Jump to content

Delvis

Medlemmer
 • Content Count

  17181
 • Joined

 • Days Won

  2

Delvis last won the day on September 20 2015

Delvis had the most liked content!

Community Reputation

3602 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

41226 profile views
 1. Hvor da? Lette men så ingen annen tråd om det jeg Men den saken der var høyst forstyrrende. Forstår opptøyene som skjer nå meget godt. Måten det skjedde på, politidritten bør få livstid.
 2. Hadde en DVD med slim case som ble solgt billig/fikk på kjøpet med et eller annet, husker ikke helt. Har den ikke lenger Ikke sikker engang om jeg så den andre, garantert ikke den fra 2011 hvertfall.
 3. Åja han ja. Det minner meg på at jeg snart må se Kill Bill filmene igjen. Det er virkelig lenge siden nå.
 4. Skal se en japansk tidreisefilm som heter G.I Samurai ( 1979). Den går visst under flere navn: https://www.imdb.com/title/tt0083050 Noen som har sett den?
 5. YT har betalkanaler for filmer også. https://www.youtube.com/channel/UClgRkhTL3_hImCAmdLfDE4g Syns også det er rart at så mye kan legges ut fritt der nå, men tror de har gjort det mer kronglete for rettighetshavere å nå fram.
 6. Hadde omtrent samme opplevelse av den der. Anmeldelse Så det er ikke bare dere.
 7. Ja. USA børsene opp igjen. Vil vurdere å selge mye i morgen, dette kan vel ikke fortsette. Solgte noe i dag også. Forbarket meg på at jeg valgte å ikke selge i tide når krisen kom, og ble med ned på gråtenivå. Men er omtrent ajour igjen nå, utrolig nok. De mest seriøse økonomene ser for seg en nedgang som kan vare ut året.
 8. Jade (1995) Bygget seg opp til å se ganske bra ut, men falt noe sammen i den siste delen. Brukbar B-film, som benyttet seg av mange elementer vi har sett i kjente kriminal-filmer før. Inkludert feks Bullit-type biljakt i San Francisco bakkene. Den gikk an, men manglet noe for å komme over grensa. 6/10
 9. Så denne faktisk i går aften. Er vel 3 gang tror jeg, men hadde ikke rata den før, gav den 7/10. Liker filmen som er typisk Arnold som uovervinnelig superhero. En grunn til at jeg så den igjen, var at hun Chong dama spiller der, som jeg ikke merket før. Hun gjorde en meget bra rolle i en av mine favorittfilmer Quest for Fire, men spilte greit i Commando også. Brazil 1985 er jeg blitt anbefalt av noen flere gnager, på tide å se den snart.
 10. Klart den er lav ift hva den har vært, så jeg forstår spørsmålet. Klart den kan gå opp igjen senere hvis det går bedre for selskapet , men kan vel også gå lenger ned som det sies her. Hvis du investerer en del penger i en aksje som vaker mellom et par tre kroner og 50 øre, så vil det jo gi voldsomme utslag. kr 1 er jo en halvering fra kr 2. Følger litt med den jeg også, og vurderer kanskje ta en sjans hvis den går ned til kr 1 eller under. Men ikke akkurat nå.
 11. Syns også det er vanskelig å vite hva man skal si til noen i en sånn situasjon. Ord blir på et vis kunstige samme hvordan jeg prøver å vinkle det. Det er noe jeg alltid har hatt et problem med, og blir ofte i overkant stille og sier lite når noe sånt skjer i nær krets og i det hele tatt. Har sett deg før, og så du skrev noe om det tidligere også, men kan ikke huske om jeg kommenterte da. Lykke til på alle måter vil jeg hvertfall si. Og gjør det du selv føler er riktig og best tror jeg, man kan selvsagt høre litt på andre, men jeg har best erfaring med å høre mest på meg selv til syvende og sist. Det pleier gi best resultat. I forlengelsen av alt det, vil jeg si sånn generelt: at vi alle har en dødsdom hengende over oss. Forskjellen i tid på når det skjer med hvem, er et vanvittig lite tidsintervall i en større sammenheng. 80-90 år er egentlig ingenting, og når man er nær, ender det opp med samme sak. Det er et lite knips, og ved et knips er også all hukommelse og noen som helst værentilstand som kan oppleve noe, borte vekk. Det kan virke som en lettelse, at det ikke er noe å bekymre seg for: Er det over, så er det bare intethet og ingen eksistens mer. Gitt at der ikke er noen fortsettelse etterpå. Det er jeg ikke sikker på i det hele tatt, men det får bli som det blir. Logikken tilsier at der ikke er noe. Men det hele er såpass rart som det er, at jeg vil ikke blir så overrasket om det viser seg være noe mer som vi ikke vet.
 12. Ble laget mye sånt på 80 tallet. Flight of the Navigator (1986) kan også nevnes, og selvsagt Back to the Future filmene som vel alle kjenner til
 13. Liker også temaet, Noen favoritter The Final Countdown https://www.imdb.com/title/tt0080736/ Star trek 4 The Voyage Home https://www.imdb.com/title/tt0092007/ Timerider https://www.imdb.com/title/tt0086443/ Time changer ( religiøs men artig) https://www.imdb.com/title/tt0295725/ The Phildelphia Experiment https://www.imdb.com/title/tt0087910 Noterte meg Predestination, skulle gjerne hatt flere nyere anbefalinger også Har sett The Primer en gang men fikk ikke helt tak på den, må kanskje se den igjen Noterer meg også Donnie Darko, vet ikke om jeg har sett den.
 14. Kan man sende til en wallet man har, hvis man kjøper bitcoin der?
×
×
 • Create New...