Gå til innhold

Phantom Software

Medlemmer
 • Innlegg

  509
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Phantom Software sine prestasjoner

538

Nettsamfunnsomdømme

 1. Om Trump har blitt drept av dette så hadde det nå vært voldelige folk med våpen i gatene mange steder i USA og rundt noen senatorer sine boliger, garantert. Nå er det ikke det, men absolutt en opphisset stemning online ja slik jeg beskriver.
 2. Det er nokså spennende frem til valget ja. Det skytteren klarte å gjøre var å øke polariseringen enda mer. Gratulerer. Det er så syke fronter og argumentasjoner på X nå, enda verre enn før skytingen. Det ble sannsynligvis avverget et stort opprør ved at Trump snudde seg noen centimeter da skuddet kom. Det blir nesten garantert en slags borgerkrig nå om Trump taper valget. Samtidig ser jeg sterk støtte på X for Biden, særlig etter valget av Vance, mens ca alle norske medier fortsetter å krisemaksimere Biden og at han må gå av. Hvorfor er norske medier så ensidige i dette?
 3. Det er jo et skrikende behov etter sykepleiere, og det er et fint yrke med mange mulige spesialiseringer i ettertid. Tror ikke det er noen personer jeg har følt meg mer hjulpet av enn omsorgsfulle sykepleiere som kommer innom og gir trygghet og omtenksomhet på sykehuset.
 4. Klarer ikke gå bort fra gode gamle Triangia stormkjøkken med rødspritbrenner. Fungerer alltid, iallfall ned til 20 minus (?) og varer lenge. Finnes sikkert tusen mer moderne varianter, jeg er vel bare nostalgisk.
 5. Det er jo en litt billigere modell igjen. Du må bare velge et prisnivå som passer - alle TVene i tråden her er vel rimelig gode tver vil jeg tro. For 77" til 13k så får du ikke Dolby Vision f ex, men det trenger ikke ha noe å si for deg i praksis. Siden du så på The Frame til 23k så ville jeg vurdert denne til samme pris: https://www.power.no/tv-og-lyd/tv/lg-77-oled-b3-4k-tv-oled77b36la/p-2063597/?q=tv#specs Disse OLED-seriene til LG er godt likt og godt testet - bare søk opp LG OLED B3 for å se tester av denne. Det er sannsynligvis den jeg ville gått for personlig om jeg skulle ha ny TV nå. Som med alle OLED-skjermer må du vurdere lysstyrken om du ønsker å se mørke filmer i direkte sollys - da er kanskje fortsatt andre teknologier bedre i prisklassen. Det kan være andre faktorer du må vurdere som jeg ikke har en mening om, som lyd - selv bruker jeg alltid eksterne høytalere uansett.
 6. Har The Frame, og den kunst-modusen er ikke så bra som de vil ha det til. Ser fortsatt mer ut som en skjermsparer enn et bilde på veggen. Ellers er TVen pen å se på. Men du betaler en del ekstra, og får litt dårligere panel til prisen. Jeg skal selv aldri ha Samsung igjen pga irriterende software og dårlig HDR. Det meste du har av devicer og streaming støtter Dolby Vision, ikke HDR10+ som Samsung tviholder på. Min neste TV blir LG. Vil du ha en som er pen slik som The Frame så kan du kjøpe G-serien fra LG.
 7. Jeg har ikke snakket om å være helt anonym i denne tråden. Du vet ingenting om familien min.
 8. Det er uaktuelt for meg. Om det skjer så dropper jeg bare sosiale medier, og får familien over på https://circles.futo.org eller lignende.
 9. Om dette skal løse på denne måten så må det være via en ny løsning for verifisering av alder tilbudt av Bankid / Minid der tredjeparter kun får ja/nei i retur. Det er helt uaktuelt å benytte standard bankid for dette pga informasjonen det gir til tredjeparter.
 10. Du motsier deg selv i neste paragraf her. En av hovedårsakene til at Ring1 må finnes er som beredskap ved andre hendelser og kriser - si at operatunmellen må stenges i ett år osv. Man kan stenge Ring1 for vanlig trafikk og kun bruke det for kollektiv og beredskap, men det fjerner ikke behovet for sikring. Det riktige hadde selvsagt vært å flytte regjeringskvartalet et helt annet sted som er mye enklere å sikre, men det blir en helt utenkelig situasjon for politikerne med 5-10 min lengre reisevei, så da er vi her. Veien er ikke problemet.
 11. Nå kverulerer du? H*n sier vel at MDG er truendes til å ønske ringen fortsatt stengt når arbeidet drar ut, og du sier jo selv rett nedenfor at MDG ønsker å stenge ringen...
 12. Han fikk jo akkurat den oppmerksomheten han la opp til og ønsket, dette var ikke akkurat en hemmelig ferietur, men en tydelig annonsert offentlig tilstedeværelse nettopp for å tiltrekke seg den typen folk som de godt vet på forhånd er publikummet hans, og målet er jo akkurat å skape blest og oppstyr. Kanskje ble det mer styr enn de trodde, vet ikke; tipper de er veldig fornøyd med resultatet uansett. Ekstremt naiv "journalistikk" rundt dette i alle medier. Rasisme-kortet er latterlig - typen tiltrekker seg idioter av alle hudfarger, og det var det som møtte opp. Kanskje er han mer populær i Norge / generelt av folk med lignende hudfarge som han, så flest av de møtte opp. Oppførselen til de fremmøtte sier uansett kun noe om hans publikum, og ikke noe om noens gruppe av hudfarge eller etnisitet.
 13. Du mangler rett og slett selvinnsikt. Les rommet - ingen utenom de barnslige guttekompisene dine tar dette som en uskyldig spøk. Du tar også deg selv altfor høytidelig ved å bli så opprørt av at noen kan finne på å klandre deg for dette - det høres tvert imot ut som at du nettopp er en person folk kan finne på å klandre for dette, selv om du prøver å påstå det motsatte. Alle vet tydeligvis godt fra før hvem han "morsomme" med printeren er. Du har derfor alt å tape på å gå offentlig ut med dette og prøve å fremstå som et uskyldig offer. Siden du er uskyldig i dette tilfellet så har du alt gjort det du skal ved å forklare det til sjefen; resten må gå via sjefen og HR. Alt annet vil være en stor tabbe og slå negativt tilbake på deg selv. Ta en pust i bakken. Du var uforsiktig og dro en seksuell spøk i jobbsammenheng. Nå fikk det en ubehagelig konsekvens, som er grunnen til at man ikke bør gjøre det. Ta lærdom og hold dette til det private heretter.
 14. Det skal jo godt gjøres å ikke ha det, alt etter hvor mye man vil kverulere. Om du er en moderne vestlig mann som ikke har fordommer mot LGBTQ+, ikke mot noens nasjonalitet eller hudfarge, ikke mot feminister osv.... så har du det kanskje mot nazister, rasister og sjåvinister?
×
×
 • Opprett ny...