Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Jeg tviler ekstremt sterkt på at det finnes noen (relativt moderne) ATV-er over 110ccm med 2-taktsmotor. I hvertfall ikke til vei-bruk.
 3. Hei, og god dag! "My point" er at man bør tenke mer igjennom hva man spiser. Proteinrike kilder defineres som egg, kjøtt, og fisk. Antioksidanter hindrer oksideriing. Frie radikaler er svært skadelig. Du skriver at du ikke forstod hva jeg skrev. Det er forståelig, selv om du ikke forstår det. Det var mange lange navn i denne listen, og ikke alle er i stand til å fatte slike kompliserte navn, noe som er forståelig. Jeg skriver disse matvarene for å opplyse befolkningen om hva som er sunt eller ikke. Man burde spise disse matvarene. Kanskje ikke på en gang, men spredt utover uka. Jeg håper du leser nøyere hva jeg skriver. Jeg tilføyer grovbrød på lista.
 4. Som med alle stoltyper er det store forskjeller også i biler, mange bilseter er det ikke noe problem å bruke på langtur uten at det blir ukomfortabelt. Hvis du er en som ofte kjører langtur(jeg er en av de) legger du litt mer penger i å få en bil med seter som lar deg sitte komfortabelt i flere timer. Ingen grunn til å "redde" ryggen med en stol til 20k hvis du ødelegger den når du sitter i bilen. Som med kontor og gameing stoler er det også med bilseter justeringsmulighetene som er nøkkelen til å finne noe som passer best mulig til hver enkelt person.
 5. Hvor mye prokrastinering det blir er direkte knyttet til arbeidsmengde, iallefall hos meg. Nei jeg jobber på timer, ikke på hva jeg gjør - så det blir fulle dager. Tror jeg også ville satt pris på å kunne avslutte dagen tidligere om jeg var mer effektiv, og jeg vil tro du oftere utnytter den muligheten om du sitter hjemme. Det er enklere å logge av enn å pakke sammen og dra fra kontoret slik at alle ser det og du må si hadet til folk osv ikke sant.
 6. LNG er nesten like ille som kullkraft når det gjelder CO2 utslipp, for gassen må komprimeres og kjøles ned for å bli flytende. Prisen på klimakvotene vil trolig øke betydelig etter hvert. Den vil kanskje komme opp på 1000 kr per tonn CO2 innen 2030, noe som vil gjøre hydrogen konkurransedyktig på dette tidspunktet. Da unngår en de store klimautslippene. Dette vil sete fiskeproduktene i et bedre lys.
 7. Men spørsmålet der blir vil hvor god råd har de til å drive på slik riktig enda. Kanskje 5700-serien er en dyrkjøpt erfaring? De må kverne ut eksepsjonellt bra kort og drivere, samt få Microsoft til å ordne OS'et sitt slik at Windows-gaming blir like bra som på konsoll. Dette er mange ting å skulle få på plass. Er folk virkelig så tanketomme at de kjøper AMD-kort selv om de ligger nært Nvidia i priser? Ytelesen henger vel noe etter. Da er jeg en tanketom fyr som hadde 5700-kort i høst 2019, men leverte det tilbake på åpent kjøp, så kanskje ikke sånn tomsing jeg er likevel? For å få skjermbildet så landet jeg jo på 5600 da som jo er greit nok å leve med pris og skjermbilde til desktopbruk.
 8. Det er alltid lurt å låne opp før man mister jobben eller tar andre veivalg som gjør at inntekten går ned.
 9. Mr.M

  Eksplosjon i Beirut.

  Lageret med kunstgjødsel kan ha fått "hjelp" til å detonere. Mange visste om denne lokasjonen og potensiale det utgjorde. Jeg får assosiasjoner til lignende plutselige eksplosjoner ulike steder i Iran, opp gjennom årene. Men blir nok vanskelig å finne evt. fremmedlegemer "som ikke burde være der" i de massive ruinene.
 10. å bruke Flytoget for alle er en god midlertidig løsning for de neste kanskje 10 åren. men for at ordne en langsiktig god funksjon trenges nye spor. Det trenger ikke heller bli spesielt dyrt hvis man gjør dette samtidlig som man bygger ny E18 og fornebubane.
 11. Kan ikke forstå hvordan dette ikke er avlyst mtp at de fortsatt ikke tillater mer enn 200 på fotballstadioner rundt om i Norge og at breddeidretten fortsatt ikke er i gang.
 12. Dette innlegget var litt diffust synes jeg. Hva mener du, at Xbox ikke nytter GPU-biten i APU-en fra AMD, og har satt inn en 2080Ti fra Nvidia inn der? Siden du quote'r den Nvidia-delen av diskusjonen?
 13. Jeg gjorde det slik før jeg startet på ny utdanning. Det bød aldri på problemer, for jeg betalte regningene mine. For alt banken vet, så kan du jo få sparken en mnd etter at man signerer avtale om nytt lån.
 14. Konsoll er hva jeg kaller casual gamere. Jo du høres «butthurt» ut. Du er tydeligvis personlig imot ulteawide formaten, 21:9 format, og kaller det casuaø gamer. Du vet man faktisk kan sette ultravide skjermer til 16:9 i competetive gaming? Man er ikke casual fordi man har en ultrawide eller en gaming PC. Ironisk at du kaller meg casual gamer, når du er den som begrenser deg til 30/60fps på konsoll. Ingen seriøse gamere tar til takke med låst fps på konsoll. 60 fps ser helt fryktelig ut. Konsoll er hva jeg ville kalle casual, og skjerm blir mindre viktig der enn på en gaming PC med mus og tastatur. Du kan spare deg for personangrep, har markert de i innlegget ditt. Vi kan heller ta denne diskusjonen når du er villig til å diskutere på en voksen og redelig måte. Svarer du med flere personangrep nå rapporterer jeg brukeren din.
 15. En annen ting de også har funnet ut er at ladenettet for elbiler i Norge er elendig, med tanke på antallet elbiler og at det skal bli mange flere. Flere plasser det var kø for å få lade, og noen ladere som ikke fungerte
 16. Kaffe inneholder litt antioksidanter osv, men norsk kaffe er ikke den beste... Te er mye bedre...
 17. Noen stillinger i staten bruker å legge ved "Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning." bak krav om bachelor og master. Det var det som gjorde at jeg fikk meg jobb i staten, de selv om jeg er ung, så såg de på kompetansen at jeg var noe de ønsket å ansette. Samt så ble to andre ansatt samtidig, men de var relativt fersk innen faget/ rett fra skolebenken.
 18. Ja det er rent idioti. Kan man ikke klare være såpass displinerte at man unngår sånt dette ene skarve året? Har aldri vært på et forbaska sildaopplegg, for det bryr meg midt i ræva. Er også fra nabokommune, men har slektninger som bor midt oppi det som jeg er litt nervøs for.
 19. At Jarvfjellet ikke har justerbare armer overrasker ikke, da dette også er en billigstol. Personlig ville jeg ikke kjøpt noe så viktig som kontorstol på Ikea. Da det meste som selges der er av ymse kvalitet. Billig er det heller ikke, når man ser på hvor dårlige materialer Ikea bruker på det meste av møbler de selger. Ikke meningen å hate på Ikea, påpeker bare at det ikke er kvalitet og ganske dyrt sammenlignet med hva man får igjen. Men tror ikke man skal spesielt mye opp i pris for en stol som faktisk har skikkelig ryggstøtte og justerbare armer
 20. Folk som sier at det er noe galt med telefonen slik at de ikke får opp anrop når man har forsøkt å ringe dem gjentatte ganger. Det samme kan sies om de som skylder på feil med nettbanken for at de ikke har overført penger.
 21. Har større evne til å tilgi feil i gamle filmer, mens i nye filmer så irriterer alle feil, uansett hvor små de er Vogntoget kjører seg fast i gjørme, men har ikke noe problem å kjøre på sand Filmen starter brått også, uten noen forklaring på hvordan de klarte å overaske Max + mye mer som jeg ikke husker i detalj da det ikke ble skrevet ned = det ble glemt, fikk ihvertfall thumbs down på Netflix
 22. KOMMENTAR: Direktoratet svarer: – Akson handler om digital transformasjon, ikke softwareutvikling
 23. Fikk du gnagsår av strikker eller bånd rundt ørene ev. neseklypen, eller i ytterkantene av munnbindet fordi det må sitte stramt på? Man kan jo i ytterste fall få røde render i ansiktet etter en hel dag. Litt interessert da jeg holder på å sy munnbind selv. Ulike teorier på stoffvalg og design i forskjellige land. Lettest å få til å passe når man syr munnbind á la medisinske/kirurgiske med folder, mens maskene må nesten tilpasses den enkelte etter egne mål for å få god nok passform. Designere har mønstre for kvinne, mann og barn. Derfor lurer jeg på hvordan disse maskene passer til alle når de selges i bare en størrelse. Muligens valg av elastiske materialer, strikket stoff istedenfor vevet stoff.
 24. Fortsatt på to do-listen ettersom jeg har vært bortreist noen dager!
 25. Da er det bare å kjøpe inn munnbind for dere som er avhenighe av buss, tog og trikk. Men jeg vil anbefale å unngå kollektivtrafikk så godt det lar seg overhodet gjøre. Jeg har ikke trodd på bølge nummer 2 men nå gjør jeg det fordi jeg har undervurdert hvor mye f*en det norske folk faktisk gir. De har seg selv å takke for det som nå kommer og ingen bør går rundt som noen fjols og si at de ikke så dette komme. De har seg selv å takke og ingen andre. Advart har vi blitt - gang på gang.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...