Jump to content

iknutis

Medlemmer
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

Recent Profile Visitors

3159 profile views
 1. Fikk en henvendelse om det samme (Express Postal) for en uke siden, og da var det Scam. De blir proffere og proffere, og i disse dager venter stort sett ALLE på en eller annen pakke. Så det er lett å bli lurt.
 2. Jeg kjøpte et 3070 TUF for 3500kr og et Strix for 4500kr. Så et sted rundt der ser jeg de ligger på. Begge i orginal eske med kvittering.
 3. Det du må skjønne, selv om det kanskje er vanskelig, er at alle er på treningssenter for seg selv. De driter i de andre som er på senteret. De som ikke er på senteret, er misunnelig på alle som faktisk drar på senteret og trener. Jeg kjenner på misunnelse hver gang jeg kjører forbi noen som er ute og jogger, uansett hvilken kroppsfasong de har. De er i det minste ute og trener.
 4. Jeg hadde Gainward Phantom GS av 3080, og ytelsesmessig og kjølemessig var kortet veldig bra. Men det støyet mer enn mange av konkurrentene, og jeg tror det var pga de hadde en åpen "mesh-shroud" rundt viftene på de kortene. På 40-serien ser jeg de har valgt et langt mer tradisjonelt design på kjøler, så jeg regner med at de er mye stillere. Kvalitetsmessig er Gainward bra.
 5. Heldigvis to forskjellige driftsorganisasjoner enda.
 6. Netonnet leverer de. Like gode som Komplett og innimellom bedre.
 7. Har angret litt andre veien. Var skoleflink med M(5) i snitt fra u-skolen. Gikk derfor videre på allmennfag og realfag, endte opp på høyskole med transportøkonomi og logistikk. Er helt sikker på at jeg hadde kommet like greit ut av det om jeg utdannet meg innen elektro eller VVS for eksempel. Jeg liker både å jobbe praktisk og teoretisk. Kunne jo bygd på med teknisk fagskole også. Nå har jeg ren kontorjobb, og det er jo greit det. Men jeg hadde helt sikkert trivdes minst like godt ute i felten også.
 8. Jojo, reklamasjoner er alltid surt. Spesielt når det er over landegrenser. En polakk i Norge syns det er rimelig i Polen. Ikke sikkert en polakk i Polen syns det samme, men det var vel ikke det som var spørsmålet heller. Wizzair hadde rimelige billetter til Gdansk en periode, 600kr hver vei. Da var det flere som tok hele kjeften når de først dro, selv med hotellovernatting var det mye billigere enn her til lands.
 9. Jeg har flere kollegaer som har fått utført kjempebra arbeid i Polen, til en mye rimeligere pris enn i Norge.
 10. Søk alltid hos flere banker.
 11. Helt sikkert, men vi kan ikke la de få ødelegge for de mange tenker nå jeg.
 12. Absolutt ikke, men fører av bilen kan påstå både det ene og det andre. Det er og blir eiers ansvar. Har du noen i kretsen rundt deg som kan bli fristet til å kjøre med avregistrert bil, bør du samle inn nøklene for å forhindre at det skjer. Evt skaffe deg nye venner. Konkret eksempel: Jeg avregistrerte i går min Land Rover som står på verksted ca 3 timer unna meg. Fristen for PKK har gått ut, og det foreligger derfor bruksforbud på bilen. Jeg har ingen mulighet til å reise til verkstedet for å plukke av skiltene nå, og får heller ikke bestilt prøveskilt som jeg kan bruke for å flytte bilen uten at den er avregistrert først. Med denne nye endringen kunne jeg avregistrere den på nett, bestille prøveskilt og kan deretter reise ned når jeg får fri fra jobb slik at jeg kan kjøre bilen hjem. Jeg har selvfølgelig som eier varslet verkstedet om at bilen er avregistrert og ikke skal brukes. Kjempeløsning.
 13. Men eier ER jo ansvarlig for at kjøretøyet ikke brukes når det er avregistrert, uansett om det er med eller uten skilter. Og eier VIL få en god bot om kjøretøyet brukes etter at det er avregistrert. Er helt enig i at for folk flest er terskelen høyere for å kjøre bil uten skilter, men det er ikke folk flest som er problemet. Lovbryterne bryr seg ikke, de kjører gjerne med stjålne skilter også. Dette er en positiv endring for de fleste av oss, syns ikke de få lovbryterne skal få blokkere for det.
 14. Det står jo svart på hvitt når man bestiller avregistrering, at du som eier er ansvarlig for bilen når den er avregistrert. Du er også ansvarlig for å fortelle eventuelle andre brukere at bilen er avregistrert, og du er ansvarlig om bilen står avregistrert på offentlig sted.
 15. Jeg kjører en Toyota Urban Cruiser nå som også har knirk over fartsdumper. Har byttet begge bærebroer med nye foringer og opphengskuler, byttet lenkearmer og fjærbeinslager. Fortsatt knirker det og jeg lurer på om det kan være gummi-isolatorene på fjærene. Knirk er sånn sett bare irriterende, ikke farlig.
×
×
 • Create New...