Gå til innhold

c9c

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

937 profilvisninger

c9c sine prestasjoner

12

Nettsamfunnsomdømme

  1. Med disse lærerlønningene er det snart bare daffete lærere som kun lar elevene lesses ned med kun nettundervisning som er ferdig opplagt. F.eks. bare lar elevene drive med matteoppgaver på dataen mens lærer går rundt og gir småhjelp her og der. Da forstår jeg jo at behovet for lærerutdanning forsvinner helt.
  2. Ingen tall fra normale spill som ikke støtter DLSS. Tviler sterkt på at man kan forvente 2x forbedring generelt. Vi får håpe at folk med 30-serie kort begynner å legge ut sine billig på Finn
  3. Forstår ikke helt den. Du hogger sommer/høst og lagrer den til vinteren. Ser ikke helt at treningsvarmen kommer da.
  4. Har du varmepumpe så svarer det seg ikke å fyre med ved med mindre du har fått den ekstremt billig. Viser til https://www.tu.no/artikler/om-du-har-varmepumpe-vil-det-aldri-lonne-seg-a-fyre-med-ved/521938 pga at man sponser ca 90% av prisen over 70 øre (ja vet det er snittpris og moms og slikt, men det er hensyntatt). Men på hytta svarer det seg selvsagt.
  5. Jeg liker ikke personvernet rundt at en avis eller konsern skal kunne vite hva jeg leser og er opptatt av. Har datatilsynet godkjent dette? Hadde vi hatt en uavhengig organisasjon som hadde kontroll på kontoer men hvor avisene ikke får vite detaljer om hvem som leser hva så hadde jeg kanskje vurdert abonnement.
  6. Autodesk tjener syke beløp på denne bransjen. Vi trenger et open-source alternativ som Blender har gjort for 3d-rendering og videobransjen. Finnes det noen initiativer som har integrert "arkitektindustri og lignende" i Blender? Disse selskapene burde nesten laget et initiativ til å få utviklere til å se på denne biten.
  7. altså korriger meg hvis jeg har feil, men krypteringsvirus har da kryptert deler av filen siden tidenes morgen (mange år siden). det mest normale er vel å bare ta de første 30kbyte av en fil. det er ofte nok for å ødelegge hele filen.
  8. ...og bildene begynner å bli veldig bra ...og kunstnere begynner å skjelve i buksene?
  9. Utrolig bra initiativ. Endelig noe som gagner alle og ikke bare selskapets egen plattform.
  10. Litt irriterende at man snakker i så store ord om dyre sikkerhetsløsninger og om egne sikkerhetsansvarlige og annet. NSM snakker veldig mye om store bedrifter og når lite ut til Ola Småbedriftseier. De angrepene vi har hatt til nå har bare vært masse-epostutsendinger som tilfeldigivis har nådd inn til ulike virksomheter. Jeg tenker et godt epostfilter vil være et godt valg for de fleste bedrifter. Dette faller liksom utenfor agendaen til NSM, som helst vil snakke om de store og viktige ting. Helst fremme på podiet med en stor presentasjon bak.
  11. RTX 4000 - serien er å forvente releaset før jul tenker jeg? da er det nok smartest å vente litt til.
  12. jeg lurer på hvor mange som har mistet arbeidslysten pga at så mange har fått lov å ha hjemmekontor. Jeg synes det er kjipt å være hjemme siden jeg da ikke møter folk, og når jeg kommer på jobb så er det såpass mange borte at det knapt blir noe miljø der også. Jeg føler vi skyter oss i foten av dette hjemmekontorgreiene. Det var kult en periode, men etter å ha startet å gå på kontoret igjen så føler jeg en litt større glede i hverdagen av rett og slett ha folk rundt meg.
×
×
  • Opprett ny...