Jump to content

AveMORphine

Medlemmer
 • Content Count

  2470
 • Joined

Community Reputation

103 :)

About AveMORphine

 • Birthday 07/20/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7134 profile views
 1. Til de som har planer om mange kort (har mange PCIe lanes), så er kanskje dette noe mtp pris atm. https://modmymods.com/dimastechr-eptahash-bt199.html
 2. Ja det er ingen tvil om at 2080ti er den absolutte kongen på haugen i folding også. Spørs hvor lang tid det vil ta før neste generasjon vil komme mtp det som har skjedd nå. Og norsk valuta er ikke akkurat konge å handle med for tiden. Så.... de som var tidlig ute, er nok glad for det nå.
 3. Det avhenger av hvor mange WU du kan kjøre ila den tiden. En WU er alt fra 10-200MB i nedlasting og litt mindre i opplasting. Avhengig av hvor mange WU du kan gjøre ila en dag, så sier det seg selv at det blir fort endel GB i mnd. For å sanke poeng er det også svært lite hensiktsmessig å stoppe underveis i WU`s. Du får mer poeng for å unnagjøre WU`s så fort som mulig (mao jo krafitgere hw, jo høyere poengsum får du pr. WU). Dersom du stopper midtveis i en WU ender du i praksis opp med basispoengene som er en dråpe i havet. Det betyr ikke at du ikke bidrar rent vitenskapelig, men jo raskere en oppgave (WU) blir gjort desto bedre for prosjektet (herav mer poeng for å gjøre oppgavene så raskt som mulig). Så jeg vil tro at summa surrum er som Kjetil Laura sier: lite vits.
 4. Jeg ser elt klart poenget med poengene (....). Da det tross alt gir en indikasjon på hvor fort en har gjort oppgaven slik det er nå. Men der er svært mye feil og merkelige variasjoner, så om det noensinne blir "riktig" gjenstår å se. Forstår egentlig lite av at timer for oppgaven skal starte når download starter og stoppe når upload er unnagjort. Da det i praksis er utenfor brukers kontroll i 99,9% av tilfellene. Edit: De kunne også etter min mening ha benyttet en eller annen form for benchmark som ville bestemt hvor mange og hvilke WU som går til hvem. Synes det er litt merkelig at min laptop skal få WU`s når mine stasjonære står idle pga mangel på WU`s på serveren.
 5. Om spørsmålene dine var stilt med ett åpent sinn, så er svaret mitt til begge ja. Om du troller: så er svaret som følgende: Du som stiller spørsmål rundt hva alle andre gjør, og forsøker å gjøre narr av andre. Hva er ditt bidrag? Hvilken nytte gjør du i samfunnet?
 6. Jeg vurderer å skaffe meg biforcation brakett som i praksis er en pcie x16 riser med 2xpcie16(ix8 modus) spor i enden. Men de jeg har sett så langt har pcie sporene helt inntil hverandre sli at eneste muligheten for å kjøre det er å bruke fullcover blokk på kort som kan kjøre i 1 slot når det er vannkjølt (mitt MSI aero OC 1080ti kan det). Men ja vannkjøling 24/7 er ikke straight forward. Du må pushe mye luft rundt kortene for å sørge for at der ikke er lommer med varme som det kan danne seg kondens i. Jeg har kjørt mining med vannkjøling, og oppdaget heldighvis de kondensflekkene før det ble problematisk. Og det er MYE ekstra arbeid. Personlig håper jeg det kommer slike biforcation løsninger med spacing mellom kortene slik at en kan kjøre luftkjøling. Men muligheten er der for min del om jeg faller for fristelsen en dag. Før den tid må jeg nok si at fristelsen er langt større til å kjøpe meg en TR 1920 elns og putte den i ett rimelig TR4 HK og undervolte og klokke den for så å prøve med ørten riser cards (med eller uten biforcation). Men vi får se hva økonomien tillater fremover.
 7. Ta bilde av chassis med lokket av så kan noen gi deg ett endelig svar. Ellers blir det bare antagelser basert på standardene. 3U er 120mm, de fleste skjermkort krever mer enn det for klarering til strømkablene samt alle custom PCB variantene som er langt større i den retningen du er begrenset (høyde over HK og PCIe slotten).
 8. DT Awake er ett fantastisk album i mine ører. Det har en fin balanse mellom makro og micro dynamikk innenfor sin musikkstil. Det skronter kanskje bittelitt på makro siden, men de har i det minste ikke lagd av eller på dynamikk slik de har i senere utgivelser. Tiden etter awake var nedadgående for band i sjangeren, noe som førte til ett skifte da de forsøkte å gi publikum hva de ville. De slapp enkelte gullkorn med hint av seg selv, men siden awake (som også i og for seg var ett skifte mtp gitarlyden) så har de etter min mening tapt seg betraktelig i takt med sjangeren (og andre sjangre som følger pop-tankerekken med å tilpasse seg hva de tror publikum vil ha). Hva DT kan få til når de tør å gå sin egen vei viser de jo på The Astonishing, som etter min mening er det beste de har gjort siden awake, men langt fra perfekt (langtekkelig og overambisiøst uten å innfri helt). Men det gav meg håp for senere utgivelser. Desverre har de i mine ører bommet med siste utgivelse. Jeg regner med at noe av problemet med sjangeren er at der finnes svært mange som egentlig kun er ute etter "full tilt all the time" og bandene gir dem hva de vil ha.
 9. PCIe skjermkort vil ikke passe i ett 3U chassis med normal orientering av slottene. De fleste grafikkort har for store print som går forbi PCI slotten. 4U kan bli trangt, 3U med normal orientering av pcie - kun til lavprofil pcie kort (nettverkskort, raid controllere osv).
 10. Har i7 920 m asus p6t som virket sist jeg testet det om du vil ha det?
 11. Ja, jeg tenkte etter jeg hadde skrevet og postet innlegget noe av det samme mtp filialer. Men tror nok effekten av å støtte dette teamet kontra å danne nye team ikke skal undervurderes. Det virker på meg ganske så sprøtt at jeg med min hardware skal kunne ligge på topp 10 i laget som ligger på 4 (snart 5.) plass. Med 2 "gamle" spillmaskiner som ikke engang er OC`d. Når det gjelder synligheten, vel. Tror ikke det bør undervurderes at laget de joiner (sammen med andre leverandører kanskje) har endel goodwill over en årrekke. Den slags PR er vanskelig å komme over til vanlig. Og hadde det ikke vært for krisen, så ville det muligens blitt annsett som snylting. I dont know. Jeg er ingen PR mann, men vet hva jeg hadde respondert på. Innad i teamet er det jo rom for "a bit of friendly competition" om der er flere filialer, kjeder osv. Men om alle også drar team hardware.no opp så vil nok det også ha en positiv PR effekt.
 12. Det er vel ingen her som hadde hatt noe imot om det plutselig dukket opp brukere i dette teamet med følgende navn: komplett.no Elkjop.no power.no digitalimpuls.no osv osv. Alle maskinene på samme bruker i dette teamet. Så viser de alle at de står sammen om dette men fremdeles har en liten onkurranse på gang innad i dette teamet som tross alt har fått endel omtale før. Hva tror du ville skjedd PR messig om de istedet for å danne sine egne team fra scratch, faktisk hadde vist sin støtte til de som har gjort dette siden mer eller mindre dag 1. Og kanskje tom endt opp med å redde teamet fra å falle nedover listene. Jaja. Det er lov å drømme.
×
×
 • Create New...