Gå til innhold

Lyncs

Medlemmer
  • Innlegg

    861
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

4 044 profilvisninger

Lyncs sine prestasjoner

461

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det florerer av politifolk som ikke er helt gode men de legger skylden på voldsofrene deres og kaller dem for løgnere som dikter opp disse historiene. De fortsetter den dag i dag med å påstå at den ekstreme voldskulturen deres mot arrestanter i Bergen på 70 og 80 - tallet ikke eksisterte fordi det ikke finnes "vitenskapelige bevis". Dette til tross for at politiinspektør Carl Mentz Rynning Tønnesen gikk ut offentlig og påstod at de fikk som fortjent og "man kan ikke lage omelett uten å knuse egg"-
  2. For å felle hele eller deler av trær på andres eiendom må man ha grunneiers tillatelse. Men hvordan er det da når eiendommen står oppført som jordsameie med tre ulike bruksnr? Holder det da med å spørre en av dem eller må man ha tillatelse fra alle tre?
  3. Her kommer Guddal igjen med uttalelser i et forsøk på å få forhåndsprosedert saken slik at syndebukken skal frifinnes. Og TV2 er ikke særlig bedre de heller siden de velger å publisere slikt vrøvl. https://www.tv2.no/nyheter/innenriks/innsatslederen-har-mistet-respekt-for-spesialenheten/16583866/
  4. Hva er max volum microbølgeovn på markedet i dag? Tenker da ikke på industrielle maskiner men til forbrukermarkedet.
  5. Jeg ser de selger noen her til lands i underkant av kr. 2000.- og lurte derfor på om det er noen her som kan anbefale noen gode rimeligere som man f.eks kan kjøpe fra ebay el.l? Jeg trenger et som jeg kan ha i bilen når den er parkert og som ikke trekker noe særlig strøm slik at batteriene varer i ukesvik. Noen forslag?
  6. Er det mulig å finne numre til eldre utgående samtaler på en android? Jeg tenker da på samtaler som er gjort på en tidligere telefon enn den jeg har nå. Kan man evt. finne fram til disse ved å bruke pc-en istedenfor telefonen?
  7. Får man en brukbar og holdbar støpemasse av epoxy og sagmugg? Jeg har tenkt å lage noen ornamenter til en stor maleriramme der massen skal presses ned i silikonformer og tørke der. Kan man evt. bruke snekkerlim istedenfor eller vil det tørke for fort eller muligens bli for mykt etter at det er tørt?
  8. En kjede som består av runde ledd. Mulig jeg da kan bruke messing istedenfor. Det blir vel mykere enn 316L stålet som ble foreslått.
  9. Jeg hadde tenkt å lage noen små drev så det bør være motstandsdyktig mot slitasje. Jeg skal først bore hull rundt og siden frese en sirkel med en fres slik som bildet viser.
  10. hss og carbide
  11. Jeg er ute etter en type mykt herdbart stål som er lett å bearbeide dvs, at det gir lite slitasje på bor og fres. Er det noen her med erfaring som kan gi meg noen tips?
  12. På siden til 7zip er det utallige verjoner å laste ned. Hvordan finner jeg ut hvilken jeg skal velge?
  13. Finnes det noen gode fratisprogram for utpakking av nedlasted filer? Jeg har hittil brukt WinRaR men prøveperioden er gått ut og jeg lurte derfor på om det finnes noen gratis alternativ.
  14. Da jeg avsluttett appene på PC-en i går, hadde alle ikonene på skrivebordet blitt veldig små. Jeg har ikke vert inne i systemet og forandret på nie som helst og lurte derfor på om det kan være et virus.
×
×
  • Opprett ny...