Jump to content

Kjell Olaf Winther

Medlemmer
 • Content Count

  231
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

1 Follower

About Kjell Olaf Winther

 • Birthday 06/26/1946

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2092 profile views
 1. De må nok parres på nytt tror jeg. Men kontakt Apple og spør. De kan jo være med i en backup ?
 2. Pop radioen går på begge deler. Den har strømtilkobling som en Android telefon, så den kan få strøm fra USB på en laptop f.eks. Batterieliminator følger med.
 3. Det er en volumjustering på din dekoder. Den skal alltid stå på fullt volum.
 4. Pop DAB/FM radio er på tilbud hos Europris. Har hatt min i 5-6 år nå, liten, men fin lyd. Nytt, større display på denne modellen.
 5. Da må man inn i dekoder å sette oppløsning til 1080i. Men om det slår av HDCP 2.2 vet jeg ikke.
 6. Det står 4K på den nye Get boksen....som på de fleste nye bokser fra Canal Digital, Telenor TeWe.... og da er denne boksen utstyrt med HDCP 2.2 kopibeskyttelse, og det fikser ikke din projektor å ta i mot.... dvs. da blir det ikke noe bilde...ikke noe problem med en 4K TV...så man trenger en liten dings i mellom som overstyrer HDCP protokollen...den heter vel HD Fury tror jeg...
 7. Jeg har 4 dekodere som jeg bruker jevnt, og det er liten forskjell på dem, også liten forskjell mellom 720 og 1080. Men ser jo god forskjell på kanaler som sender i SD. Sky news går nå i SD hos både Viasat og Canal Digital=Allente. Den gikk i en periode for noen år siden i HD. Det merkes godt. Derimot 4K kanalen hos Viasat, som sender Champions League og Formel 1 i 4K....da ser man forskjell. Lett å se fordi sendingene også går samtidig i HD. Ellers er det helt tydelig at infrastrukturen hos de som lager TV, serier og film, som f. eks BBC skiller seg ut med bedre bilde enn for noen år tilbake. Min 4 år gamle 4K TV kan også ta imot parabol direkte, men har aldri prøvd det. Ellers er NRK nyheter alltid direkte, og et greit sted å teste ansikter. Eurosport sender en del ting samtidig med NRK og TV 2. Eurosport i 1080i, NRK og TV2 i 720. Tour de France og vintersport er ting man kan sammenligne med. Er det forskjell....tja ?
 8. Jeg har hatt x-antall bokser fra Canal Digital (1998) og Viasat 2002. De har alle gjort jobben sin uten mye krøll, og ett opptak er en perfekt kopi av direkte sendingen. Har aldri opplevd at bokser med harddisk(har ikke prøvd uten) har vært dårlige på noen måte. Siden 2008 har samtlige bokser gått via div. surroundreceivere med HDMI.
 9. Hvis harddisken dør på seg, så blir jo ting borte, samme hvor harddisken sitter. Mange ting, filmer, serier osv. er jo nå tilgjengelig på nett. Private ting har man jo på en mobil, og en backup i en skytjeneste.
 10. Jeg har hatt Canal Digital parabol siden 1998, og Viasat siden 2002. Og x-antall bokser med innebygget harddisk. Det har fungert flott i alle år, uten nevneverdige problemer. Det er den beste og enkleste måten å gjøre opptak på. Hvorfor knote med en harddisk som kun kan spilles av gjennom din TV. Har du noe du vil samle på, så kan du spille det av fra en gammel boks på hvilken som helst TV. Bytter du TV eller hvis den går i stykker, så får du ikke spilt dine opptak. Dagens bokser tar op to kanaler samtidig, hvor du ofte kan se på en tredje kanal, litt avhengig av hvilke kanaler du tar opp. Opptakene er prikk like som sendingene. Med en cam i TV blir du låst til den ene kanalen. Et up to date hode med en ledning fra parabol til en splitter, kan gjøre 4 opptak samtidig på to forskjellige bokser, som jeg gjør.
 11. Tror ikke det er mulig å skru sv HDR/Dolby Vision på noen moderne TV.....
 12. Ikke glem at menyen for HDR kun er tilgjengelig når du ser på innhold med HDR. Selv på min 4 år gamle LG TV har jeg game mode på HDR menyen.
 13. Det er jo Canal Digital boksen med kort som gir deg kanaler. Ikke TV.
×
×
 • Create New...