Jump to content

Sjørøver

Medlemmer
 • Content Count

  1828
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1184 :)

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvordan fungerer pvp nå? Jeg skulle ta det opp igjen for noen år siden, men syntes pvp var blitt helt ødelagt.
 2. Begge elbilene ryker selvfølgelig. Ser jeg ikke fikk det med i det første innlegget.
 3. Ser ut som han fikk seg en snickers etter triaden på radioen.
 4. Bensin macan er utenfor budsjett, desverre. Har allerede en bensin Porsche, og det er bare gøy helt til jeg fyller tanken. Dette skal være en hverdagsbil, som også kan brukes noen tusen kilometer på tur hver sommer. Diesel og pdk fungerer overraskende bra. Og Audi sin V6 er noe av det bedre lydmessig også.
 5. Red bull har besøk av noen som lager "dokumentar" denne helgen. De har ikke gjort noen feil denne sesongen. Tilfeldig at det kom nå?
 6. Tenker du å sette alt arbeidet vekk til verkstedet? Det er mange enkle ting du kan fikse og følge med på selv. Du finner nok intervall på når alt skal tas på bilen din i serviceboken, evt på nett. Diesel filter bør tas med jevne mellomrom. Bremsevæske hver 24. Mnd. Luftfilter ved behov. Smøre bremser en gang per år. Men i Norge så er noe av det viktigste du kan gjøre regelmessig vask. Det forhindrer mye problemer.
 7. Vanskelig å balansere den der. Støtte det fordi du vil ha mer fantasy og LOTR, med en viss sjans for at produsentene tror vi vil ha mer av alt som er dårlig med serien?
 8. Håper ikke det. Ønsker egentlig et sterkere EU som en motpol til USA. Men ser det er veldig vanskelig. Trenger flere politikere som kan få ting gjort, samle folket mer.
 9. Jeg hadde meg en god time i en Porsche Macan for en liten uke siden. Selv om den gikk på samme drivstoffet som landbruksmaskiner, så var det en helt rå opplevelse. Vanvittig mekanisk grep. Pdk er fortsatt rått. Jeg trenger at noen snakker meg ut av å kjøpe en, for jeg har trålt finn hver dag siden. Jeg har to elbiler i innkjørselen med betydelig mer krefter, men jeg finner ikke helt interessen. Jeg har egentlig vært på jakt etter en hybrid, men revurderer det nå. Hvorfor burde jeg ikke kjøpe en 7 år gammel diesel Porsche som er gått ca 100k km?
 10. Ta deg en tur til Rjukan. Mye bra vei der, men kanskje ikke på vinteren. Er der selv kun på sommeren. Ser også mange reiser til Gol, uten at jeg har vært der selv.
 11. Er de skuddsikre? En awp 50cal gjør vell jobben greit. Ser ikke noe godt alternativ til ekstern hjelp. En fregatt er på tokt. En er på klassing, så vi har to igjen. Kystvakten er opptatt med hummerfiske. Tror dog ikke vi skal bekymre oss for Nato medlemmer.
 12. En vesentlig ting er jo over hvor lang tid du drikker 3 halvlitere. Om det er over et par timer kan du bli litt beruset, endre personlighet. Om det er over 6 timer er situasjonen en helt annen. Jeg drikker selv et brett i måneden, uten at noen ser på det som problematisk.
 13. Litt merkelig at atomkraft ikke nevnes med et ord? Vi ser jo i Tyskland at sol og vind ikke fungerer alene. Vi styrer ikke været. Eller mener dere at gass er løsningen for backup i all fremtid?
×
×
 • Create New...