Jump to content

AveMORphine

Medlemmer
 • Content Count

  2479
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 :)

About AveMORphine

 • Birthday 07/20/1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

7232 profile views
 1. Regner med at du har Within Temptation - Black Symphony på bd?
 2. Jeg har f(aen)teks itx her i huset, det ble pakket opp og forsøkte å montere vannkjøling i det og fant fort ut at alt er "designed by comitty that has no clue". De har for mange rare løsninger og bracinger som kommer i veien for radiatorer etc til at jeg gidder å prøve engang. Kabinettet er enormt stort mtp hvor lite plass det faktisk er inne i det. Du kan ha en radiator i topp, men ikke med pumpe-tank kombo under, det er ikke mulig å ha 120 eller 240 i front når det er en 240 i toppen, på tross av at kabinettet er like stort som ett matx fractal. Om du skal kjøre stor cpu-luftkjøler så er det kurant, men GPU temp er ett problem som igjen varmer opp luften som den gigantiske cpu kjøleren må dele da det ikke blir plass til exhaust fans og utluft er svært begrenset oppover siden toppen er så og si blokkert for utluft med mindre der er en vifte der (som det ikke er plass til med stor kjøler....). Generelt sett ett kabinett jeg ikke anbefaler. Mitt står fremdeles i skammeboden i påvente av at jeg stripper det for deler som jeg skal bruke til diy kabinett (sidepanel, hdd braketter etc). Resten går på søpla. Jeg har ett define nano S som er vesentlig mindre rent fysisk, men uten tullete interne løsninger som dermed har plass til 2x240 (og en 120 i bunn om jeg bruker SFX supply). Ideelt sett hadde fractal endret kabinettet slik at det kun tok SFX PSU og flyttet hk ned slik at toppmontert radiator kunne vært over hk og ikke begrenset ramhøyde, men det skjer neppe. Det er litt for mange komiteer som på død og liv skal ødelegge både luftkjøling og vannkjøling ved å inngå kompromiss for å levere ett "dårligere" kabinett til begge fremfor to gode løsninger til henholdscis vann og luftkjøling.
 3. Her har det gått i denne i dag. Finnes i MQA versjon på tidal. Albummet kom i sin helhet 0805 etter de lovende EP`ene i feb-mars.
 4. Sant nok, men estimated PPD under advanced control ligger stort sett mye høyere enn hva som til syvende og sist blir ppd på EOC stats i mitt tilfelle. Estimated PPD ligger stort sett på 1.5-1.8 på kortene, noe de svært sjelden ender opp med å nå.
 5. Guestimated points pr day vs actually credited points per day. Edit: jeg hentet tallene fra EOC stat page som de siste dagene kun er 2x1080TI. Lagt sammen, delt på 5 og delt på 2 blir faktisk produksjon pr. kort de siste 5 dagene.
 6. Jeg kjører med 2x1080ti nå. Har kjørt uten CPU de siste dagene (siden 050420). Gjennomsnittet fra og med 060420 tom 100420 pr kort er da 1372923.8 ppd med en drop i det siste døgnet som var med (loggen er full av no wu`s for .... blablabla). Edit: De to kortene kjører forskjellig. Det ene er luftkjølt med blower og kjører på 65% power med 150/400 OC, det andre kjører på 100% på vann med 150/400 OC (med mye luft over printkortene da vannet holder ca 26c og core ligger rundt 44-46 og der vil da være lommer med varme som jeg ved tideligere 24/7 drift har opplevd kondensdannelse i). 24/7 med heldekkende blokk er for tullinger som meg (som sitter å spiller PC build simulator i påska 😁 ).
 7. Med din case og med vifter rett under som trekker luft inn vil du neppe ha noe merkbar forskjell på temp. Der det er en dårlig ide er når det er PSU under og eller viftene sitter helt opptil sidepanel (som f.eks med fractal define s6 ol). Så lenge det er plass til viftene i bunn til inntak vil det nok bli bra.
 8. Det er ikke så ille det der da. 4 minutter fra start til work_ack. Jeg ligger normalt rundt det samme når serverene er i godt humør og jeg har 500/500. Det virker som om de har satt en max hastighet pr. upload for å sørge for at det er mer fair. Før var det hit and miss, med uendelig lang ventetid mellom hver connection. Når den først fikk lastet opp var det unnagjort på ett sek eller to, men innen den tid hadde det stort sett gått 10-40% av estimated points på det ferdige arbeidet. Edit: men hvorfor de ikke bare kan gi poengene som blir estimert når filen blir lagret lokalt må du ikke spørre meg om. IOM at "feilen" med at de ikke kan ta imot arbeid ligger hos deres servere så virker det litt merkelig på meg at det skal gå ut over poengene som blir gitt.
 9. Til de som har planer om mange kort (har mange PCIe lanes), så er kanskje dette noe mtp pris atm. https://modmymods.com/dimastechr-eptahash-bt199.html
 10. Ja det er ingen tvil om at 2080ti er den absolutte kongen på haugen i folding også. Spørs hvor lang tid det vil ta før neste generasjon vil komme mtp det som har skjedd nå. Og norsk valuta er ikke akkurat konge å handle med for tiden. Så.... de som var tidlig ute, er nok glad for det nå.
 11. Det avhenger av hvor mange WU du kan kjøre ila den tiden. En WU er alt fra 10-200MB i nedlasting og litt mindre i opplasting. Avhengig av hvor mange WU du kan gjøre ila en dag, så sier det seg selv at det blir fort endel GB i mnd. For å sanke poeng er det også svært lite hensiktsmessig å stoppe underveis i WU`s. Du får mer poeng for å unnagjøre WU`s så fort som mulig (mao jo krafitgere hw, jo høyere poengsum får du pr. WU). Dersom du stopper midtveis i en WU ender du i praksis opp med basispoengene som er en dråpe i havet. Det betyr ikke at du ikke bidrar rent vitenskapelig, men jo raskere en oppgave (WU) blir gjort desto bedre for prosjektet (herav mer poeng for å gjøre oppgavene så raskt som mulig). Så jeg vil tro at summa surrum er som Kjetil Laura sier: lite vits.
 12. Jeg ser elt klart poenget med poengene (....). Da det tross alt gir en indikasjon på hvor fort en har gjort oppgaven slik det er nå. Men der er svært mye feil og merkelige variasjoner, så om det noensinne blir "riktig" gjenstår å se. Forstår egentlig lite av at timer for oppgaven skal starte når download starter og stoppe når upload er unnagjort. Da det i praksis er utenfor brukers kontroll i 99,9% av tilfellene. Edit: De kunne også etter min mening ha benyttet en eller annen form for benchmark som ville bestemt hvor mange og hvilke WU som går til hvem. Synes det er litt merkelig at min laptop skal få WU`s når mine stasjonære står idle pga mangel på WU`s på serveren.
 13. Om spørsmålene dine var stilt med ett åpent sinn, så er svaret mitt til begge ja. Om du troller: så er svaret som følgende: Du som stiller spørsmål rundt hva alle andre gjør, og forsøker å gjøre narr av andre. Hva er ditt bidrag? Hvilken nytte gjør du i samfunnet?
×
×
 • Create New...