Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3634
 • Joined

Community Reputation

1440 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

15619 profile views
 1. Jeg tenker at hvis du tar noe tilleggsutdanning som sosionom så vil alle landets institusjoner og opplegg for barn og unge være veldig interessert i deg. Hvis du er interessert i å jobbe med ungdom, da?
 2. Syns det er ganske utrivelig å lese kommentarfelt og andre forum nå. Ganske mange tar til orde for "korona er en scam", "drit i tiltakene, lev som før" og "bare en forkjølelse". Og tidligere kom det frem at 60% bryter karanteneregler. Det er ikke samsvar mellom regjering og folk i det hele tatt. Høie & Co må endre taktikk. Nå mister de det.
 3. Syns det er spennende å kalle Tool mainstream. De selger for så vidt mye plater, men det er ganske tungt fordøyelige greier mye av det. På en del låter har de nok hatt en stor bolle med grøt stående på gulvet i studio, og alle bandmedlemmene måtte gå ti runder rundt den bollen før de fikk komme til poenget. Porcupine Tree har gjort perlen "Fear of a Blank Planet" tilgjengelig på streamingtjenester i dag. Jeg har skiva i hylla, men nå vet jeg hva jeg skal spille i morgen. Det er rart med det, Spotify er mye enklere enn å gå bort til hylla og plukke frem ei skive. Begynner å bli bortskjemt. Eller lat. Eller begge deler.
 4. Jeg klarer ikke ta stilling til det her. I utgangspunktet er jeg for at alle skal få en ny sjanse etter endt soning, og da er prøveløslatelse en del av gamet. Men det denne karen gjorde... Det kan bare ikke tilgis. Det er på en måte synd at han ikke gjorde noe motstand da han ble pågrepet. Så mye lettere det ville vært hvis politiet hadde satt en kule i han på Utøya og det var det.
 5. Noen som har erfaring med Peugeot 2008? Ser på 2017-modeller og lurer på om den er brukandes som familiebil til 2 voksne og ett fremovervendt barnesete? Ser sånn ut på bilder og anmeldelser. Andre erfaringer med bilen?
 6. Symphony X er et lite, sært metalband som bare fans av sjangeren vet om, men vokalisten deres ... oh man. Russell Allen, mine damer og herrer.
 7. Men, en god måned veier ikke opp for et ræva år. Nordmenn har stort sett ferie i juli. Nå i skuldersesongene, som hotellene og næringen for øvrig skulle vært fylt opp av utlendinger (og norske konferansegjester), nå er det ingen gjester. Det er fint at vi klarte oss i juli, men ... næringa sliter.
 8. Re: åpning i sommer. Jeg tror ikke folk tar helt inn over seg hvor mange som jobber i reiselivsnæringen i Norge, eller i næringer som er tett knyttet til reiselivet. Det var helt nødvendig å åpne for å få litt inntekter til den bransjen. Alternativt få en gigantisk gruppe folk på trygd. Reiselivet blør fortsatt penger, for øvrig. Om høsten og vinteren er det konferansemarkedet som holder liv i dem. Nå er det ikke en kjeft som tør arrangere noe som helst.
 9. Scorer han en i hver match skal jeg være fornøyd jeg.
 10. West Ham - Newcastle er akkurat så "nesten" som forventet. Ingen av lagene virker å ha det lille ekstra som skal til for å få kula i mål. Men Saint Maximin ... ❤️ Bare lykkelig så lenge han er i svart og hvitt.
 11. :utakt

  Hva gjøre med sprit

  Hvis du vurderer å tømme det ut kan du vel heller spørre venner og familie om de vil ha noe av det?
 12. Når verden blir normal igjen har jeg litt lyst til å oppleve Nightwish live. De fikk ny vokalist for noen år siden, nederlandske Floor Jansen (hva er det med nederlendere og denne musikkstilen?!), og hun er altså en frontfigur av en annen verden. Bra show er det og. Dette er hvordan du åpner en konsert.
 13. Within Temptation - The Silent Force (2004) Sent på 90-tallet/tidlig 2000 vokste det frem en ny metalsjanger; "symfonisk metal". Svulstige, pompøse greier frontet av en kvinnelig vokalist. Finske Nightwish ble raskt yndlingene innen sjangeren, men det var jo også mange andre band som drev med liknende musikk. Blant annet nederlandske The Gathering og Within Temptation ble lagt merke til. En kompis inviterte meg med på konsert da Within Temptation var ute på turne for "The Silent Force". Jeg kunne ikke skryte på meg at jeg kjente noe særlig til bandet, men jeg sjekket ut et par låter og sa at jeg var med. Jeg angret ikke på det, for å si det sånn. Det er såpass mange år siden at jeg husker ikke konserten i detalj lenger. Det jeg derimot husker er det sinnssyke trøkket fra scenen, og den klokkeklare stemmen til vokalist Sharon den Adel. Jeg husker svakt at hun sto fremst på scenen i en overdådig kjole og så ut som en slags eventyrdronning. Det var så perfekt levert at det kan ikke beskrives. Jeg kunne ingen av låtene, men det spilte ingen rolle for alle rundt meg kunne jo alle tekstene. Det var allsang og hoiing fra første til siste tone, jeg hadde helt gåsehud der jeg sto. Sånn i ettertid måtte jeg jo sjekke ut plata de turnerte for. Kritikerne ser ut til å ha likt forgjengeren ("Mother Earth") bedre, "The Silent Force" fikk litt kommentarer på at bandet begynte å bli for kommersielle, uten at jeg kan si det plager meg noe. Skiva er litt ujevn, de fyrer av mye av kruttet tidlig på skiva og det dabber litt underveis (eller kanskje det bare er fordi låtene er ganske like og man blir litt lei etterhvert..?), men det er solide saker det her. Det er gode melodier, det er smakfull orkestrering som støtter oppunder bandet på akkurat de riktige stedene, og den vokalisten da ... når hun kliner til så holder du kjeft og lytter. Jeg fulgte bandet litt videre, men når de begynte å samarbeide med folk som Xzibit og tydeligvis var villige til å gjøre hva som helst for å bli stjerner så mistet jeg interessen. Musikken ble ganske platt også. Men, "The Silent Force" spiller jeg enda. Og tenker tilbake på den konserten. Wow. Høydepunkter: "See Who I Am", "Jillian", "Stand My Ground", "Forsaken", "Aquarius", "It's the Fear" 8/10 (konsert: 10/10)
×
×
 • Create New...