Jump to content

ilpostino

Moderatorer
 • Content Count

  19411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ilpostino last won the day on November 13 2013

ilpostino had the most liked content!

Community Reputation

4470 :)

2 Followers

About ilpostino

 • Rank
  Moderator
 • Birthday August 11

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

68688 profile views
 1. Hvis Elkjøp er partner med Microsoft før de flere økonomiske fordeler på å selge fler Xbox?
 2. Disse dataene var vel etterlyst i denne tråden? https://www.tek.no/test/i/41db6e/nvidia-geforce-rtx-3080-msi-gaming-x-trio
 3. prøvd med glasskrape? Du skal kunne få av mesteparten av malingen med det men det er godt mulig det sitter igjen et lite, tynt lag som kan sette litt farve.
 4. Hvor er det sølt oljemaling? Du kan jo bruke Mykejens men det er ganske kraftig middel så kan bleke klær og lignende produkter. Mykejens går også under navnet "penseldoktor" og lignende, litt avhengig av hvem som har laget det.
 5. Det er ikke verre enn at du kopierer inn lenken i posten. HTML har aldri fungert på dette forumet. Før kunne man bruke BB code men det er ikke støttet lenger.
 6. Støtter dem PCIe 4 er det vel raskere hastigheter enn det?
 7. Du har antageligvis rett men slike pærer har standard diameter så kanskje det kan funke med noe fra et annet merke?
 8. Jeg har spotlamper i stuen og i de er det noen fleksible "ringer" som holder lyspærene på plass. Lyspærene hviler på disse og når man skal skifte lyspæren klemmer man på de for å ta de ut slik at pæren løsner og kan byttes. En av disse ringene falt ut av armaturet tidligere i dag. Jeg hørte noe metallisk traff gulvet og trillet bortover gulvet da jeg så film. Jeg tenkte ikke noe særlig mer over det før jeg så at pæren formodelig hang og dinglet. i ettertid har jeg ått over gulvet uten å finne igjen ringen så antakeligvis har den trillet under et av møblene i stuen. Jeg så etter nye ringer hos Clas Ohlson og Jernia i dag men antageligvis selges ikke dette løst. Noen tips? Hvis jeg har forklart meg dårlig om hvilken del dette er kan jeg sikkert ta bilde fra en av de andre. Edit: lagt ved bilde.
 9. Kult. Sony sin VR-løsning har vært et veldig sterkt argument for å kjøpe PS men hvis Ms kommer med tilsvarende faller det bort.
 10. Shit pommes frittes. ❤️❤️
 11. Folk er (heldigvis) forskjellige.
 12. Da blir det Series X på meg etterhvert med andre ord, både for fysisk avspilling av UHD filmer og bedre grafikk under spilling.
 13. Mange malingsfabrikker skriver en del ting for å gardere seg litt i ettertid. På etiketten hvor farven står står det at malingen har holdbarhet på et år. Dette skyldes av farven kan begynne å skille seg hvis det står stille / ubrukt over tid så så lenge en rører malingen eller rister boksen kan man bruke malingen utover et år.
 14. Jeg har HUE og er veldig fornøyd med det. utvalget er vel større med HUE også, med tanke på kontakter og what not som kan integreres. Tittelen på videoen er misvisende men Linus tech tips har en sammenligning av disse.
×
×
 • Create New...