Gå til innhold

Scarvo

Medlemmer
 • Innlegg

  2 792
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Scarvo vant dagen sist 6. desember 2019

Scarvo hadde mest likt innhold!

7 følgere

Om Scarvo

 • Bursdag 04. jan. 1996

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

95 675 profilvisninger

Scarvo sine prestasjoner

4,5k

Nettsamfunnsomdømme

 1. 1 Mål: Knebøy – Wikipedia Start: Vanuatu – Wikipedia
 2. Mars 1981 Den amerikanske presidenten Ronald Reagan blir utsatt for et attentatforsøk, 30. mars 1981. Reagan er i ferd med å forlate et hotell i Washington DC, sammen med stabsansatte, livvakter, journalister og andre når flere skudd flerrer gjennom luften. Gjerningsmannen, John Hinckley Jr. ble raskt overmannet, men ikke uten å ha påført skader. Presidenten ble truffet i brystet, og en av kulene punkterte hans venstre lunge. Tre andre personer ble også truffet i angrepet, inkludert pressetalsmann James Brady, som ble hardt skadet og senere lammet. En lokal politimann blir også påført store skader. I skyhøyt tempo ble Reagan transportert til George Washington University Hospital, der han gjennomgikk en vellykket operasjon. John Hinckley Jr. skjøt Reagan i et forsøk på å imponere skuespilleren Jodie Foster, som han hadde en besettelse for. Får ikke lov til å vise video tydeligvis, og klarer ikke å fjerne Youtube-varselet. Assassination Attempt | Ronald Reagan (reaganlibrary.gov)
 3. 26. januar 2001: På denne dagen blir 15 år gamle Benjamin Labaran Hermansen stukket ned og brutalt drept på Holmlia i Oslo. Benjamin, som hadde norsk mor og ghanesisk far, sto og pratet med en kamerat utenfor nærbutikken da to unge menn kom ut av en bil og begynte å løpe mot dem. De to kameratene prøvde å stikke av, men Hermansen ble innhentet og drept. Retten fant det helt klart at drapet skjedde helt uprovosert, og at årsaken til at Benjamin ble forfulgt, angrepet og drept alene var hans hudfarge. De tre involverte personene, to unge menn og en ung kvinne blir dømt til henholdsvis 18, 17 og 3 års fengsel. At et rasistisk motivert drap på en ung gutt kunne skje i Norge kom som et sjokk på mange. Over hele landet ble det arrangert fakkeltog for å vise avsky mot drapet. Spesielt i Oslo var oppslutningen stor; 40 000 mennesker deltok i den nærmest spontane markeringen. 20 år siden Benjamin Hermansen ble drept av nynazister på Holmlia – Stor-Oslo (nrk.no)
 4. Januar 1981 20. januar, bare minutter etter at Ronald Reagan er blitt ny president i USA, blir 52 amerikanere løslatt fra iransk fangenskap, etter å ha vært holdt som gisler i 444 dager. Løslatelsen skjer etter lange forhandlinger mellom Iran og USA. Iran hostage crisis - Wikipedia Gruppebilde etter løslatelsen.
 5. Har du et personlig favorittområde å kjøre i? Liker initiativet forresten!
 6. Scarvo

  Svar ærlig

  Kommer an på om jeg har selskap eller ikke. Som regel gjennomføres søvnen i boksershortsen. Hvis du ble nødt til å spise den samme middagen hver kveld for resten av livet, hva hadde du valgt å spise?
 7. 5 Tampen brenner. Liste over byer i Frankrike – Wikipedia
 8. November 1980 Den første novemberdagen i 1980 gjennomføres det folketelling i fedrelandet. På denne tiden antas innbyggertallet i Norge å være på 4 091 132 millioner. Folketellingen 1980 - Historisk Statistikk - Statistisk sentralbyrå (ssb.no) Fisketorget i Bergen på 1980-tallet.
 9. Scarvo

  Svar ærlig

  Ja. La oss bare si at jeg er flinkere til å ta vare på andre enn meg selv. Dersom det skulle lages film om livet ditt, hva er tittelen?
 10. 5 Vesten – Wikipedia
 11. 24. januar 2001: Peter Mandelson, den britiske regjeringens utvalgte minister for Nord-Irland, trekker seg fra stillingen 24. januar. Det skyldes etter at han blir anklaget for å ha brukt sin stilling til å påvirke passgodkjennelse til en bekjent. What Happened on January 24, 2001 - On This Day
 12. September 1980 Krigen mellom Irak og Iran begynner 22. september, når førstnevnte invaderer sistnevnte. Invasjonen så innledningsvis ut til å være en suksess for irakerne, men etter kort tid ble de slått tilbake og konflikten utviklet seg til en lang utmattelseskrig som kommer til å prege regionen i nesten åtte år fremover. Iran–Iraq War - Wikipedia
 13. Scarvo

  Svar ærlig

  Har ingen fetisjer, i hvert fall ikke som jeg er klar over. Hva mener du er den beste av årets tolv måneder, og årsaken til at du mener dette?
 14. 22. januar 2001: Her er Dagsrevyen sin nyhetssending for 22. januar 2001: Dagsrevyen – 22. januar 2001 – NRK TV
×
×
 • Opprett ny...