Jump to content

Nukleosid

Medlemmer
 • Content Count

  1381
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nukleosid last won the day on January 2 2015

Nukleosid had the most liked content!

Community Reputation

1462 :)

Recent Profile Visitors

3933 profile views
 1. Har du en fuktkilde (naturlig eller ikke) i stuen, så kan det være sølvkre. Hvis ikke, er det mest sannsynlig unge skjeggkre. De kan vel se ut som sølvkre? Sølvkre på bad, er ikke noe man må opplyse om, tror jeg. Hadde et mindre antall av de i en eldre leilighet jeg eide, men verken jeg eller hun som kjøpte den av meg, har klaget på dette. Skjeggkre, derimot, er noen ekle skapninger som kan ødelegge bøker og gjøre livet utrivelig for deg der de kravler over vegger, gulv, sofa, bord og andre møbler. Skjeggkre har lengre haletråder enn sølvkre, visstnok. Er sammenligning litt ned i denne linken: https://skadedyr.net/enkle-tiltak-mot-skjeggkre/?gclid=Cj0KCQjwoub3BRC6ARIsABGhnyZK6nvRxmKfVw55r42rAeF-FZmwZU3M6IPATngeAfi5BeLx9UOSmtUaAsEREALw_wcB
 2. Du kan miste garantien (avhenger av garantivilkårene). Men ikke reklamasjonsretten da den er lovpålagt. Det vil si, at om det oppstår en feil med laptopen, så må de bevise at ditt inngrep, direkte eller indirekte, er grunnen til at feilen har oppstått, for å kunne nekte deg reklamasjon.
 3. Hmm... personen som påstår det må ha strøket i matematikk. Uansett, hvis det medfører riktighet, så har jeg én igjen da. Lite håp for det nå, med tanke på min alder. Med mindre å ha sex med seg selv teller... da er jeg faktisk oppe i tre.
 4. Da kalles det vel garanti? Ettersom den gir deg bedre/utvidede rettigheter i forhold til reklamasjonsfristen. "Reklamasjon er lovfestede rettigheter du har overfor selger ved feil eller mangler. Garanti er en avtale mellom deg og produsenten eller selger som skal gi deg bedre rettigheter enn de du har etter de lovfestede reklamasjonsreglene." Link
 5. Du kan ikke avtale lenger reklamasjonsrett, da den er maks fem år så lenge produktet er ment å vare lenger enn to år. Om den er ment å vare 100 år har ikke noe å si, den er maks fem år uansett og er regulert av norsk lov. Garantien kan variere fra ingen garanti, til "life time". Det skader ikke å spørre om lenger garantitid, men du kommer neppe så langt med det. Å true med at du da heller vil kjøpe varen et annet sted, vil ikke fungere, da jeg ikke tror noen forhandlere lager egne avtaler med enkeltkunder om utvidet garanti. Grunnen til det er at hvis det skulle komme ut, vil alle ha utvidet garanti. Å kun gi det til noen enkeltkunder, og nekte andre, vil være en tvilsom praksis. Med andre ord må da denne forhandleren ta høyde for at de kan måtte reparere eller erstatte flere produkter enn innenfor normal garantitid, og må sette opp prisen på varen. Og da mister de kunder, fordi de priser seg ut av markedet. Noen forhandlere selger forsikringer, som i noen tilfeller er lenger enn garantitid, men sjelden lenger enn reklamasjonsrett. Men da dekker den samtidig selvforskyldte skader.
 6. Så statistikk på dette for en stund siden, men finner den ikke igjen nå. Andre treff på Google-søk gir meg imidlertid denne: "- Menn som kjøper sex er gjerne kjekke, attraktive og pengesterke. Du har selvfølgelig begge deler, men påfallende mange av Maria og Lenas kunder var såkalt kjekke menn." "25-åringen skriver at hun har hatt sex med over 1100 menn. De aller fleste av hennes kunder er gifte menn, mens noen er kjente idrettsstjerner i Australia." Link
 7. 2000-2600 kroner i måneden for 95kvm høres mye ut. Er det en eldre leilighet med dårlig isolasjon? Det høres uansett ikke logisk ut at strømregningen for mai er like stor som strømregningen for januar, både på grunn av mindre behov for oppvarming, samtidig som prisen på strøm har gått ganske mye ned. Ettersom depositum (forhåpentligvis) står på en egen depositumskonto, ville jeg bedt om å få se strømregningen. Der bør det deres strømmåler stå for seg selv.
 8. Jenter vil ha badboys. Jeg vil ikke påstå at de får skylde på seg selv, men for de fleste jenter tar det dessverre noen år før de skjønner at badboys sjelden er et bra valg hvis man vil ha noe som varer.
 9. Jeg skjønner hva du mener. Men for de fleste menn, så er det å kjøpe sex uaktuelt, og da har man i praksis ikke noen bedre alternativer enn jenter. At prostitusjon er lukrativt (ofte for bakmenn), er det ikke noen tvil om. Men det er ofte de samme mennene som kjøper om og om igjen, ironisk nok stort sett gifte, rike menn. Single menn er underrepresentert på statistikken. Når det er sagt, så blir det egentlig feil av meg å si "ikke noen bedre alternativer". Blir man kjent med en person, og faller for den personen, så har ikke utseende noe å si. Et pent utseende har mest å si for førsteinntrykket.
 10. Blir feil å "må nesten le litt". Jeg vet ikke når du debuterte seksuelt, men la oss si 16 da. For enkelte er 20 fordelt på 9 år mange. Andre vil synes det er passelig, eller lite. Spesielt for menn, kan 20 stykker på 9 år høres mye ut. Nå er det riktignok slik at du gjorde unna 7 i løpet av russetida, så da gjenstår det 13. Med andre ord cirka 1,5 i året. Det er vel ganske normalt, så ser man bort fra at du var litt mer løssluppen i russetida, så synes jeg ikke det tallet er noe å bli sjokkert over.
 11. Jeg tror mange jenter er som deg. Jeg bor sammen med ei venninne som er over gjennomsnittet pen, og som har opplevd sin del av vonde opplevelser med drittsekker (blant annet voldtekt). Hun får match med så godt som alle hun liker, og får en stor mengde med meldinger hver dag. Som hun sier, hun behøver ikke å starte en eneste samtale, hun rekker ikke engang å svare på 10% av de meldingene hun får. Men hun treffer så godt som aldri noen av de hun prater med, selv om jeg ser hun sitter med mobilen og chatter størsteparten av kvelden. Hun har nok også et behov for bekreftelser, og for å få bedre selvtillit. Det er litt omvendt av hva vi gutter trenger. Klart det er godt å føle at noen liker hvordan vi ser ut, at vi er morsomme og slikt, men vi er nok mer ute etter å faktisk bli kjent med noen, uavhengig av om det er snakk om noe seriøst eller ikke. Men vi møter mange som er som deg og min venninne, og med tanke på at gutter som ikke er blant topp 10% ikke så lett får matcher, så blir det mye jobb for oss å faktisk lykkes med det prosjektet.
 12. Det er et veldig feil bilde av hvordan det faktisk er. Jeg ikke interessert i sex for min egen nytelse. Jeg er interessert i det for nærhet, kjærlighet, gjensidig nytelse og det å kunne føle hverandres kåtskap. Det kan man ikke få med en prostituert. En prostituert et bare et "hull", og noe jeg aldri ville brukt, selv om jeg hadde fått det gratis. Da kan man heller kjøpe seg en plastikkfitte (ikke så glad i de heller, bare så det er sagt). Men det finnes mannlige prostituerte også, om du bare trenger et knull. Tror ikke det er veldig mye verre å finne enn en "seriøs" kvinnelig prostituert.
 13. Tinder er jentenes marked. Om de har dårlig(e) bilde(r) og dårlig (eller null) tekst i beskrivelsen, så får de likevel masse matcher. Derfor kan de velge og vrake, og hvis du sier noe som helst feil, eller noe de synes ikke passer, i løpet av de to-tre første meldingene, så er det for de bare å gå videre til neste. Mens de selv kan være både sure, frekke, agressive, masete, passive eller hva som helst i samtalene sine, så er vi gutter mye mindre selektive fordi vi ikke har så mange å velge mellom, så vi godtar mer også. Og det er ikke noe jeg bare sier fordi jeg ikke selv får mange matcher på Tinder, det er faktisk fakta og en grunn til at det kan være vanskelig for helt vanlige gutter å få matcher selv med en god beskrivelse og bra bilde. Det er de guttene med over gjennomsnittet bra ansikt og kropp som får alle matchene, rett og slett fordi jenter er mer overfladiske enn gutter fra naturens side. Og det er ikke en overdrivelse en gang, det er faktisk forsket på det, og bevist. Jeg har prøvd Tinder et par ganger. Det er et kjøttmarked. Jeg lykkes mye bedre i det virkelige liv.
 14. Det er sikkert riktig som du sier, at det er Tryg som avgjør sakene. Men det er likevel Elkjøp som er leverandør til kunden, og man skal kunne klage til Elkjøp om man er uenig. Det har trådstarter gjort her, og Elkjøp er på saken som de skal være. Det er mulig at det går raskere om man klager direkte, men hvis kunden synes det er mer behagelig å forholde seg til Elkjøp, så har han all rett til det.
 15. Ved skjermbytte på iPhone pleier man å flytte fingeravtrykksleseren fra den gamle skjermen til den nye (så lenge den i seg selv ikke er knust). Den vil da fungere som før, ettersom den fortsatt kobles til samme telefon som den er hardkodet til å fungere sammen med.
×
×
 • Create New...