Jump to content

Delvis

Medlemmer
 • Content Count

  16852
 • Joined

 • Days Won

  2

Delvis last won the day on September 20 2015

Delvis had the most liked content!

Community Reputation

3459 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

40559 profile views
 1. Javel, da kan jeg gå med på at det var delvis min feil. La faktisk ikke merke til det som var ovenfor Budeia sin post, og gikk ut i fra det og de påfølgende innleggene. Hvor tydelig det framgikk at min post ikke var basert på innleggene med disse listene eller ikke, ble litt utydelig også for meg nå. Men gjør kort prosess med den biten fra min side, og beklager forvirringer som oppsto i kjølvannet av akkurat det.
 2. Nå er jeg ikke i stand til å huske konkret hvor i farten, men det har vært mange ganger i senere tid. Pleier å komme i perioder. Men tror en av de siste gangene, var på en regning som jeg skulle betale, der jeg var i tvil om noe. Skal prøve å notere det neste gang en slik periode oppstår. Men skal ikke forundre meg at tanken på det, gjør at det ikke skjer igjen. Sånn ser det ut til at systemet fungerer. Og det er et mysterium i seg selv. Som om der er noen krefter som holder deg for narr, eller driver et spill med deg. ps. nå står det ikke akkurat 666, men hvertfall 3 6-tall etter hverandre på denne siden, her akkurat nå når jeg stakk innom her og nevnte dette. Men merker meg det likevel da.
 3. Jo har hørt om noe sånt, men ser ikke bort fra at det likevel er blitt lagt føringer for en kobling 666 - WWW i dette tilfellet. Hva som er ment, tenkt og formulert osv helt opprinnelig, kan vi ikke med sikkerhet slå fast. Det gjør heller ikke jeg, men vi er tross alt endet opp der vi er, og ser de tendensene vi gjør. Det er bare det som slår meg.
 4. Nei, det var det ikke. Og det burde du vite, som kommenterte kommentaren. Det du linker til der, skal jeg ikke ta noen stilling til på det nåværende tidspunkt. Der er nok mange teorier om det der, og... vel, der ser jeg det kommer med noe mer fra deg, så da får jeg stoppe dette og heller se på det.
 5. Lister, hva slags lister? Ser ingen lister, og du linker 4 ganger til en brukerprofil. Hva har jeg med den brukeren og noen lister å gjøre? Hvis du hadde spørsmål relatert til det jeg skrev, så baser det på det og gjør spørsmålet enklere takk.
 6. En ting skjønner jeg hvertfall. Og det er at det kan være ekstra frustrerende når det er en nabo du får problemer med. Det vet jeg selv. Da er det ikke enkelt å si det du helst ville sagt ellers, fordi du skal fortsette å bo ved siden av og passere vedekommende i fortsettelsen.
 7. Hadde helst håpet Hareide hadde fått overtatt nå.
 8. Nei, og det var vel ikke ment å være enkelt heller. Så kan man lure på om det likevel er begynt å bli nesten skremmende enkelt nå, eller ikke det. Noe av det. Det skal jeg ikke mene for mye om. Skal videre vedkjenne at jeg har sett tallet 666 besynderlig ofte den senere tid, både her og der. På tidspunkter og steder, nærmest som det skulle være et varsel. Jo, er klar over at det er en påstand, og har ikke tenkt å overbevise noen om at det er sant, selv om det dessverre er sant. Tro meg, skulle ønske det ikke skjedde. Men har nektet å la meg skremme av det, sålangt hvertfall.
 9. 666 skal bety WWW har jeg hørt flere ganger. De som påminner om det, blir som regel tilbakevist på en tvesaklig måte. Det har jeg stusset på. Hvis det er direkte feil, burde det være en smal sak å være enig med seg selv om det, skulle man tro? Syns det er mye ved dagens teknologiske utvikling, alt nettverk som spinnes rundt ID, kjøp og salg osv, som virker merkverdig forenlig med de greiene som beskrives i Åpenbaringsboken.
 10. Thorsby spiller 90 min for andre gang på rad for Sampdoria.
 11. Javel, men da er det jo riktig å holde til høyre hele veien da likevel. Men det hørtes ikke sånn ut etter det som sjåførlæreren sa det. De fleste skal til Amanda og det var de de sa, og da kjører man inn i høyre felt i avkjørselen slik som i videoen, Men sjåførlæreren sa tydelig at det korrekte var å holde til venstre.
 12. Her var et bra eksempel på sånt som har fått meg til å stusse i rundkjøringer. Og denne rundkjøringen her, har framstått forvirrende. Og når man hører at mange der kjører feil, er det ikke så rart. Har også kjørt feil der, og syns det som sjåførlæreren i videoen forklarer som riktig, gjør at det kan være grunn til å diskutere hva som egentlig burde være riktig, eller hvertfall hva som er best og tryggest trafikkmessig. Fra ca 2:45 min ut i dette innslaget. https://tvh.no/2019/11/21/her-kjorer-mange-feil/ Som mange andre, har jeg også vendt meg til å legge meg til høyre, og holder høyresiden hele veien, inntil jeg tar av til høyre på avkjørsel 2, likt som vist i videoen. Da hverken hindrer jeg andre, eller forårsaker noen konflikt/fare, som hvis man holder til venstre men skal ta av til høyre. De gangene jeg kom slik, opplevde jeg faktisk konflikter med at folk kom bak og fløytet, pluss at det blir tendenser til konflikt, med de som kommer rett etter fra høyresiden, som ikke forstår hvis de som tok av fra venstre felt, kjører inn i høyrefeltet i avkjørselen, som også vist i videoen. Så jeg opplever at det sikreste og tryggeste, er å komme inn i rundkjøringen fra høyre felt, og holde høyre side hele veien. De som skal av til høyre i den første avkjørselen ( som er de som da vel er de eneste som korrekt sett skal kjøre inn fra høyre), vil jo svinge inn der med en gang, og sånn sett vil det jo ikke gå ut over flyten i trafikken, så ser ikke at det er et problem. Man vil kanskje si at det hindrer de som kommer inn fra høyre i de neste innkjørslene, men det blir jo i såfall bare å bytte hindringen fra der noen skal ut fra venstre, med de som skal inn fra høyre, så det går i beste fall opp i en nullgang. I tillegg er det langt færre kjøretøyer, så det ville helst medføre mer hindring av flyten totalt sett. Ok der er nok sikkert innvendinger på dette synspunktet, og jeg forstår at det kan/vil bli et visst misbruk av feltene i rundkjøringen, slik det er ment og tilrettelagt at det skal være. Men likevel, om det er sikkerhet som gjelder først.. Og sjåførlæreren virket litt nølende også, om hva hon skulle mene om akkurat det. Rundkjøringen: https://www.google.no/maps/@59.3913664,5.3295843,231m/data=!3m1!1e3?hl=no&authuser=0 Kan ikke si at jeg er så veldig begeistret for rundkjøringer i det hele tatt, for du kan aldri stole på at det går så rett for seg der. Også det med skilting i forkant er en stor mangel mange steder. Ofte vet du ikke sikkert før du er helt nær rundkjøringer, hvilket felt som er det korrekte. Hvis man ikke er kjent og der er flere felt med mye trafikk og høy hastighet, kan det bli en utfordring.
 13. Så hestehov er altså ikke samme som løvetann? Løvetann har vi alltid pleid kalle for "hesteblomster" her, så jeg trodde hestehov bare var et annet ord på det samme. Men ser nå at det er en annen. Litt like med gulfargen og sånt, men ikke samme. Saxifraga har jeg aldri hørt om før nå.
 14. Altså et eldre mannfolk, som tvinger seg på deg for å stå og prate med deg mot bedre vitende ? Æsj at han ikke skjems. Må jo være en utrolig flau type. Bare slutt å svar han hvis du kan. Mannfolk ( særlig de litt eldre) burde være ydmyke, og gå stilt dørene når der er yngre kule kvinner i nærheten. Noe annet virker bare respektløst og vemmelig.
×
×
 • Create New...