Jump to content

Delvis

Medlemmer
 • Content Count

  18094
 • Joined

 • Days Won

  2

Delvis last won the day on September 20 2015

Delvis had the most liked content!

Community Reputation

3961 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

42326 profile views
 1. Fra den jeg ser på også:
 2. Aldri vært stengt her. Eneste gang jeg husker, var da de hadde en maintenance på en dag eller to her. Det var da de sendte Hardware filmen. Når var det, sånn 10 -15 år siden? Dette forumet startet i år 2000 som Nye hardware. Det så ganske fjortis ut i starten, så jeg fortsatte en tid videre på gamle Hardware på Delphi før jeg gikk over hit. Bare et halvt års tid til, så har jeg vært her i 20 år. Ganske sykt egentlig
 3. Nå ble visst Ivar Hoff sletta. Oisann.
 4. Har vært på bedriftsforedrag jeg med Ivar Hoff (så profilbildet). Det jeg husker, det var det at han snakket dritt om kona hele tiden.
 5. Koster kr 29 å leie på Youtube https://www.youtube.com/watch?v=QjjJpps4RLs
 6. Nei, er ikke på rollelista han. Der er flere medlemmer fra et par kjente band på den tiden med her. Dette bildet skulle være et brukbart hint.
 7. Musikkbasert film. 80 tallet
 8. Det var at det lå an til at en mengde VDG'ere kom til å etablere seg her, da ville det nok blitt behov. Men nå har de visstnok fått seg et nytt forum istededfor sies det.
 9. Har man ikke lov å si hvor? Da må det være noe spesielt. Har kanskje med hacking e.l å gjøre, best å holde seg unna stedet også da.
×
×
 • Create New...