Jump to content

Dragavon

Medlemmer
 • Content Count

  5685
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dragavon last won the day on October 31 2015

Dragavon had the most liked content!

Community Reputation

2001 :)

About Dragavon

 • Birthday 02/04/1970

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18467 profile views
 1. Det eg først og fremst hadde inntrykk av at Santo var god på var å skape ett lag, der spillerene kjempet for hverandre og lagfølelsen var i senter. Med bedre spillere tilgjengelig vil han sikkert bli mere offensiv enn han var i Wolves. Giftige Mourinho er jo tvert motsatt, og dytter hvemsomhelst under bussen.
 2. Santo gjorde jo en kjempejobb i Wolves, har de mulighet til å få han burde de gripe han med begge hender. Tror han vil være mye bedre en Mourinho
 3. Eg ville tro at enkelte bølgelengder er værre / bedre enn andre?
 4. Over kjøkkenbenken har eg ett lysrør, og over der igjen vindu. Når lysrøret står på og eg har vinduet åpent kommer det ofte innsekter inn, spesielt veps og humler av en eller annen grunn. De surrer rundt lysrøret, og med en gang eg slår det av så flyr de som regel ut vinduet. Så eg regner jo med at det er lyset fra lysrøret som gjør de forvirret. Finnes det lysrør som ikkje trekker til seg innsekter slik?
 5. Du fikk den sikkert sammen med en radio til stereoannlegget ditt for 30 år siden. Eller foreldrene dine gjorde 😁 Har du i det hele tatt en radiomottaker som kan ta in AM-båndet lenger? Du kan sikkert bare kaste.
 6. Er alltid noen som vil være sære. Og mange ganger blir det bare toskete.
 7. Ja, men i teksten der så ser du også at det sies at en stor del av vedlikeholdskostnaden på F-35 er vedlikehold på sensorene. De andre flyene har nesten ingen sensorer intergrert i flyet slik F-35 har. Så alle de andre flyene er avhengige av dyre poder med sensorer som de må henge utenpå flyene for å kunne utføre ett eneste oppdrag. Prisen på disse og vedlikeholdet er ikkje med i noen andre fly sine kostnadsoverslag, mens F-35 har alle sensorer integrert. Og F-35 har bedre sensorer enn det som er tilgjengelig til noen av de andre flyene. Er ikkje 100% sikker på om eg husker riktig, men eg mener å ha lest at 4rde generasjons fly trenger poder til ca $4 millioner for å ha en dårligere versjon av de sensorene som er integrert på F-35. Og de har ikkje mulighet til å ha alle podene på flyet på en gang. Men det blir fullstendig ignorert av de som klager på kostnadene til F-35.
 8. I dag lå denne i posten 😎
 9. https://www.vg.no/sport/fotball/i/yRwBrx/stor-analyse-brann-har-de-samme-problemene-som-rosenborg-hadde Trur desverre Bardal har mye rett i denne artikkelen. Eg trur ikkje Ingebrigtsen er trener i Brann når neste sesong starter, håper bare vi ikkje rykker ned 😱
 10. Sikkert fordi de ikkje vil at mottaker / avsende skal vite at tollen sjekker de, i tilfelle det er noe straffbart?
 11. De burde gitt Leeds ett lett mål før 10 minutter hadde gått, for da hadde vi heilt sikkert vunnet kampen 😊
 12. Å sparke Moronho er bare positivt for Tottenham. Bare synd de neppe klarer å finne en like god manager som Pochettino.
 13. Håper FIFA / UEFA setter hardt mot hardt og sparker klubbene ut av alle nasjonale og internasjonale turneringer om dette blir noe av.
 14. Mourinho har vel alltid til slutt vore giftig for lagene sine.
×
×
 • Create New...