Jump to content

nebrewfoz

Medlemmer
 • Content Count

  12006
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nebrewfoz last won the day on November 1 2018

nebrewfoz had the most liked content!

Community Reputation

5040 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Behandlingen har blitt bedre, man vet hvilke medikamenter som virker, og i hvilke faser de bør brukes.
 2. 5000 døde svensker deler ikke din oppfatning.
 3. Det er også mange som blander sammen 5G med 5GHz WiFi .. En salig røre.
 4. Men de kunne jo ha valgt hva som helst annet enn Lakselv? KU hadde passet bedre, spør du meg. (Fra "Kongsbergen".)
 5. Det viktigste for slike undersøkelseskommisjoner er å avklare hendelsesforløp slik at man lære noe av det og forhåpentligvis unngå tilsvarende ulykker i fremtiden. Hvis det er straff du er ute etter å ilegge, så ligger det til domstolene.
 6. Jeg trodde denne tråden handlet om den forsvarsinterne undersøkelsesrapporten som TU-artikkelen omtaler..?
 7. Send et brev til Svenska Akademien. Det er ennå ikke for sent å komme med i betraktning til årets Nobelpris i fysikk.
 8. Som du selv er inne på, er det generelt sett "kostbart" å sende opp satellitter i retrograde baner rundt jorden, men det betyr ikke at det ikke skjer. En satellitts baneplan vil ha en vinkel i forhold til jordens ekvatorialplan. Dette kalles en inklinasjon. En satellitt som går i geostasjonær bane 36000 km over ekvator, f.eks. en TV-satellitt, har en inklinasjon på 0 grader. En satellitt som går i en ideell polar bane vil ha en inklinasjon på 90 grader; baneplanet står vinkelrett på ekvatorialplanet. Men det er mange satellitter i heliosynkron bane (som mange jordobservasjonssatellitter bruker) som har en inklinasjon på over 90 grader; 98 grader er mye brukt. Det betyr at satellittene faktisk går i retrograde baner. Dette "koster" mer enn å skyte opp satellittene i pro-grade baner eller i rene polar baner (90 grader), men det er verdt det for å oppnå heliosynkronisitet. (Det betyr at man alltid passerer over det samme stedet på bakken på samme klokkeslett, og dermed blir det enklere å sammenligne bildene over et lengre tidsrom for å studere utviklingen. Bildene kan være tatt med sensorer som favner et bredere spektrum enn det vårt øye kan se.)
 9. Jeg vet ikke om du husker så langt tilbake, men det var ganske mange som ikke levnet Trump særlig store sjanser i 2016. Meningsmålingene viste en overveiende sannsynlighet for Clinton-seier. Til og med Trump trodde han ville bli slått og var allerede før valget ute med konspirasjonsteorier om hvorfor han ikke kunne vinne valget. Hvis det synes åpenbart at idiot-onkelen ikke vil bli valgt til president, så er det kanskje enkelt å tenke at man like gjerne kan holde kjeft om det man vet i og med at det neppe vil endre utfallet av valget? Er det feil å tjene penger på å gi ut bøker? Jeg tror faktisk Donald himself har skrytt av denslags.
 10. Tenker du på Gravity Probe B?
 11. Ta kontakt med fastlegen og få tatt noen blodprøver osv. Det kan godt være at et eller annet kroppslig er i ubalanse; det trenger ikke være mentalt i utgangspunktet.
 12. Jeg bruker alltid en burner phone når jeg melder brann ... (sorry.)
×
×
 • Create New...