve-ish stoler der, stumtjener og vannautomat. Dører inn til legekontorene og lab'en, og utgangsdør. Folk flyr ut og inn hele tida, det er ikke spesielt "rent" der for å si det sånn. Det er hvertfall ikke tanken på hygiene som hadde stoppet meg i å ta en brødskive. Så lenge maten ikke lukter sterkt eller lager masse klin så må det da være innafor..
 5. Ny laptop, samme problem ... Noen som vet hva denne innstillingen heter i Intel UHD 620? Er inne på innstillingene, men kontrollpanelet der ser helt annerledes ut enn tidligere og jeg finner ikke. Kommer inn på noe "Grafikkommandosenter".
 6. Kanskje på legevakta, der kan det jo fort ta en halv dag å få treffe noen hvis du ikke er døden nær.
 7. Jeg som trodde den het Livet's Knall Hare Skole ... Det morsomme her er jo at hvis noen kommer med en video som viser en rund klode sett fra verdensrommet, så vet du like godt som jeg at du kommer til å finne noe å kritisere den for. Og ikke godta den som bevis. Du har jo bestemt deg. Denne tråden er fantastisk underholdning btw! Det ligger noen livestreams fra den internasjonale romstasjonen på youtube. Aner ikke hva du vil få se der, streamen er nede akkurat nå, men vil jo tro at det dukker opp en kule nå og da ..
 8. :utakt

  Gode sitater

  Einar Skjæraasen https://no.m.wikiquote.org/wiki/Einar_Skjæraasen
 9. :utakt

  Gode sitater

  "Life's a bitch, so fuck it."
 10. Vi hadde kanskje for mange fylker. Jeg skal ikke protestere på det. Men det som er teit er at de følte de måtte bruke de gamle fylkes- og kommunegrensene når de skulle slå sammen og lage nytt. Da får vi sånne kasuser som Viken. På hvilken planet gir det mening at Halden og Geilo skal ha felles administrasjon? Bortsett fra at de snakker norsk begge steder, hva er likheten? De burde jo mye heller ha sett på kartet og tegnet nye grenser etter hva som faktisk ga mening, ikke bare slå sammen det vi skulle bytte ut.
 11. Vi har oppfattet navnet feil her i vesten. Det er jo Blubbha.
 12. Rekk opp hånda de som ble overrasket nå. ... for så vidt litt overraskende at de innrømmer det...
 13. :utakt

  Gode sitater

  - ukjent (ikke Ivar Hoff!)
 14. :utakt

  Gode sitater

  - John Maynard Keynes
×
×
 • Create New...