Gå til innhold

Gjest MKII

Medlemmer
  • Innlegg

    2 099
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Nylige profilbesøk

5 523 profilvisninger

Gjest MKII sine prestasjoner

4,5k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis man har laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang skjøteledning til jordspyd da... 🤪❓
  2. Og stort sett alle vi andre i denne tråden venter ENNÅ etter over to år på å se "ei forhandlingsløysing" som er akseptabel for Ukraina med en motpart som ønsker å utrydde Ukraina som land, og ukrainere som folk...!!! Det er vel bare raZZlandapologeter og raZZlandtilhengere som ENNÅ ikke ser problemet med "ei forhandlingsløysing" med raZZland som bryter avtaler de inngår så fort det passer de!!!
  3. Du er selv inne på at spørsmålet ditt ikke kan besvares, og "normalt" finnes ikke ettersom det generellt er ALT for stort spenn mellom ytterpunktene for hva folk gjør, er og så videre. Bruk det du synes det er verdt... Har du er utganspunkt så sammenligne det du har opp mot tester og anmeldelser på nettet.
  4. Hva er det ved konkrete regler du ikke forstår siden du gang på gang på gang på... kommer med oppdiktede, FULLSTENDIG irrelevante "eksempler"?! Eller er det rett og slett det at du er kontrær/troller/kverulerer???
  5. Ikke ¤#$&%@£*: Hun er jo selverklært kommunist, så hun vil vel trolig uttale seg støttende og oppildnende til raZZland 😠
  6. Lysst til å velge FedEx i stedet... 😜?:
  7. Det er nesten så jeg håper det så raZZland ENDELIG kan bli knust og ydmyket og det blir slutt på krigen og folkemordet i Ukraina😠❗❗❗ Kanskje det til og med fører til at Kina legger bort planene om invasjonen av Taiwan så det blir en to-for-en-seier...
  8. "Tror" ikke du får med deg raZZland på det, men du kan jo forsøke å få Ukraina til å holde en rettssak for hver raZZisk soldat de skal ta livet av, sånn for rettssikkerheten sin skyld liZZom... 🤕
  9. Nå er det jo ikke akuratt som at raZZland heller "lar" folk i okkuperte områder få raZZisk pass, de blir TVUNGET til å "bli" raZZere og PÅTVUNGET raZZisk pass!!!
  10. Det er ikke så mange igjen av de som faktiskt opplevde holocaust, men en stor del av israelske jøder er jo blitt folkemordere/er tilhengere av folkemord på Vestbredden og særlig Gaza, så NEI er nok svaret på spørsmålet ditt!
  11. Det er jo helt åpenbart i Ukraina i dag hvor putler og raZZland etteraper Hitler og nazistene så godt de klarer 🤢🤮
  12. Hva er sansynligheten for å få en demokratisk speaker i Huset hvor det vel er republikanskt flertall...?
  13. Ut i fra hva du skriver og hvordan du beskriver det fortjener du bedre enn ham, og han fortjente ikke deg får jeg inntrykk av.
  14. Hvor "trygge" og lovlige er nøklene som selges via slike "resellers"?
  15. Ja og nei vil jeg si. Jeg er opplevde ulike verdier i oss. Men jeg fikk lite trøst og støtte når jeg trengte det, men prøvde å gi han det når han trengte det. Men hele holdningen hans er skremmende. Mtp hat, bitterhet, hevn, raseri, sinne. Som jo er et eksempel på at du gir av deg selv, men ikke får tilsvarende tilbake fra ham.
×
×
  • Opprett ny...