Jump to content

Lyncs

Medlemmer
 • Content Count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 :)

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Kunne du kjøre til kontrollen med alle setene på grønne skilter?
 2. Fungerer den også mot knott?
 3. Lyncs

  Hund og mygg?

  Kan det være farlig for en hund å være med på fisketur dersom det er mye mygg og knott i området?
 4. Jeg sluttet etter 3-4 dager og har blitt mye bedre, men har problemer med å bevege armen bak ryggen og over motsatt skulder når jeg skal klø meg på ryggen. Da merker jeg litt smerte, men regner med at det går seg til etter noen uker.
 5. Hva gjør dere for å holde myggen borte når dere er ute og fotograferer om sommeren? Fungerer det å ha med seg en Thermacell myggjager når man går over fjell og berg og svetten i ansiktet gjør at man blir angrepet av millioner av mygg samtidig? Noen her med erfaring?
 6. Mener du at jeg skal bevege armen mest mulig opp til smertegrensen for gradvis å strekke muskler og sener til de er normal igjen? Jeg har blitt mye bedre nå, men klarer ikke å løfte armen langt opp når jeg beveger den rett ut fra siden. Jeg vurderer å stoppe med tablettene for å se om smertene er borte når jeg ikke bruker dem og heller starte på igjen med kuren dersom de kommer tilbake. Merker bivirkninger av disse tablettene, så det beste vil være om jeg klarer meg uten.
 7. Jeg fikk sterke smerter når jeg prøvde å bevege på armen, eller bare støtet bort i ting med andre deler av kroppen, dvs. at det skulle nesten ingenting til før det kom en strøm av smerte gjennom armen. Jeg har nå vert hos lege og fått ikkesteroide betennelsedempende og smertestillende tabletter. Smerten er sterkt redusert, men jeg klarer fremdeles ikke å strekke eller løfte armen særlig langt opp før jeg merker motstand og antydning til smerte. Burde jeg be om å få henvisning til fysioterapeut, eller bør jeg vente?
 8. Jeg prøvde noen strekkøvelser fra youtube, men det gjorde bare det hele verre.
 9. Hvor godt hjelper en kortisonsprøyte mot senebetennelse i skulderen? Gir den øyeblikkelig virkning? Denne artikkelen sier at det ikke er snakk om betennelse og at betennelsesdempende medisiner ikke har effekt. https://www.dagensmedisin.no/artikler/2008/06/06/senebetennelse---slett-ingen-betennelse/
 10. Jeg bruker høytrykkshampoen fra Biltema og antar at den ikke hadde vert lovlig å selge om den ikke tifredsstillte kravene med hensyn på miljøet.
 11. Hvorfor ikke? Finnes det noen regler for slikt?
 12. Jeg har ikke høytrykkspyler men tenkte på slike som man selv pumper inn luft i med en innebygget pumpe. Jeg pleier å vaske bilen på et Kärcher vaskeanlegg, men tror ikke at det er mulig å koble til noe på høytrykkssprøytene der.
 13. Er det noen her som har erfaringer med skumsprøyter som man selv pumper inn trykk i? Hvilken av disse er å anbefale? https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=skumsprøyte
 14. Selvsagt er det en nytelse. Jeg husker selv lørdagskveldene da jeg var ung og drakk pils og fikk en rus som ble forsterket hver gang jeg innhalerte sigarettrøyken fra rødmixtobakken. Det føltes himmelsk, men det må tilbakebetales med motsatt effekt i ettertid og da jeg gikk til lege mente han at jeg sov for dårlig og skrev ut Rohypnol. Etter bare noen få uker på disse pillene ble tilstanden flere titalls ganger verre og jeg opplevde et sant helvete som varte i mange år framover. Det er ikke lett å slutte med medisiner, man må streve seg gjennom en tung tid, men dersom man erstatter dop og alkohol med mye friluftsliv så blir det mye enklere. Jeg har sett narkomane som har fremstått som friske og harmoniske mennesker etter bare noen uker på Tyrili-kollektivet, og der får de ikke noe vin til maten..
 15. Kjedsomhet er bare en form for abstinens som oppstår når man seponerer fra tidligere overstimulering. Etter en stund går det over og man blir vel så fornøyd uten dop i form av medisiner, alkohol, nikotin eller hva det enn nå er folk stimulerer seg med. Men dette er noe man selv må oppleve for å kunne forstå det. Det kan ikke forklares, bare erfares.. De beroligene og humørgivende neurosubstansene som dopamin, serotonin, gaba, endorphiner mm. kan kroppen selv produsere i rikelig mengde, man trenger ikke en eneste pille eller et eneste glass vin for å oppnå en harmonisk ro og livsglede. Dersom folk ser livene sine i perspektiv så hadde de vel det mye bedre i barndommen før de begynte med alt dette, enn de har det etter at de begynte å tylle i seg de nevnte substansene.
×
×
 • Create New...