Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Røyk sopp, eller slutt med det. Selv Moldensere mener jo ikke dette. Og ja, jeg har faktisk vært i Molde noen ganger. Kan innrømme en ting. Det er faktisk litt flott å se en foppalstadion ligge ved sjøkanten nå man tar ferje over til Vestnes.
 3. Kanskje litt enklere om andre forklarer deg: https://www.motor.no/artikler/elbildominans-i-nybilsalget-med-audi-e-tron-pa-topp-ogsa-i-mars/ Men Tesla leverer flere biler med flere modeller i porteføljen samt med flere fabrikker. Er du overrasket?
 4. Har de? Synd at jeg fant regnskap så ufattelig kjedelig. Selv høy lønn (over 1mil) hadde ikke reddet det.
 5. The Abyss er eneste andre filmen jeg har sett som foregår under vann. Ellers så nekter jeg å godkjenne denne filmen som en sammenliking med Alien (jeg så flere gjorde denne sammenlikningen på IMDB). I Alien så jaktes det på en alien og de har etterhvert en peiling på hva det er dem flykter fra - i Underwater så var hele historien "what was that? What was that!?" og stort sett en gjeng med kyllinger. Alt for få jump-scares og spenningsscener i Underwater også (i Alien får man tidvis lyst til å holde pusten) . Det var flere navn på filmer du nevnte som jeg ikke kjente - hvis alle er sci-fi horror (my favourite) så skal jeg ta en kikk på dem. har sett Leviathan ag DeepStar Six, men de andre var ukjente. Må sjekkes ut.
 6. Microsoft kommer i år med en forbrukerrettet versjon av Teams som kan være det du er ute etter; Teams for Home. https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/microsoft-teams/teams-for-home
 7. Nå hører vi to på Santiano med The Highwaymen.
 8. Hehe. 😇 Gikk heldigvis delvis som jeg håpte. Grodde endel på lappen som jeg la ned. Tok veldig lang tid. Til slutt var det bare en tykl hudbit som var løs og jeg til slutt dro av Ny babyhud og flass under. Fingeren er 90% nå. Kjenner det fortsatt er jobbing inni fingeren., men veldig bra. Tok overraskende lang tid og ble overraskende bra. Egeenlig litt spennede å følge med hvordan kroppen løser egne problemer 😅
 9. Du sier du er utdannet innenfor økonomi? bachelor? master? Har du jobb i dag og i så fall hvilken? Personlig tror jeg fortsatt master/doktorgrader innenfor økonomi, indøk, siv.ing/bygg og IT vil være lønnsledende. Ellers ville jeg nok absolutt tenkt at yrkesfag vil være en vinner med din bakgrunn. Hadde du f.eks hatt fagbrev/teknisk fagskole/byggingeniør+økonomi utdannelse, så hadde nok fort hatt 700-1mill med litt erfaring.
 10. Er Cargo ( 2009) en sånn type film? Har sett den en gang i tiden men mener å huske det var noe sånn stemning. Mulig jeg tar feil.
 11. Veldig trist å høre Merko. Du er jo en av de jeg har lagt merke til i forumet gjennom lang tid. Bruk all tid du kan med dine nærmeste.
 12. Tar det litt som det kommer. Det er ikke som at jeg går bort nå i påska, heldigvis. Jeg har ikke noe "uoppgjort" eller uvenner med noen (meg bekjent), så det blir bare kontakt med venner og noen bekjente. Usikker på hva jeg egentlig vil oppleve. Nå er det egentlig ingenting som står på listen. Før jeg ble syk, så ville jeg opp til prekestolen, den tunga jeg ikke husker navnet på over vannet for prekestolen, men føler ikke slike ting er så viktige lenger. Nå blir det litt cellegift i starten, så erfaringsmessig er jeg ikke i god form mellom kurene, så slike turer blir nok ikke en god opplevelse for øyblikket. Men vi får se hvordan det utarter seg Kan oppdatere posten her inne innimellom. Men blir nok ikke veldig mye interessant vil jeg tro.
 13. Ale-Fawk

  VGD Off-topic

  Oslo liker jeg også om sommeren. Aker brygge.
 14. Nå logger jeg av for i kveld. Tar en kikk på Netflix før jeg tar kvelden. Vi høres i morgen mine Herrer.
 15. Selv hadde jeg ambisjoner om å sette opp en stor ESXi lab hjemme igjen for jobbsammenheng, men begrenset kjøpet og ambisjonene . 3900X og 32GB minne gjør da jobben helt greit. Jeg har tross alt 4 faner oppe i nettleseren til enhver tid...
 16. Personlig så takler jeg styringen i RE4 helt fint. Men hadde likevel kjøpt det om det kom. Dog så håper jeg mer på en remake av RE: Code Veronica, iallefall i første rekken. Er nå på min tredje gjennomspilling av RE3 remake. Syns det er ett utrolig gøy spill. Går fort å frese gjennom, men det gjør egentlig RE2 remake også når man kjenner løsningene på puzzlene og hvor man skal bruke de forsjellige nøklene. På ingameklokken så hadde jeg 4t 59m og 52s på min første gjennomspilling på standard av RE3. På RE2 remake hadde jeg 7t 35m og 03s. Blir en merkbar forsjell når det er mangel på puzzler som må løses. Selv om tonen i RE3R er meget annerledes enn i RE2 remake så har jeg aldri kjedet meg i spillet. Storkoser meg nå med å teste ut å speedrunne spillet for å samler inn poeng i tillegg så gleder jeg meg til å se hva slags mods som plutselig kan dukke opp. Testet ut en mod som ga Nemesis en mer klassisk utseende. Den var meget kul though litt buggy.
 17. Nå forstår jeg hvorfor sykepleierforbundet reagerte på Ernas "generøse" luftballongventilering. Det vil jo aldri funke.
 18. Stormoen33

  VGD Off-topic

  Vi snakker Molde, ikke sant?
 19. Sorry Mac. Gå deg en tur.
 20. Det går helt ok. Fikk beskjed om kreft med spredning torsdag for 1 uke siden, så fikk jeg beskjed i går om at de ikke kunne gjøre noe, annet enn bremse det noe. Men alt er utenfor min kontroll så da får det bare skje det som skjer. Jeg er ikke noe særlig religiøs person, så hva som skjer når ting går i svart er jo spennende, men gjerne noe jeg skulle ha fått utsatt -noen- år. Har mange rundt meg i familie, venner og kollegaer, så det er flott, men det hjelper på mange måter ikke noe særlig, selvom det er hyggelig. Tilleggsinfo: jeg hadde kreft for nøyaktig 10 år siden også, når jeg var 20 år. Den ble jeg helt frisk for. Den har heller ingen sammenhegn med den typen jeg fikk denne gangen, så jeg har vært maks uheldig når det kommer til kreft i ung alder. Var ferdig med 10 års sjekken rett før nyttår, så litt kjipt at man random får noe igjen.
 21. Så utrolig trist å høre. Har egentlig ikke noe å bidra med her. Kanskje tenke over om det er noen ting du har lyst å få opplevd mens du kan? Håper du oppdaterer her fremover på hvordan du har det osv
 22. Det skal nok mye til før Kina ber om hjelp fra Taiwan ja. Taiwan har selvsagt mange politiske motiver bak å si det.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...