Gå til innhold

Phantom Software

Medlemmer
  • Innlegg

    446
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Phantom Software sine prestasjoner

437

Nettsamfunnsomdømme

  1. At vi i det hele tatt kan stille det spørsmålet er jo bare en konsekvens av at det finnes orden i universet, og ikke bare kaos. Hadde det ikke funnes orden så hadde vi heller ikke eksistert, og problemet er borte Siden det finnes orden, så har vi altså regelbaserte mekanismer i universet. Dermed kan det fremstilles matematisk. I et uendelig univers og en ubegrenset matematikk er det jo ikke så rart at vi stadig vekk finner nye ekvivalenter mellom det fysiske og matten.
  2. Nå må du være over på russisk desinformasjon her, aldersgrensen i Ukraina ble nylig justert ned fra 27 år til 25 år. Det er ikke i nærheten av å bli hanket inn av patruljer i gatene som 18-åring. I Russland derimot...
  3. En unødvendig reduksjon av mennesker, spør du meg. Vi er heldigvis mer komplekse vesener en "de kloke mattehodene og de andre, empatiske."
  4. Begge systemene har løsninger for å dele album mellom flere, som familiealbum. https://support.google.com/families/answer/6131416?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop#zippy=%2Ccreate-a-shared-album https://support.apple.com/en-us/118229
  5. Hvorfor ikke faktisk bruke Apple eller Google Photos med skylagring? Jeg har prøvd det aller, aller meste som finnes, og for tilgang i skyen tror jeg ikke det finnes noe bedre. Det beste er om dere alle har enten Apple eller Android for å kunne bruke lokal device enkelt i tillegg til skyen.
  6. Morsomt pyramidespill. 1 måned tjener du ingenting. 2-3 måned tjener du greit på salg selv. Så fra 4. måned er du avhengig av å jevnlig rekruttere nye suckers og ta provisjonen deres, og kan tjene veldig bra på det.
  7. Har aldri hørt om en jente med store pupper som ønsker reduksjon ene og alene for at menn skal like de bedre. Jeg kan godt skjønne de som synes det er plagsomt, smertefullt osv å ha store pupper og som ønsker reduksjon av den grunn. Det har jeg hørt om. Men på grunn av utseende?? Nei, aldri, og det er det en grunn til: ingen gutter du er sammen med vil ønske dette. Alle vil digge de store puppene dine. Nå finnes det noen som vil ha skikkelige petite, små, smale tynne jenter som foretrekker små bryst også, men de er vel ikke interessant for deg uansett. Du høres ikke veldig syk ut heller, siden du synes å like egen kropp godt for din del. Dyrk det eller søk hjelp. Det er iallefall ikke noe galt med utseendet ditt. Jeg kjenner et par utrolig pene jenter, smellvakre, som er så ekstremt misfornøyd, helt nedbrutt, den ene utvikler anoreksi. Ser ikke seg selv i det hele tatt på en rasjonell måte. Det er trist, og en sykdom.
  8. Ikke noe å bidra med, annet enn ❤️ siden det ikke kan gis reaksjoner på anonyme poster. Og lykke til.
  9. Det burde være mulig å få til med Hazel. Da kan du f ex bruke at en fil på SSD eksisterer som trigger på action for å kopiere filer til NAS. Du er lite spesifikk her... Det finnes tusen backup-program.
  10. De var 290 som jobbet der i 2017; riktignok med både tele og mobilt bredbånd samlet, men vil anta at tele var den største andelen siden det var der de fokuserte og vokste: https://www.dataforeningen.no/hvordan-ice-skapte-en-aktivitetsbasert-arbeidsplass/
  11. Jeg forstår ønsket, men er dette data dere har lov til å hente ut og benytte uten reelt samtykke?
  12. Men kjære tid, hvor vanskelig er det å forstå? Selskapene vil ha penger, så de lager spillene slik at de treffer best demografien de har peilet seg inn på. Folk må forstå at verden vokste opp fra gutterommet. Jeg mener det ikke moralsk, men literally: de (jeg) som spilte med halvnakne jentefigurer som tenåring er nå voksen familiemann. Har ikke noe å si hvor vidt jeg skulle likt å se på halvnakne damer - spiller jeg så må det være stuerent, og oftest er det sammen med kidsa om jeg skal få mulighet til å spille. Samtidig har jo jenter og damer også stormet til de siste 15 årene, og preferanser har jevnet seg ut. Garanterer som andre sier her at det er kapitalisme og ikke moral som styrer skuta. De som lager mer seksualiserte fremstillinger i dag har peilet seg inn på en nisje / lokal demografi i stedet for å konkurrere om de største markedene.
  13. Det har ikke noe med boot-flagget å gjøre. Men det bildet du viser her er ulikt det du viste tidligere. Her har du f ex valget "Undelete" - er denne partisjonen slettet? Virker som du er forbi problemet med at den "endret til Linux.", nå vises den som NTFS. Hva er resultatet når du lister ut filer via TestDisk?
  14. Hehe håpte vel litt mer på en lokal fikser enn et verksted, men må kanskje lenger på bygda før jeg får slike tilbud. Stort sett parkert ved fast plass ved bolig.
  15. Jo, men jeg vet ikke hva EGR betyr, så jeg håpte jeg kunne fikse det ved å bare sprøyte litt "EGR"-fiks inn ett sted. Jeg fremstår meg vilje inkompetent her. Spørsmålet er ikke hvordan jeg kan fikse det selv, men om noen vet om noen som kan fikse det / benytte disse midlene til å fikse det for meg - i Oslo / Østlands-området - for en helt vanlig gammel bil.
×
×
  • Opprett ny...