Gå til innhold

AveMORphine

Medlemmer
 • Innlegg

  2 969
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om AveMORphine

 • Bursdag 20. juli 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

10 816 profilvisninger

AveMORphine sine prestasjoner

531

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg vil tro at Perez er i sin siste sesong. Red Bull har slik jeg ser det en gyllen mulighet da de har mange gode førere nå. Om jeg skal gjette så får Ricciardo ett års kontrakt med Liam Lawson som reservefører. Eller Liam Lawson blir kastet rett i sete nr2 i Red Bull og Ricciardo blir reserve. Men gitt Liam Lawson`s gode resultater som "drop in" fører i de siste løpene så anser jeg det som sannsynlig at han blir benyttet i den rollen da det ikke er alle som klarer det å "ramle" ned i ett sete og gjøre en god jobb med en gang.
 2. For det første så er dette en sivil sak ikke en straffessak. Så nei det blir ikke klasifisert som en felony. Men, og det er ett stort men her. Dette sivile søksmålet er i praksis en svært godt gjennomtenkt strategi av AG i NY. Da Trump i ett slikt sivilt søksmål må avgi en deposisjon. Noe Trump har gjort, og den 500 sider lange utskriften av hva trump selv sa om saken er en gullgruve mtp straffeforfølgelse. I praksis dumma Trump seg loddrett ut med å avsløre at han ikke har hatt noen til å lage reelle "appraisals" av sine eiendommer, men har regelrett satt verdien på eiendommene selv mer eller mindre ut av løse luften, med en ekstrem oververdisetting når han skulle ha lån (etterfulgt av undervurdering av verdien når han skulle betale skatt - fra hans skattemeldinger). Og overvurderingen har han selv oppgitt stolt som en hane under ed i deposisjonen. Og hans forsvar var at han har jo betalt tilbake lånet, noe som er like tullete som å si at om en tyv bryter seg inn først en dag og stjeler noe, og så leverer det tilbake en senere dag så er det ikke en straffbar handling... Noen ganger begynner en å lure med den orange fyren.... DENNE gangen trolig ikke Trump mulighet til å slippe unna rettsvesenet. AG i NY går nå gjennom utskriften av deposisjonen og danner en tiltale som Trump nok vil slite grundig med å slippe ut av. Bruker i praksis hans egne ord mot ham. Det vil dog ta vinter og vår før den tiltalen fører til en rettsak, da Trump er en mester til å hale ut tid. Så sannsynligheten for at han blir dømt for dette vil avhenge av hvorvidt AG i NY ser noen vits i å bruke ressurser på å straffeforfølge Trump som mest sannsynlig gitt de andre 91 tiltanene har noen hundre år å sone... Jeg for min del har ellers foreløpig håp om at det amerikanske folk har fått nok av fyren. Og så lenge republikanerene er dumme nok til å tro at han har en kjangs i havet på å overtale independant voters (som han vil trenge 2/3 av stemmene til) så er det håp for at selv Biden kan slå ham. Og Trump fortsetter å tro at det amerikanske folk utenfor MAGA gruppen er dum nok til å være med på hans Autokrati, så han fortsetter å grave sin egen grav stort sett alle gangene han står foran ett kamera (han når vel snart motsatt side av jordkloden med spaden sin tror jeg, eller om der er noe som helst rettferdighet i verden så brenner han opp i magma`n).
 3. Putin og hans enablere vil fortsette å snakke om atomvåpen og annet for å skremme oss og oppegående mennesker til å tenke; jaja vi prøvde, men Ukraina kan ikke forvente at vi er villig til å starte atomverdenskrig for ukrainas frihet. Ett tankesett som er totalt idiotisk imo uansett hvordan en snur og vender på det. Putin er ikke suicidal. Det er etter min mening langt mer viktig å se på hvilke politikere som bruker denne konflikten for seg selv og sine egne mål. De gjentar ofte Putins egen propaganda til sin egen befolkning. Se på Marjorie Taylor Greene i USA som sitter og sier at Ukraina har mye sex slaver, organ stjeling etc. Ord tatt rett ut av munnen på Putin. Og hun bruker det som begrunnelse for å ikke støtte Ukraina med mer midler eller våpen. Andre sitter og sier at de skal ha en gjennomgang av hva pengene har gått til før de vil sende mer, noe som kun er en unnskyldning for å mikromanage med etterpåklokskap for å også trekke støtten. Se denne video`en av MSNBC hvor flere med innsikt snakker om dette. Videre må jeg jo si at jeg finner det nokså "artig" at mange av Republikanerene sine delstats - kampanje hus er totalt blakke. Til ett nivå hvor de ikke engang kan betale sine annsatte eller husleie mm. Og dette skjer samtidig som at Russland er stengt ute av swift.... 1+1=2? Det sistnevnte da spesielt mtp hvor pro putin mange av republikanerene (de nye MAGA gærningene) viser seg å være.
 4. https://www.nrk.no/nyheter/de-forente-nasjoner-_fn_-1.12068106
 5. Norske f35 landet på en motorvei i Finland for første gang. Dette er noe vi må jobbe med å få til i hele Norden og ikke bare i Finland. https://www.nrk.no/trondelag/norske-f-35-landet-pa-motorvei-i-finland-for-forste-gang-1.16567533 Edit: noen som vet om det er noe Ukrainerene vil gjøre med f16?
 6. Kevin macarty skal snart møte Zelensky og kreve en gjennomgang av hva pengene har gått til samt en plan for seier. Republikanere... rolleyes
 7. Marius Muller ja. En stor artist som gikk bort så altfor tidlig. Personlig har jeg i den senere tid hørt mest på den nokså sleivspark til datidens allskars unplugged album; Plugged. Som etter min mening viser mer av den artisten han ville være og mindre av "popbamsen" som han snakket om at han ville unngå å være i ett intervju i VG. Om noe så er det rimelig tydelig at hans største "virkemiddel" er gitaren. Sang er ikke nødvendigvis det han har utviklet og mest talent for. Selv om han på ingen måte står tilbake for særlig mange "popbamser" i så måte. Link til Plugged på tidal. https://tidal.com/browse/album/1275816
×
×
 • Opprett ny...