Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Tja får vel være din mening, tesla suger på app, ta gjerne skjermbilde hvis dere finner priser i appen man må eie tesla bil for å heletatt få en pris på elbiladning tviler på det er mulig med coop medlemskap som mer charging appen så er vel spørsmålet hva selvkjørte biler vil koste å leie sikkert flere tusen i måneden med bindingstid tesla ønsker vel neppe å konkurere. Bare hvis man eier tesla.
 3. Har veldig troa på Sancho jeg. Blir gøy å se han i PL, men må jo dessverre håpe han ikke gjør det for bra 😂 Varane og blir gøy. Er generelt alltid moro med gode spillere som kommer til PL. The ultimate test!
 4. Rutere med samme WiFi-brikkesett kan man se her: https://wikidevi.wi-cat.ru/List_of_Four_Stream_Hardware Søk etter BCM4366 eller BCM4366E. Sier dog ikke mer enn at de benytter samme WiFi-brikke. Ruterne du ellers nevner er vel tidlige førstegenerasjons WiFi 5-rutere, som vel da er 3x3 MIMO uten beamforming i stedet for 4x4 MU-MIMO med beamforming. Disse tidlige ruterne støtter vel ofte ikke høyere 5GHz-kanaler også, som vel da ekskluderer noen av kanalene som tillater høyere sendestyrke. Slik sett ikke overraskende at de ikke gir samme ytelsen. Med det sagt, så ville jeg vel heller gått for en WiFi 6-ruter om jeg skulle kjøpt noe nytt i dag. Om rekkevidde er en utfordring, blir det som regel best å løse dette gjennom en mesh-løsning...
 5. Men hvor dyrt er båtplass? det er vesentlig dyrere en parkeringsplass i oslo på dyreste området. Snakker fort 10 000 kr måneden eller mere neppe inkludert strøm eller kloakk og søppelutgifter. https://www.finn.no/boat/dock/available/ad.html?finnkode=208079184 er jo ikke så dyrt, men i oslo er vel 10 ganger høyere pris. Desverre funger ikke elbilladning til å dekke strømutgifter er jo ikke så dyrt for 150 kw noen kr per minutt. Problemet det vil nok økes i pris om alle skal ha det på båtplasser, 4g og 5g dekning vil også koste.
 6. Kvalifisert gjetting og etter opplysninger i media. Skyte en budbringer er dagligdags.
 7. Med all elektronikk som er mulig å få tak i, er det underlig at ikke flere har kameraer rettet mot slike løse verdigjenstander. Det er jo så mye smart å få tak i på nett...(?) Jeg ville absolutt foretrekke reklamasjon om det faktisk var en reklamasjonssak. Jeg forundres av og til over hvor lite flinke enkelte er til å reklamere, som om DET skulle være så vanskelig, eller flaut...(?) Det koster fort dumme penger om en ikke bruker retten en har til et fungerende produkt. Det undergraver dessuten en rettighet vi har å ikke benytte den, når det faktisk er den riktige løsningen.
 8. Nei det er ikke helt den logikken jeg legger opp til. Sgt at arms har ansvaret for den daglige driften av sikkerhet etc i House delen av kongressen. Pelosi kan gjennom av sin lederrolle gi Sgt at arms oppgaver eller instrukser som går på f eks sikkerhet. Enig eller uenig? Så er jo spørsmålet, hva slags rolle og myndighet har Sgt at arm i USCP? Hvis Pelosi bestemmer det skal være skjerpet vakthold i House-delen, hva er veien videre? Du sier det ikke finnes noen myndighet for Pelosi eller sgt at arms til å iverksette dette, at de i beste fall bare kan "påvirke" USCP til å innføre skjerpet vakthold.
 9. Du kan melde fra om bivirkninger selv, uten å gå gjennom lege. Jeg synes du skal gjøre det, for ev. forbigående bivirkninger er også bivirkninger, samt at det i høyeste grad er interessant å vite om hva slags bivirkninger man kan forvente uavhengig om de går over eller ikke. https://legemiddelverket.no/bivirkninger-og-sikkerhet/meld-bivirkninger/bivirkningsmelding-for-pasienter#hvordan-melder-jeg-bivirkninger?
 10. Takk for innspill! Etter nærmere ettertanke så er det ikke allverden av programvare som må flyttes/installeres på nytt. Så da er det vel en vanlig sikkerhetskopi som gjelder? Den vil få med seg rubbel og bit av filer på maskinen? Dere skjønner nok at dette ikke har blitt gjort så ofte...
 11. Tror nesten vi må godta at de slipper spillene når de føler for det. Enig i at de bør være mer realistiske i forhold til når de setter en dato, i stedet for å måtte skyve på den igjen og igjen fordi de lovte for mye 😊
 12. I følge Store norske leksikon er homo sapiens artsnavnet på det moderne mennesket, en primatart i menneskefamilien. De eldste sapiens fossilene vi kjenner er pluss minus 300 000 år gammel. Så er vi her da, på toppen av næringskjeden på planeten. Er vi på toppen fordi vi har vært heldig med valgene vi har tatt? Eller er vi på toppen fordi vi er de sterkeste? Og hvorfor er vi de sterkeste? Jo, fordi vi har en ufattelig evne til å tro på vi er best og at ingenting kan skade oss. Når nå et virus forsøker å skade oss, så propper vi oss full av medisiner som skal hindre oss i å bli skadet, mens vi i stedet burde stole på kroppens immunforsvar, den som har vært ledende i homo sapiens klatring til toppen av næringskjeden. Jeg vil aldri la meg vaksinere.
 13. En ekte profet ville aldri ha etterspurt dokumentasjon fra en ukjent tredjepart.
 14. Strømselskaper og nettselskaper skulle hatt plikt til å følge et ufravikelig standardskjema som altså ble likt for alle i samme bransje. Da hadde kundene EN måte å forholde seg til faktureringen på. Dette ville kanskje virke som et uønsket inspirasjon på denne bransjen til å samarbeide om priser, med det ville til gjengjeld også bli mere synlig for myndighetene om slikt skjedde. Slik det er nå er det knapt noen som kan finne ut hva de gjør uansett. Det blir dessuten dyrt for myndighetene å føre kontroll, når de skal sette seg inn i slik rot Det ville også gjøre det lettere for forbrukerne å være beviste uten å være spesialister på alle alle de finurlige metodene selskapene gjemmer seg bak. Det forundrer meg egentlig at myndighetene finner seg i at selskapene unndrar seg fri konkurranse på en slik temmelig opplagt måte. En standardisert fakturering burde være en selvfølge uansett bransje. Man skal ikke legge til rette for juks og triksing. Dette er slikt tryllekunstnere, illusjonister, og magikere skal leve av.
 15. Skal du ha noe bedre enn TVn så må du minst opp på tusenlappen.
 16. Jeg mener også at Viggo mest sannsynlig er uskyldig dømt. Men det innlegget der er direkte ekkelt. Angrep på pårørende og på sørlendinger generelt og fullt av påstander som er synsing og teorier. Det er også ett innlegg som viser at forfatteren selv tydeligvis ikke har åpnet en avis det siste året eller har noe informasjon om hvordan stemningen er i Kristiansand eller på Sørlandet i forhold til den saken nå.
 17. hvordan finner jeg ut det evt.?
 18. På samme måte som Frp så kan MDG tenkes å påvirke den generelle politikken i «sin» retning uten selv å ende opp i en dominerende posisjon. Hvis man driver med noe viktig så er det vel uunngåelig at barn også blir kjent med det. Jeg synes at det er viktig å (i stor grad) unngå politisering av skolen - at skolen ikke blir en forlengelse av det til enhver tid dominerende partiet, men heller formidler et «rundt» budskap som alle partier kan si seg noenlunde enig i. At barn blir påvirket av forskjellige organisasjoner på fritiden tror jeg vi må godta. -k
 19. Diffuse lovtekster som gir ekstremt stort rom for subjektiv tolkning, og overlater det til enhver bedrift å tolke -- og så, når det er nok tilfeller til at det blir gruppesøksmål, hvert EU-land sine rettsaler sine tolkninger av hva 'genuine need' og 'neutral image' og 'customers' og 'social disputes' faktisk er -- gir meg ikke stor tillit til at loven er skapt i det godes interesse. Det er ikke mange årene siden et land i Europa fant et 'geuint behov' for å utrydde flere folkeslag og handicappede fra landet sitt, og det begynte nettopp i det små. Det finnes ingen håp for at dette fører noe godt med seg eller at det fremmer integrering. https://www.washingtonpost.com/opinions/2021/04/21/france-hijab-ban-vote-exclusion/
 20. viste seg dessverre at jeg sprettet champagnekorken for tidlig. Det var ikke noe fix allikevel, så avinstallert igjen. det er gammel hardware på denne pc'n, rundt 10-12 år, men fungerte da knirkefritt på media inntil et tidspunkt for endel måneder siden. får lese /undersøke nærmere det som har vært nevnt av andre her.
 21. Banner SM call 1-800-555-2368 to GHOSTBUSTERS
 22. Kamera... (Vanlig s21) Når bruker dere 64mpx og når bruker dere 12mpx? Jevnt over tar den gode bilder men jeg synes at min gamle p30 (ikke pro) tok bedre zoom-bilder. (Begge max x30)
 23. Sargeant at arms og USCP er ikke de samme organisasjoner. Iflg din logikk er de som stemte på Pelosi i California da ansvarlig for USCP.( Potato, potatoe vet du!)
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...