Jump to content

DrAlban3000

Medlemmer
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

880 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4340 profile views
 1. Jeg glemmer ikke det nei. USA er et fantastisk land som har stått for vanvittig mye bra og ført verden videre. Det endrer ikke faktum at den sittende presidenten har hatt rasistiske trekk og handlinger hele livet, og ble valgt allikevel. Dette er kun EN av de vannvittig mange dårlige egenskaper han har.
 2. Og det er helt forståelig, og veldig leit. Det vil føre til at færre fokuserer på sak og heller vil høre på den oransje idioten som low-key støtter alt som er blendahvitt. Landet dette foregår stemmer allerede rasistisk. Her vil høyresiden få muligheten å stemple disse som opportunister, noe de allerede gjør.
 3. Jeg forstår veldig godt at det reageres, saken er helt grusom. Jeg skulle uansett ønske demonstrasjonene skjedde på en litt annen måte enn hva som foregår nå. Du mister litt av argumentet om du blir sett løpende med en tv under armen og bare "ehhh. RACISM!"
 4. Det er en feiltolket undersøkelse, og utdraget du har hentet er fra en artikkel om hvorfor den er feil. Det er åpenbart at du troller nå, du er herved ute av tråden for mitt vedkommende. Harvard University har en undersøkelse på dette. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0091743515001188 Nettsak: https://www.npr.org/2018/04/13/602143823/how-often-do-people-use-guns-in-self-defense?t=1588501078501
 5. Det er jo motsatt, med en ekstrem overvekt. Troller du nå?
 6. De fleste våpeneiere er enig i at det bør registreres og er for utvidet bakgrunnsjekk, også flerparten av NRA. Til tross for dette jobber NRA imot dette (penger og makt) De fleste amerikanere er for registrering av våpen, også flesteparten av de som eier våpen.
 7. For de av dere som liker underholdning så anbefaler jeg å følge Trump på Twitter nå. Meltdown! Gleder meg til sesong to!
 8. Lol. Den første linken jeg postet, som var et direkte svar på påstand om at 8600K var bedre enn 3900x til spilling bruker samme minne. Uansett, spørsmålet til TS står, og om du ser på hans PC, vil det være en upgrade eller downgrade å kjøpe 3900x? Beklager om jeg har såret følelsene dine!
 9. Jeg sitter ikke med en faktabyrde her, doktor. Jeg hadde prøvd å finne noen gode argumenter om jeg var deg. Testene er CPU imot CPU, 3900x er raskere i nesten alle spill. Jeg sa bare at påstanden din var feil, noe den var. Diskusjoner om overklokking og 9900K er nok fristende for deg, da kan du jo bytte tema (som kjent taktikk når argumentasjonen svikter) Jeg kan godt spandere noen kilder da, selvom jeg i prinsippet allerede har gjort det. Merk at 8600K ikke er med, men bruker 8700K som en slags pekepinn. 8600K er som kjent ganske mye svakere enn 8700K. https://www.digitaltrends.com/computing/amd-ryzen-9-3900x-review/ https://www.anandtech.com/show/14605/the-and-ryzen-3700x-3900x-review-raising-the-bar/18
 10. Påstanden din står fortsatt som uriktig. 3900x er raskere i nesten alle spill enn 8600K. En med doktorgrad i dette burde ha et litt strammere forhold til fakta.
 11. Som nevnt, ikke det jeg har sagt. Prøv å lese hva jeg skriver. Spørsmålet til TS var om det er verdt å oppgradere til 3900x, så følger det mange svar om at den er dårligere og det vil være en nedgradering. Dere er alle enige om at det er nedgradering å velge 3900x fremfor 8600k. Det er helt enkelt feil, jeg vet ikke hvem Nizzen er, men det endrer ikke noe i denne sammenheng? At 9900k er bedre enn 3900x til spilling er jeg enig i, uten at det har vært diskutert før nå. Om du er i tvil: "Så du vil oppgradere i Cinebenchytelse, men vil nedgradere i gamingytelse? Til gaming så er det ikkje en sidegrade engang. Rett og slett en nedgradering" dette er løgn
 12. Godt argument som virkelig motbeviste det jeg sa. Prøv, ved å stave ordene riktig og ikke bruke så mange emojis, å motbevise det jeg sa da. Vis meg en test hvor 8600k er bedre enn 3900x i spill, som alle her var så enige om. Toms hardware og lignende sider sier deg rett imot.
 13. De folka som har svart i tråden her har null peiling og bruker magefølelsen fremfor fakta. Du vil få en liten forbedring i spill, men om den er verdt oppgradering får du avgjøre, i spilling er Ryzen 3900x noe bedre, i omtrent alt annet er det ikke en konkurranse en gang. Viser til tester fra de mest kjente stedene, og linken under.
×
×
 • Create New...