Gå til innhold

DrAlban3000

Medlemmer
 • Innlegg

  2 447
 • Ble med

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

8 526 profilvisninger

DrAlban3000 sine prestasjoner

3,9k

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg tror heller ikke Elon sitter å nitrykker på den hemmelige dislike knappen sin, men så var det nok ikke det Marki mente heller. https://www.nytimes.com/2023/11/24/business/x-elon-musk-advertisers.html Det er nok en økende del mennesker som ikke er verdt å bruke tid på, sannsynligvis har de ganske mye lavere kjøpskraft. Det er nok hovedsaklig Musk selv som har gjort dette dog, å få en så tydelig frontfigur kan være bra. Når Elon er så tydelig i media samtidig som han flørter med politiske retninger som disse selskapene forakter kan det gjøre selskaper litt engestelige for hva slags følger samarbeid vil føre med seg. Så er det jo slik at Musk har jobbet ræva av seg for å få de tilbake, og intervjuet viser hvor tydelig denne posisjonen er. Et meget sårt tema for den mikroskopiske mannen. I et popularitetsstunt har han endt opp å bli ledd av, tullet med og kritisert, effekten var motsatt av den han ønsket. I den utbasuneringen skled hans ekte tanker ut, og det var at de kunne dra til helvete og at de driver utpressing.
 2. Fordi bilen din har automatgir bruker motoren denne delen, dobbelmassesvinghjul. Denne delen har vært kilde til mange problemer, det du skriver i opprinnelig post er akkurat samme jeg opplevde.
 3. automatkassen til VW kalles DSG. Det betyr at du har en litt spesiell girkasse med to clutcher. Om golfen din er automat er det en DSG girkasse (vil jeg anta) En av feilene med tidlige utgaver av denne er at svinghjulet (en del som snurrer fort) får kast fordi mekanismene som skal motvirke kast blir slitte. Det verste som skjer er havari, det beste er at du kan dure på 40 000km til med dette kastet - det er ikke jeg rette personen å vurdere. Men problemet du har er enkjent feil med girkassa.
 4. Har du DSG i denne? «How can I tell if the dual-mass flywheel is broken? Symptoms can include rumbling or squawk noises when chainging gear, shuddering when pulling away and in extreme cases, severe vibration and rattles when the car is in neutral.» Sistnevte var min case på en 2015 Superb med DSG6.
 5. Det var en dyr måte å finne ut at folk flest er woke på ihvertfall.
 6. Det tror jeg du har rett i, jeg tror også det er mye misnøye som ikke blir adressert fra typisk venstreside. Her et lite eksempel fra forumet, hvor all logisk forståelse av situasjonen er forbigått av enkle, i dette tilfelle "wins": "Herlig at noen tør si «fuck you» til de barnslige annonsørene som krever at alle skal følge deres latterlige venstrevridde agenda." Som du ser forstår ikke vedkommende hvordan annonsering fungerer eller hva en agenda er. Men det setter seg hos de svakeste dessverre. Dette fenomenet har nok blitt ekstra tydelig i tiden etter Trump.
 7. Kjappe og enkle løsninger er skremmende attraktivt, men det går et skille - for det er ingen med rasjonelle tanker om politiske løsninger som får gåsehud av uttalelser som man vet er bare tull. Da er "skillet" at politikeren har valgt å dra nytte av og gjøre seg selv stor på et problem, ikke en løsning. Det viktigste da var propaganda akkurat som det er idag, en skremmende lik situasjon.
 8. Det intervjuet er helt batshit om man faktisk tar seg tiden til å høre hva Elon sier. Fyren er VELDIG reaksjonær for å si det mildt.
 9. Utdanning er løsningen. De (Magas) er et symptom på et problem vi har.
 10. Blackmail / Utpressing? Det er tydelig at han er veldig opprørt rundt dette.
 11. Da er jeg helt klart blitt en Tesla fanboy, om det er måten man måler det på
 12. Må ikke høre på fanboys, den forrige var og er et spetakkel.
 13. Bare å glemme den gamle der nå, har kommet ny - og den virker svært god!
 14. Kjøp premium da, må dere slutte å surre med det der. Brenner dere CDer ennå også eller?
 15. Det er stor forskjell på hva slags maskinvask bensinstasjonene har, jeg har opplevd (Shell, Vettre) å kjøre bilen ut av børsteløs vask med fullt av såperester overalt. De nye maskinene med to båser hvor man må kjøre frem (YX) virker ganske gode og får av såpe/kjemi. Har driti meg ut flere ganger oppigjennom, fucket opp keramisk og måtte komme inn til proff detailer med lua i hånda. Brukt hurtigforsegnling som jeg ikke fikk skikkelig av hver gang og lagde skjolder. I de siste årene har jeg fått resultatet dit at jeg tar 4-5000 for å polere og coate en bil.
×
×
 • Opprett ny...