Jump to content

ilpostino

Moderatorer
 • Content Count

  19202
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ilpostino last won the day on November 13 2013

ilpostino had the most liked content!

Community Reputation

4384 :)

1 Follower

About ilpostino

 • Rank
  Moderator
 • Birthday August 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

67994 profile views
 1. Svaret på spørsmålet er ja. Testet isted og lyden er ganske overlegen lyden man får via Chromecast. Det har vært et visst trykk på Tidal for at de skal implementere noe ala Spotify connect så vi får håpe det kommer snart.
 2. Fikk testet den "nye" surroundforsterkeren min (NAD T757v3) i går etter at jeg fikk oppdatert modulene for lyd (til Dolby Atmos) og video (til UHD) på den. Måtte oppdatere den litt for å ta i bruk BluOS upgrade but men selve oppdateringen gikk veldig greit. Testet nettop litt Tidal via BluOS og umiddelbart virket det som det er mye mer detaljert lydbilde på den enn da jeg streamet musikk via Chromecast audio. Fikk levert ny Sony 65" tv i går. Reiser på hytten i morgen så får antageligvis ikke montert den opp før sent søndag eller mandag. Blir spennende å teste når alt er oppe og går.
 3. Jeg tror jeg tar 100 meter av den for å lade telefonen min.
 4. Ut ifra hva andre har sagt i tråden har du ikke hatt peiling på hva du har kjøpt.
 5. God kvalitet til helt annet bruk enn du bruker det til. Det blir litt som å kjøpe en sykkel og så blir sur fordi det ikke er en motorsykkel.
 6. Det var vel heller selgeren som gav deg pengene tilbake for å unngå å få negativ omtale / rating hos eBay.
 7. På produktsiden hos Elkjøp står det "Boksen synkroniserer Hue-lysene dine til alle filmer, musikk, eller et spill, slik at du kan nyte en oppslukende lyseffekt og bringe skjerminnholdet nærmere stuen din. Du kan enkelt styre alle innstillingene via appen og Philips Hue-broen." Tolker man dette bokstavelig skal den kunne reagere på musikk også,. Jeg har koblet en Chromecast rett inn i sync boxen og strømmet musikk fra Tidal. Da har lysene reagert. Stapper jeg Chromecasten inn i surroundreceiveren, har HDMi som digital lydkilde men deaktiverer videokilden på den porten skjer det ingenting på lysene så det virker som den må ha en eller annen HDMI-input for at lysene skal reagere. Jeg får aktivisere videosognalet og se om CEC-funksjonen skrur på tv'en.
 8. Skjermen du lenket til øverst var på 1800R, noe som er ganske standard virker det som. Skjermer bør vel være ganske buet når de blir så store.
 9. Så lenge operatøren din har avtale om roaming med noen i landet / landene du skal til vil ingen merke forskjell på om du er i Norge. Husk bare at du må slenge på +47 / 0047 på numre når du skal ringe hjem.
 10. Jeg så for meg lysene ville endre seg i takt med musikken men det kan virke som den trenger videoinput i tilleg. Får teste mer i kveld.
 11. Jeg ser denne har VA-panel. Fornøyd med det?Den så litt fristende ut.
 12. Etter å ha oppgradert surriundreceiveren min testet jeg litt i går med HUE HDMI sync box og det virker at selv på lyd så er den avhengig av bilde for å justere lysene, selv når en hører på musikk. Jeg testet med en Chromecast (med HDMI-kabel). Hørte jeg på musikk via Youtube endret lysene seg i takt med musikken mens strømmet jeg musikk via Tidal så var det bare konstant lys.
×
×
 • Create New...