Jump to content

Dragavon

Medlemmer
 • Content Count

  5632
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dragavon last won the day on October 31 2015

Dragavon had the most liked content!

Community Reputation

1970 :)

About Dragavon

 • Birthday 02/04/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

17427 profile views
 1. VG-journalisten brukte vel 2 minutter på saken, for å få postet den så fort som mulig. Artikler om United får jo masse klikk. Da er ikkje fakta så viktig 🤑
 2. Er det bare eg som tenker at kommende sesong kan bli beintøff? Kort ferie, kort oppkjøring, sesong en måned kortere men like mange kamper som normalt? Med litt tynn stall kan det bli mange slitne spillere og skader utover.
 3. New Horizons er så langt borte at de ser forskjeller på stjernenes posisjoner no https://gizmodo.com/nasa-s-new-horizons-probe-is-so-far-away-it-now-sees-st-1844013134
 4. Ett viktig punkt er også at alt av nødvendige sensorer er intergrert i F-35 Andre fly som F-15, F-18 og Gripen trenger ekstrautstyr for flere titalls millioner for å komme i nærheten av samme kapasitet som F-35 har integrert. På de andre flyene så er ikkje disse sensorene inkludert i prisen per fly, så det kommer i tillegg. På de andre flyene er ikkje vedlikehold av disse sensorene inkludert i vedlikeholdskostnadene, så det kommer i tillegg. PÅ F-35 er alt inkludert, og derfor ser det dyrere ut. Det eneste punktet F-22 er bedre på er topphastighet.
 5. Premier League skal ett møte i formiddag for å bestemme kva som skjer. Arsenal sin manager og en spiller i Chelsea er bekreftet smittet. Blir overrasket om ikkje det får alvorlige konsekvenser no.
 6. Ja, de som opererer F-35 må jo lese igjennom utskriftene av loggene manuelt, de har jo ingen datamaskiner til å hjelpe seg 😵
 7. Ikkje er eksponert? En F-16 er i lufta og gjør alt han kan for å finne 2 stk F-35. Mener du virkelig at F-35 skal fly opp til andre fly, og si her er eg, skyt meg ned? En F-35 kan fly så tett opptil F-16 at flygerene kan telle naglene i skroget til F-16 uten å bli oppdaget. Tror du ikkje at de da også kan skyte ned det F-16 flyet?
 8. Se denne du https://www.vgtv.no/video/148842/slik-fungerer-f-35-fly-i-en-krigssituasjon
 9. Hadde du lest den saken skikkelig så hadde du sett at den er flere år gammel, og F-35 der hadde store begrensninger i programvare kor mye piloten kunne belaste flyet. F-35 som flyr i dag kan manøvrere mye heftigere enn det flyet i den testen kunne. Testen der blei gjort for å få en status quo på kor de var i utviklingen av F-35.
 10. Problemet er helt klart størst fra Woodward og opp.
 11. Kan det være noe så trivielt som en støvsky som har beveget seg i mellom oss og Betelgeuse, eller er det noe de hadde sett?
 12. For Bournemouth kan King / ikkje King være forskjellen på nedrykk eller ny kontrakt, så for de er han verdt mye mere enn hans kvaliteter skulle tilsi. Men han kan helt sikkert score noen mål og hjelpe oss også.
 13. Når du ser på historien til engelske tabloider så er det ikkje utenkelig at de har gjort noe slikt. De har gjort mye værre ting før.
×
×
 • Create New...