Jump to content

Lyncs

Medlemmer
 • Content Count

  449
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

270 :)

Recent Profile Visitors

1568 profile views
 1. Resultat av linken: Finner ikke filen..
 2. Finnes det programmer på nettet som oversetter tekst fra en nettside til tale slik at man kan høre på en lengre rapport eller utredning istedenfor å sitte og lese den?
 3. Kan man i Thunderbird skape og opprette en ekstra emailadresse?
 4. Det har vert nyhetsoppslag om dette. Ikke min feil at du har vert for sløv til å ha fått det med deg.
 5. Trenger en slik for å lagre bilder som skal brukes til salg på utenlandske salgssider. Skal laste disse opp og ned ved hjelp av appen Filezilla. Er det noen her som har noen gode forslag til slike lagringssteder uten at det koster for mye? Har ikke behov for allverdens lagringsplass siden jeg kan slette filer etterhvert som varene er solgt.
 6. Lyncs

  Noen med GPS Radar?

  Hva er beste og rimeligste alternativet til denne dingsen. Jeg har hørt noen sier at div. andre enheter varsler på fotobokser som ligger på andre veier et godt stykke unna der de selv kjører osv. Er det riktig?
 7. Ikke alle episoder som man har sett i nyhetsinnslag kan finnes igjen på nettet. Hekomo har tidligere påstått at dersom noe ikke kan dokumenteres, så har det ikke skjedd. Så dersom du f.eks skulle bli slått ned av noen en mørk kveld uten vitner tilstede, så er du ifølge Hekomo en jævla tulling som farer med løgn og fanteri..
 8. Altså må vi bare bøye oss i støvet og godta det faktum at dersom den store "Hekomo" har gått glipp av et nyhetsinnslag, så må det være fri fantasi.. Skulle nesten tro han har lagt i koma det siste halve århundret, han har jo ikke fått med seg noe som helst. Jeg vet ikke hva som blir det neste han kommer med, men mest sannsynlig går vi svært morsomme tider i møte.
 9. Politikerne tar heller ikke tak i den frimurerordningen offentlige ansatte har når de blir domfelt for uaktsomme drap. Da gies det kun en foretaksbot på kr 50 000.- mens syndebukkene går fri.
 10. Ja det kan jeg godt tenke meg. Finnes sikkert nok av dem.
 11. Jeg kjenner til mange av dem som visste på forhånd at det ikke hadde noen effekt på dem og valgte derfor å fortsette på medisiner i mange unødvendige år. Først når de tok et skikkelig grep og kjempet seg gjennom en periode med abstinenser og til slutt klarte å fungere normalt igjen ved å endre livsstil, skjønte de hvor feil de hadde tatt.
 12. Det finnes som sagt hundrevis av artikler som bekrefter at det har effekt. Kan du henvise til noen som bekrefter det motsatte?
 13. Det innlegget var et motsvar på Nidar sin kommentar: "Sunt kosthold og fysisk aktivitet er farlig, særlig når det ikke hjelper og man får en ytterligere nedtur." Mange reseptbelagte medisiner blir dessuten betegnet som narkotiske legemider (også juridisk).
 14. Jeg tror de aller fleste har problemer med å trives i grupper med flere enn et visst antall personer og heller vil omgås folk som man kjenner fra før og er trygge på. Men det er på ingen måte nødvendig å delta i noe arrangert fellesskap for å få utbytte av en slik livsstil, dvs. at dette er noe man absolutt kan gjøre og få utbytte av på egenhånd.
 15. Her er bare noen få eksempler av mange hundre som beskriver hvor fordelaktig sunt kosthold er når man skal slutte med narkotiske legemidler. https://www.heretohelp.bc.ca/vision-alcohol-vol2/role-nutrition-recovery-alcohol-and-drug-addiction https://www.gatewayfoundation.org/addiction-blog/nutrition-for-substance-abuse-recovery/ https://vertavahealth.com/blog/nutrition-addiction-recovery/ https://www.therecoveryvillage.com/drug-addiction/nutrition-addiction-recovery/ https://www.todaysdietitian.com/newarchives/120914p44.shtml https://www.drugrehab.com/guides/nutrition/ https://www.theblackberrycenter.com/the-importance-of-nutrition-and-substance-abuse-recovery/ https://www.recovery.org/treatment-therapy/nutrition/
×
×
 • Create New...