Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Takk! Adata sx8200pro 2TB ser bra ut. Jeg kommer til å bytte til en av disse. Jeg trenger kun en tror jeg ettersom jeg planlegger en SSD (m.2) til boot disk, og en billigere som brukes som cache for den 3,5 tommers disken. AMD har noe de kaller StoreMI ser jeg. Vet ikke om en cache disk får full nytte av Adata sx8200pro?
 3. Latterlige biler med latterlig markedsføring. Samme greia med Toyota. Men verden vil bedras, så de oppnår det de ønsker.
 4. ... helt til failern kommer å poster ting som er helt irrelevant og ikke har noe som helst med klimaet å gjøre, og nok en gang rakker ned på den ene siden i debatten, i stedet for å skrive noe relevant !
 5. Hvem klarer å ignorere alle slike spørsmål da. Det høres fint ut i teorien, men i praksis så er det ikke slik. Feks, en som forkaster eller ikke ser noen bevis for Gud, han gjør det jo utfra et ståsted. Jeg tror ikke noen kan sitte å se feks på et vitenskaps-program på TV, og være helt blank i hodet. Selv om en ikke bryr seg, så forsvinner jo ikke ens mening bort.
 6. Ser bra ut, men jeg ville heller byttet ut ssdene med 2 stk av disse: Adata sx8200pro 2TB. Er den raskeste desktop ssden som finnes på 4k random read @ QD=1, og er generelt litt raskere enn 970evo, som er den nest beste i det segmentet. Billig er sx8200pro også i forhold til hva man får. MP600 gir bare høy sekvensiell les og skrivehastighet, noe du ikkje får benyttet før du eventuelt har 2 slike og flytter data fra èn til en annen en. https://www.prisjakt.no/product.php?p=5154292
 7. Du skulle vært millionær, helst milliardær og vært investor. Da kunne du drevet sånn. Eller du kan ta kontakt med investorer og si du har mange idéer og høre om noen vil støtte deg i noen av dem.
 8. Tipper også Juventus. PSG er for risky som Daniel sier og ligaen er ikke noe achievement kontra Italia som vil være en slags fjær i hatten. Da får han mulighet til å vinne i alle de store ligaene (England, Spania, Tyskland OG Italia) samt at Juventus har en solid stall han kaste en to-tre milliarder på for ytterligere tre pokaler på tre år EDIT: Egentlig så hadde det vært mest spennende å se ham i et lag som han må bygge helt om, som sniken er inne på. Som et tankeeksperiment så skulle jeg likt å visst hvordan han fikk snudd skuta i United. Det kommer ikke til å skje selvsagt, og akkurat nå så ville jeg ikke hatt ham uansett, men om han tok over United f.eks etter LvG f.eks, så hadde det vært spennende å sett hvor vi hadde vært i dag. Men dette er litt utopi selvsagt, bare en liten "what if"
 9. Jeg merker meg shady nyheter innimellom ordentlige nyheter på de store avisene, garantert hjernedøde nyheter clickbate for å spionere osv, og shady reklame.. Skal du få fred må du vel kjøpe en avis. Og ja, jeg synes det er irriterende.
 10. Et debutalbum. **** ** *** **** ******, ***** ** ** **?
 11. Banner NAKO for å kalle Ringer Dr Kjærlighet for Låven.
 12. Jeg har ikke bygget PC på 8-9 år nå, og er overhodet ikke oppdatert på hva som finnes. Har derimot fått med meg litt om at AMD har lansert disse Ryzen CPU'ene. Jeg har tenkt å bygge meg en ny PC nå. fortrinnsvis til bilde/videoredigering og litt spill. Her er det jeg har planlagt så langt. Er det noen av dere som har noen tips, eller om dere ser noe dumt i mine valg? G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600Mhz 32GB MSI MEG X570 UNIFY, Socket-AM4 AMD Ryzen 9 3950X Prosessor NZXT Kraken X72 CPU Kjøler ASUS Radeon RX 5700 XT ROG Strix OC Corsair Force Series MP600 1TB M.2 SSD Kingston KC2000 2TB M.2 SSD Seagate Barracuda 8TB 3.5" HDD Fractal Design Define R6 USB-C Sort
 13. Her tenker jeg retning av en liten bedrift, kanskje til og med ned i enkeltmannsforetak. Kanskje innafor konsulentvirksomhet ?Kanskje innafor konsulentvirksomhet ?
 14. ----- - Har lenge lurt på hvorfor TEK(HW) ikke gir Del-Karakter til produktene de tester, og nå sitter jeg faktisk her å lurer på akkurat det samme om GAMER. ----- Som f.eks. her i denne artikkelen/testen... "Lydkvalitet = 1 til 10" "Byggekvalitet = 1 til 10" "Funksjonalitet = 1 til 10" "Brukervennlighet = 1 til 10" "Pris = 1 til 10" ----- Det gir langt mer mening med... "Minimum-Total-Karakter = 5" "Maksimum-Total-Karakter = 50" ----- Pluss at ved å ha Del-Karakter for Test-Kriteriene så legger det til rette for at Brukerne/Leserene kan legge sammen de kriteriene som er viktisgst for dem. ----- "TV2-Hjelper Deg" hadde en kalkulator back in the day som gjor denne jobben for Brukerne/Leserne. Der man kunne krysse av for de kriteriene som man ønsket for en mer relevant, dog subjektiv, karaktergiving på ett gitt produkt. ----- Hvorfor dem valgte å gå vekk fra denne løsningen er for meg ett under? På den annen side så er det positivt for da kan jo dere her på GAMER ta i bruk denne løsningen. Om ikke helt så i hvert fall DEL-vis... (;-P) -----
 15. N4K0

  Bannetråden v3

  Banner Låven fordi javel.
 16. Jeg får sånn 15-25 mail om lån, refinansiering etc. hver dag.
 17. Jeg lurer på om det finnes programmer på PC for å lage animasjon. Datteren min er interessert i animé, og bruker gacha life på mobilen for å lage historier. Det er begrenset hva hun får gjort på mobil, og hun vil herme utvikle det til å bli levende bilder. Hun mente at det kunne være mulig på PC. Hun er bare 10 år, men skriver film skript på engelsk, og har en stor interesse for dette. Jeg vil gjerne tilrettelegge for at hun får illustrert historiene sine slik hun ønsker. Hun får PC til bursdagen sin, men jeg aner ikke hvilke programmer som finnes innen sjangeren. Noen som vet?
 18. Per i dag, så er det vel ett program på sim kortet som gjør selve bankid signeringen. Men at det kommer på en App ser jeg for meg at burde være løselig. BuyPass har BuyPass ID på mobil, så noe lignende burde BankID kunne få til
 19. Guest

  Midlertidig ansatt- ansatte vikar

  Mener at midlertidig ansatte har fortrinnsrett, men kanskje den bortfaller dersom ansettelsesprosessen foregår mens du er sykmeldt uten å vite om du kommer tilbake? Kan også være at fortrinnsretten gjelder dersom man har vært ansatt i 12 mnd. Husker ikke helt reglene. Anonymous poster hash: 0242a...192
 20. Det jeg mente var vel mer synonymt med "tilgodelapp", men om man kaller det "gavekort" har det samme funksjon. Ser ikke hva som tilsier "WTF" her etter å ha lest posten din, for å være ærlig. Jeg var ikke klar over at de benyttet gavekort til slike ordningen som det du beskriver, og da kan en jo f.eks. spørre om gavekort lik salgsverdien på en erstatningsvare. Det skulle jo være ett fett for deres del.
 21. Lurer på noe lignende selv. Har skrevet en kontrakt og oppgitt firma og org nr som leietaker, og kontaktperson er selve leietakeren min (som såklart jobber i firmaet). Holder dette, eller burde jeg be om noe mer garanti, typ brev fra firma eller noe lignende? Leietakeren min har bodd i leiligheten i snart ett år, men han har skiftet jobb og ønsker at firma skal stå som leietaker.
 22. Eneste jeg merker sånt er på storfilmer. Snakking osv. Også er det folk som absolutt ikke sitter på plassen sin. Kjedelig når andre har betalt for nummererte sitteplasser, og pes å krangle om plassene.
 23. Noen andre som plages med økt spam på e-post og SMS om dagen? Jeg får til og med søppelepost fra store firmaer som burde vite bedre, i disse GDPR-dager.
 24. Takk for tipset. Jeg prøvde denne, men programmet henger seg og spesielt nå jeg går inn i cloud tilknyttet mapper. Der at siste build er 2011, og kanskje utgått på dato?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...