Jump to content

geir__hk

Medlemmer
 • Content Count

  6895
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

640 :)

About geir__hk

 • Birthday 02/13/1980

Recent Profile Visitors

22309 profile views
 1. Nå var dette forsåvidt like "bak" et veikryss, dvs krysset var bak bilen og på motsatt side av veibanen. Ser likevel ingen grunn til å fløyte (jeg var gående like ved, og kan godt klare meg uten at en travel dust skal stå på hornet "oppi ørene").
 2. Hvordan skal jeg kunne vite det, basert kun på overskriften ? Det blir litt sånn som VG+ holder på til tider, å spille på folks frykt for å selge et produkt.
 3. 2 ting: Lete etter skrujern halve ettermiddagen uten resultat, 3-4 ganger gjennom samme kommode/skuff som der verktøyene oppbevares uten funn. Neste dag kjøper jeg nytt, og når jeg kommer hjem så ligger det skrujernet i samme skuffen som jeg allerede har gjennomsøkt flere ganger. Neste: Står en bil med nødblink på og motorstans (i en 30-sone i et boligfelt, er aldri noe fare for kollisjon men biler må vente litt pga bilen med motorstans sperrer ene kjørefeltet) - da jeg gikk forbi var det flere som tutet aggresivt da de kjørte forbi (sånn istedet for å spørre om h*n trenger hjelp elns).
 4. Nei, den klarer kun å registrere et veldig lite antall allerede ferdigformulerte setninger.
 5. Gjelder dette både 4k video og "vanlig HD" ?
 6. Hvilken programvare? Har du sett på hjemmesiden til programvaren om det står noe om minste anbefalt HW ?
 7. Alternativt forslag: "Bør ikke svelges - tør du å putte dette i bilen?"
 8. Dette forteller absolutt ingenting ! Hva med å oppgi den faktiske effekten? Hvilket utstyr ble brukt? Eller er det sånn at budskapet skal gjøres mest mulig vagt og gi mest mulig wow-effekt ?
 9. Er offentlige PC'er med begrenset bruker-rettighet tatt med (eller egentlig trukket fra) i regnestykket? Da snakker vi om maskiner der brukeren ikke har mulighet til å kjøre noe annet enn Edge.
 10. Kommer an på hvor stort hullet skal være. Er det større enn noen få mm kan det lønne seg å bore et lite hull først. Evt bruke en spiker/dor (forsiktig så plasten ikke sprekker) til å lage et lite spor hvis det er et lite hull som skal bores.
 11. Her er enda en veldig bra video. Litt over midtveis finner du bl.a. forklaring på hvordan endre dreieretning.
 12. Hvorfor ikke gjøre som meg da jeg var fattig student: ditch det som koster skjorta, og heller benytt open source, f.ex Libre Office ?
 13. Ta backup. Å lagre alle bilder på én plass blir som å la det gamle fotoalbumet ligge ute i vinterstormen. Foreslår du tar med deg PC'en til noen som kan reparere datamaskiner (les: verksted), og forhåpentligvis er ikke filene på disken kryptert.
 14. Ville definitivt begynt med OS. Når det kommer til det andre, kan det være greit om du kommer opp med hva du tenker å bruke av penger på oppgraderinga. Hvor gammel er riggen din (2012?). Jeg tenker at det mest hensiktsmessige her er å bytte "alt" når du først skal oppgradere.
 15. Du er nok ute etter noe slik som dette:
×
×
 • Create New...