Jump to content

nebrewfoz

Medlemmer
 • Content Count

  12104
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nebrewfoz last won the day on November 1 2018

nebrewfoz had the most liked content!

Community Reputation

5123 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg ville ikke ha følt meg for sikker på det ...
 2. Ambulansene deltar også jevnlig i øvelser, uten at de planlegger å ta livet av folk av den grunn. Med din logikk vil jo enhver brannforsikring være et sikkert bevis på at man planlegger å tenne på huset.
 3. Jesus var jo generelt en ræser på vikeplikt, da ...
 4. Vi hadde brannøvelse her jeg jobber for noen uker siden. Jeg trodde det var for at vi skulle repetere rutinene for evakuering, men det kan altså hende det var fordi noen planlegger å brenne ned bygningen? 😲
 5. Kan du ikke heller gi en rask forklaring på hvordan du løste problemet? Det kan hende noen kan få nytte av det senere, eller inspirasjon til å løse et lignende problem.
 6. Mange såkalte kristne er mer opptatt av moralen til ikke-kristne enn til sin egen. edit: Ropstad heter forøvrig Kjell Ingolf til fornavn, i tilfelle noen skulle ville fikse trådtittelen. (Ikke det at det trigger OCD'en min.)
 7. Den Toyotaen var forøvrig under manuell kontroll da påkjørselen skjedde. Sjåføren trodde at fotgjengeren hadde sett bilen og kom til å stoppe.
 8. Hva er den lyden? Er det lyden av glass som blir knust? 😄
 9. Det fungerer i hvert fall ikke sånn for andre virussykdommer som vannkopper, meslinger, røde hunder, osv.
 10. Nei, det var romerne. Etter at kristendommen hadde blitt innført ble det ugreit å ta andre kristne som slaver, og dermed begynte man å se til muligheter utenfor de kristne landene, blant annet i Afrika. Forøvrig var det portugiserne (på 14-hundretallet) som startet opp slaveri i "industriell skala" på øyene i Guineabukta og plantasjene de anla der. (Etterhvert ble afrikanske slaver fraktet over til portugisiske kolonier i den nye verden, og senere gjorde spanjoler, nederlendere, franskmenn, dansker og engelskmenn det samme.)
 11. Hallo? Her fremgår det svart på hvitt at sykdommen det er snakk om i 2017 er Swine Acute Diarrhea Syndrome (SADS), som skyldes et SADS-Cov koronavirus, som IKKE er det samme som SARS-Cov-2 koronavirus.
 12. Hvis du har POP-mailkonto fra Telenor Online, skal du ikke velge noen av de foreslåtte oppsettene (Exchange, Outlook.com, etc.), men istedet velge manuelle innstillinger. I bildet nedenfor (som kommer opp når jeg starter Outlook uten at noen emailkonti finnes fra før), skal du velge Advance Options, og så krysse av for "Let me set up my account manually". (Hvis du ikke får opp dette bildet, så finner du sikkert det samme valget et annet sted - eller du kan kan slette den emailkontoen du har opprettet, for den virker uansett ikke. Og du skal ikke bruke IMAP, men POP, dvs. pop.online.no)
 13. Jeg regner med at du er sånn passe flau i en passe lang tid.
×
×
 • Create New...