Gå til innhold

ilpostino

Moderatorer
 • Innlegg

  20 917
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

ilpostino vant dagen sist 13. november 2013

ilpostino hadde mest likt innhold!

Om ilpostino

 • Bursdag 11. august

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

80 031 profilvisninger

ilpostino sine prestasjoner

5,1k

Nettsamfunnsomdømme

8

Hjelpsomme svar

 1. Selv om fargekoden skulle være den samme så vil det bli noen små forskjeller sa malingene inneholder forskjellige ting. Man skal visstnok kunne se forskjell på forskjellige batcher av samme maling, men da er forskjellene mindre.
 2. Kjøpte en remastret utgave av Rome of angrer ikke. Betalte 299 på Stream.
 3. Jeg merker stor forskjell på temperaturen på soverommet etter jeg flyttet datamaskinen med folding fra soverommet inn i inneboden. Døren til inneboden står litt på gløtt for å slippe ut varme så foldingen gagner temperaturen i resten av leiligheten.
 4. Objektivet du har er lyssterkt og bra så ser ikke helt hva et nytt, tilsvarende objektiv har å tilføre. Kanskje litt raskere fokusmotor (hvis objektivet har dette innebygget)?
 5. Jeg skal ikke akkurat påstå disse var noen høydare, men kanskje greit å ha sett. Den nye adapteringen er milevis bedre enn det gamle rælet. Digget Gran turismo. Og visste ikke før rulleteksten Neil Blomkamp.
 6. Er det ikke det Skaperne av serien Halo har gjort? Se har vel vært ærlige på at de ikke har sett på spillene.
 7. Skriveleif. 😅 Tror jeg rakk å se Mission impossible før jeg ble lagt inn.
 8. Nå som jeg har begynt med noen permisjoner fra sykehuset har jeg sett meg opp på filmer jeg hadde planer om å se før jeg ble innlagt. Så ferdig Aquaman 2 på fredag of den var litt meh. Fikk endelig sett ferdig Expendables 4 I dag. Omtrent like dårlig som forventet. Begynt å se Gran Turismo.
 9. Ut ifra hva jeg har lest om sesong 2 i denne tråden tar det seg opp.
 10. Jeg har fått anbefalt disse objektivene av en jeg kjenner som er profesjonell fotograf som nærmest utelukkende fotograferer rock / metal konserter. Med at av lys og effekter på scenen er det nærmest å regne for ekstremfotografering. Er anbefalingen ovenfor bra nok for han bør det funke for TS også.
 11. Jeg vil slå et slag for Sony A7 IV sammen med et eller flere av følgende objektiv: Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VC VXD G2 Alle objektivene er raske, sylskarpe og lyssterke.
 12. Hvis du har LR kan du vel se hvilken brennvidder som er brukt på bildene dine?
 13. Hvorfor skal borettslaget og andre beboere betale for å tilbakeføre din hjemmemekk på sentral infrastruktur i borettslaget?
×
×
 • Opprett ny...