Jump to content

Nukleosid

Medlemmer
 • Content Count

  1406
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nukleosid last won the day on January 2 2015

Nukleosid had the most liked content!

Community Reputation

1474 :)

Recent Profile Visitors

4154 profile views
 1. XXL-Norge sjefen skriver selv at dette er "ekte XXL-kultur", så ja... På den annen side er dette en to år gammel artikkel, og mye kan ha endret seg siden dette. De fikk veldig mye kritikk for flere forskjellige ting på omtrent samme tidspunkt, så tror de skjønte at de måtte endre en del ting.
 2. Regner jo med at du har 14 dagers angrerett i hvert fall? Da må du riktignok stå for returkostnaden.
 3. Jeg gikk for NAD C338 forsterker, B&W 607S2 Anniversary Edition høyttalere og B&W ASW610 sub. Veldig fornøyd så langt. Ikke så sikker på om naboene er like glad i sub'en som meg da (neida, er ganske snill, og det er veldig bra lydisolert her) 🙂
 4. Ser at innlegget mitt var off-topic. Ble litt revet med, sorry. For å være on-topic; hvis man gir avgiftene direkte til bøndene, øremerket for dyrevelferd og kompensere for tapt inntekt, ville det nok blitt lettere å svelge. Det kunne jeg også godtatt. Men en avgift bare for... avgift, er langt unna mål.
 5. De må da ekskludere mange stemmeberettigede med sin politikk. De får ikke en stemme fra: *De som er (eller vil være) avhengige av bil i hverdagen (tenker da på pris på bensin, bompenger, parkeringsplasser, at byer stenges for biler...). *De som er glade i å spise kjøtt. *Bønder og personer som jobber i bedrifter som vil miste inntekter og arbeidsplasser om kjøtt og produkter laget av dyr skal avgiftes til døde. *De som vil beholde velferdsstaten Norge slik den er (de vil fase ut norsk oljeproduksjon). *De som jobber i oljeindustrien. *De som lever på fattigdomsgrensen eller ikke ønsker å redusere sitt forbruk. *De som faktisk ser at MDG sin politikk i det store og det hele faktisk fører til økt lokal og global forurensning. Og mange flere..... Da er det ikke så mange igjen, annen enn umoden ungdom som ikke ser den store sammenhengen enda. Bor litt for mange av de i Oslo for eksempel. Har en venninne som var hardnakket MDG-fangirl for få år siden. De siste årene, når hun har begynt å bli litt mer voksen, ser hun at MDG totalt sett ikke er så veldig smart. Men det som er skummelt, er at om de blir et vippeparti, så prostituerer de seg til den siden som gir de mest makt. En slags "maktauksjon", akkurat slik som i Oslo. Oslo hadde ikke blitt rasert på samme måte om de kun fikk makt som tilsvarer andelen velgere de har i forhold til de andre partiene i byrået. Skjønner ikke at det er lov, egentlig, er jo en slags svindel og de viser null respekt for de som stemmer.
 6. Hei! Tenkte tiden var inne for å oppgradere til et litt mer moderne system enn min gamle BOSE lydplanke. Vil ha et system hvor jeg enkelt kan spille av fra for eksempel Spotify fra telefonen (både mulighet for bluetooth og chromecast/Spotify connect er kjekt) samt lyd fra TV. God lyd er selvsagt viktig, og har vel egentlig bestemt meg for B&W 607S2 Anniversary Edition som høyttalere. Spørsmålene er som følger: *Burde jeg velge NAD C338 eller Denon DRA-800H som forsterker? Denon har mest funksjonalitet, men hvilken er best lydmessig? *Burde jeg supplere med en sub, for eksempel B&W ASW608 for å få litt ekstra fylde og trøkk til både musikk og film/TV? Jeg har egentlig strukket budsjettet alt for langt allerede hvis jeg skal ha med sub'en, så ønsker ikke fordyrende forslag, men takknemlig for alle kommentarer og forslag 🙂
 7. Det stemmer sikkert det. Men hyggelig så lenge det varer 🙂
 8. Denne tråden var litt død, men kan jo blåse den litt til liv igjen. Det har sikkert vært tatt opp her før, men... Jeg har litt fritid fremover, så startet opp et abonnement på WoW igjen for å prøve Shadowlands. Når jeg var i gang med det, så tenkte jeg å bare kikke innom Classic også for å mimre litt... og ble værende der. Det virker så mye mer som et spill, jeg får mer mestringsfølelse av alt jeg gjør. Ja, en del "kjedelige" ting er automatisert eller fjernet i standardversjonen (eller hva man skal kalle den) i årenes løp, men jeg har nettopp funnet ut hvor mye jeg har savnet det. Så nå spiller jeg Classic fremover, koser meg og bruker lang tid. Ingen grunn til å levle opp raskest mulig. For når TBC Classic lanseres, så kan man velge om man vil bli med til TBC, eller fortsette med vanilla inntil man senere eventuelt ønsker å ta steget videre til TBC. En annen ting er at det er faktisk ganske folksomt i Classic, i hvert fall på min server. Blir invitert med i grupper i hytt og pine, for å løse quests. I Shadowlands er det ganske dødt, selv om jeg er på en server som har høy populasjon. Føler plutselig at jeg spiller WoW igjen... det har jeg egentlig ikke følt på mange år. På en måte føles det som to helt forskjellige spill, så mulig jeg etter hvert kommer til å spille begge. Vil jo komme meg gjennom Shadowlands etter hvert også, men føler mer et jag etter høy level der. Hva synes folket her om Classic vs. standardversjonen?
 9. Så lenge dette er en vakt som er avtalt med deg eller satt opp i vaktplan, kan den ikke fjernes med mindre enn 14 dagers varsel. Det vil si at om du blir pålagt fri på denne vakten med bare en dags varsel, skal du fortsatt få lønn for den. Tror imidlertid ikke du kan kreve eventuelle tillegg, som helligdagstillegg. Hvis det var et tilbud om fridag, så var det klønete skrevet. Jeg ville også oppfattet dette som at vakten bortfaller.
 10. Akkurat det har de vel allerede gjort. Til trådstarter; Hvis det er mye rusk og rask eller støv i inngangene, så vil det kunne føre til at headsettet ikke fungerer. Og noen kan fungere dårligere enn andre. Har du forsøkt et annet headsett på de samme tingene?
 11. Enda ikke opplevd at pakningen på et kjøleskap har røket. Har imidlertid opplevd at motoren på to skap har gått i løpet av 5-10 år. Pakningen burde være dekket av fem års reklamasjonsrett så lenge de ikke kan dokumentere feil bruk.
 12. Eplehuset har ikke tjent en krone på deg ettersom du kjøpte telefonen direkte fra Apple. Det blir derfor helt feil at de skal ha kostnader med å hjelpe deg med å sende den til Apple. Det gjelder både første gang du sendte den inn, og andre gang. Hadde du derimot kjøpt fra de i utgangspunktet, skulle de ha bekostet fraktkostnader begge veier. Men i ditt tilfelle må du ta kontakt med Apple og spørre om de kan refundere kostnadene dine. Men da bør du nok også sende den direkte til Apple denne gangen.
 13. Ettersom musepekeren er synlig, og ser helt vanlig ut, så tviler jeg på at det er en hardwarefeil i det hele tatt. Hvis skjerm, kabel eller skjermkort var defekt, ville vel ikke musepekeren sett vanlig ut? Kan det være softwarefeil? Lurer derfor på om skjermen er slik fra det øyeblikket du slår på PC'en, om det skjer ved lasting av Windows eller når du har kommet inn i Windows? Hvis du ser at den laster bios, så kan du jo alltids prøve å reinstallere Windows?
 14. Har du spurt Elkjøp-butikken du handlet i om du får lov til å returnere likevel, i og med at den ikke engang er tatt ut av bilen? Ofte gir butikker litt ekstra service hvis man spør pent. Be om å få snakke med avdelingsleder om den du snakker med sier nei. Hvis de fortsatt sier nei, så er det ikke så mye du kan gjøre. De har ikke reklamert med åpent kjøp siden 16. mars, så de har ikke lovet deg noe de ikke tilbyr. De er heller ikke pliktig til å informere deg om at kampanjer de har hatt før ikke lenger gjelder, så lenge de ikke annonserer med kampanjen.
 15. Vil ikke si at leiligheten rister akkurat, det er mer lave dunk i det fjerne. Men når det foregår i lang tid er det likevel ganske irriterende. Når de smeller igjen verandadøren alt de klarer, derimot, så rister det litt. Da skvetter jeg til hver gang. Men normale mennesker lukker ikke verandadøren på den måten 10 ganger i løpet av en time.
×
×
 • Create New...