Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Banner TheDarkSycamore-SCM for å se at MR SPEED er knutre-kongen og at han ble kronprins av side 9722, og Cassidy Tvillingene gratulerer deg med å bli NySideStarterQuadruppleKongen av side 9722.😍😍
 3. Mr-$, banner deg for å være knutre-kongen nå.
 4. Banner CC sier tiø alle i banne tråden GOOD natt
 5. CT, banner dere for å, for å, for å, for å, for ååååååhhhh... ...nå ble jeg NySideStarterQuadruppleKongen. 👑👑👑👑
 6. Banner MR SPEED for den videoen har vi to sett på YouTube før, og vi digger den.😍😍
 7. Liten notis; Loven (§185) kan også benyttes dersom den hatefulle ytringen er rettet mot en gruppe, ikke bare en person. Litt mer i landet rundt dette her: https://www.faktisk.no/artikler/zlnl0/nei-rasismeparagrafen-er-ikke-basert-pa-hva-den-enkelte-kan-oppleve-som-hatefulle-ytringer
 8. Kan du dokumentere det? Det er i al fall minst like mye tabu i Danmark og faktisk reagerer alle der med vantro når de hører at det i Norge er mulig å snoke i andres økonomi - og ikke minst at det er en statlig tjeneste. Der ser de fleste økonomi som like privat som helseopplysninger.
 9. Banner RIFF RAFF SE VIDEO CC 👍👍
 10. Banner MR SPEED for å komme med mer herlige AC/DC greier her nå, men samtidig bomme på Cassidy Tvillingene.😉😉😍😍
 11. Banner TheDarkSycamore-SCM for Cassidy Tvillingene velger å banne i et litt mer harmonisk tempo her inne vi to.
 12. CT, banner dere for å ikke være like rask i å banne som meg.
 13. Banner TheDarkSycamore-SCM for Cassidy Tvillingene synes at MR SPEED postet en dødsbra AC/DC video her inne nå.😍😍
 14. Det er ingen kraft i universet for godt eller ondt. Godt og ondt er et mål for hva den enkelte liker og ikke liker. Det kan godt hende at ting går skeis. Jorden kan bli truffet av et himmellegme. Kanskje er det ikke en god idé å øke befolkningen fra 2,3 milliarder i 1940 til 8 milliarder i 2022/23. Det er en hinsides økning i løpet av 83 år. Jeg kan se for meg en blodig kamp om ressurser og sjeldne jordarter, men ondskap vil det ikke være.
 15. I vår levetid tviler jeg på et slikt scenario. At menneskeheten pines mer og mer med tanke på ressurser (Tilgang på mat, vann og medisiner) vil vi kanskje se mer og mer av de neste tiårene som kommer, ikke bare i fattige land, som vi jo er vandt med. Kombinert med global oppvarming vil disse problemene akselerere. Vi i vestlige, og kanskje spesielt nordlige land vil bli skånet for dette lengre enn de i fattige og/eller varmere land, men det vil bite oss også etterhvert. Vi vil nok dessverre oppleve mer krig og annet elendighet nærmere våre grenser oftere. Tror jeg. Dessverre har rassland mye areal i naturlig kaldere strøk, så på sikt vil de også skånes for for global oppvarming, og min villeste frykt er at de derfor sitter på store potensielle matfat.
 16. Mr-$, banner deg for å gjøre, gjøre, gjøre.
 17. Varmekraftverk i Danmark betyr flisfyring (fyring med treverk) istedenfor fyring med gass eller kull. Dette slipper ut CO2 som det vil ta 50-100 år for naturen å fange opp. Ikke akkurat klimavennlig hvis målet er å få ned CO2-utslippene i løpet av de nærmeste årene. Istedenfor å lå skogavfall og (gammelt eller nytt) treverk bli brent opp eller råtne opp, kan man isteden produsere biokull fra dette treverk og deretter grave det ned i jorden - noe som gir null CO2 utslipp.
 18. Banner DS for ikke gjøre det da 😝
 19. Jeg sier ikke at det er idiotisk. Jeg sier at vi har alle sett at det er feil. Maksimalt hatefulle ytringer, også mot en person, helt uten ustraffet!
 20. Gass blir lagret, det er overskudd ift behov om sommeren og ett underskudd ift behov på vinteren. Produksjonen i dag påvirker tilgangen i vinter. Som du sier, så kan man stenge en hel del industri i Europa også, men vil ikke dette da gå under "særlig alvorlige samfunnsforhold"? Om ikke å begrense en mulig energisanksjon og/eller energikrise i Europa ikke regnes som ""særlig alvorlige samfunnsforhold" så er jeg usikker på hva som skal regnes som "særlig alvorlige samfunnsforhold"..
 21. NO3 og NO4 eksporterer for fulle guffer sørover fordi problemområdet NO2 ikke kan forsyne NO1 og 5 som det normalt ville gjort. Strømmen følger alltid retning fra lavpris-område til høyprisområde. Derfor havner NO2-krafta i Danmark, Tyskland og Nederland i stedet for i NO1 og 5. I hvert fall tidvis. Det hender jo krafta er billigere i utlandet også og da importerer NO2 energi tilbake både for å dekke eget forbruk og for å spe på i NO1 og 5. Svaret er enkelt: Pris. Lengre sør i Europa har prisene vært uvanlig høye på grunn av Putins krig og nedleggelse av kjernekraft.
 22. Hehe. Hvordan går det med Energiwende for tiden da Ketill? Alles gut? Tenk at tyskerne går mot negativ handelsbalanse nå da, hvor ender dette?
 23. Mr-$, banner deg for å knutre inn en video.
 24. CT, banner dere får ha en oldtidens pc.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...