Gå til innhold

ilpostino

Moderatorer
  • Innlegg

    20 921
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    3

ilpostino vant dagen sist 13. november 2013

ilpostino hadde mest likt innhold!

Om ilpostino

  • Bursdag 11. august

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

80 075 profilvisninger

ilpostino sine prestasjoner

5,1k

Nettsamfunnsomdømme

8

Hjelpsomme svar

  1. jeg har ikke drukket alkohol siden august ifjor. har ikke spist heller for den saks skyld. morsomt på sykehus gitt......
  2. Jeg er enig med det dere skriver om at samfunnet sparer mye penger når folk går det (mye) i vekt, får lavere blodsukker osv. På en annen side er det alt for mange som synder ved å få tilbake til gamle vaner etter de har nådd målet om å gå ned i vekt. Resultater er jo at de går opp til cirka samme vekt som de hadde før. Selv om det er veldig tungt er det veldig viktig å ha varige vaner som man klorer seg fast i når man har fått ned i vekt. Hjernen er "gammel" of gjør det den kan for å lagre energi (fett) til det blir dårligere tider slik at kroppen kan overleve dårligere tilgang på mat. Kanskje typisk sykehus så har jeg vært på hurtigvirkende og langtidsvirkende insulin mens jeg har vært på sykehus. Nå er dette endret of jeg har begynt på Metaformin og der ser heldigvis ut som jeg slipper Ozempic.
  3. Jeg tror ikke jeg vil vite hvor mye jeg har kostet Norge AS de siste seks og en halv månedene. (Jeg har vært innlagt siden 25 august i fjor på tre forskjellige sykehus. Over to måneder på intensivavdelinger).
  4. Fysisk format er bedre enn strømming tross alt.
  5. Usikker på hvor du kan skaffe de. Kjenner du noen med 3D skriver?
  6. Selv om fargekoden skulle være den samme så vil det bli noen små forskjeller sa malingene inneholder forskjellige ting. Man skal visstnok kunne se forskjell på forskjellige batcher av samme maling, men da er forskjellene mindre.
  7. Kjøpte en remastret utgave av Rome of angrer ikke. Betalte 299 på Stream.
  8. Jeg merker stor forskjell på temperaturen på soverommet etter jeg flyttet datamaskinen med folding fra soverommet inn i inneboden. Døren til inneboden står litt på gløtt for å slippe ut varme så foldingen gagner temperaturen i resten av leiligheten.
  9. Objektivet du har er lyssterkt og bra så ser ikke helt hva et nytt, tilsvarende objektiv har å tilføre. Kanskje litt raskere fokusmotor (hvis objektivet har dette innebygget)?
  10. Jeg skal ikke akkurat påstå disse var noen høydare, men kanskje greit å ha sett. Den nye adapteringen er milevis bedre enn det gamle rælet. Digget Gran turismo. Og visste ikke før rulleteksten Neil Blomkamp.
  11. Er det ikke det Skaperne av serien Halo har gjort? Se har vel vært ærlige på at de ikke har sett på spillene.
  12. Skriveleif. 😅 Tror jeg rakk å se Mission impossible før jeg ble lagt inn.
  13. Nå som jeg har begynt med noen permisjoner fra sykehuset har jeg sett meg opp på filmer jeg hadde planer om å se før jeg ble innlagt. Så ferdig Aquaman 2 på fredag of den var litt meh. Fikk endelig sett ferdig Expendables 4 I dag. Omtrent like dårlig som forventet. Begynt å se Gran Turismo.
×
×
  • Opprett ny...