Gå til innhold

Bjerknez

Medlemmer
 • Innlegg

  11 065
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

34 597 profilvisninger

Bjerknez sine prestasjoner

2,7k

Nettsamfunnsomdømme

6

Hjelpsomme svar

 1. Ser ut til å være en touch switch som slår av og på lyset ved å berøre dette feltet. Ledningsstumpen du har der kan trolig loddes på der for å legge touchpunktet et annet sted. Merk at jeg bare tipper her nå.
 2. Du er ikke vørsløs selv om du lader denne helt opp første gangen (eller ikke). Hvis du mener DET er å være vørsløs så hadde jeg begynt å gå barbent i frykt for å slite ut skosålene.
 3. Mine to batteribanker lå fulladet i et år. Funker som bare det dem. Ingen grunn til å lage noen stor diskusjon rundt dette. Det har liten betydning hvordan du bruker den. Den koster 99 kroner. Hva så om den skulle ta kvelden om et år?
 4. Ingen grunn til å lage storm i vannglass av dette som nevnt Bruk den batteribanken akkurat som du ønsker. Den koster tross alt kun 99 kroner. Det er et bruk og kast produkt. Er batteribanken livsviktig så kjøp flere eller evt. en som er dyrere hvis det får deg til å føle deg bedre.
 5. Den koster 99 kroner. Lad ved behov og ikke tenk så mye mer på hvordan.
 6. Bare sprøyt. Lad ved behov å ikke tenk på det.
 7. Jeg er 1976 modell å når jeg var liten så var det helt vanlig med lekeslossing (som ofte gikk over styr og alt for langt). Man fikk blåveiser og skrubbsår etc. Når man ble eldre og dro på byen og var frekk i kjeften, så fikk man som oftest juling eller man evt. ga juling selv. Det var ganske vanlig i min oppvekst. Man får (eller gir) en knyttneve, man faller i bakken og reiser seg opp igjen med kutt i leppa eller panna eller andre ting. Da var dte bare å gå en tur på legevakten eller innom bensern for å hente litt papir og tørke av det værste før man dro hjem. Noe anmeldelse var det som oftest ikke snakk om. I dag kan man bli buret inne så fort man sier noe feil. Jeg føler selv at jeg er langt mer uredd og "robust" enn mange unge jeg ser ute i dag. Jeg sier ikke at alt som skjedde før i tiden var bra, men at det har hjulpet meg på sikt er jeg overbevist over. Jeg drakk meg full i femte klasse på barneskolen og begynte å røyke når jeg var 10 år gammel. Mine foreldre var alltid glad i en fest og vi ungene fikk være med. Husker jeg synes det var dritgøy når faren min og andre hisset seg opp og diskuterte. Men det var selvsagt ikke noe bråk. vertfall ikke mens vi ungene var der. Jeg har ingen traumer rundt dette. Et sundt forhold til alkohol er bare bra. Jeg ser på meg selv som heldig som har opplevd den tiden. Å det var tiden før mobiltelefoner og internett var veldig vanlig og sosiale medier var det ikke så mye av på den tiden. Heldigvis. I dag blir man filmet så fort man pisser skjevt eller snubler i skolissene. Minutter etterpå er man på Tiktok. Helt håpløst.
 8. Ja, jeg tror det er mange fordeler med å lage en slik ladeplugg for RC lader i drill batteriene. Det er jo bare snakk om noen ledningsstumper som man lodder på en plugg inne i batteripakken. Så skjærer man bare et bittelite hull til denne pluggen i drillbatteriet. Da er det bare å plugge til RC laderen Ikke bare for ladingen sin del, men man kan overvåke batteriene ved å enkelt måle spenningen til hvert batteri med multimeter via denne pluggen.
 9. Ja, Ali får du jo slike aktive BMS'er kastet etter deg for en 10'er. Litt avhengig av hvor mange celler du skal balansere. Jeg har mer troa på dem ja. Kunne egentlig bare loden en slik til batteripakken til drillen. Bakdelen med å bruke kun en slik er at man ikke vil merke at noe er galt før det kanskje er for sent...
 10. Sjekket nå. Jeg betalte 160 dollar for den for ca. ett år siden.
 11. Ja, den var forholdsvis dyr. Tror jeg betalte 1.200 kroner eller noe fra AliExpress. Ja, drillbatteriene funker jo fint helt til dem ikke gjør det lenger. DA er det greit å ha en slik som man bare kan koble til og balansere pakken i ny å ne... Om ikke annet kan man vertfall bare koble til pakken og lese av spenningen på hvert enkelt batteri uten å åpne opp batteripakken igjen.
 12. Jeg har vertfall denne laderen: Her kan jeg plugge inn tomme og fulle batterier om hverandre og den balanserer alt som er. Den har en maks utladning på 1.5 ampere og kan lade med maks 200W pr. kanal. Jeg har testet flere slike såkalte BMS kort som jeg har koblet til batteripakker med flere lithium batterier. Dem er ikke veldig effektive. Cellene skal ikke være mye ute av balanse før denne ikke funker i det hele tatt. Men en slik krets fungerer nok greit når det gjelder og holde en allerede balansert pakke balansert lenger. Men når en eller flere av batteriene begynner å gli ut, klarer ikke en slik krets og "fikse" problemet. Vertfall ikke de jeg har testet og det er ganske mange.
 13. Men vi snakker vel om typiske drillbatterier her? Drillen skal stå ganske mange uker/måneder/år før batteriet tømmes. Tror ikke det er noe problem i real life?
×
×
 • Opprett ny...