Jump to content

ilpostino

Moderatorer
 • Content Count

  18985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ilpostino last won the day on November 13 2013

ilpostino had the most liked content!

Community Reputation

4250 :)

1 Follower

About ilpostino

 • Rank
  Moderator
 • Birthday August 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

67311 profile views
 1. jeg merket stor forskjell når jeg flyttet datamaskinen ut av soverommet og inn i boden i leiligheten. Nå har jeg to maskiner der inne og varmen de genererer kommer i og for seg resten av leiligheten til gode da luften blåses ut på gangen midt i leiligheten.
 2. Er dataen virksomhetskritisk kjører man ECC RAM ,en dette er en del dyrere enn vanlig RAM. Mye RAM kan være en fordel hvis du skal virtualisere mye. Trenger du høy throughput på prosessoren kan det vær en fordel å velge Xeon, Threadripper eller Epyc prosessorer. Krever du høy hastigheter kan du velge nettverkutstyr som støtter 10 GigE. ellers har du, som nevnt over, noen valg på server OS.
 3. Diskusjon rundt nedskallering av kvalitet hos leverandører av strømmetjenester er skilt ut i en egen tråd. Reaksjoner på dette skal som vanlig tas på PM.
 4. er det jeg også tenker så synes kravet er ganske snodig.
 5. Det er så fint du er så navlebeskuende i disse dager.
 6. Ser også bildene til Jarmo. windows 10 med Edge (med Chromium).
 7. Vi holder på å implementere Teams og har behov for å sette opp videokonferanser med utenforstående som ikke har lisens til Teams. Disse blir sett på som gjester i Teams. De som bruker iOS og Safari får diverse feilmeldinger om at adressen er ugyldig. Chrome på iOS gir beskjed om at den prøver å åpne et annet program. Er det noen der ute som har erfaring med å invitere gjester til en videokonferanse i Teams hvor gjesten bruker iOS?
 8. Hvis du skal pusse ned hele greia uansett - hvorfor ikke bruke lakkbeis i en farve som ligner?
 9. ilpostino

  Konsoll kjøp

  Kan hende butikekr har demobrukt også. Komplett har denne. edit: her er xbox og Playstation på Outlet hos elkjøp.
 10. Litt avhengig av sugeevnenn til underlaget dekker en liter maling 8-10 kvadratmeter. For å regne ut hvor mange kvadratmeter vegg du har i et rom tar du kvadratroten av gulvflaten * 2,4 (høyden under taket) * 4 (antall vegger). Det var en huskeregel vi ofte brukte da jeg jobbet i malingsbutikk og den er ganske treffsikker for å regne ut hvor stor veggflate det er i et rom. Man må ta høyde for å trekke fra flate på vinduer og gulv i den grad det er det. I ditt tilfelle blir regnestykke: Kvadratroten av 25 * 2,4 * 4 = 48 kvadratmeter. Vanligvis bør en ha to strøk så du kan se for deg du skal ha maling til 96 kvadratmeter.
 11. er det bedre av at folk skal reise fra den andre siden av planeten for å jobbe da? Det er jo en grunn til at de fleste land har lagt ned restriksjoner mot innreise. Og slik det ser ut så trenger bødene hjelp ti å hlste avlingene sine.
 12. Dette er jeg helt enig i. Mye av "problemet" er vel at typisk sesongarbeid på gård er for lite status og / eller lønn og whatntot. Man har det for bra i Norge og hvis verden fortsetter i dette sporet må man tenke nytt om mye forskjellig..
 13. Du aner ikke hvor mange spill som skal lastes over Steam.
×
×
 • Create New...