Jump to content

geir__hk

Medlemmer
 • Content Count

  6994
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

678 :)

About geir__hk

 • Birthday 02/13/1980

Recent Profile Visitors

22481 profile views
 1. Var ikke det mot Heia i Balsfjord? Der er det jo bra med stigning, så ikke rart at bobilen slet med å komme forbi.
 2. List gjerne opp delene som maskinen består av, og hvor gammel den er. Kan du huske om noe er endret i oppsettet, enten hardware eller software ved at du har installert ettellerannet, i tiden før dette begynte ?
 3. Det skulle vel fungert utmerket å sette et tak på hvor mye en kan tjene. Spørsmålet er jo hvordan dette skal realiseres - dette br kanskje trådstarter være mer konkret på: Om det skal håndheves via skatteseddel (eksponensiel skatteprosent eller annen lur regel som setter en praktisk grense for nettolønn) ? Om taket skal settes så høyt at ingen kommer i nærheta uansett ? Om man samtidig skal gå over til en mer flyktig valuta, som regulerer den faktiske verdien av lønna selv om tallverdien alltid er den samme. Andre måter å regulere (har ikke økonomibakgrunn så jeg slengte bare ut noen helt ville idéer, diktator-wise) ?
 4. Et annet kjekt tips: Bruk kode-formattering istedet for sitat, så fremstår teksten som mye mer ryddig og mye lettere å lese.
 5. geir__hk

  Spåing

  Har en knapp på kalkulatoren som kalles for RND, fungerer perfekt til spåing av utfallsrom for min del. Kan nevnes at terninger fungerer utmerket, og gir et snev av spenning i rommet. Kaffegrut utgår for min del da det stort sett går i traktekaffe.
 6. Venter i spenning på oppdatering - der enheten forhåpentligvis er testet i mer krevende forhold som tåke, regn, sludd og snøstorm.
 7. geir__hk

  Spåing

  Ikke nødvendig å tro, vi har jo langoddsen og en rekke andre tjenester som baseres på spåing av to eller flere mulige utfall.
 8. Det er da helt naturlig at butikkene ønsker minst mulig gjenbruk. Her har man nok også argumentert for farlige basselusker på overflatene.
 9. Nå er jeg ikke noe ekspert på disker, men om jeg skal gjette på en forklaring må det være at første varsel er at det finnes en defekt sektor, men som nå er omlokkert. Det er enklere å svare på om du kan vise alle s.m.a.r.t. data for den aktuelle disken.
 10. Det jeg mente - for å ta det med teskje: Når du misstenker at det er noe feil med din ledning, så er dette helt umulig for meg å kunne svare ja eller nei med sikkerhet. Dette fordi jeg ikke har fått tak i en fungerende spå-kopp ennå. På samme måte som om du skulle spørre hva jeg mente om hårfrisyren din i dag, uten å legge ved et bilde. Med et godt foto vil det kunne være mulig å si noe om hvorvidt ledning eller kontaktklemme synes defekt.
 11. Kunne vært en fordel med bilder her, for selv om "toppen på kobbertråden" høres morsomt ut, så gir det ingen mening.
 12. Savner noe som kan underbygge første grafen. Altså hvordan har man konkret regnet seg frem til energikildenes relative fotavtrykk?
 13. Kan du beskrive "det slår seg av" ? Feilmeldinger, BSOD, lyder ?
 14. Pc med regneark funker. Pad med regneark funker. Spørs om dere skal ha mer funksjonalitet enn bare regneark/oversikt, og evt. om dere har en gammel enhet liggende som kan brukes ?
×
×
 • Create New...