Jump to content

Kjell Olaf Winther

Medlemmer
 • Content Count

  336
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

46 :)

1 Follower

About Kjell Olaf Winther

 • Birthday 06/26/1946

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2917 profile views
 1. Det er vel fordi at når de som lager tv og surroundreceivere har laget HDMI CEC, så er det fordi at da snakker komponentene sammen, og fabrikantene synes vel at det er en selvfølge at dette er aktivert i en setup med moderne TV og surroundreceivere. Har alltid vært aktivert hos meg, ca. siste 5 år. Av samme grunn som man bruker HDMI for å koble ting sammen.
 2. På lyd ut fra TV, Audio og=HDMI/Optical skal stå på Auto. Litt lenger nede DTV Audio, også Auto. og receiver på straight. Det beste er å bruke HDMI ARC.
 3. Jeg tror det skal være en egen feed for dette, men har ikke prøvd på lenge, ettersom jeg alltid har hatt 4K på parabol. Sjekk hos nettsiden til Viaplay.
 4. På min iPhone så kan jeg kjøre alle nummer som ikke står min telefonliste til Silent Call. Da er det bare å sjekke etterpå og blokkere nummeret og slette oppringningen i din telefonliste. Ellers jobber Telenor som jeg alltid har brukt masse for å sperre slike oppringninger.
 5. Du har vel aktivert iCloud som backup ? Like lett med Google Photos.
 6. Det er jo et filter i iMessage. Øverst til venstre. Hvis du får en melding fra noen som ikke er i telefonlista di så vil de bare dukke opp hvis du krysser av for all Messages. Får du en melding fra en Android telefon så er den grønn. Fra en iPhone=blå. Har du laget en Apple ID, og aktivert ICloud ?
 7. Den innebygde eller løse harddisken i din Telia/Get/Telenor/Viasat/Canal Digital boks er kryptert til kun å spille av innhold i den boksen som er brukt til opptak. Sånn har det alltid vært.
 8. In 2016 HDCP 2.2 was introduced on 4K TVs together with HDR/Dolby Vision and Deep Colour. And on receivers. HDCP 2.2 is copy protection for 4K content. So your new T-we box support 4K, your receiver support 4K and HDCP 2.2. But your old TV does not. That’s why you get a picture when the box is connected directly to the TV, and not through the receiver. Easy solution is box into the TV, and sound through optical cable to the receiver.
 9. Det finnes jo en funksjon på iPhone hvor de som ikke er på telefonlista di, blir sendt rett til voicemail. Ellers kan du lete på Google eller ringe Apple support. Jeg fikk nytt SIM-kort fra Telenor da jeg fikk min nye iPhone i November.
 10. Byttet fra Samsung til iPhone for 5 år siden. Fra Samsung nettbrett til iPad for 4 og et halvt år siden. Innimellom må jeg hjelpe noen med en ny Samsung telefon. Dette er vel brukere som bare har en mobiltelefon, men herregud så rotete og vanskelig å finne fram. iPhone fungerer bare så suverent, særlig med andre som også har iPhone. Deling av bilder, backup osv. Også med Google. iPhone fungerer på alt du trenger. Alltid. Alle apper med bank, kart, reise og bilder. Og min iPad er en kopi av min iPhone. Og stadig vekk oppdateringer. I Android sin verden en gang i blant....
 11. Telenor har et abb. som heter Next. Da kan du bruke mobilen som router, eller ha et datasim kort på nettbrett på samme abb.
 12. Topografi, topografi, topografi. Det er nok hovedgrunnen til at mobiltelefoni osv. er dyrere enn andre land. Pluss at vi bare er ca. litt over 5 millioner mennesker. England alene over 60....og dårlig med fjell og fjorder. Ellers fungerer Internett via 4G helt utmerket via Telia.
 13. Norge er et langt land med utallige fjell, fjorder, daler og skogsområder. Ting tar tid. Telenor har 7500 basestasjoner i Norge....
×
×
 • Create New...