Jump to content

Svein M

Medlemmer
 • Content Count

  4116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1289 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

11547 profile views
 1. Ser veldig bra ut. Windows 10 er veldig bra fra før, men det ser ut til at en har gjort små forandringer her og der slik at det blir enda litt bedre.
 2. 8 gb vram er nok for 1440p. (vurdert ut fra dagens spill, og ikke spesifikk de du navner eller hva som måtte komme av nye spill) For 4k er det nok litt lite, på samme måte som RTX 3070 er litt for svakt til 4k. En kan kanskje si at for 3070 er valget med å ha 8 gb vram greit da vram størrelsen er bra nok i forhold til ytelsen på kortet. På en annen side så kan det tenkes at det vil komme spill der mer vram hjelper for ytelsen.
 3. Her er 5 som er forholdsvis kompakte, men som du ser ikke så veldig små heller. Når det gjelder skjermstørrelse så måles det langs diagonalen, og siden skjermene på mobilene nå er lange og smale så blir diagonalen lenger uten at mobilene nødvendigvis er så veldig store. Nokia 5.4 Dual SIM (4GB RAM) 64GB Mobiltelefoner specs - Teknisk Informasjon (prisjakt.no) Motorola Moto G8 Power Mobiltelefoner specs - Teknisk Informasjon (prisjakt.no) Sony Xperia 10 II Dual XQ-AU52 Mobiltelefoner specs - Teknisk Informasjon (prisjakt.no) OnePlus Nord 128GB Mobiltelefoner specs - Teknisk Informasjon (prisjakt.no) Samsung Galaxy A52 5G SM-A526B 128GB Mobiltelefoner specs - Teknisk Informasjon (prisjakt.no)
 4. Med alle så menes vel foreløpig alle i disse landene: United States, Canada, Mexico, Brazil, Australia and Japan
 5. Vil tro det holder med en passiv stylus pekepenn. De koster ofte ganske lite: Goji Color Stylus pekepenn (blå) - Penn og Stylus - Elkjøp (elkjop.no) Ellers så finnes aktive stylus pekepenner. Disse er ganske dyre. De er mer spiss i enden som en vanlig penn. Det er slik at pekepennen må passe til det spesifikke nettbrett. Her er søk på prisjakt etter slike: Best pris på Aktive stylus-penner - Sammenlign priser hos Prisjakt Programmer for Android nettbrett: Sketcher Free, (Android Tools) ibis Paint X (ibis) MediBang Paint (MediBang) Infinite Painter (Infinite Studio LLC) Sketchbook - draw and paint (Autodesk)
 6. Ja det er mye bedre på skarphet og oppløsning. Derimot så kan det være at mobilen f.eks oftere lager en finere himmel med fine skyer pga. automatisk prosessering. Også når det er for lite lys vil jeg tro at mobilen ofte vinner. Her en sammenligning: (6932) Shoot-out: Canon EOS M50 vs HUAWEI P30 Pro - YouTube Kan legge til at det er mye lettere å få brukbare bilder med mobil, da der er større dybdeskarphet og mer prosessering. Med kamera er det lett for at fokusering står på feil avstand, eller dybdeskarpheten er for liten.
 7. Om en sammenligner med mobil så gjør mobilene en del etter bearbeiding av bildet automatisk. Når en bruker systemkamera så er det ofte en fordel å gjøre justeringer av bildet på PC i et bilderedigeringsprogram.
 8. Vil tro at alle kamera som har APS-C sensor tar bra bilder. Canon EOS M50 er veldig bra på å ta bilder: https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-m50/9
 9. Dette blir en dårlig løsning. Lite fristende å ha baksetet feil vei. Plassene en kan ha batteri er foran ved forhjul, bak ved bakhjul, under seter eller under i gulvet av bilen.
 10. En har vel ikke lov til å pakere slik at en sperrer inn/utkjørsel.
 11. På prisjakt kan en legge inn ønsket høyde og bredde for å søke etter mobiler under en viss størrelse. F.eks: Best pris på Mobiltelefoner - Sammenlign priser hos Prisjakt
 12. Dette ser ut til å være det beste kjøpet under 7000 (jeg så på hva Elkjøp og Power har i nettbutikkene i dag): ACER ASPIRE TC-895 STASJONÆR PC - Power.no
 13. Fant denne artikkelen. Ser ut til at iCloud sletter det som slettes på mobilen. Men ser også at det er en 30 dagers mulighet for å hente tilbake bildene fra iCloud. https://www.macworld.co.uk/how-to/deleting-photos-iphone-icloud-3782445/
 14. Var du ikke kjent med prisen på 499 før du kjøpte?
 15. Uten å kjenne til akkurat hva som har skjedd så er det vel at overføringen av bildene ikke har kommet på plass på PC, men at de har blitt slettet av mobilen. Som du selv sier så bør en ikke bruke klipp ut på slike overføringer av denne grunn. Det er i grunnen idiotisk at der eksisterer en slik felle for brukeren. Bildene bør fortsatt være på iCloud om du har satt opp mobilen til å lagre (backup) bildene der.
×
×
 • Create New...