Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  6162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

:utakt last won the day on November 19 2021

:utakt had the most liked content!

Community Reputation

6634 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

25977 profile views
 1. Clas Ohlson har dette, hvis du har en butikk i nærheten (de har nettbutikk også).
 2. Jarstein klikka på trening og er nå sannsynligvis straks klubbløs. Han legger vel opp snart uansett, men det temperamentet hans er ikke sunt. https://www.dagbladet.no/sport/ny-tysk-beskjed/76902275
 3. Det er aldri for seint. I går rundet jeg The Legend of Zelda - A Link to the Past. Milepæl! Woop!
 4. Datapakken vår er såpass raus at jeg aldri går tom (nå har jeg rollover herfra til evigheten, for å si det sånn), og de hos oss som får dekket telefon pleier å få velge det de selv vil. Kanskje det er en øvre beløpsgrense, det vet jeg ikke, men folk kommer med nyeste iPhone og sånt, så jeg tror det meste går greit hvertfall. Men, som sagt, jeg kjøper min egen.
 5. Telefonen er min. Jobben betaler abonnementet, og jeg skatter av det. I utgangspunktet sto jeg helt utenfor ordningen (betalte både telefon og abonnement selv), men da jobben inngikk ny avtale med ny leverandør ville de gjerne ha med alle, og mitt nummer ble innlemmet i løsningen (dvs. jeg fikk ikke nytt). I stedet for å styre med to telefoner eller to sim-kort (for de telefonene som støtter det) så gikk jeg med på dette. Liker det egentlig ikke, men det går nå greit. Hvis jeg bytter jobb en gang i fremtiden håper jeg at jeg får ta med meg telefonnummeret mitt. Det slo meg ikke engang at det kunne bli et problem, så jeg får bare satse på at arbeidsgiver ikke gjør seg vanskelig hvis det skulle bli en aktuell problemstilling.
 6. Som fullstendig amatørfotograf – det mobilene er så gode på er vel først og fremst software, programvare som optimaliserer bildene for deg? Jeg får mye bedre bilder med Samsungen min enn om jeg plukker frem kompaktkameraet (RX100 M2). Kompaktkameraet kan sikkert ta mye bedre bilder enn hva jeg får til, men det blir for mye innstillinger og ting å tenke på. Kjører jeg full auto på mobil og kompaktkamera vinner mobilen 10 av 10 ganger.
 7. :utakt

  Vond mage

  Høres ut som noe for legen.
 8. Synd at det endte med avliving. Men det var kanskje umulig å bedøve + flytte dyret vekk? Jeg kan ikke noe om sånt, men regner vel med at det ville vært gjort hvis det var et reellt alternativ.
 9. Folk oppretter spleis for å få dekket utgifter til tannlege. Det er sånt som gjør meg forbanna, at nødvendig helsehjelp blir gjort utilgjengelig for mange pga. økonomi. Hvorfor er det sånn? Det er støtt og stadig politikere fra ulike partier ute og sier at dette må vi gjøre noe med. Hvorfor skjer det ikke noe? Grr.
 10. En annen, effektiv ting dere kan gjøre er å tette rundt vinduer og dører med tetningslister, for å redusere trekk. https://www.clasohlson.com/no/Jernvare/Beslag-og-opphengning/Tetningslister/c/1177
 11. Jeg er ikke bekymret for hverken lynnedslag eller å få en del av en rakett i hodet, nei. Sannsynlighetsberegningen for de to tingene (romskrot vs meteoritt) aner jeg ikke! 😅 Ulykker skjer, men med f.eks. fly prøver man jo å unngå det. Med dette "romsøppelet" finnes det tydeligvis ingen slik plan, det bare deiser ned på et vilkårlig sted og man gir helt f. Det er det jeg syns er litt rart.
 12. Det er så mye selvmotsigelser og rare påstander i disse innleggene dine @minim at jeg vet ikke hvor jeg skulle begynt. Dette blir bare tull.
×
×
 • Create New...