Jump to content

DrAlban3000

Medlemmer
 • Content Count

  628
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

863 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4195 profile views
 1. En seriøs remake av Porsche Unleashed hadde vært nydelig.
 2. Prognoser er vrient. Trump vant valget med 46% stemmer, jeg vil tro de stemmer Trump igjen. I tillegg til dette har det blitt en splittelse som jeg tror han tjener på her, hvor denne saken blir lagt frem som en seier. Sannheten er ikke så viktig, det har den aldri vært. Trumps store egenskap her er at han får lyve og svindle helt uten å bli stoppet, og på den måten kan han sikre valget igjen. Tror jeg.
 3. Nå som disse Bolton ikke skal vitne, kan vi forvente noe annet enn total frifinnelse? Dette må jo være en enorm boost for Trump? Takk for alle oppdateringene!
 4. Escape From Tarkov er veldig populært om dagen, har ligget på plass 1-3 i noen uker på Twitch. Sjekk ut det!
 5. Fortsatt må USA importere olje, ca 50% av oljen er importert. Dette er for å møte de ekstreme oljebejovene. Tldr: Iran har olje, USA trenger store mengder olje. De har kriget om olje før, basert på en løgn om WMD. Det gjør de helt sikkert ikke nå som Trump er i det hvite hus.
 6. Og den desidert største forbrukeren av det. Justert etter innbyggere er USA i en liga for seg selv. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_oil_consumption
 7. Jeg fikk 82 grader under load med standardvifta som følger med Ryzen 3600. Den er absolutt ikke "god nok" under noen omstendigheter, sjekk gjerne ut tester på dette. Den har fått noe kritikk for pinglete kjøler. Byttet til en H60 og så forbedringer, men endte til slutt opp med en NZXT, den største av de vannakjølerne de har. Nå måler jeg ca 55 grader under load. En skikkelig god vifte koster 4-600kr, lager mye mindre lyd og gir prosessoren god kjøling. Anbefales! Test fra Techspot:
 8. Den forsto jeg ikke helt, hva mener du? Det ser ut for meg som du stiller akkurat samme spørsmål som jeg gjorde.
 9. Logisk brist i eksempelet ditt. Eksempel på din logikk: Kompisen min krasjet i høy hastighet uten bilbelte, han ble kastet ut av bilen og førersetet ble spiddet av treverk og stål. Din konklusjon: Bilbelte er skadelig, det tryggeste er å ikke bruke det. Forstår du hvor jeg vil? Å tillate den bruken av våpen i USA redder faktisk menneskeliv, men skader og dreper et vanvittig mye større antall.
 10. Hei, Escape From Tarkov er et av de mest populære fps spillene i 2019, har ligget på topp 5 på Twitch i et år (ligger nå på en førsteplass) Spille har vært i utvikling og vokst ifra en liten demo til noe som begynner å ligne et fullverdig spill. Dette er ikke nevnt med et eneste ord, ikke en gang en notis. Om dere ønsker å fremstå som en seriøs spillside, hvorfor har dere unngått det mest populære spillet? Er det en klausul som forhindrer å skrive om det?
 11. Helt sjukt at folk skriver sånt uten å vite noenting. De pårørende trenger ikke dette.
 12. Gratulerer med det. Depresjon er en sykdom så alvorlig at til tross for barn, kone eller uttalige venner kan man fortsatt kun se mørke. Døden blir eneste vei ut av helvete, uansett hvor mange det skader. Det sier mer om sykdommen enn om menneske. Synes folk kan holde slike meninger som du ytrer her for deeg selv, for det er åpenbart at du ikke vet nok om det. "Det var sikkert durek sin feil" "Egoistisk å ta livet sitt når man har barn" Seriøst. Slutt. Jeg skal ikke påberope meg noe mer kunnskap enn det jeg har erfart selv, med to foreldre som valgte dette. Og det jeg har erfart er at sterke depresjoner og selvmordstanker kan bli altoppslukende.
×
×
 • Create New...