Jump to content

Svein M

Medlemmer
 • Content Count

  5695
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2114 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14249 profile views
 1. Jeg vil tro at det går da jeg har sett at USA versjonen er listet opp med 15".
 2. Du bør også være sikker på at det er en feil med kortet og at det ikke er kabler eller skjerm som ikke takler innstillingene.
 3. Jeg har lite tro på at de kan montere registerreimen feil. Men et verksted som sjekker bilen kan kanskje finne ut hva som er feil uten at feilsøken koster så mye.
 4. Et alternativ til å ta den tilbake til selger for å sjekke det er å dra til et annet verksted for feilsøking.
 5. For 4g-tale så tror jeg at software på mobiltelefonen må støtte 4g-tale hos ICE for at det skal virke. Det er i hvertfall slik at ICE må støtte akkurat den mobilen for at det skal virke.
 6. Her står det litt om våpene som er gitt til Ukraina, og hvilke land som har gitt sine bidrag. https://www.bbc.com/news/world-europe-62002218
 7. Bør vel i det minste flyte og være stabil slik at det er lett å komme opp. Det er nok bedre med sykkelbåt: https://www.batmagasinet.no/allerbm-annet-fornoyelsesparker/sykkelbat-med-propell/640854
 8. Om en vil bygge noe kompakt så tenker jeg på to interessane alternativer. Det ene er å bruke f.eks Ryzen 5 5600G og greie seg med den grafikken integrert i cpu. Og det andre er å bruke et forholdsvis strømgjerrig skjermkort, f.eks basert på RTX 3050 brikken, eller GTX 1650 om en ikke trenger så mye grafikk ytelse.
 9. Her er grafen for antall døde per uke, vi ser at det som oftest har vært under 50 per uke
 10. Det er at uken ikke er ferdig så alle tallene har ikke kommet inn. Så det er vanskelig å trekke noe ut av den søylen.
 11. Tror ganske sikkert at de ikke vil prøve seg på Nato land. Men å ta deler av Ukraina slik de har gjort nå kan de vel gjøre uten at noen blander seg inn militært. Men de får mye sanksjoner i mot seg, og Ukraina får våpen hjelp som vi ser. Så det blir et stort taps prosjekt for Russland. Skulle nesten tro at Putin var agent for et annet land som forsøker å kjøre Russland i grøften, ut i fra at siste 20 årene har vært en utvikling i feil retning. Men det er nok heller slik at når en diktator styrer så vil det gå dårlig.
 12. Grafen viser nye innleggelser med påvist coronavirus per uke eller dag, etter om covid-19 var regnet som hovedårsaken til innleggelsen (rød) eller om hovedårsaken var noe annet (grå). kilde: https://www.vg.no/spesial/corona/
 13. En reinstallasjon installerer vel Windows 10 i den versjonen som maskinen hadde som ny. Alternativt så kan en bruke en usb-minne og installere Windows 10 eller 11 direkte fra den.
 14. For farlig med skinnegående transport om den ikke er adskillet andre trafikkanter (trikker). Enten må de kjøre veldig sakte fart eller de bør erstattes med buss eller bybane.
 15. Jeg vil tro at fremrykkingen til russerene nå stopper opp og vi vil se en stillingskrig i månedene fremover. I tillegg så ser vi at russerene driver terrorbombing mot sivile mål i hele Ukraina.
×
×
 • Create New...