Jump to content

nebrewfoz

Medlemmer
 • Content Count

  12375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nebrewfoz last won the day on November 1 2018

nebrewfoz had the most liked content!

Community Reputation

5422 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. I følge dynefolka hos Høie gjør det det. https://hoie.no/vaske-dyne-slik-gjor-du
 2. Uansett hva som blir bygget, så vil du finne en "ekspert" som slakter det.
 3. nebrewfoz

  Reklamasjon av sko

  Er "hverken butikk eller leverandør kan skaffe samme sko" så vanskelig å forstå?
 4. Det kan se ut som om det oppsettet du har i Thunderbird ikke helt er i samsvar med det oppsettet email-serveren forventer. Sjekk hva email-serveren krever av oppsett for Thunderbird, og se om det er det du har.
 5. Du trenger ikke bruke "E-post for Windows" hvis du heller vil bruke et annet Email-program. Du trenger ikke en gang ha "E-post for Windows" synlig på din "taskbar" (oppgavelinje?), og du trenger ikke la programmet starte automatisk når PC'en blir slått på. Alt dette bestemmer du. Hvis Thunderbird ikke lenger fungerer, så kan det hende at du kjører en for gammel versjon som ikke lenger er kompatibel med de siste oppdateringene av Windows. (Sånt hender av og til, men da skal du kunne laste ned en oppdatert versjon av Thunderbird.) Hvis "systemet" har "valgt bort" Thunderbird, så har dette sannsynligvis skjedd ved at du har klikket på et eller annet ved en feiltagelse.
 6. Du hadde jo en liten nedsmelting i går ... Hvordan går det med de magnetiske signaturene som disse polske atmosfærefysikerne hadde hengt seg opp i?
 7. Hæh? Hva slags magnetiske signaturer skulle dette være snakk om? Her trengs det kildehenvisninger.
 8. Jeg har vel gitt klart uttrykk for det jeg ikke er enig med deg i? Når du forveksler "nei til debatt" med "ja til brudd på menneskerettigheter", eller, etterpå, "nei til etterforskning av brudd på menneskerettigheter", så er det ikke snakk om semantikk. Jeg vet ikke om du har problemer med å forstå forskjellen, eller om det er viljen det står på. Eller om du bare liker å kverulere.
 9. Jeg tviler på at du kan mixe & matche, såfremt det ikke spesifikt opplyses at "X virker sammen med Y". Et alternativ kan være å sette din Fritzbox i 'bridge mode' (hvis dette er støttet) og så bruke et mesh-system fra Google eller andre som du selv vil.
 10. Kommer du til å la deg overbevise av en slik video, hvis den finnes? Eller kommer du til å hevde at det er fake?
 11. Altibox-TV virker fint gjennom en slik switch fordi den støtter IGMP-snooping (som Sedsberg er inne på). Min gamle switch gjorde ikke det, og TV-bildene begynte å hakke etter 8-10 sek. Nå går alt helt smud. (Såfremt ikke IGMP Proxy i Asus-ruteren min har stoppet opp, da. En ruter restart fikser det.)
×
×
 • Create New...