Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Nå er det en rimlig stor forskjell på datahåndtering og agreement terms for bedriftsmarkedet og forbrukermarkedet. Det er flere innen helsesektoren og store internasjonale bedrifter som bruker Google og har gått til bunns i dette for lenge siden. Nå er det vel heller ikke lenge siden det ble avdekket at amerikanske myndigheter kunne overvåke hva du skrev i Microsoft Word. Til syvende og sist er det vel også litt småkomisk at disse foreldrene gir ungene sine en Android telefon, men bekymrer seg over hva slags data som blir lagret når ungen er på skolen..
 3. Granca

  VGD Off-topic

  Dumt at enkelte nordmenn hater det. Og heller ikke innrømmer at han er en stor fotballspiller vi kan være stolte av allerede. De må ha et svært begrenset omløp og et nitrist liv.
 4. Hei! Jeg går rundt med bilkjøpingsplaner for tiden, og er veldig interessert i en SUV/4x4. Jeg bor i nordnorge, så fremkommelighet er viktig for meg, spesielt mtp. vinterføre. En annen grunn til at jeg vil ha SUV er pga lagringsplass. Jeg og dama kjører mye rundt til diverse plasser for å gå på ski, fjellturer og lignende, og vi har to store hunder med oss. Jeg er veldig svak for XC60 og Pajero, men har også vurdert Hilux, Ranger og Amarok. Jeg vil ha en litt nyere bil, gjerne ikke eldre enn 2015 eller 2016, og da blir jo XC60 fort veldig dyr. Pajero derimot er litt rimeligere har jeg sett, og jeg liker også utseendet på bilen. Bagasjerommet på Pajero ser også veldig stort ut, noe som nevnt er et pluss. Jeg er litt skeptisk til om vi vil få plass til begge hundene bak setene i en pickup.. Ellers er jeg som tittelen sier på utkikk etter en driftssikker og pålitelig bil, den må starte når den skal, og ikke behøve å være på verksted i tide og utide. Jeg har hørt at det har vært en del problemer med Pajero, er det noen her som vet hvordan de nyere modellene er? Er de dyre i drift mtp drivstoff og deler? Ser for meg prisklassen 300.000 - 400.000 Om noen har andre tips tar jeg gjerne imot!
 5. Ja, du kan fylle I Norge, men det er jo ekstremt tungvindt med tregheten i byråkratiet her. De lignende stasjonene I utlandet er åpnet igjen.
 6. Hei, jeg bruker Windows Mail som epost-klient og har mine Gmail-kontoer koblet til den. I det siste har meldingene (når sett i Mail) fått kinesiske tegn i seg. Det virker som norske bokstaver og spesialtegn som "é" blir erstattet av kinesiske tegn (i brødteksten, overskriftene vises som de skal). Meldingene vises helt fint når jeg ser på dem direkte i Gmail. Hva er galt?
 7. Ssh88

  Radiostøy

  Jeg montere en ledbar på bilen. Når jeg slår på denne virker ikke dab adapter. Kjøpte et EMC-Filter på biltema. Er det noen som vet hvordan dette EMC-Filteret skal kobles?
 8. Denne tråden trenger en definisjon av sensur.
 9. Morbus Chron - Creepy Creeping Creep
 10. Fant artikler om Wenliang 5, 6 og 7 februar, så dette er det skrevet masse om. Man kan ikke forvente at alle leser alle artikler opp ned og i mente vel?
 11. Jeg må ha noe konkret for å finne ut hva dette dreier seg om, fordi mine fakta tilsier at covid-19 ikke er særlig mye mer dødelig enn influensa, og en frisk 34-åring dør ikke av influensa uten videre. https://www.theguardian.com/world/2020/feb/13/what-is-covid-19 Dette er tomme ord uten bevis. Jeg føler at du forveksler egne spekulasjoner med fakta.
 12. Den dagen datasystemet er nede så har dei fleste butikkar ordna seg slik at dei heller ikkje kan ta imot kontantar ettersom dei ikkje får registrert salget i den elektroniske kassa og dei får heller ikkje opna kontantskuffa for å betale vekslepengar. Det skal ikkje meir til enn at straumen går før ein i praksis ikkje får betale med kontantar heller. Dei fleste butikkar velger då å heller stenge butikken til straumen er tilbake enn å starte på jobben med å manuelt registrere salget for å kunne ta kontant betaling (ettersom butikken har plikt til å dokumentere kontantsalget enten gjennom kvittering eller elektronisk registrering).
 13. Jeg aner ikke hva jeg skal si om du ikke forstår hva tråden handler om. Du trenger ikke gå inn i linkene? De er kun brukt for å referere til hvor argumentene henter sine tall ifra. Les heller hvorfor man vil tjene penger her, som stemmer godt overens med hva Vestas, Ørsted, Siemens, SINTEF, Bloomberg, etc etc også kommer frem til som jo er hva tråden handler om. Du sier at utstyret koster penger, men da kan det være greit å si betydningen for det? Hvor mye av den avansen jeg tok opp forsvinner i trykksetting av gassen feks? Hint, det koster 3kWh,som i mitt eksempel koser 90 øre. Det er fremdeles hav av avanse per kg hydrogen du selger fra eksempelet. Link så opp dette til informasjonen du finner hos analysen, så betyr det hva? Vestas, Ørsted, Siemens, SINTEF etc vet nok hva de gjør.
 14. Gulvvarme gir mindre varme i taket. Radiatoren stråler litt men stort sett fyller den på varme fra taket og ned. Derfor vil gulvvarme spare energi, en må fylle på mye mer fra taket for å oppleve det som ok i rommet, og da blir varmetapet større.
 15. 34-åringen var 1 av de 8 varslene som sa ifra om viruset i slutten av desember og ble straffet. Når han døde så måtte kommunistpartiet snu og gjøre han til en helt. Mange kinesiske nettsider gikk grå for å sørge hans dødsfall. Og influensavaksinen hjelper ingenting mot dette viruset, vi har heller ingen antistoffene. Det er hva som gjør det mye farligere enn vanlig influensa. Her er forresten et godt eksempel på at norske medier ikke har skrevet fryktelig mye om viruset de siste 2 månedene. Dette er en av de størte sakene fra Kina, og Gavekort har aldri hørt om det.
 16. Det eneste store problemet her er jo at en god del i det passivet treet ikke fungerer som det skal. Satser på dette blir fikset snart, men tar bort litt av gleden ved å "lage builds" når de feiler pga. bugs.
 17. Utifra det jeg kan lese av dette kartet så er samtlige enten i "error" eller uten noen status? To som er i planleggingsfasen? Får man fylt noen steder i det hele tatt? (Norge)
 18. Hvilken 34-åring? Jo jeg har eldre familiemedlemmer som jeg bryr meg om, som er grunnen til at man tar influensavaksinen. Jeg kommer neppe til å knele over av influensa. Virus har et paradoks mellom evnen til å spre seg og dødelighet, som er årsaken til at influensa aldri muterer seg til høy dødelighet, og hvorfor covid aldri kommer til å gjøre det.
 19. Yiddo10

  VGD Off-topic

  Erling Braut Messi Haaland herjer med fotballverdenen.
 20. Den har tatt liv av mange friske individer. Et kjent eksempel er 34-åringen som gikk ut og varslet om viruset. Og har du ingen eldre familiemedlemmer som du bryr deg om?
 21. Klart eg var inn på tråden, men der er som sagt en milliard linker og eg er ikkje interessert i å leite gjennom dei for å finne det du eventuelt meiner eg bør sjå på
 22. Har det noen gang hendt at man har endret resultat i ettertid? Er vel ikke akkurat en sammenlignbar hendelse.
 23. Jeg rister på hodet over windows etter w7. W10 var spiker'n i kista for min del. Da ble det linux med en w7 vm, på partisjon kryptert av dmcrypt. De fleste har imidlertid gått over til w10. Noen bruker bitlocker og da blir det en aktuell problemstilling om hvorfor maskina plutselig skulle trenge recovery-key ved hver oppstart.
 24. Nei. Jeg tror de tar fornuftige grep for å hindre spredning, men det er ikke i frykt for at det skal drepe friske individer. Jeg tror menneskelig irrasjonell frykt har en tendens til å se på dette som en kommende død, mens det rasjonelle perspektivet utelukkende dreier seg om å hindre spredning til de eldre og stadfestelse som en ny influensa-variant.
 25. Du får heller poste når han ikke scorer
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...