Jump to content

DrAlban3000

Medlemmer
 • Content Count

  1352
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1772 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

6106 profile views
 1. Du kan gniste ut bolten med et gnistapparat, da brenner du den ut og må fikse etterpå. Dette gjøres mye i industrien da slikt ofte skjer, spesielt med ting som ligger under vann. Ta kontakt med et maskineringsverksted i nærheten av der du bor. Er du usikker kan jeg finne et verksted til deg, send meg en PM.
 2. Endringen som hadde stoppet denne skyteren er godkjent av 90% av NRA medlemmer. Problemet er bare at politikere ikke vil innføre disse ekstrasjekkene, for da taper NRA penger - så de betaler likegjerne politikere for å selge døde barn for penger.
 3. Hvorfor sier folk i bilbransjen at dieselbil er så utrolig lett å selge, men alle de 4 bilene jeg kjenner til har vært mega tungsolgte. Nesten 6mnd har en bekjent hatt en XC60 med D5, skinn og hengerfeste til salgs - bilen er sort. Nå er det sendt til en annen del av landet for å prøve der. Superben var ikke lett å selge, og veldig mange bruktbilsjapper ville by langt under markedspris ( for forhandlere, som jeg vet er 20-40K under vanligvis)
 4. Supert! De kontaktet meg faktisk på kvelden for å fortelle om noen dobbelbestillinger jeg hadde gjort. Pga setetypen (takk @Hansien gikk for R100 selv) hadde jeg bestilt et sett med vanger til sete og braketter for mye. Dette blir langt ifra det råeste en får, men et vannvittig hopp med tanke på kvalitet, dette blir gøy å prøve. Blir artig å se om en skikkelig kjøreposisjon med riktig skjermavstand vil påvirke rundetidene.
 5. Helt sant, fyren kan ha skrudd av dette - så gasset rett i ræva på noen og sagt bilen gjorde det sjæl. Type!
 6. Jepp, helt horribelt holdning og vurdering av tiltak. Samme historien gang på gang, redde politifolk som glemte 2/3 av arbeidsoppgaver. Ser det skrives at politiet ikke oppsøkte gjerningsmannen fordi "de kunne skadet andre". Vel, de kunne kanskje prøvd å holde kontakt med en halvfeit fyr i sokkelesten med en pil og bue eller? Å godkjenne disse forklaringene er å tråkke på de døde. Politiet ville ikke oppsøke han fordi de sto oppe i byen å snakket sammen i flere minutter. Å få et sikkert skudd på gjerningsmannen ville vært helt uproblematisk - ikke glem at politiet sto å skøt midt i byen under Nokas - men da var det en av "de" så da går reglene ut vinduet. Flaut.
 7. Bitcoin og NFT brenner, Musk er en avslørt rasistisk voldtektsmann og Tesla aksjen stuper. Midt oppe i verdenskrig og alle elendighet er det små lyspunkt om man bare løfter blikket litt. Venter på en sak som får Musk inn i Heard rettsaken igjen, hadde vært perfekt.
 8. Det der skal vel ikke være mulig? Har ikke Tesla auto-stopp før du treffer noe?
 9. Feil. De løp avgårde, sto i over 7 minutter med utstyr - livredde og usikre. Ingen handling ble foretatt. Når gjerningsmannen ble observert et annet sted dro de til butikken, for da var den "trygg". Det var en kritisk handlingslammelse i politiet, slik vi har sett og ser konstant. Dette er mennesker som har valgt politiyrket på feil grunnlag. Vi har dessverre ikke et politi som takler kriser, og når slike plivo hendelser skjer får en bare håpe at gjerningspersonen ikke er like effektiv som ABB. Helst hadde jeg sett de 3 det gjelder dømt for fullstendig svikt og det å sette folk i fare. Jeg hadde sikkert ikke turt det selv, men så er jeg heller ikke 3stk lettpansrede politifolk med skytevåpen. De skal liksom ta jobben.
 10. *Kjører i 200kmt i Vålerengatunellen* Kjenner jeg dette fucka samfunnet rett så får jeg en fartsbot imorra fml
 11. Første skikkelige cockpit bestilt, en Sim Lab GT1 Evo med Sparco R100 og loadcell pedaler. Noen som kjenner ca leveringstid på ting som sendes fra lager derfra? De bruker UPS Standard.
 12. https://www.nettavisen.no/okonomi/elon-musk-betalte-kvinne-2-4-millioner-kroner-etter-sex-anklage/s/12-95-3424276588 Rakner greit for Elon nå. Gullkorn fra en fyr som AKKURAT ble avslørt å betale 2.4 mill i hysj-penger: "- Hvis jeg var tilbøyelig til å drive med seksuell trakassering, så ville det være svært usannsynlig at dette var den første gangen i min 30 år lange karriere at det kom frem i lyset, skriver Musk."
 13. Her tror jeg du treffer du spikeren på hodet. Jeg tror Musks hat til venstresiden er så inngrodd nå at dette fint kan være nok en aksjerunk slik han pleier. Det som er skummelt nå er hvor skjør Tesla-aksjen blir og hva slags etterspill Musks flørt med ytre høyre får.
 14. Tegner en rimelig tydelig rød linje, dette fremstøtet. Bare å bli med mannen 😅 Her er de nye vennene dine:
 15. Musk stemmer republikansk i år. Burde ikke komme som et sjokk på folk utenfor kulten. For de innenfor blir det bare et nytt steg ut til høyreflanken. https://www.google.com/amp/s/www.foxbusiness.com/technology/elon-musk-voting-republican-upcoming-elections.amp
×
×
 • Create New...