Jump to content

tingo

Medlemmer
 • Content Count

  3638
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

311 :)

About tingo

 • Birthday 04/27/1965

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

23099 profile views
 • TSP

 1. dessverre; jeg har ingen erfaring med montering av trådløse kort i stasjonære maskiner; alle stasjonære maskiner som har hatt trådløst har hatt det på hovedkortet. Noen av dem har jeg brukt (de har funket bra), andre har hatt kablet tilkobling.
 2. eneste ulempe med 5 GHz på nettverksenheter er at de har kortere rekkevidde enn enheter på 2.4 GHz; på alle andre områder er 5 GHz bedre. Her er liste med nettverkskort som støtter 5 GHz https://www.prisjakt.no/category.php?k=s354930955&catId=399&sort=price&direction=asc
 3. Løsningen hvis man bor i sameie / borettslag er å bidra aktivt til å få en bedre kollektiv avtale, om nødvendig ved å "ofre seg" og ta et styreverv. I vårt sameie hadde vi en klassisk "kabel-TV avtale" som bare ble dårligere etter hvert som årene gikk. Kabel-TV leverandøren leverte også Internett (men til ganske stiv pris). Lang historie kort: ny sameier kom inn i styret, tok ansvaret for å få til noe bedre, i dag har vi fiber, bedre kapasitet, lavere pris og de som vil ha TV har flere muligheter (de kan velge Netflixx eller andre strømme-løsninger i tillegg til "tradisjonelle" TV leverandører).
 4. Ikke hatt noen problemer med det. Ikke konfigurert noe for mirror, alt er på "automagisk" her. Liten test nå: root@kg-quiet# pkg update Updating FreeBSD repository catalogue... Fetching meta.txz: 100% 920 B 0.9kB/s 00:01 Fetching packagesite.txz: 100% 6 MiB 6.7MB/s 00:01 Processing entries: 100% FreeBSD repository update completed. 32052 packages processed. All repositories are up to date.
 5. Har handlet noen ganger fra Computersalg - de sender fra Danmark. Kjempebra oppfølging med tanke på levering, eventuelle forsinkelser osv. Har ikke hatt noen reklamasjoner der, så jeg vet ikke noe om hvordan de er på det.
 6. Det står under bildet at han / hun har fått det fra Komplett...
 7. Du har selvfølgelig dobbeltsjekket at alle strømkabler er tilkoblet? Og sjekket at hovedkortet ikke trenger en BIOS-oppdatering før det virker med ny cpu?
 8. samme måte som da du stilte inn ditt AP første gang - bare at denne gangen skal du legge til et nytt AP.
 9. Det er jo greit at folk kan ha ferie uten å jobbe også da. Kanskje planlegge med en ferievikar for neste tilfelle?
 10. Gmail - det er gratis å lage Google-kontoer; dermed kan du ha så mange gmail-kontoer du vil, og til en viss grad motvirke sporing / rettet reklame - hvis du klarer og leve med ulempen det medfører å bruke flere gmail-kontoer på en trygg måte. epost og kryptering - kun nyttig hvis både mottaker og avsender har det, og har utvekslet nøkler på en trygg måte.
 11. Den er ikke SMR da? flere kommentarer på nettet sier at skrivehastigheten er lav, selv på usb 3.x...
 12. Det står i databladet (pdf) at alle UAP-AC-* modellene støtter wireless uplink. Men det står også: "One wired UniFi AP uplink supports up to four wireless downlinks". Beskrivelse av hvordan wireless uplink konfigureres: https://help.ui.com/hc/en-us/articles/115002262328-UniFi-Configuring-Wireless-Uplink
 13. Du velger "rotate" etter at du har valgt objektet. Så er det bare og dra i "ringen" for den aksen du vil rotere rundt. På bilde 1 har jeg lastet inn et objekt, bilde 2 viser at jeg har valgt "rotate", og på bilde 3 har jeg rotert objektet 45 grader rundt en akse.
 14. Det er vel bare og rotere objektet slik at det ligger den veien du vil før du begynner slicingen?
 15. såvidt jeg kan se, så er eneste kravet her at usb-C docken støtter "alternate mode" dvs. skjerm via displayport (protokoll). Spesifikasjonen på den docken https://www.komplett.no/product/1076048/pc-nettbrett/pc-tilbehoer/dockingstasjon/iiglo-usb-c-multiport-dual-screen-dock sier at den støtter 1 stk 3840x2160 eller 2 stk 1920x1080. Funker det med bare en skjerm?
×
×
 • Create New...