Gå til innhold

:utakt

Medlemmer
 • Innlegg

  7 286
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

:utakt vant dagen sist 19. november 2021

:utakt hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

44 960 profilvisninger

:utakt sine prestasjoner

9,4k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. For ikke å snakke om at drivstoffet gjerne koster 23 kr på den ene Circle K, og 21 på en annen Circle K 2 km unna. Hvorfor godtar vi det? "Lokal konkurranse" meg i ræva. Det er jo ikke sånn at alle Kiwibutikkene finner på sine egne priser på alle varene deres. Melka koster det samme uansett hvilken Kiwibutikk du handler i. Ingen grunn til at drivstoff skal behandles annerledes. #rant
 2. Noen av dem er vel skada, men syns det er litt spesielt at så mange av kjøpene til Ten Hag sliter benk.
 3. Har Venezuela råd til dette? Trodde landet var mer eller mindre konkurs. Å fyre i gang en krig er ikke billig. Håper diplomatiet kan få roet ned dette.
 4. Jeg har skjønt at sosiale koder kan være vanskelig for autister. Merker du noe hvis du møter andre på spekteret? Er det lettere å omgås dem?
 5. Det er nok mest effektivt om du går til butikken og spør om å få snakke med butikksjefen. Presenter deg og spør om de har noen ledige stillinger. Ta med en CV og lever den. Hvis sjefen ikke er der, kom tilbake en annen gang. Det er mange som søker på slike jobber. Du må bare fortsette å prøve.
 6. At Eilertsen er fullstendig blåst betyr jo ikke at hele partiet er det. Men partiet burde kvitte seg med han. Det hjelper ikke saken deres å hele tiden bli assosiert med den fyren.
 7. Jøss, er det flere enn meg som har hørt dem? Albumet "Burn the Sun" står i hylla her, helt enormt bra. Synd det ikke ble mer. Det finnes et svensk band med samme navn, måste ej förvexlas! Det er noe helt annet.
 8. Jeg var syk for en tid tilbake, og tok kontakt med fastlegen for en time. "Ingen kapasitet denne uka, kontakt legevakta i ettermiddag eller bruk privat legetjeneste" sa de. Relativt nylig så jeg et avisoppslag om at legevakta har for mye å gjøre, ref. lang ventetid, og ber folk om å heller benytte fastlegen. Det er bekymringsfullt at kapasiteten i Oslo tydeligvis er fullstendig overbelastet.
 9. Jeg la merke til at Mr. Bungle er booket til Tons of Rock neste år. De har jeg faktisk noen album av. "Goodbye Sober Day" sier de i låta nedenfor, de var nok alt annet enn edru da de kom opp med dette! 😂 Det er ikke noe jeg hører mye på, men hvis jeg er i det humøret...
 10. Minner meg om soundtracket til Borat. "Do you like Corky Buchek? Bing, bang, bing bang bing, bingebingebing bang bing bang ... "
 11. Hverdagsdefinisjonen av "sær" er vel helst noe ala "de som hører på annen musikk enn det som er mest populært for øyeblikket". Da spiller det egentlig ingen rolle om det er undergrunnsmetal eller jodling og trekkspill. Det er musikk som har et smalt publikum. Jeg er absolutt ikke "altetende". Det er masse der ute som jeg enten syns låter jævlig eller er like uengasjerende som å se maling tørke. Men, som nevnt, hva som er god musikk er fullstendig subjektivt, og det er lenge siden jeg tenkte på musikk som "bra" eller "dårlig". Så lenge noen liker det, om det så bare er utøveren selv, så har musikken oppfylt sin hensikt.
 12. :utakt

  God Jul

  God påske, når vi først er i gang!
 13. Jeg vet ikke hvem dette var, men ble glad av å se det uansett.
×
×
 • Opprett ny...