Gå til innhold

Gjest MKII

Medlemmer
  • Innlegg

    2 266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

5 806 profilvisninger

Gjest MKII sine prestasjoner

5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan være en av de nevnte grunnene fra en til fire. Jevnt over kommer nok slikt og tilsvarende av at fryktelig mange nordmenn er selvopptatte individualistiske egoister, som tenker "Først meg selv, så meg selv, deretter min neste hvis det er til mitt eget beste", som til dels grunn #4 er inne på... 🙄 Det trenger jo ikke være direkte ondskap inne i bildet heller: "Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity." https://en.wikipedia.org/wiki/Hanlon's_razor
  2. Rekorden er 1740 russere som forlot fronten på et døgn. Det skjedde 13 mai 2024. Desto bedre: Vil si det er et stjerneeksempel på at det passer med "jo fler jo bedre"... Og også "jo fortere jo bedre". For jo fler, og jo fortere raZZiske imperialister dør, jo bedre er det. Jeg hare fortsatt til dels sympati med russere og andre som er tvangsrekutert, lurt, svindlet og så videre til å sloss for raZZland og putler, men jeg har UENDELIG mye mer sympati for ukrainske forsvarere!!!
  3. Det tok heldigvis ikke lange tiden før tapstallene kom seg opp igjen. Rekorden er vel i overkant av 1400 hvis jeg husker riktig? En rekord jeg GJERNE ser det går inflasjon i og at slås jevnlig fremover. Heldigvis er prognosen at raZZiske tap holder seg høye fremover, og over 1000/døgn 💙 Håper MINST like mye at ukrainske tap holder seg uforholdsmessige lave og på en liten brøkdel av de raZZiske!!!
  4. R.I.P. bilde... Får du repostet det "oddeh", eventuellt postet det som bilde og ikke som link?
  5. Er dette bekreftet av andre/uavhengige kilder? For meg ser det ut til at treffet var flere meter bak kjøretøyet, og at det ikke var klaseamunisjon? Sjokkbølgen og splinter kan fortsatt ha skadet kjøretøyet i en eller annen grad vil jeg tro, men neon direktereff så det ikke ut til å være, og ikke kunne jeg se noen sekundæreksplosjon(er) heller.
  6. Hva er problemet ditt med integritet?: https://no.wikipedia.org/wiki/Personlig_integritet Det er IKKE å ha integritet å være en "værhane" som "snur kappen etter vinden" og endrer mening ettersom hva vedkommende tjener mest på der og da uten noen prinsipielle vurderinger utover personlig gevinst... En slik person kan ikke stoles på ettersom man ikke kan vite hvor lenge vedkommende mener det samme uten å skifte mening! Å skifte mening etter å ha fått ny informasjon, fått korrigert misopfattnigner eller lignende er noe HELT annet.
  7. Trump uttrykker beundring og misunnelse ovenfor diktatorer, han er ansvarlig for stormingen av kongressen etter at han tapte valget, Trump er kåret til den tredje(?) dårligste presidenten i USA's historie, TRUMP har fratatt kvinner råderetten over egen kropp ved å tillate reversering av abortloven. Løpebikkja' til putler, Orban løp rett fra møte med putler til møte med Trump og IKKE Biden/demokratene, så det er vel svært liten tvil om hvem som er i lomma' på putler og hvem som ikke er det... Så påstandene dine er eventuellt jevnt over å si sannheten! Sier Trump noe er det stort sett bare å anta at det er løgn, det kan i alle fall ikke stoles på uten videre. Bare siste tale han holdt er det vel kommet frem at inneholt 20% løgn/usannheter/unøyaktigheter. Så ALLT Trump sier må man være skeptisk til sannhetsgehalten i!
  8. Det har jeg omkring like liten tro på som at raZZland og putler skulle gå til krig mot NATO: NATO har ikke noe annet valg enn å stille hardt mot hardt om raZZland og putler skulle våge seg til å prøve seg på en av de baltiske landene. Hvis ikke NATO reagerer på noe slikt vil NATO miste enhver troverdighet som forsvarsallianse. Så jeg er så sikker som jeg over hodet kan være at NATO VIL reagere i et slikt scenario!!! Å sammenligne og likestille reaksjonen på invasjonen av Ukraina, som IKKE er medlem av NATO, med reaksjonen ovenfor en invasjon av de baltiske statene er bare tull så lenge det innebærerer to HELT forskjellige tilknyttninger og forpliktelser for NATO!
  9. Men om atomvåpen på avveie ikke kan brukes som atomvåpen direkte, så kan "alle" bruke de som skittne bomber. Og det kan være ille nok...
  10. Mobiltelefoner kan være låst ved inngåelse av avtale med binding så vidt jeg vet, men forbruker har krav på å få eventuellt operatørløs opphevet fra dag en hvis man ønsker det eventuellt. Har selv kjøpt operatørlåst mobiltelefon via andreperson med abonnement på andreperson, fått opphevet operatørlåsen, og brukt mobiltelefonen på eget abonnement og annen operatør.
  11. Hvorfor skulle det eventuellt være lov når man har krav på å få låst opp eventuelle bindinger på mobiltelefon ovenfor mobiloperatører? Hva mener du eventuellt er den prinsippielle forskjellen på en router med binding til mobiloperatør opp mot mobiltelefon med binding til mobiloperatør?
  12. Jeg tror NATO, selv uten USA allerede ER mer enn mektige nok til å motstå raZZland. Også Polen, de tre baltiske landene og andre tidligere østblokklandene alene eventuellt sammen med Ukraina og med støtte fra andre demokratiske land. Det jeg tror VIRKELIG er viktig fremover er at vestlige politikere ikke i overskuelig fremtid skal få komme unna med unfallenhet ovenfor putler og raZZland. Verken i form av lettelser i sanksjoner, og i alle fall på kort sikt ytterligere tilstramminger, men også om putler og raZZland skulle komme til å ytterligere emulere heltene og inspirasjonskildene sine nazityskland og Hitler, og forsøke seg på en tofrontskrig med andre tidligere sovjetrepublikker/lignende i tillegg til Ukraina. Sanksjonene må også innføres og opprettholdes mot "enablere'" som land som Ungarn med Orban, kalkunlandet med Erdogal, Kina, India og lignende så raZZland ikke kan omgå vestlige sanksjoner og bygge seg opp igjen i overskuelig fremtid. Vestlige politikere må også ansvarliggjøres hvis de forsøker seg på en "Merkel", og forsøker å nærme seg putler og raZZland igjen for å gjøre lettjente penger på raZZisk olje, gass og så videre!!!
  13. Den varte jammen ikke lenge den omstllingen fra mannen din... Føler ikke jeg har veldig god innsikt verken når det gjelder deg, mannen din eller samspillet dere i mellom. Men "alt" du skriver her, med forbehold om at det er "den hele og den fulle sannheten" "skriker" at du er ALT for god for ham og at du fortjener ENORMT mye mer enn han gir deg❗❗❗ Fokuseringen hans på andre KAN være uskyldig nok siden det bør være lov å "vindus-shoppe'" så lenge man ikke går lenger enn det. Men oppføslen hans i.f.m. episoden med mobiltelefonen sliter jeg med å få til å stemme med bare "vindus-shipping'"... Til syvende og sist er det du, deg, og BARE deg som kan vurdere om du skal fortsette eller ikke, men "alt" du skriver her tyder på at du ofrer deg selv og helsen din på en mann som ikke fortjener deg og alt du forsøker å gjøre for ham, barna, dere og deg selv...
  14. Spekulasjon: Nei, det er ikke lov. Grunnlaget for spekulasjonen: Tidligere var det lov å låse mobiltelefoner til mobiloperatør i i alle fall en periode ved kjøp sammen med binding til mobiloperatør så lenge bindingen varte. Man har nå krav på å kunne få låst opp eventuellt låste mobiltelefoner fra dag en om man ønsker det. Vil anta det samme gjelder angående router. I det minste vil jeg si at prinsippet er SÅ likt at det samme burde gjelde...
×
×
  • Opprett ny...