Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. Siste time
 2. Banner N-4K0 for Cassidy Tvillingene gratulerer deg med å bli Kronprins 10603.
 3. Cassidy Tvillingene ønsker dere alle sammen en Godtirsdagsmorgen.🥰🥰😍😍🤩🤩😊😊☺️☺️👨‍🦰👩‍🦰👍👍
 4. N-4K0

  Bannetråden v3

  Banner Cia for å bli Kong og Dronning 10603
 5. Mål https://no.wikipedia.org/wiki/Fylkeskonservator 1 https://no.wikipedia.org/wiki/Spurvefamilien
 6. 6 https://no.wikipedia.org/wiki/Spurvefamilien
 7. God tidlig tirsdag til folket, kos til dyrene og klemmer til de som vil ha eller trenger 🤗
 8. Fant ut det ved å søke på "reddit unusable". Mange som var enige. Siden virker å være tregere, men det er noe jeg kan leve med isteden for den nye siden. Vil ikke anbefale Reddit for noen, for forumet er "toxic". Er de uenige med deg eller ikke liker det du skriver, så blir du nedstemt, selv om det du skriver er sant. Og det er det samme som det var på Youtube, har du blitt nedstemt, så henger folk seg på.
 9. I dag
 10. torbjornen

  Aksjer

  ... eller Sindre Finnes, som ville ha hatt større avkastning om pengane hadde stått i indeksfond i heile perioden der kona var statsminister.
 11. Tyskland har vel aldri vilja stikke seg ut ved å vere fyrst, og ein såg dette også då det var snakk om Leopard 2. No når amerikanarane ikkje er i stand til å leie vil eg tru at det einaste som kan få Scholz og Tyskland på gli er at land som Frankrike og Storbritannia går føre. Det er elles interessant om Frankrike byrjar å leie an. Frankrike har vel tidlegare vore meir innstilt på diplomati framfor støtte til Ukraina, og ein hugsar særleg det mislukka forsøket på å overtale Putin til å ikkje invadere, då Macron og Putin sat i kvar sin ende av eit langt bord.
 12. Sånn skrevet med bokstavelig tankegang, så er jeg enig. Det hadde jo vært greiere om det var flere detaljer i en eller begge for å unngå misforståelser, hvis de faktisk kan harmoniseres fullt. Men Judas kunne være en hovedgrunn el til kjøpet av åkeren selv om noen andre gjorde kjøpet bokstavelig. I Joh 4 ser vi at det går an å si at noen gjør noe uten å egentlig gjøre det. Joh 4:1 Da nu Herren fikk vite at fariseerne hadde hørt at Jesus vant flere disipler og døpte flere enn Johannes Joh 4:2 -- dog var det ikke Jesus selv som døpte, men hans disipler -- Hadde ikke forfatter skutt inn denne eksta detaljen i v.2 så er det sannsynelig flere ville tro Jesus faktisk døpte. Altså kan man overføre til at disse 30 sølvpengene Judas tjente eller fikk for det han gjorde, er grunnen til at åkeren ble kjøpt, men det ble ikke kjøpt direke/bokstavelig av han, men av Yppersteprestene. Likesom Jesus var grunnen til at det ble døpt flere folk til han, men han døpte ikke selv. ? Den andre delen kan muligens med litt godvilje harmoneres også, men forståelig at man blir skeptisk. Hadde vært fint med et ekstra stikkord eller flere. Men det er ikke utenkelig at det går an å nevne to forskjellige sider av en sak. Man kan tenke seg at han hengte seg et sted og på en måte hvor man kan falle og treffe noe slik at det som står skjedde. Det står ikke i Matteus at han døde av hengingen, men at han hang seg. Eller at han hang seg og faktisk døde, men effekten av det var at han ble hengende helt til noen kutta han ned feks og da han traff så var det svakt og det som AG sier skjedde. Er noen tanker her https://youtu.be/2_01suXK8lg Ekte motsigelser hvis en skal være grundig, bør ikke kunne ha muligheter for harmonisering? Spesielt når vi må leke dektektiver. Som sagt tidligere et sted så leser vi noe skrevet. Vi har ikke alle detaljer og vi kan desverre ikke intervjue Matteus og Peter (utfra AG) individuelt. Paulus selv lot seg misforstå av Korinterne i 1 Kor 5, hvor han måtte presisere hva han faktisk mente. Så det går an å konkludere feil. Med det sagt, så er dette nevnt klart i begge -Judas -penger(lønn) -blodåker Så det er ting som er i begge, om et par detaljer faktisk hadde ekte motsettning som ikke kunne harmoneres overhode som du skrev, så har ikke slike detaljer en stor ringvirkning? Man regner jo med at Judas døde til slutt og at hovedgreia var at han forrådte Jesus for disse pengene og disse ble brukt for denne blodåkeren? Jeg er ikke så fundamental på alt som jeg en gang var og nok kom inni pga det som ble sagt osv. Men noen ganger virker det som noen Ateister har samme tankegang som fundamentalister. Altså at det er ikke mulig å se det en annen måte. Åja, man kan også kritisere noen Kristne for å være alt for "åpne" også, som jeg sikkert blir sett på som her.
 13. Nå hører vi to på: A Taste Of Honey - The Beatles.♥️♥️♥️♥️
 14. Russland hadde alt å tjene. De hadde selv stoppet leveranse av gass, men risikerte ganske kjapt å bl istilt ansvarlig for å ikke levere, med mulighet for milliardbeløp i måneden i erstatning. Spreng rørledninga, og vips, force majeure!
 15. Ja, det er issuet og her. Men, det KAN være jeg klarer å kjøpe hus i år, så da går jeg fra 40 kvadrat og 2 meter under taket til forhåpentligvis 120+ kvadrat og godt med boltreplass (inkludert datarom). Dog usikker på lufting, har litt lyst å lage et ghetto vannkjølingsopplegg hvor jeg kan veksle mellom å dumpe varmen inne og ute.
 16. Jeg har bare åpnet ett kort, men det husker jeg ikke hva hadde av tilbehør utover kabelen. Men det var og et highendkort, så vanskelig å si hva billigmodellene evt måtte ha.
 17. Nå hører vi to på: Do You Want To Know A Secret - The Beatles.♥️♥️♥️♥️
 18. Nå hører vi to på: Baby It`s You - The Beatles.♥️♥️♥️♥️
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...