Gå til innhold

Delvis

Medlemmer
  • Innlegg

    19 419
  • Ble med

  • Dager vunnet

    2

Delvis vant dagen sist 20. september 2015

Delvis hadde mest likt innhold!

5 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

47 617 profilvisninger

Delvis sine prestasjoner

5,4k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. https://www.komplett.no/product/1185569/datautstyr/pc-tilbehoer/hoeyttalere-pc/20-hoeyttalere/trust-tytan-20-hoeyttalere#
  2. Ser fristende ut den. Har kuttet ut alt som heter alkohol jeg, har ikke rørt en dråpe siden før jul. Tenker at en gang må man nesten ta det valget da, det har blitt mye oppigjennom åra. Får se hvor lenge det holder. Det hjelper bra på formen hvertfall 🙂
  3. Det evindelige fokuset om at det "fødes for få barn". https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/y6L6rx/far-til-to Tull. Det er bare bra at det fødes færre barn, det er mer enn for mye folk i verden, og det er bare bra om folketallet går ned noen steder. Nå skal det fokuseres mer på å stoppe aldringen, og da blir det lite behov for flere barn.
  4. Ja har byttet både Brave og Vivaldi til standard ifm å forsøke dem. Akkurat nå er Vivaldi det. Likevel peker appen på at den trenger Chrome. Neivel. Men i dette tilfellet er jeg ikke så sikker. Mobilen kan være hacket eller det kan være et virus som lager kluss her for alt jeg vet. Så forløpig holder jeg Chrome unna og avslått enn så lenge.
  5. Ok. Chrome ser ut til å være fast innstallert. Kan kun slås av og på. Skal vurdere det, men avventer å forsøke Chrome til dette før jeg eventuelt vet mer. Kan andre benytte andre nettlesere enn Chrome til det der, bør jeg kunne det også.
  6. Jo men de kan være rike nok til å komme i faresonen for det.
  7. Har pinkode som må brukes til å låse den opp, hvis det er det du mener. For å presisere, så fungerer appen fint til å logge seg inn også. Så det er altså den prosessen som starter med: "Aktiver raskere BankID- Nå kan du bruke BankID med skjermlås eller PIN på tjenester som støtter dette" jeg snakker om her. Og der kommer da videre dette med å aktivere ansiktsgjennkjenning eller fingeravtrykk opp. Før da altså den meldingen om at nettleser ikke støttes kommer opp. Bruker biometri til å logge inn på feks Vipps, og en rekke andre apper. bl. a to mobilbank-apper. Den siste lagt inn ganske nyligen(par uker siden). Fikk aldri melding om nettlesere som ikke støttes eller noe sånt da..
  8. Ja tror John-B kanskje misforstår noe her. Appen ble installert uten problem, og fungerer helt fint ellers. Problemet er bare den biometri biten.
  9. Ja der kan det blitt egnet til å forvirre, fordi navnene ligner hverandre. Noen kan ha BankID på mobil enda, hvis de ikke har endret sim eller noe, da funker det fremdeles Har hatt det helt til nyttår, da leverandøren fikk ny plattform. Da falt den ut. Man gikk over til Bank ID engangs-app, som nå er blitt erstattet med BankID app, som altså ikke har noe med BankID på mobil å gjøre. Hovedforskjellen er at med BankID på mobil, behøvde man ikke være koblet til internett for å logge inn. Motorola G51. Ikke spesielt gammel, men en jeg kjøpe i hasta da den forrige røk. Ja tror dere begge kan har rett, at det går seg til etterhvert. Vet forresten ikke sikkert enda hva man trenger biometri så mye for på den appen der. Funker veldig enkelt uten ved innlogginger. Bare å trykke "ja det er meg" knappen så er man videre. C 1,5 år gammel
  10. Prøvde. Får samme beskjed at nettlese ikke støttes. Funker den for det der hos deg altså? Vet ikke hva selve Android gjør med deg. Men det som får meg til å reagere, er at det ser ut som man krever Chrome for å aktivere biometri på akkurat den appen der. Kommer ikke til å bruke Chrome til det, før jeg eventuelt finner ut årsaken til at man må bruke den, og ikke godtar andre nettlesere til det. Hvis dette ikke er et eller annet som gjør at det er sånn hos bare meg da. Kan jo lure på det, hvis noen får det til å funke med Vivaldi.
  11. Tror også det ville funket. Har Chrome avslått. Prøvde tidligere en dag med å slå den på, og startet prosessen. Da så det ut som det satte i gang å aktivere, men jeg avbrøt før det ble gjort ferdig. Fordi jeg stoler ikke på Chrome og vil ikke bruke den. Tror den samler inn slike opplysninger på en skummel måte. Holder meg unna den. Hva gjør andre da, bruker dere Chrome for biometri til den appen eller noe annet? Installerte Brave og prøvde den, ble avvist på samme måte som Firefox.
×
×
  • Opprett ny...