Jump to content

TSP

Administratorer
 • Content Count

  5636
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TSP last won the day on October 25 2018

TSP had the most liked content!

Community Reputation

984 :)

4 Followers

About TSP

 • Rank
  Utviklingsansvarlig, Diskusjon.no
 • Birthday 04/30/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

59828 profile views
 1. Det er en oppgradering fra 4.4.7 til 4.4.9.2. Du kan se endringer for de ulike versjonene her: https://invisioncommunity.com/release-notes/ Send meg en melding i forumet, så kan jeg se om vi klarer finne ut av problemet ditt senere. Men vent gjerne og se om det løser seg etter oppgradering.
 2. Er litt annerledes nå ja, håper du snart blir vant med det. Her kan du se hvordan et av dine innlegg så ut før, @tom waits for alice.
 3. Jeg har splittet ut en god del innlegg til andre tråder, som et ledd i å få litt bedre oversikt over tilbakemeldingene og feil som er meldt inn. En god del innlegg knyttet til feilsøking og spørsmål om funksjonalitet ble flyttet til Runar sin tråd: https://www.diskusjon.no/topic/1860497-problemer-etter-oppgraderingen-få-hjelp-her/ I tillegg er disse trådene opprettet: Diskusjon rundt det å fjerne/endre sitatbokser og mangel på BBkode-modus Diskusjon om reklamen i toppen av siden Testing av funksjonalitet i nye versjonen Det kan hende at noen av innleggene splittes videre ut til andre tråder. Det vil i så fall bli varslet om det i den aktuelle tråden. Moderering skal ikke diskuteres i tråden.
 4. Eventuelle tråder som du ignorerte eller favoriserte etter oppgraderingen ble også ivaretatt. Her må du nesten gi meg et eksempel jeg kan se på. Men ja, hele innlegget blir liksom lagret på nytt, så det er mye som endrer seg, men det er litt vanskelig for meg å vite akkurat hva du eventuelt reagerer på. Kan svare bedre for meg med litt lenker
 5. Dette er fikset nå. Kategorien Mediesenter-PC og HTPC fungerer igjen som før. Det skyldtes en feil i oppgraderingen. På det gamle forumet lå det inne en lenke i snarvei-feltet for den kategorien, men det fungerte likevel ikke som en snarvei. Årsaken var en annen kategori-innstilling, som bestemte om snarveien skulle være aktiv eller ei. I oppgraderingsprosessen, som utviklerne av forumprogramvaren har laget, så ble det til en snarvei, fordi utviklerne ikke hadde tatt høyde for at kategorien kunne ha en slik URL i innstillingene sine, men likevel ikke være en aktiv snarvei-kategori. Navnet på "Mine innlegg" kan nok være en smule forvirrende, men det har alltid hett det, så det ville ikke vært bare bare å endre det heller. «Mine innlegg» er ment å være et sted hvor man kan finne tilbake igjen til tråder man har deltatt i. Med tiden ble funksjonaliteten også utvidet slik at man i tillegg kunne favorisere tråder (så man ikke trengte å poste i dem for at de skulle dukke opp i "Mine innlegg") og man la også inn muligheten for å ignorere tråder (dersom man hadde svart i en tråd som man ikke hadde noen interesse av å følge videre og som har stor aktivitet). Når søkeindeksen er komplett vil alle innleggene dine listes opp inne på profilen din. Der er det en knapp du kan trykke på som det står "Se min aktivitet" på. Det vil dessverre ta en god stund før søkeindeksen blir komplett og lister opp innlegg fra før oppgraderingen. Jeg har nå fikset slik at de trådene som du hadde favorisert før oppgraderingen igjen har blitt favorisert. Ser du fikk svar fra Runar, men vil bare informere om at jeg også fikset en feil som gjorde at tidligere ignorerte og favoriserte tråder ikke hadde blitt videreført fra forrige versjon. Dette er nå fikset. Antallet kommentarer knyttet til en artikkel er nå riktig, både på forsiden og inne på artikkelen. Det fikses også på Gamer.no i løpet av morgendagen. Neste gang de ruller ut ny kode.
 6. TSP

  Hei

  jalla
 7. TSP

  Hei

  jalla
 8. TSP

  Hei

  jalla
 9. TSP

  gøyy

  jadasdf
 10. TSP

  Hei

  jalla
 11. TSP

  TSP tester

  Sjallabais
×
×
 • Create New...