Jump to content

Nukleosid

Medlemmer
 • Content Count

  1351
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nukleosid last won the day on January 2 2015

Nukleosid had the most liked content!

Community Reputation

1446 :)

Recent Profile Visitors

3842 profile views
 1. Har reist med Norwegian ca 10. ganger de siste 10 årene. Har kun opplevd én gang at vi var en del forsinket (30 minutter), og vært fornøyd med både service og komfort. Reiste med SAS for 5-6 år siden. Da ble vi to timer forsinket når vi skulle hjem. Kan heller ikke si at servicen var bedre enn hos Norwegian, i tillegg til at setene var ubehagelige og vi hadde faktisk mindre beinplass enn hos Norwegian (selv jeg som er liten av vekst syntes den var litt for liten). Men det er bare en erfaring... fordi det fristet ikke til gjentakelse å bruke mer penger for det samme eller dårligere vilkår. Har også reist med Ryanair en gang tur-retur. På grunn av liten skrift og en misforståelse, ble flyturen mye dyrere enn forventet. Man må også betale ekstra for helt essensielle ting. Det var forsåvidt ikke noe galt i selve flyturen.
 2. Reklamasjonstiden for batterier er vanligvis to år. Men det er likevel ikke en mangel om batteriet har fått en markant reduksjon i levetiden pr. lading etter halvannet år. Nå er dette batteriet uansett over to år, så det er ikke relevant her. Men er det ikke mulig å bytte batteriet selv, regnes det som en fast del av enheten, og da følger batteriet reklamasjonstiden til enheten. En laptop har fem års reklamasjonsrett.
 3. Står det noe sted i kontrakten at du vil bli belastet administrasjonskostnader for denne typen saker?
 4. De er helt klart plettfrie. Fordi der må de selv skrubbe og vaske for å få vekk taggingen som de også selv synes er fryktelig stygg. Alt for mange som ikke eier folkeskikk så lenge det ikke påvirker dem direkte.
 5. Gikk nok ikke så bra som han håpte, ellers hadde han lagt inn et skryteinnlegg 🙂
 6. Jeg har en 11 år gammel Miele-maskin, og den er helt rå. Har ikke hatt et eneste, lite problem med den. Den bare virker... hele tiden. Den lager veldig lite lyd. Sentrifugen i seg selv er nesten lydløs, men det er klart at vibrasjoner og vannpumpen kan høres. Men ekstremt mye mindre enn vaskemaskinen jeg hadde før. Forskjellen mellom 1400 og 1600 omdreininger er veldig liten. Min maskin har 1600, men jeg pleier faktisk å kjøre vasken på 1200 da jeg føler at det er mer skånsomt mot tøyet. Og jeg merker minimal forskjell på hvor våt/tørr klærne er når de kommer ut av maskinen. Samsung er et godt merke, men jeg har ikke noe kjennskap til vaskemaskinene deres. Bosch lager også bra hvitevarer, men de slår absolutt ikke Miele når det kommer til kvalitet. Et eksempel på at Miele er kvalitet, er at når jeg flyttet, og flyttebyrået spurte hvilken vaskemaskin jeg hadde, så svarte jeg Miele. Da hørte jeg bare et langt, tungt sukk i andre enden. Det er fordi de er bygget som en tanks, og veier deretter.
 7. Hvis du sier det, og hun er som du sier, så vil hun bli veldig sjalu og det vil være vondt for henne og i hvert fall ikke forbedre selvtilliten hennes. Og det kan ødelegge mye av julen. Det man ikke vet, har man ikke vondt av, sies det. Men det spørs på din samvittighet. Etter hvert kan du føle at du må fortelle det for å lette din egen samvittighet, og jo lenger man venter, jo verre kan det bli. På den andre siden, forteller man om noe som skjedde for lenge siden, så kan det være en lettelse at det ikke er noe som skjedde nylig. Hvis du nå velger å ikke fortelle det, og hun skulle høre om det gjennom en venn av en venn av en..., så vil det være mange ganger verre enn om du fortalte det selv. Kan hende du også ikke helt klarer å slappe av på lang tid, at du går og er redd for at noe slikt kan skje. Men så kommer det jo også an på hva slags kyss det var. Nuss, åpne lepper, tunge, direkte klining... Det har også en del å si på hva du burde velge. Personlig ville jeg fortalt det. Hvis det på kort sikt ikke ødelegger forholdet deres, så vil det på lang sikt faktisk kunne forbedre det. Fordi hun vet at du er ærlig om noe lignende skjer en gang. Jeg hadde de slik med en ekskjæreste, hun fortalte meg om en gang hun hadde klina med en annen. Det førte faktisk til at jeg følte meg tryggere på henne etterpå, fordi jeg stolte på at hun ville fortelle meg det om noe slikt skjedde igjen.
 8. Opplevde en sånn type for en tid siden. Jeg sto og hjalp en kunde (spesialbutikk) hvor en stressa fyr faktisk kommer rett bort og begynner å spørre meg et spørsmål mens jeg er midt i et svar til kunden jeg sto og hjalp. Jeg ba han om å vente til jeg var ferdig med min nåværende kunde, så skulle jeg hjelpe han. Men nei, det var ikke bra nok, for han hadde parkert ulovlig. Jeg ba han igjen om å vente litt, men da smalt det fra han "hørte du ikke hva jeg sa, jeg har parkert ulovlig". Klarte ikke å dy meg, og svarte "det er da ikke mitt problem". Han ble mildt sagt forbanna og nesten ropte "Hva sa du?" Du hørte hva jeg sa, svarte jeg. Da stormet han ut døra. Håpte i mitt stille sinn at han kom ut igjen til en parkeringsbot. For ordens skyld så er det et parkeringshus i forbindelse med senteret jeg jobbet i, innkjørsel rett ved siden av inngangsdøren til butikken.
 9. Man kan da irritere seg over elementer ved jobben sin, uten at det betyr at man mistrives i jobben? Og det må være lov å "lufte" denne irritasjonen uten å få slengt tilbake at man burde bytte jobb. Jeg kjenner igjen mine kunder i noe av det som m20k skriver, og kan irritere meg over både det og mye annet, men ettersom det er en overvekt av hyggelige hendelser og samtaler med kundene (jobber i spesialbutikk, så dialog med kundene er helt normalt), så liker jeg jobben min likevel.
 10. Tips: Legg bilde ut som .jpg, så kan også de som ikke har Mac se bildet 🙂
 11. Det legges ikke langs hele sporet, kun på korte strekninger der det er naturlig at dyr eller folk kan klare å komme inn der toget kjører. Se bilde i saken. Burde være en smal sak å planlegge et slikt stopp slik at man ikke blir forhindret av disse mattene.
 12. Mye mulig det. Men jeg føler meg likevel snytt når jeg har kjøpt en av Samsung sine toppmodeller til 7000 kroner, og så kommer siste oppdatering halvannet år senere. Spesielt når jeg var vant til at min iPhone 5s fikk oppdateringer alle de fire årene jeg hadde den, og enda lenger. Kjøper man en "gammel" iPhone til ny pris, så føles den likevel ikke like utdatert som en jevngammel Android, fordi man vet at man får oppdateringer i flere år fremover. Kvalitetsfølelse er en annen diskusjon. Men det er en annen av grunnene til at jeg nok mest sannsynlig går over til å bli en "iPhone-sau" igjen ved neste mobilkjøp. Det er en strategi som veldig mange produsenter benytter. Har jobbet i butikk som driver med salg av elektronikkprodukter (dog ikke mobiltelefoner) i mange år, og man skal være veldig forsiktig med å ha for store tilbud på populære produkter. Mindre aktører kan blant annet bli nedprioritert på leveranser (dvs. leveransene stopper opp) hvis en større konkurrent truer produsent med å slutte å selge deres produkter, hvis den mindre konkurrenten ikke avslutter salget sitt umiddelbart. En annen ting er at konkurransen på iPhone er så stor, at skal man unngå å tape på å selge iPhone, må man ligge på innkjøpspris. Ligger man over, selger man ingenting. Ligger man under, taper man penger. Kutter de ut iPhone, så taper de fortjenesten på mersalg (abonnement, deksler, adaptere osv...) og mister muligheten til å overbevise kunden om kjøpe en mobiltelefon som de tjener penger på.
 13. De veier mellom 74 og 90 kilo, og det ser ut som de er skrudd ganske godt fast.
 14. Hva i all verden snakker du om? Nå var det du som påsto at "nypris for en gammel iPhone i forhold til standard prisfall for elektronikk er svært høyt". Jeg kom bare med en mulig grunn til hvorfor. Om påstanden din stemmer, har jeg ikke tatt stilling til.
 15. Hvordan skal det hjelpe miljøet at Norge faser ut oljeproduksjon? Verden trenger da like mye olje for det? Eneste som skjer, er at andre land selger mer olje, og tjener ekstra penger, mens Norge mister denne inntekten.
×
×
 • Create New...