Jump to content

ilpostino

Moderatorer
 • Content Count

  19846
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

ilpostino last won the day on November 13 2013

ilpostino had the most liked content!

Community Reputation

4704 :)

About ilpostino

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

71906 profile views
 1. Hvis du synes bruk av beacons er skremmende bør du lese deg opp på fintech. Det finnes allerede teknologi hvor forsikringsselskaper kan spore kjøremønstre til brukere. Dette er dog noe kundene må godkjenne mot at de får billigere forsikringer.
 2. Ikke nødvendigvis. Mange butikker har beacons for å finne ut hvor kunder har vært i butikken. Mobiltelefoner brukes ofte til denne sporingen. Se lenken på Datatilsynets nettside for mer informasjon.
 3. Noe slikt du tenker deg, @Fahlar? Eksempel.xlsx
 4. Deler du regnearket ditt, eller et eksempel, blir det lettere å hjelpe.
 5. Brukt gårsdagen og i dag til å se sesong 3 av Mayans. Synes det er den beste sesongen så langt,.
 6. Borettslag har ofte føringer om at man ikke skal være til sjenanse for andre og du kan muligens klage til styret med dette som begrunnelse.
 7. På så små radioer, hvor det ikke er noe særlig avstand mellom høyttalerne så er jeg usikker på om man "må" ha to høyttalere for bedre lyd. Det viktigste for meg er at det ikke er hul "boks-Cola" lyd eller at lyden vrenger seg ved mye bass. Jeg har Argon'en, som er nevnt over i tilleg til diverse smarthøyttalere fra Google (Google Nest / Home mini, Google Home og Google Nest audio) så har jeg ikke opplevdd slik dårlig lyd, Iallefall ikke i nevneverdig grad. Google Home min i er vel den dårligste av disse mens jeg ble vedlig overrasket over Google Nest audio.
 8. Jeg hører av og til på tunge, elektroniske genrer som sendes fra tidal på telefonen via BT og Tidal og synes det har vært fyldig og god lyd.
 9. Jeg kjenner ikek til Sony'en men har Argon'en på kontoret og er veldig fornød med lydkvaliteten på den.
 10. Tror jeg skal teste spillet når jeg kommer hjem i morgen.
 11. En liten oppdatering: Jeg sendte en e-post til Elkjøp hvor jeg tok med informasjonen som @pedr0a nevnte i posten over. Verkstedet hadde kommet med et prisoverslag på cirka 2.500 kroner for å fikse skjermen. Dette ble purret på et par uker senere uten svar. Da det fremdeles ikke var noe svar stakk jeg innom Elkjøp hvor jeg fikk beskjed om at deler var bestilt og at det snart var ferdig. I går fikk jeg endelig svar om at e-postene jeg hadde sendt hadde havnet i et spam-filter og at de ikke hadde sett det før nå. Fyren skulle sjekke med verkstedet og jeg fikk svar nå. Svaret var "Har nå fått svar og grunnen til prisoverslaget er pga skadene på klokken. Den er ikke i stand som er akseptert for garanti. Verkstedet må derfor bytte ut disse delene for så å behandle problemet med prikken på garanti. Så hvis du har forsikring er det noe som ofte blir dekket av dem.".
 12. Så Are er i kategorien "Slitent Oslo"? 😁
 13. Er greit med en sånn sjef. Forrige samboer var gamer så var ikke henne i mot med diger tv og dyr lyd.
 14. King James har vel blitt en slags offisiell oversettelse av bibelen til Engelsk så har mange andre land brukt denne til å oversette til sitt eget språk.
 15. Bra tiltak. Er bortreist på hytten..
×
×
 • Create New...