Jump to content

DrAlban3000

Medlemmer
 • Content Count

  743
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1034 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4899 profile views
 1. Gleder meg! At F1 er for spesielt interesserte er nok sant, men F1 2020 er en av, om ikke det mest populære racingspillet i 2020. Dirt 5 som nevnes har ca 5% av spillerbasen.
 2. Den fella burde være relativt greit å unngå, de bruker en 5 år gammel spillmotor som er ganske stabil.
 3. Ide til fyr: Først skriver du negativt om alt som kommer fra UBI. Samme innlegget hver gang. UBI selger masse spill, de får også god omtale og er innovative (Siege var et friskt pust i FPS sjangeren og lever meget godt 6 år etter det kom) Om noen (meg) er dumme nok til å svare deg har vi et problem - vi har ikke like god smak som deg. Please. Det funker dårlig å være elitistisk når du sitter å circlejerker i spill med 20 aktive spillere. Prøv å gå deg en tur, evt mute Ubisoft nyheter.
 4. Herregud for en grinebiter du er, hver eneste tråd om ubi eller bethesda så er det rett inn for å fortelle at du ikke har likt noe siden Raven shield eller morrowind. GJESP!
 5. Escape From Tarkov koster oppimot 1100kr, og det har slitt med et ekstremt cheating problem siden tidenes morgen. De hadde en topp på 200k online samtidig i 2021, og på en uke ble over 40 000 kontoer bannet. Tror ikke prisen alene fikser dette.
 6. Pekeplaten, kamera og batteritid er nok ikke veldig viktig på bærbare PCer til spilling nei.
 7. Cyberpunk er favorittspillet til mange, hvordan kan det bli feil? Det kommer tydelig frem i anmeldelsen hva anmeldeler liker, og hvorfor det kvalifiserer til en 9/10 for han. Det som er spesielt er å sende mailer til en Dagbladet fyr fordi du er sint fordi han likte en spill du ikke liker. Det er subjektive anmeldelser her, og ønsker du en objektiv en kan du lese denne: https://www.gamer.no/artikler/blogg-min-forste-objektive-anmeldelse/138202
 8. Er utdanning en god målestokk på hvor opplyst man er eller hvor lett man kan bli lurt? Det grafen viser er at hvite menn med utdanning i USA har rasistiske tendenser.
 9. Ikke veldig spesialisert, søk etter maskineringsverksteder. Cnc maskin er heller ikke nødvendig, en enkel dreiebenk løser jobben. Det er en gruppe på Facebook som heter verktøymaskinklubben. Legg en post der, få med alle mål på det du ønsker å få produsert. Det er flere som kan lage dette med maskiner de har i garasje/kjeller.
 10. Nå skal ikke jeg gå inn på hva slags materiale du bør bruke, for det vet du sikkert best selv, men om det finnes et dreie verksted i nærheten hadde jeg hørt der. Hadde jeg fortsatt vært Cnc operatør kunne jeg tatt dette for en 500 lapp og brukt noe materiale vi hadde liggende.
 11. Søk på DSG vibration superb (eller en annen vag). De er relativt kjent for å ha et flimsy dual mass svinghjul. Det sagt, det hviler en forbannelse over meg når det kommer til Skoda. Familien min jobbet med Skoda på 80tallet og hele gjengen kjørte 130, så dette er helt klart mine meninger. 280 hesteren går som et uvær! Jeg er glad du ikke opplevde problemer med ditt eie.
 12. Det er en Skoda Superb med diesel og DSG, du får på en måte ikke gått lavere enn det. Aldri igjen! Jeg hadde en slik og det er den verste bilen jeg har eid, pris og kjørelengde tatt i betraktning.
 13. Det er gode tider på bruktmarkedet om dagen, RTX 2080 kan du skaffe ganske billig. Jeg ga ca 4500 for mitt i januar.
 14. Det er gode nyheter. Har ikke Tore og Morten Ramm vært naboer på et tidspunkt? Eller var det samme bygård eller noe?
×
×
 • Create New...