Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1235 :)

About :utakt

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

15338 profile views
 1. Fred hadde jo en ganske god periode før koronapausen, hadde han ikke det da? Rart han er helt ute i kulda igjen. Men men. Før, bl.a i Cardiff, fikk jo OGS tyn for at han roterte for mye på laget, så..
 2. Ser faktisk at Samsung har en "easy mode" i innstillingene. Skjerm > enkel modus Kan jo teste den og.
 3. Det finnes egne launchers beregnet for senior. Se f.eks "Big Launcher" i Google play (jeg går ikke god for den, det er bare et eksempel). Se om noe sånt kan funke. Ellers går det an å låse startskjermen for redigering.. Med litt opplæring så funker det sikkert like bra.
 4. Ikke personlig erfaring, men https://www.tv2.no/a/11073368/
 5. Jeg har Huawei laptop. Ikke akkurat den modellen, men ganske lik. Helt fin den. Kjekk med Windows pålogging integrert i av/på knappen (maskinen leser fingeravtrykket ditt i det du skrur på maskinen - praktisk!). Hvis du er redd for restriksjoner ala det som har skjedd med de nyeste telefonene deres, så hadde jeg ikke ofret det en tanke..
 6. Doktor, du må hjelpe meg, jeg driter tynne firkanta strimler! Ta av deg helsetrøya når du driter, Andersen.
 7. Tror det heter speedometer. Mulig det er ekstrautstyr på enkelte bilmerker, men de fleste har det montert fra fabrikk.
 8. Familien skulle på tur og jeg lastet ned en del barneprogrammer i Get-appen på ipad så vi kunne ha i bakhånd. Så viser det seg at Get-appen må være tilkoblet nett for å funke. Hva er pointet med å laste ned programmer da?! Forbanna nisser.
 9. Poenget til Riise er vel at det knapt er tilskuere i breddefotballen. Hvis det er førti tilskuere på en kamp i femtediv så er det storveis. Pølsekø? Særlig. Det er vel ikke kiosk på alle banene engang. Tiltakene i samfunnet er sikkert gode hver for seg, men når du ser på det helhetlige bildet så er det noe som skurrer. Hvorfor er det "greit" å la tusenvis gå på byen i Oslo en lørdagskveld, men ikke å spille kampen mellom Døllefjord og Utkant IF? Makes no sense. Tilskuerantall på de største arenaene kunne sikkert vært høyere enn 200. På en arena som f.eks Lerkendal kunne de nok helt fint hatt 200 på hver tribune, det er godt med plass uansett. Men, overlater dette til de som kan det.. Kanskje bedre med føre var osv.
 10. Samtidig så hadde vi altså 11 nye tilfeller i går (alle rundt Oslo), og 9 innlagt på sykehus. I hele landet. Vi skal fortsatt ta dette på alvor, men jeg syns mediene med fordel kunne slutte å bruke den svarteste malekosten når de rapporterer hjemmefra. Leser du avisa kan det virke som Soppgirobygget står i bakgrunnen og bjeffer DOM DOM DOMMEDAG I DAG, men tallene er jo ikke helt der da ... Jeg skjønner at folk som bor 50 mil fra Oslo begynner å bli lei av dette kjøret. Krysser fingrene for at dette vedvarer.
 11. Nah, men han kan godt ta en Boris. Et par dager på intensiven, kanskje det gir en vekker.
 12. Det er så bakvendt logikk på mange av dem. - Norge stenger ned store deler av samfunnet for å unngå smittetilfeller - det lykkes, vi har nesten ikke smittetilfeller - "vi har nesten ingen smittede jo, tiltakene var fullstendig overdrevne!!! Nå gidder vi ikke mer!"
 13. Jeg vet ikke om noen her har vært innom "Kvinneguiden" forum? Jeg er der og kikker litt innimellom (gærne kvinnfolk, haha ). Men hvertfall, de har en hel seksjon dedikert til koronaviruset, og det som kommer frem der er ganske nedslående lesing altså. Nå vet jo ikke jeg om folk bare sitter og troller eller hva som er greia, men det er drøyt mange som ikke legger noe i mellom og sier at de rett og slett ikke bryr seg lenger. De er "lei" av korona nå. Jeg håper ikke de holdningene får altfor godt feste blant folk flest. Da er jeg redd høsten kan bli ganske kjip. 😕
 14. Er evig takknemlig for at Rafa fikk oss opp igjen fra Championship på første forsøk. Gudene skal vite at det er ikke lett å gå rett opp igjen, det er en tøff liga. Han gjorde en god jobb, uten tvil. Får se om det kommer et mer spennende navn som manager hvis oppkjøpet til araberne blir noe av..
×
×
 • Create New...