Jump to content

TSP

Medlemmer
 • Content Count

  5676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TSP last won the day on October 25 2018

TSP had the most liked content!

Community Reputation

1045 :)

4 Followers

About TSP

 • Rank
  Forumguru
 • Birthday 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

61304 profile views
 1. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som sier vi kan slippes inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. (Vi kjenner Good Game-laget). Oppfordrer til deling med kolleger som kan heie! Ønsker begge lagene lykke til!
 2. Dere klarer ikke stille med en tredjeperson utenfra laget heller? Er bare to som trenger være ansatt.
 3. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Prisguiden-laget som slipper oss inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord, TSP#0347. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. Ønsker begge lagene lykke til!
 4. Det blir forresten stream av kampen! Vi inviterer inn en ekstra bekjent til serveren, også spectater han og streamer til https://www.twitch.tv/hennihus . Han og en annen kommenterer/prater underveis. Del gjerne til deres venner, kjente og kolleger! Det er også moro om noen fra dere vil stille opp til en felles prat/"post match interview" etter kampen! Dere inviteres i så fall til en gruppechat på Discord. Det ligger VODs ute på kanalen om dere vil ha inntrykk av hvordan det er. Veldig lavterskel streaming-opplegg. Gjøres bare for gøy! Jeg har lagt til Vikingstad på Discord, også tar vi kamprom-detaljene på Discord, tenker jeg? Bekreft gjerne her i tråden.
 5. Det planlegges strømming av kampen! Det blir "kommentering"/prat fra undertegnede og en annen. Har avklart med Good Game-laget som slipper oss inn som tilskuer i kampen. Vil kunne ses her: https://www.gamer.no/tv/tsp/16767 (eller tsp_norge på Twitch.tv) Vi synes det er veldig gøy om en eller flere fra lagene ønsker å stille opp til intervju/felles prat etter kampen. Den fra laget som vil være med kan i så fall legge meg til på Discord. Dette er veldig lavterskel-opplegg altså, vi er bare ute etter å skape god stemning for lagene, samt venner og kjente av oss. Ønsker begge lagene lykke til! PS: Det vil muligens kanskje være noen tendenser til noe partisk kommentering i favør Good Game.
 6. Så bra! Vi har en liten pause nå før kampstart. Kunne en av dere lagt meg til på discord? Så blir det litt lettere å kommunisere tror jeg.
 7. Håper dere er klar for kamp i kveld, vi gleder oss! Planen er at det blir stream her: https://www.twitch.tv/hennihus Den/de av dere som evt. vil stille opp på et uformelt intervju i etterkant må gjerne legge meg til på Discord, helst før kampen. Så blir det lettere å ta de praktiske kamptingene der også. Lykke til!
 8. Så bra! Søndag er et lovende alternativ akkurat nå hvert fall! Jeg vet ikke om dere tenkte kveld eller tidligere på dagen, men jeg foreslo nå i hvert fall klokken 20:30, så får vi flytta kampdatoen frem i tid allerede nå, også kan vi evt. justere litt, om mulig, når vi nærmer oss. Legg meg gjerne til på Discord, så kan vi jo evt. diskutere nærmere. Profiler: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48
 9. Hei Vevstua! To spørsmål: 1) Vi lurer på hva dere tenker om spill i påsken? Vi er hvert fall med på å spille da! Men akkurat onsdagen er litt vrien for laget vårt. Så jeg har foreslått torsdagen som nytt tidspunkt, men andre dager skal også gå ganske fint, både senere og tidligere i påskeuken skal gå bra, utenom onsdag. Legg meg gjerne til på Discord, så kan vi diskutere litt mer om nødvendig. Profilene mine finner dere her: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48 2) Vi håper det er greit for dere at en spectator kommer inn i kampen og streamer til Twitch! Det gjøres bare for moro av noen venner, som også kommenterer - eller hvert fall prater fritt. Det kan legges inn ekstra delay i streamen osv. om dere vil det. Vi hører ikke på kommenteringen selv hvert fall. Ikke at jeg tror det ville vært til stor hjelp uansett ;D Ekstra moro er det om en eller flere av dere har lyst til å stille opp til "post match interviews" etter kampen! ;D
 10. Det blir stream, med kommentering, eller hvert fall folk som snakker! Etter all sannsynlighet på https://www.twitch.tv/hennihus Jeg har lagt deg til på Discord, så tar vi det derfra. Jeg er egentlig opptatt fra 19-21+kanskje noen minutter, men ser og svarer etter all sannsynlighet på evt. meldinger da likevel.
 11. Det er mulig til en viss grad, men det må gjøres per kategori. Inne i kategori trykker du "Sorter etter", som er plassert til høyre, over listen med tråder. Deretter trykker du "Eget" i nedtrekksmenyen som dukker opp. Så velger du "Meningsmåling" i filter-innstillingen helt øverst og trykker "Søk"
 12. Hei, Kunne vi forsøkt å spilt denne kampen litt tidligere den 7. april, eller en annen dag den uken. Alle dager utenom torsdag skal kunne funke. Hvis vi kan starte 19:40, f.eks. så vil det også hjelpe
 13. Litt kort varsel, men hadde det passet for dere i morgen kl 21:15 i stedet for? Og er det greit for dere hvis vi får tak i en spectator som kommer inn i kampen og streamer til Twitch? Streamen vil ha en liten delay.
 14. Vi har hvert fall fått tak i noen som vil spectate og streame på twitch, så kan vi evt. dele med kollegaene våres i både kolonial og egmont, hvis man vil
 15. Hei! Er dere klare i kveld? Dere er hjemmelaget, så da forstår jeg det sånn at dere lager server og deler navn og passord til server med oss. Vi har en spiller på Playstation, så viktig at kampen gjøres tilgjengelig for Playstation-spillere. En av dere må gjerne legge meg til på Steam, Discord eller Epic. Profilene mine kan dere finne her: https://www.gamer.no/brukere/tsp/48 (Dere kan selv legge til profiler på deres Gamer-profil her inne) Er det greit for dere om noen melder seg for å spectate kampen og streame på Twitch? Lykke til! 😎
×
×
 • Create New...