Jump to content

nebrewfoz

Medlemmer
 • Content Count

  11967
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

nebrewfoz last won the day on November 1 2018

nebrewfoz had the most liked content!

Community Reputation

5009 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg finner ingen ting om norske kvinner i det du linker til. Bløff eller slurv?
 2. Det er mulig jeg blingset litt, men det så i farten ut som at det er (vesentlig) dyrere å reise fra London til Mexico City direkte, enn det er å reise via Madrid. edit: med Iberia begge veier
 3. Hva med Oslo - Madrid - Mexico City med f.eks. Iberia ?
 4. Det er ikke meningen at du skal rygge helt til sensoren oppnår kontakt, da ... But seriously, kan det være et kabel/kontaktproblem som er den underliggende årsaken, og bytte av sensor gjør at kontakten oppnår en kortvarig forbedring? Men det er kanskje ikke den samme sensoren som går hver gang?
 5. Ekspert og ekspert ... Jeg ville ha sagt at den innebygde anti-virusløsningen er god nok. Problemet med mange 3.partsløsninger er at de forsøker å løse så mange oppgaver (- sikkert i forsøk på å skille seg ut i mengden -) at de lett ender opp med å "gå i veien" for andre ting. Samtidig som de i seg selv utgjør et sårbart grensesnitt som igjen kan angripes ("hackes"). En kan f.eks. supplere med et ekstra anti-malwareprogram som kjøres regelmesssig (on demand, eller on schedule), slik at man får en dobbelsjekk; Malwarebytes kan vel brukes til slikt. Men viktigere er kanskje å beskytte mot ondsinnede script gjennom nettleseren. Noe a la NoScript (plug-in), som lar deg "white-liste" sider som er OK, samtidig som ukjente saker blir stoppet i tilløpet. Men det krever mer av brukeren - man kan ikke bare si ja til alt "på automat".
 6. Nei, jeg må ikke det. Når du ikke klarer å bygge opp påstandene dine med annet enn spekulasjoner, så blir det fort uinteressant.
 7. Vel, det er tydeligvis ikke vulkaner: https://volcanoes.usgs.gov/vsc/file_mngr/file-154/Gerlach-2011-EOS_AGU.pdf Har du noe forskning å vise til som har sett på de andre potensielle bidragene du nevner, eller er det bare "gamle talking points fra den nye tobakkslobbyen"? "Det er mange kilder til lungekreft", sa de. "Det er altfor tidlig å legge skylden på røyking", sa de.
 8. Du kan vel si det om Kennedy, Bush Sr., Bush Jr. og Trump, men det er langt fra de fleste - i hvert fall hvis vi tar perioden etter WW2. Både Eisenhower, LBJ, Nixon, Reagan, Clinton og Obama vokste opp i relativt enkle kår.
 9. Joda, det er det. Det er bare å spørre. Endringen i forholdet mellom C12, C13 og C14 (= de formene av karbon som finnes i naturen), viser at en større del av utslippene i moderne tid kommer fra "gammelt karbon", dvs. kull, olje og gass. Karbonatomene i CO2 kommer jo fra det karbonholdige materialet som blir brent. Når andelen av C14 i atmosfæren går ned, så viser det at det ikke er "nytt karbon", dvs. levende vegetasjon, som er kilden til økt CO2-nivå. Planter har dessuten er forkjærlighet for C12 fremfor C13, dvs. at det er mer C12 enn C13 i planter, sammenlignet med atmosfæren. Endringene i forholdet mellom C12 og C13 i atmosfæren viser at det karbonet som er tilført (i form av CO2) har sin opprinnelse som plantemateriale. Punkt 1) Karbonkilden er gammel pga. C14-innholdet Punkt 2) Karbonkilden har sin opprinnelse som plantemateriale Det er dette vi kaller fossilt karbon; kull, olje og gass.
 10. Ikke kortslutt hovedkortet mot kabinettet, da. Bruk avstandsstykkene som følger med kabinettet. Og hvis du har flere disker, ikke ha andre enn hoveddisken* tilkoblet under installasjonen. *) Den du skal installere Windows på.
 11. Så lenge Putins kamerat Donut Trump må signere det, er det vel liten sjans for at dette blir noe av.
×
×
 • Create New...