Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

981 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14993 profile views
 1. Nja. Usikkert. https://www.nrk.no/urix/nye-funn-reiser-tvil-om-immunitet-mot-korona-1.14977519 edit: ninja'd
 2. P30 Pro? Kamera er det hvertfall ingenting å klage på. Med den aggressive strømstyringen til Huawei er nok batteritiden godt innafor også.
 3. "Gleder meg" til skole og barnehage åpner igjen. Not. Skjønner at vi må gjennom det, men det er jo klart det kommer til å føre til en bratt stigning i antall smittede. Greit nok at barna som regel slipper billig unna sykdommen, men lærerne, foreldrene og øvrig familie som får smitten via barna - not so much. Og når den smittede voksne setter seg på bussen på vei til jobb.. Nei, dette går til helvete med høye kneløft.
 4. Championship Manager 01/02 Kjøp noen spillere, ta ut et lag, spill en match, repeat. All moroa med å være fotballtrener, og ikke noe av alt stæsjet som har blitt introdusert i de nyere spillene (pressekonferanser, sosiale grupper blant spillerne, trening på mikronivå blablabla...). Cut the crap. Tre poeng. Ferdig. Jeg har spilt det siden det kom ut, så antall timer tør jeg ikke tenke på engang.
 5. Har erfaring med RX 100-ii. Det er et bra kamera, men du må vite litt hva du gjør. Hvis jeg kjører full auto så ser jeg egentlig ikke så mye forskjell fra et godt mobilkamera, hvertfall ikke så lenge lyset holder. Er fruen fotointeressert? Blender og lukkertid og sånn, er det kjent stoff?
 6. Die Fälscher (norsk: Falskmyntnerne i Sachsenhausen) Andre verdenskrig. Igjen. Denne historien hadde jeg ikke hørt før, så det var jo litt interessant i og for seg (basert på en sann historie). Grei tidtrøyte, men ikke noe jeg kommer til å se igjen.
 7. Det ble jo varslet at det var litt "etterslep" på rapporteringen, så det var ikke helt uventet at det kom en stigning der. Trist uansett.
 8. Midlertidige lokaler for skoler tror jeg er lettere sagt enn gjort. Det er ikke så mange lokaler som egner seg, hvertfall ikke uten en del tilpasninger. Men, klart, det er jo mulig å få til. Ikke i en håndvending, men om man har litt tid på seg så går det vel an.
 9. I Oslo blir visst ikke skoler og barnehager åpnet uka etter påske heller. https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/3Jbm6e/skolebyraaden-slaar-fast-uaktuelt-aa-aapne-skoler-og-barnehager-i-oslo-foerste-uke-etter-paaske Man snakker så mye om at barna ikke er risikogruppe, men hva med lærerne da? På en større skole i Oslo er det sikkert et tresifret antall lærere + øvrig personell. Disse møtes på pauserom og i gangene, så drar de hjem (med kollektivtransport?) og kan smitte rundt seg. Det er ugreit det her. Vi kan ikke holde skolene stengt for evig, alle skjønner det, men gudbedre så mye skit det kan føre med seg å åpne også.
 10. 312 igjen nå. Tastefeil? Syns det blir litt tøvete å holde slik "minutt for minutt" statistikk. Fort gjort å registrere noe feil, så blir det bare kål.
 11. Medisinen heter vel Spinraza, om jeg ikke husker feil. Husker ikke hva sykdommen heter. Elefanten i rommet her er jo den hinsides sinnssyke prisen på medikamentet. Jeg er helt med på at firmaet som har utviklet det skal ha litt fortjeneste etter det de har brukt på utvikling, men 500k for én dose? Piss meg i øret. Legemiddelbransjen er svineri, men det får være en annen diskusjon.
 12. Hver natt legger du deg til å sove. Du er borte mange timer. Noen ganger husker du en drøm eller to, men mesteparten av tiden er bare borte. Sånn tenker jeg det er å dø. Minus drømmene, for hodet virker jo ikke mer. Man er bare borte.
×
×
 • Create New...