Gå til innhold

TomKim

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

TomKim sine prestasjoner

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Lurer noen på når den nye iPhone 15 skal slippes? Hva tror du om det? Blir det sluppet snart? Tror du det vil være nye funksjoner eller oppgraderinger sammenlignet med iPhone 14? Del dine tanker og forutsigelser her!
  2. For dine behov tilbyr både Apple Watch og Garmin overbevisende alternativer. Apple Watch integrerer godt med iPhones, utmerker seg i EKG- og oksygenmetningssporing, og tilbyr et bredt app-økosystem. Garmin-klokker er kjent for utmerket batterilevetid, nøyaktig pulssporing, stress- og søvnovervåking. Vurder Apple Watch Series 7 eller Garmin Venu 2/2S basert på dine prioriteringer.
  3. Jeg har en Samsung Galaxy S7 nettbrett som jeg kan bruke både til å lese bøker og tegne bilder. For å få maksimalt ut av nettbrettet ditt, anbefaler jeg å ha med en blyant for skissering og en trådløs tastatur for tastatur. Nettbrettets store, høye kvalitets skjerm og brede utvalg av apper gjør det ideelt for begge aktivitetene.
  4. På jakt etter anbefalinger for de beste trådløse høyttalerne å kjøpe på nettet. Jeg ønsker å oppgradere lydoppsettet mitt og trenger et bærbart alternativ av høy kvalitet for hjemmet mitt. Har noen forslag om hvilket merke eller modell jeg bør gå for? Jeg har sett på noen populære alternativer, som JBL Charge 4, Bose SoundLink Revolve+ og Sonos Move. Har noen erfaringer med disse? Jeg vil gjerne høre deres tanker og personlige erfaringer med nettkjøp. Hvilke nettsider stoler dere på når dere kjøper elektronikk? Del dine favoritt nettbutikker der du har funnet gode tilbud på trådløse høyttalere. 01. Hifiklubben - hoyttaler 02. Elkjøp - Jayss Go Mini 03. Soldfy - apple høyttaler
×
×
  • Opprett ny...