Jump to content

iknutis

Medlemmer
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

1627 profile views
 1. Takk for tipset. Det går nok bra mtp stabilitet og kompatibilitet mellom ram og hovedkort, men ikke nødvendigvis i H1-kabinettet.
 2. If it ain't broken, don't fix it? Jeg brukte Meshify S2 på forrige bygg, kjøligste pc'n jeg har hatt på mange år.
 3. Men disse er jo nesten 45mm høy, spørs om det er plass til de. De står på listen over støttet minne iaffal. Ser det skrives internasjonalt at grensen ligger på ca 44-48mm. https://smallformfactor.net/forum/threads/nzxt-h1-is-new-sff-case-that-includes-650w-sfx-and-140mm-aio.12610/page-2
 4. Jeg har grublet mye på om jeg skal handle meg en ny laptop igjen, eller om jeg skal bygge en ny stasjonær. Jeg dras mellom de to fordi jeg syns det er praktisk med en liten laptop, men når du skal ha den på en pult med mikrofin, gjerne ekstern skjerm, tastatur og mus så tar den jo plass likevel. Og man får jo mer ytelse for pengene med en stasjonær. Dessuten er byggingen over halve opplevelsen for min del. Oppdaget H1 selv så sent som i går, ser den får meget gode kritikker og har fått litt lyst å bygge en rigg basert på den. Gode komponenter har du lagt til også, det eneste jeg stusser over er at ram-brikkene du har valgt ikke står på listen over støttede rambrikker til hovedkortet. Har tabbet meg ut på det før, så på de siste 4-5 maskinene har jeg fulgt den slavisk. Edit: Disse står på listen, 3200mhz. https://www.komplett.no/product/893831/datautstyr/pc-komponenter/minnebrikker/corsair-vengeance-lpx-ddr4-3200mhz-16gb# De er også 3mm lavere enn de fra HyperX, men jeg tviler på om det har noen betydning plassmessig i H1.
 5. Riktig, har sett på flere modeller med både RTX2060 og 2070, med både 100hz, 120hz og 144hz. Så lenge det er over 100hz er jeg fornøyd, spiller egentlig ikke så mye men vil gjerne at det skal fungere bra når jeg først spiller. Hvor lenge tror du det går før vi får se siste generasjon skjermkort i bærbare, til jul?
 6. Det er det, men hvis jeg har blinket meg ut en med 100hz og 1080 oppløsning: hva skal jeg med et RTX3090 (satt på spissen)? Dersom et 1660ti leverer jevnt opp mot 100fps i de fleste spill.
 7. Enig, jeg går og venter på svar fra Enova på en søknad og de har 3-4mnd behandlingstid og 2-3mnd utbetalingstid. Staten i et nøtteskall, med mindre du får en bot som skal betales. Hadde jeg vært deg, ville jeg heller prøvd å komme til en løsning utenom Komplett.
 8. Jeg har hatt denne i min siste rigg og den har levert varene i et år nå. Veldig stille er den også, denne blir du godt fornøyd med.
 9. Hvis jeg nå kjøper meg en laptop med 15" skjerm, 1080 oppløsning og 100hz, er det ikke vits å bruke penger på et skjermkort som gir meg over 100FPS ettersom skjermen ikke viser det. Sånn sett ser det kanskje ut til at 1660ti er sweetspot'en på 1080 i disse dager. Men så koster det jo bare en tusenlapp for en maskin med 2070 også faktisk. Og venter man til nærmere vinteren, kommer det kanskje bærbare med 3000-serien? Ikke lett dette.
 10. Ikke unormalt med 3-6 måneder responstid. Selve saken kan ofte ta et år.
 11. Kjenner ikke til akkurat den modellen, men med i5-cpu og GTX1650 fungerer den nok helt greit til litt spilling innimellom også. Min erfaring er at jo tynnere laptopene er, jo dårligere kjøleløsning er det på de. Så jeg foretrekker en som er stor mtp kjøling. Blir den for varm å ha på fanget, går det også an å bruke noen hundrelapper på å kjøpe en laptopstand med innebygget vifte, det har jeg brukt med god erfaring.
 12. Istedet for å starte en ny tråd, tenkte jeg å bruke din da jeg tenker på det samme. Har gått frem og tilbake mellom laptop og stasjonær for gaming de siste 10årene, og begge deler har fordeler og ulemper. Nå solgte jeg min forrige stasjonære i helgen, med RTX2070S og Ryzen 7 3700X. Spilte da på en 34" ultrawide 1440p 100hz skjerm. Men når jeg nå sitter og ser på laptop igjen, merker jeg meg at HP Omen 15 kun har 1080 oppløsning feks. Trenger man virkelig det siste og råeste av skjermkort når man "bare" spiller i 1080?
 13. Jeg kjøpte huset nøkkelferdig, og det medfulgte ingen informasjon om bordkledning, maling eller annet. Hvis du ser hva jeg skriver, så grunnet jeg (i fjor) rekkverket på terrassen selv med Jotun Visir før jeg på ny malte den med Jotun oljedekkbeis, og nå må jeg fjerne løs beis igjen og påføre på nytt i år igjen. Jeg er på ingen måte noen ekspert, men hadde jo forventet at dette fungerte når det er produkter fra samme produsent.
 14. Bygde hus for 7 år siden. Ferdig grunnet kledning. Gikk for det som visstnok skulle være det råeste på markedet: Jotun Drygolin Opt1mal eller noe slikt. Den sprakk opp både på vegg (værveggen først) og rekkverk etter bare 2år, og begynte å flasse. Når jeg skulle beise skadene på nytt, hadde den gått ut og fått nytt navn; Drygolin Extreme eller noe slikt. Den holdt også ca 1-2år før den nå har sprukket opp igjen på rekkverket. For ordens skyld så freset jeg opp treverket med stålbørste, og grunnet med Visir-grunning fra Jotun før siste behandling. Men det holder altså ikke. Nå holder vi på å pusse opp et gammelt gårdshus, også der med ferdig grunnet kledning. Der beiset vi i fjor med Herregård Exclusive Oljedekkbeis fra Gjøco og den ser ut til å holde bra. Ble påført under mildt sagt varierende forhold på senhøsten (rundt 0 temperatur) og tilogmed på værveggen ser den strøken ut. Så jeg velger å fortsette med den når resten av huset skal tas i år.
 15. Er sønnen til en kompis som skal ha seg nytt kort, jeg tror han spiser havregrøt allerede. Skal spille Snowrunner, Overwatch og Fortnite i 1080.
×
×
 • Create New...