Gå til innhold

Sony Xperia 1 IV: Bra kamera, men ikke så mye mer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bildene ser jo ut som de er tatt med et middels dårlig kompaktkamera.

Hvis bildene er representative for hva denne telefonen presterer for hvermansen er det heller lite ved den som frister folk flest.

Problemet for bransjen er vel at tidligere telefoner er bra nok for folk flest.

Det jeg faktisk liker best med min Xperia er magnetisk ladning som er bedre enn ladeplate og like god som kablet lading. Ladeplate er ganske mye bortkastet energi.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skjønner ikke helt karakteren etter anmeldelsen. Et av de beste kameraene på markedet, med medfølgende pro versjon av apper. En av de beste skjermene på markedet. Beste lyd på markedet, med reell stereo. Beholder 3,5mm inngang som alle andre fjerner, i tillegg til sd-kort. Ytelse på toppnivå med all den nyeste teknologien kombinert med god batteritid. 

Software-bugs er jo den ene tingen man vil forvente å blir forbedret med oppdateringer. Merkelig anmeldelse. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er ganske fornøyd med Open Camera. Ikke alltid det er så bra tilpasset de aller nyeste kameraene, men feature-set på appen er generelt bra.

Virker som de telefonene som får bra score gjør veldig mye i software. DxO selger f.eks bildeforbedring produsentene kan få gjort fra sensoren realtime.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Sony er flinke på sensorer i nærmere proff-segmentet, men det virker som denne avdelingen ikke får komme i nærheten av mobil-gjengen. Sånn jeg oppfatter markedet som en hvermansen så er det vel mest Apple og Samsung som fighter på kamerakvalitet og veldig mange som bare kaster inn relativt billige OEM-løsninger med høvelig standard software. Liker godt Xperia generelt, men kan ikke si kamera-løsningene deres er noe høydare. Nå skal det sies at jeg ikke har personlig erfaring med de nyeste Xperia-modellene, men snakker ut fra bilder i forbindelse med review.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Tidligere for en del år tilbake, var Sony i førersetet med gode kamera i mobiler. 

Undrer på å levere min Xperia 1 IV tilbake, da den kanskje ikke var verdt bruktprisen på under kr 4000 (lavt gradert pga høy slitasje). Har Holdt meg til Huawei siste 4 år. Kjøper aldri helt ny mobil, men tidligere høy modell brukt. Er vel annet å få brukt til ca 4000 av tidligere høye modeller, les godt kamera. 

Endret av plankeby
Lenke til kommentar

Ja, det er normalt mye smartere å kjøpe premium brukt enn å kjøpe medium-modeller nye.

For min del er normalbruks-telefonen min en iPhone SE fra 2014 fordi den er bra nok og har en god formfaktor. Har andre nyere, bedre og større telefoner også men det er SEen som vant kampen om å bli brukt p.g.a formfatoren og kamerakvaliteten. Er også generelt skuffet av kamerakvaliteten på relativt nye og dyre mobiler. Huawei er vel kanskje unntaket på kamerakvalitet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...