Jump to content

geir__hk

Medlemmer
 • Content Count

  6790
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

613 :)

About geir__hk

 • Birthday 02/13/1980

Recent Profile Visitors

22197 profile views
 1. Nå har min bedre halvdel en P20 fra i forfjor (har ikke sett på bilder tatt av P30), og jeg har hatt 2 RX100. Skulle jeg anta at optikken på P30 bare er bittelitt bedre enn for P20, så ville jeg definitivt tatt med RX -kameraet. Helst også med et lite bordstativ så det går ann å ta nattbilder. Men så blir det jo til slutt opp til deg om du føler at P30'ern tar så gode bilder at du kan la RX'ern bli hjemme. Foreslår at tar noen bilder med begge, kanskje helst i dunkel belysning, overfører til PC-skjerm og vurderer det derfra.
 2. Dersom det så skulle være slik at de som proklamerer med flat jord, også er oppriktig religiøse mennesker: Husker dere ikke at det står i boka at man ikke skal lyve ???
 3. Merkelig. Du har jo løst problemet og trenger ikke bruke mer tid på dette nå, men hiver ut et par tanker om dette: Mener å huske at W10 er følsom for hvor kjørbare filer plasseres, f.ex om man legger en ren .exe -fil i c:\progam files(x86)\ - så lar ikke Windows fila kjøre med mindre den er installert. Nå vet jeg ikke heller hvordan du prøvde å installere, men om ingenting annet fungerer (har ikke admin-rettigheter og heller ikke rettigheter til å installere programmer) så burde det likevel fungere med en portableapps-løsning.
 4. 7zip har fungert på alle W10 installasjoner jeg har brukt det på. Hva er det som er så spesielt med deres løsning ?
 5. Du kan prøve å bruke 7zip istedet for winrar.
 6. Vil bare takke så meget for forslaget med håndsprit Sugekoppen sitter ikke perfekt, men det er iallefall en viss forbedring - har holdt seg på plass til nå.
 7. Kanskje om du er mer spesifikk med problembeskrivelsen og opplyser om modellnummer og OS på pc og skjerm, så blir det enklere å hjelpe. Er det andre problemer/kuriositeter når du ikke har koblet til en annen skjerm? Har du prøvt å koble til en annen skjerm? Har du prøvd å koble med en annen kabel? Kan kabelen ha blitt dratt - f.ex ved at noen hekter seg fast?
 8. Ja, riktig - han viste meg utskriften og det stod faktisk ikke noe mer.
 9. Selvsagt ikke. Det blir trolig mye mer lønnsomt - for arbeidsgiver . . .
 10. Æsj (om jeg kan si det på den måten). Bilen på verksted i dag - Luftefilter og tennplugger skifta. Kjørte et par km, inn på en butikk - da jeg skulle kjøre fra butikken - ja da var feilen tilbake Snudde og kjørte tilbake til verkstedet for å få en forklaring. Viste seg da at mekanikeren ikke behersket norsk veldig godt, og forklaringen ble endret fra "fikset dårlig kontakt" (i muntlig form fikk jeg opplyst at dette var på baksiden av ac kontroller) til "sjekket kontaktpunkt på formotstand og viftemotor, ingen utbedring utført" (også dette i muntlig form). Dermed dro jeg på en annen butikk for å kjøpe markeringslys (for feilsøking over et lengre tidsrom - denne gangen med pære). Da jeg skulle kjøre fra denne butikken - da kom motorfeil-lampa tilbake Igjen kjørte jeg tilbake til verkstedet - fikk heldigvis kjørt bilen inn i verkstedhallen, og da konstanterte man feiltenning på samme sylinder som før tennpluggene ble skiftet, og mekaniker konkluderte med at Coilen måtte være gåen - fordi kjøring med dårlig tennplugg tar knekken på coilen. Nå må denne óg skiftes, men fikk beskjed av mekaniker at det ikke er problematisk å bruke bilen videre Det syke oppe i alt dette er at siden jeg postet tråden på onsdag, så har vifta tilsynelatende fungert helt perfekt - helt til i dag, så jeg hadde jo all grunn til å tro at problemene skulle være over. Men den gang ei.
 11. Skrekkscenario: Arbeidsgiver: AI - finn de beste kandidatene til denne jobben! AI med rasistiske motiver: Hvordan plukke ut kandidater uten at arbeidsgiver gjenkjenner utvalget som rasistisk motivert. Evt. AI plukker kun søkere med psykopatiske trekk (ser kun på kortsiktig inntjening og ikke på arbeidsmiljøet)
 12. Akkurat som en self-replikerende nanorobot, ja. Da er det gjerne god plass å boltre seg på for de små. Skål 🍻
 13. Vel, selv er jeg inne på flere engelske forum innenfor spesifikke emner eller fagfelt. Herunder Tomshardware, Linuxquestions, samt en del forum for spesifikke Linux-distroer og open-source programmer. Youtube har jeg selvsagt automatisk knyttet opp mot gmail-kontoen min (gjøres automatisk ettersom Google eier begge) - men det er mest for at youtube skal gjette seg frem til innhold for min profil der (skjermtid).
×
×
 • Create New...