Jump to content

Jotun

Medlemmer
 • Content Count

  32607
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jotun last won the day on November 26 2017

Jotun had the most liked content!

Community Reputation

8674 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

46433 profile views
 1. Bare å betale for fotballen det så får du valget 🤷‍♂️
 2. Ja ser virkelig ikke tragedien i litt bakgrunnsstøy for de stakkars middels fotballsupporterne som ønsker det.... Kanskje de kunne lagt på noen bakgrunnsbilder av idioter med pyro og bannere for stemningen sin del? Kle tribunen i green screen....
 3. Vel. Hvis det er så tragisk med kunstig lyd så merker vel folk det? Problem solved
 4. Hehe.... Tryggere enn bsu finnes da ikke. Og jobber du så mye at du kommer til å skatte mer enn 5000 kroner så er det grei butikk. Å sette belånte penger i fond tenker eg man skal tenke seg om. Helt innafor om man vet man har råd til å klare seg uten de.....
 5. Ja. Merka ikke noe på mate 20 pro.... Siste update. 10.0.0.220
 6. Ja eg snakker jo om dnb global indeks hos DnB. Får nå opp varsel om dette når man kjøper fondet....
 7. Som eg skreiv: Var ikke et forsøk på å time noe som helst. Men det ble jamen bra timing på det. Men helt ok at du syns det er bananas. For meg handlet det mer om trygghet Det er jo litt fascinerende i seg selv.... Sånn for ordens skyld: Ser eg fikk kursdatoen 25 februar som var når eg solgte. På kjøpsdatoene er kursdatoen alle samme dato som eg kjøpte. Alle kjøp ble gjort før 12.00 den dagen vet eg. Så da vet vi det. Kjekt å gå litt bananas og allikevel tjene noen kroner da!
 8. Ja du sier ting eg visste. Så hva er bananas her? Å selge fond? Høres ut som eg må komme meg ut av fondssparing hvis det er så risikable greier.... Det var kjøpskursen eg sa eg visste om. Salgskursen ante eg bare, men på det tidspunktet var det ingenting som tydet på umiddelbar kollaps så ser ikke helt galskapen.
 9. Ja... Mulig eg ikke visste kjøpskursen helt. Men innenfor 12.00 får eg dagens kurs ifølge dnb. Salg kursen visste eg jo ikke, men dette var en stund før det falt kraftig, så det tok eg nå sjansen på. Tap var usannsynlig for gevinsten var så høy. Målet var å "sikre" en del av kronene. Ca halvparten av pengene plassert i fond ble solgt. Når nå ingen av fondene, bortsett fra de eg hadde i Odin eiendom (mest fordi de har vært kort inne) gikk noe i minus totalt sett så forteller vel det en del. Bananas kan du godt få kalle det, men er vitterlig veldig uenig i den beskrivelsen 🤷‍♂️ Hadde eg solgt når ting begynte å svinge kraftig så hadde eg vært enig med deg.
 10. Trade og trade. Det foregikk da over 7 ukers tid..... Solgte før det raste for å sikre deler av kronene. For roen og tryggheten. Og kjøpt tilbake bit for bit. Bananas faktisk 😂👍 Kurs ved kjøpt visste eg innafor få minutter..... Så.... Eneste risikoen eg tok var å ikke være sikker på å få med meg en evt stigning.
 11. Solgte hele dnb global indeks fondet mitt på 358 i kurs. Alt ble kjøpt tilbake til fra 319 til 351 i kurs. Litt flaks innimellom. Men kan jo fort rase igjen så.... Men avkastningen ble bra på denne runden.
×
×
 • Create New...