Jump to content

:utakt

Medlemmer
 • Content Count

  3089
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

795 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

14708 profile views
 1. Nei, i stedet for opplæring burde det være avlæring. Vi burde få religion ut av skolen, ut av hverdagen, sånt driver vi ikke med her. Dvs den som vil drive med det skal selvsagt få lov, men det blir på eget initiativ. Vil man ha kirke/moské? Menigheten betaler selv. De kan få kjøpe nåværende bygg. Vil man ha prest/imam? Menigheten betaler lønn. Religion burde være en privatsak. Ferdig. I stedet for religiøse høytider kunne folk fått en (to?) ekstra ferieuke de kunne ta ut ved behov. --- Det er lov å drømme, ikke sant?
 2. Jeg må ringe et skadedyrfirma... Det virker ikke som det er så mange skjeggkre her, men samtidig er de tydeligvis mange nok til at vi ikke blir kvitt dem på egenhånd. Er det noen som har noen positive erfaringer å dele? Er det mulig å bli kvitt denne skiten eller må jeg drive med limfeller til jeg går under torva? Drit altså.. Vi som vurderer å selge også, lykke til med det liksom. Ville du kjøpt en bolig der du visste det var insektsproblemer? Ikke det nei? Ikke jeg heller.. Trenger litt oppmuntring og solskinnshistorier nå..
 3. Det kan hende det der trengs hvis du skal sette opp maskinen på nytt en gang (recovery). Eller, du finner det sikkert på Asus sine sider også, men det er jo lettere å ha det lokalt. Det tar sikkert ikke noe plass heller? Jeg hadde latt det ligge der.
 4. Nei, hun vinner hele tiden, så hun er ikke verst. Hun er faktisk best.
 5. Lokalaviser bak betalingsmur. Hvis en bekjent deler noe fra Indre Enfold Budstikke så kan du banne på at det er bak betalingsmur. ALT i lokalaviser er bak betalingsmur. Hvorfor kan ikke nettaviser finne på en sånn "betal per artikkel" ... Vipps en femmer for å lese en spesiell artikkel? Jeg gidder ikke tegne abonnement på VG+ eller Sogneposten selv om det dukker opp noe som ser interessant ut en gang i skuddåret, men jeg kunne godt betalt noen kroner for å lese en enkelt artikkel.
 6. Hei, vi vinner jo. Klart det må vises på riksdekkende tv.
 7. Kan anbefale Football Manager Mobile for de som sitter på mobil. FM Touch er mer tilpasset nettbrett (og pc).
 8. Bare et tips, se på vekt. Hvis du skal bruke den som tablet vil du ha den så lett som mulig. Jeg har en Spectre X360 og bruker den nesten aldri som tablet - den er for tung. Det hender jeg har den i fanget i brettmodus og ser på film, men det er i grunnen det. Jeg hadde kanskje sett etter noe fra Microsoft Surface serien, hvis du skal bruke den mye som tablet. På en del modeller kan du ta av tastaturdelen og legge den vekk, det hjelper på vekta.
 9. Nå er'n sånn igjen... Innimellom. En ukes tid var batteriet stuck på 0% og ville ikke lade. Testverktøy på maskinen sa at batteriet var gåent og måtte skiftes. Så jeg har brukt maskinen tilkoblet strøm den siste tiden. Men, skulle du ha sett, i går kveld startet jeg den uten å være koblet til strøm (gammel vane), og alt funket fint. Batteriet var på 100% og tikket nedover i normal hastighet mens jeg brukte maskinen. Nå sitter jeg og ser på Black Friday tilbud og lurer på om jeg trenger ny maskin eller ikke...
 10. Legger du på et filter i adblock går du rett forbi køen. Legg inn blokkering av dette domenet: queue-it.net For noe tull fra Elkjøp sin side.
 11. Er han medlem i supporterklubben til favorittlaget? Sponse et års medlemskap? Tipper det koster rundt budsjettet. Pleier å gi tilgang til litt ekstra innhold på klubbens nettsider, billigere kampbilletter, medlemsblad..
 12. Discovery Channel (eller National Geographic, jeg husker ikke helt) hadde en serie kalt "møkkajobber" for en tid tilbake. Septiktømmer var med på lista. Møkkajobb - bokstavelig talt.
 13. "Galskap er å gjøre det samme om og om igjen, og forvente et helt annet resultat"
×
×
 • Create New...