Gå til innhold

:utakt

Medlemmer
  • Innlegg

    7 532
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

:utakt vant dagen sist 19. november 2021

:utakt hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

47 604 profilvisninger

:utakt sine prestasjoner

10k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Jeg er ikke så imponert. Finn tar et gebyr for tjenesten (ekstra utgift for kjøper), de holder på pengene (kjipt for selger), og er man egentlig sikret mot svindel? Hva om kjøper mottar varen, men sier at noe var galt, slik at pengene ikke blir utbetalt? Da blir det vel en tvistesak, men er det garantert at sannheten vinner der? Jeg har brukt Fiks ferdig noen ganger, og det har jo gått bra, men alt som innebærer postgang må også nødvendigvis innebære en viss grad av tillit. Jeg syns det er like greit å bruke Vipps.
  2. "Your mileage may vary", men for min egen del er det veldig begrenset hva jeg kan spille på telefon. Jeg trenger knapper å trykke på. En stund prøvde jeg en slik kontroller man kan hekte på telefonen, men det ble liksom ikke det helt store det heller. Håndholdt konsoll er klart å foretrekke.
  3. Ingenting. Jeg må ha nett hjemme uansett, og det er ingen merkostnad for meg å bruke det på hjemmekontor. Nå har jeg avtale gjennom borettslag og betaler veldig lite for tv og internett uansett. Det er jo hyggelig gjort av de arbeidsgivere som dekker det, men jeg ser ikke helt at det (lenger) er en relevant utgift å forvente å få dekket.
  4. @Maskinfører Leken er at du skal poste en ny sang noen andre skal rangere
  5. Musikk som er lett å like, men også litt lett å glemme når låta er ferdig. Syns det manglet litt på det tekniske her, det var litt surt? Kanskje det er sånn punk skal være. 6/10
  6. Du trenger noen å varme deg på når bombene regner og du sitter der i grushaugen. Kjør på.
  7. Amundsen blir sikkert ikke dømt for noe, men det er ikke så innlysende som noen skal ha det til. https://www.vg.no/nyheter/i/4o5yka/meldingen-fra-arar-38-startet-amundsen-braaket-direkte-hets Ellers, jeg tror det er få som er uenige i at det er greit vi har lover mot hat, hets, sjikane og trusler. Uenigheten handler vel helst om akkurat hvor grensen skal gå.
  8. Takk! PES 6 var også blant de jeg lastet ned. Enig i at det er en imponerende port. Jeg spilte PES 4/5 på Xbox, og denne på Psp står ikke noe tilbake for dem. Den eneste forskjellen er egentlig at kommentatorsporet mangler. Jeg skal sjekke de andre titlene der!
  9. Psp virker til å være en ganske kul konsoll jeg gikk glipp av. Eller, glipp av, jeg visste om den, men drev ikke noe særlig med spill da den var aktuell. Lastet ned noen titler til G Cloud i dag, og har brukt kvelden på ishockey (NHL 07) og GTA. Oppskalert til 1080p, glir helt smuuud. Det er en viss fare for at det blir flere hockeykamper fremover. Hva er "must play" på Psp? De som tester retrokonsoller viser alltid fram God of War og Tekken, og ingen av de frister så veldig.
  10. Takk, det var en nyttig artikkel. Jeg vil jo også tenke det, men så vises det (som i artikkelen Svein M lenket) at det ikke er tilfelle. Som sagt, jeg har ikke gjort noe veldig spesielt med maskinen, men det er noe med tanken på at andre potensielt skal kunne sitte og se på familiebilder, gamle jobbsøknader og hvem vet, nettleserhistorikk?
  11. Hehe, man kan nesten ikke tenke sånn. Det kommer jo nye dingser hele tida. Hvis du liker den du har, og den spiller det du ønsker, hvorfor bytte den ut?
  12. Jeg tenker litt på å selge laptopen min og oppgradere til noe annet. Det er mulig jeg er over snittet paranoid, og jeg har ikke brukt maskinen til noen statshemmeligheter, men er det realistisk at noen "vanlige folk" vil klare å gjenopprette data når jeg bruker Windows innebygde verktøy for "slett alt og tilbakestill"?
  13. "Hey everyone this is James LaBrAHAHAHAHAHAHA
×
×
  • Opprett ny...