Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Hmm. Trodde ikke blower design var så effektivt jeg. Begrenset hvor mye et vapor chamber kan håndtere (noe de fleste har), kjøleribbe er liten og vifta dytter lite luft (sammenlignet med tradisjonell vifte type). Til bruk i server og datasenter hadde det vel vært mer effektivt å kutta ut shrouden, bare hatt kjøleribbe hele veien og latt server viftene gjøre det de er best på. Dytte en hinsides mengde luft med et infernalsk lydnivå.
 3. Det er egentlig bare å slappe av, kjøpe noe annet. Fordelen med blower-design er jo at man får varmluften ut av kabinettet så fort som mulig. Det er primært en fordel for de som bruker flere av dem eller som installerer kortene i egne PC/Server-rom. Var feks borti et CAD firma som kun hadde skjermer og tastatur i andre etasje, der brukerene satt, så gikk kablene ned til første etasje der alle PCene stod. De brukte utelukkende blower-design skjermkort.
 4. Nei, og det kommer sannsynligvis til å være et veldig populært kort. Blower design er veldig fint for bruk i datasenter, servere og små formfaktor PCer. Det er ekstremt effektive kjølere, men de er ikke spesielt stillegående. Men ettersom veldig mange RTX 3090 kort vil selges til proffbrukere/industribrukere så vil nok Turbo Edition være en meget populær modell.
 5. Neeeeh, klokka nærmer seg 04.00...skal man køye a? Tørketrommel ferdig, dusjen klar...that settles it! Good night, sunday lovers!!
 6. Det som ryktes er at det ikke egentlig er meningen at folk skal kjøpe FE kort. FE kortene er langt bedre enn det prisen tilsier, men nVidia har med vilje produsert veldig få av dem slik at folk skal "gi opp" og kjøpe alternative kort fra feks ASUS.
 7. Vær så snill, ikke bland inn andre temaer i en tråd som handler om ALTIBOX & BITRATE. ------------ @ TS,. ser din Google Docs lenke, men hva er meningen med de ulike kolonnene? Ser du oppgir 360p & 720p to ganger for NRK1 for eksempel. Hvordan måler du bitrate forøvrig og kanskje det viktigste, hvordan har du testet og på hvilke enheter?
 8. Slenger meg på, jeg har sånn skjerm med farger i, også er det bakgrunnsbelysning på den sånn at jeg kan bruke den når det er mørkt Sorry, måtte bare , klokka er 3:40 og jeg får ikke sove Men er helt sant, er lys og farge i skjermen, lover at jeg ikke finner på nå
 9. Nye sitcomen til Nordin kunne like hett "Nils som bestefar"
 10. Hadde kjempeflaks , eneste autografsignering hun hadde var 9 år siden
 11. Anbefaler "Battery day preview" med Rob Maurer , Tesla Daily podcast på bla YouTube. Her gis det en god oversikt av hva vi har i vente. Million mile Battery , under 100 dollar pr kwt med mer , men Roadrunner - som kan mangedoble produksjons hastighet er , spør du meg, det mest spennende
 12. Today
 13. Siden tråden har kommet til 1776........
 14. Nils : "Har aldri møtt han Strindberg , jeg" Karl : "Det kan han bare være glad for , han var deprimert nok fra før" LOL (Henry begynner å bælje når han får høre atbhan må dra til syden med Elna) : Henry : "Takk gud for at dem har billig sprit der nede !" lol.........
 15. Har ikke appleid så jeg kom ikke lengre enn dit, men det står at de skal hjelpe deg med å sende inn produktet når man klikker på at man vil sende inn produktet Boksen ved siden er levere til lokalt verksted, som jeg tipper TS har brukt
 16. Fikk ca 15% økning i SOTTR fra 3600CL15 (DOCP/XMP) til 3800MHz (1900FCLK) med stramme timings. 16% i WH Vermintide 2 om jeg husker korrekt.
 17. Nei, dette er en Sarepta's krukke!
 18. Jau men detter er nok utroligt
 19. ...jeg forsøkte å ha sex for første gang da jeg var 6 eller 7 år, med en 8 eller 9-åring. Det var mildt traumatisk, for hun sa det til vennene sine, og det var ingen som trodde det var normalt, og ryktet spredte seg. Det hadde vært langt bedre om barna i området ikke synes at det var så ekstremt rart at jeg nesten måtte bytte skole. Tabu og det å ikke snakke om normale følelser skaper unødvendig lidelse og unødvendig stigma for menneskene som faktisk gjør seg normale erfaringer uten å vite at det er faktisk er normalt, fordi ingen snakker om det -- og de som ikke snakker om det ikke forstår det, og mobber dem som har disse erfaringene fordi de ikke vet at det er normalt og synes det er ekkelt. --- Det som er unormalt er at voksne utnytter barn. NRK advarer eksplisitt mot dette i noen av segmentene til Newton, altså -- advarer barna, og ber dem om å melde fra til voksne de stoler på om andre voksne ønsker å gjøre det de beskriver som "tissen ting" i Newton eller NRK sine barneprogrammer. ...det er relevant folkeopplysning, som gjør samfunnet bedre på minst to måter: Det lar barn forstå at følelser for noenlunde jevnaldrende er normale -- at seksualitet er normalt og naturlig -- og at det ikke er greit at voksne utnytter dem seksuelt.
 20. Dessuten chatter jeg med et par tinderdamer. For spesielt interesserte.
 21. Jeg spiser veisnop. Blir aldri tomt.
 22. Eg kjøre nu den lederbil i den Le Mans og eg kjøyre nu på den 3.15 runder.
 23. Vanskelig å være uenig i dette.
 24. Nå hører vi to på Do You Know The Way To San Jose med Dionne Warwick.
 25. Definitely. Men det kommer aldri til å ta slutt.
 26. SEC har allerede undersøkt Tesla etter rapporter om påståtte skumle greier. De fant ikke noe, og frikjente Tesla. Martin Tripp ja, svindleren som løy om Tesla og nå taper så det suser: https://arstechnica.com/cars/2020/09/tesla-wins-key-ruling-in-legal-battle-against-former-employee/ Hansen babler i vei og ingen tar ham seriøst, og det kommer ingenting ut av våset hans heller. Hva mener du med "milliarder i investeringer"? Batteribytte var jo noe Tesla prøvde seg på, men de fant ut at det ikke var særlig bra i praksis. Derfor satset de heller på superladere. Det er en ærlig sak å prøve og feile. iPhone-avsløringen? Da iPhone ble lansert for første gang hadde de en fungerende telefon. Problemet var at den var veldig buggy, men det var altså en fungerende prototype. Elons soltak eksisterte. Det som var problemet var at det ikke var klart for masseproduksjon eller kommersialisering. Men det eksisterte. FSD-video? Cyberbike? TMY en modifisert TM3?! Hva er det du snakker om?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...