Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Skulle egentlig dratt på legetime, men den ble avlyst. Fastlegen min lå hjemme og spydde.  Allikevel ringer han meg for å høre hvordan det går og tar den planlagte timen over telefon.  Det er virkelig ikke noe jeg forventer. Jeg er sykt priviligert som har en fastlege som strekker seg lenger enn hva man kan forvente. 

Han har ellers passet på å sette opp ekstra timer til meg i det siste ukene, i tilfelle jeg uteblir fra timer (når jeg møter opp til avtalte time så stryker han bare den ekstra timen). Setter opp god tid til timene. 

Fordi jeg har vært litt dårlig til å følge opp jerninjeksjonene mine, på grunn av PTSD-tilbakefall, har han gjort det han for å tilrettelegge for at jeg lettere skal ta de. Han vet jeg trenger faste personer jeg føler meg trygg på for å gjennomføre undersøkelser/behandlinger og som jeg kjenner godt, så han har vært med å lete etter hun som pleier å gi meg vaksiner og injeksjoner. 

Denne kollegaen hans på lab, er forøvrig også en flott person. Hun tilrettelegger alltid slik for meg slik for at jeg skal føle meg trygg, og setter av den tid jeg trenger. 

Mulig jeg har skrevet om dette før, men da jeg tok celleprøven i fjor er det første undersøkelse etter voldtekt hvor jeg ikke hylgråt av smerte, fordi han var skånsom. Jeg fikk også et kladd nedentil slik at jeg skulle føle meg mer tildekket. Satte av en time til meg siden det tar litt tid meg pga jeg tross alt har vært utsatt for traumatiske ting, og vi fikk gjennomført undersøkelsen til slutt.

Jeg er så evig takknemlig for fastlegen og hun på lab. Dere inspirerer meg til å gjøre mitt beste som helspersonell selv. ❤ 

  • Liker 1
  • Hjerte 5
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter over 2 år med kjemping mot forsikringsselskap og forsikringsselskapets leger, advokater og "spesialister" som konstant har vridd og manipulert fakta for å få meg til å se ut som en hypokonder/løgner, har jeg i kveld omsider fått satt meg ned å lest den 78 sider lange uavhengige rapporten fra en svært høytstående, respektert og kjent spesialist som vurderte meg og hvorvidt mine plager hadde sammenheng med ulykken eller om de var uavhengig, som en del av saken min mot forsikringsselskapet. Denne spesialisten er en av Norges fremste innen sitt felt og har vært spesialist i svært høy profilerte rettssaker oppigjennom årene.

Rapporten konkluderer gang på gang på gang at det er foruten noen tvil at de plager jeg har hatt og har ene og alene skyldes ulykken, og at enhver påstand som betviler dette ville falle til sin egen urimelighet. Å sitte å lese gjennom dette dokumentet som omsider validerer det jeg har kjent og følt på gjennom disse 2 årene+ å adresserer den uretten jeg har fått se og føle på med å rett ut kalle det urimelige påstander fra forsikringsselskapet er som at en 100 kilo vekt har lettet fra skuldrene mine. Den faglige tyngden denne spesialisten sitter på og det faktum at hans habilitet i saken er helt nøytral gjør og mye for å validere at det jeg har kjent og følt faktisk har vært så ille og så fælt som jeg selv har oppfattet det som... Det ble et par gledestårer i kveld.

  • Liker 3
  • Hjerte 5
Lenke til kommentar

Dette unner jeg deg @Evil-Duck! 🥰

Selv er jeg veldig glad i dag for å ENDELIG ha sovet en natt igjennom, UTEN oppvåkning, sovnet før 00, sovnet før det hadde gått en halvtime. Våknet til alarm nå kl 07:45. Ideelt sett skal jeg stå opp kl 06:30, men nå er jeg på riktig vei. Stå opp litt og litt tidligere hver dag nå så er jeg i mål og snart klar for å jobbe igjen

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Jeg sliter med sosial angst, og syns det er helt grusomt å skulle henvende meg til folk jeg ikke kjenner, både når det er servicetjenester, butikkansatte og det som er. Tar kontakt på mail hvor enn det lar seg gjøre og blir fryktelig nervøs og sier feil ting når jeg snakker med folk jeg ikke kjenner. Jeg er den typen som ikke kontakter for å få hjelp om jeg slår inn for mange varer i selvbetjening eller slår inn feil vare, betaler liksom heller ekstra penger fremfor å spør om hjelp........... Måtte ta kontakt med en entreprenør på telefon i dag fordi jeg har noe som trenger å bli gjort i leiligheten, og jeg ble møtt av en blid og hjelpsom mann. Var ikke skummelt å prate i det hele tatt og jeg fikk tårer i øynene etterpå fordi det gikk så bra. 

Det høres kanskje kjempe teit ut men det gjorde dagen min. Vennlige, imøtekommende og hjelpsomme mennesker er det fineste jeg vet, og nervøsiteten min forsvinner så snart jeg hører at vedkommende tar seg tid, er hjelpsom og serviceinnstilt. Det er så fint. :) 

  • Liker 1
  • Hjerte 6
Lenke til kommentar

Gaea du gjør meg glad, og sikkert flere også. Det å ta seg tid til å svare, det å se folk, iallefall hva de skriver, men det sier også noe mer. Og at du sprer positivitet, selv om du selv har det tøft. Du bringer ofte et empatisk synspunkt på ting, noe som gir en flott balanse i forhold til mange ensidige og arrogante innlegg.🌹

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar

Det gjør meg og glad å tenke tilbake på de bekjentskap og vennskap jeg har fått formet gjennom mine 16 år, 7 måneder og 15 dager som bruker på dette fantastiske forumet. Det har hjulpet meg gjennom gode og dårlige dager og har alltid vært der om en ønsker en god diskusjon , bare vil slappe av og jatte litt med i kafe trådene eller ønsker å få en utblåsning i deppetråden.

Diskusjon.no vil for alltid ha en viktig plass i mitt hjerte ❤️

  • Hjerte 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...