Jump to content

nebrewfoz

Medlemmer
 • Content Count

  11986
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nebrewfoz last won the day on November 1 2018

nebrewfoz had the most liked content!

Community Reputation

5025 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Folk i SoMe har hevdet at jorda er flat også, men det blir ikke sant av den grunn.
 2. Jeg forstår fortsatt ikke resonnementet ditt; dvs. hvorfor du tror at lokal konto skulle "beskytte deg" eller whatever. Nei, jeg merker ingen forskjell, egentlig.
 3. Dersom du kunne ha tatt ut SSD'en fra en ødelagt maskin, ville du hatt tilgang til dekrypteringsnøkkelen ?
 4. Du stoler ikke på Microsoft, men du bruker Windows? De har i teorien tilgang til alt på PC'en din, men du tror du "holder noe tilbake" ved å bruke en lokal konto?
 5. Det er tydelig at ATKEX_cmd.exe (hva nå det måtte være) skaper problemer. Det står noe om det - og hva som kan gjøres for å prøve å fikse det - her: https://karenmintonblogexpert.wordpress.com/2019/08/27/how-to-fix-atkex_cmd-exe-has-stopped-working/
 6. Det er ikke arbeidsgiver (FFI) som foretar sikkerhetsklarering - det er det Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM) som gjør. Hvordan mener du NSM skulle ha sikkerhetsklarert denne russiske dama? Ringt Putin og spurt om dama var OK? Sendt Frode Berg dit bort for å sjekke litt rundt slekt og familie? Og når det gjelder hva USA gjorde da de var i krig, så kan du jo sjekke hva som skjedde med amerikanere av japansk herkomst. Og lure på hvorfor ikke amerikanere av tysk herkomst fikk samme behandling.
 7. NRK-passet? Hvis du må se sånt på NRK.no, så kan du se det fra utlandet hvis du logger deg inn. Men det ble streamet fra regjeringen.no også, uten at jeg vet noe om eventuell geo-blokking der.
 8. Send en email til Teknisk Museum i Oslo og spør om de er interessert. De har gjerne folk som vet hvordan gammel elektronikk bør håndteres også. Slikt utstyr er for det meste som skrot å regne i dag, men om 100 år er det helt sikkert noen som vil være glade for at noen av disse tingene ble tatt vare på. Om ikke i fungerende tilstand, så i det minste som eksempler på "datidens teknologi".
 9. Ja, han tok en utenlandsk oppfinnelse, kombinerte den med egne ideer, og produserte noe nytt. Akkurat slik man snakker om i reklamen ... Så hvorfor blir du så trigget?
 10. Han tok nitroglyserin - som noen andre hadde funnet opp - og pakket det inn på en ny måte .
 11. Venter på at Trump tvitrer om denne reklamen ...
 12. Alfred Nobel, oppvokst i St. Petersburg, utdannet i USA og Frankrike, der han ble kjent med det eksplosive stoffet nitroglyserin. Etter at hans bror Emil hadde mistet livet i en ulykke med nitroglyserin, begynte Alfred arbeidet med å stabilisere eksplosivet. Etter å ha flyttet til Hamburg, klarte han det ved å absorbere nitroglyserin i kiselgur (som han hentet fra Elben), og dermed var Dynamitten oppfunnet. Ikke uten så rent lite påvirkning fra utlandet, kan man trygt si.
 13. Oppstrøms: USB-kabel mellom PC og skjerm. Den tilnærmet kvadratiske USB-pluggen går inn i skjermen; den vanlige flate USB-pluggen går inn i PC'en. Nedstrøms: USB-kabel mellom skjerm og USB-dings. Den vanlige flate USB-pluggen går inn i skjermen og den andre enden slutter inni f.eks. et tastatur. Trafikken går begge veier gjennom både oppstrøms og nedstrøms USB-kabler.
 14. USB-signalene kan jo ikke overføres via HDMI, DP, DVI eller VGA, så en egen kabel må brukes for å koble skjermens USB-hub til PC'en.
 15. Den ene typen er koblingen til PC'en og den andre typen er koblingen til f.eks. mus, tastatur, osv. Det blir på samme måte som en USB-hub (hvis du husker dem). Hvem av dem som er oppstrøms og nedstøms blir vel en definisjonssak.
×
×
 • Create New...