Jump to content

Sarcoex

Medlemmer
 • Content Count

  4268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1153 :)

3 Followers

About Sarcoex

 • Birthday December 29

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Recent Profile Visitors

29079 profile views
 1. Har prøvd Zenith en stund, stoppet for ca 1 måned siden. Fungerte ganske greit, men problemet var da jeg låste opp "gliding"; klatret opp det tårnet jeg skulle, spillet sa jeg skulle ta armene rett ut på siden og lene meg framover, og gå utafor plattformen. I det jeg var i lufta så bli jeg veldig svimmel og kvalm. 😅 Skjønner ikke hvorfor da jeg pleier egentlig ikke å bli det i VR spill som blant annet Project Wingman, NoLimits 2 og Project Cars 2. Eneste annet VR spill jeg har blitt svimmel i er Redout: Enhanced Edition.
 2. Har en enkel Thrustmaster Flight Hotas X. (den kan "deles opp", og sette throttle'en og joystick'en lenger fra hverandre). Tenkte også å bruke en slik en for flere knapper: Skal evt kjøpe en av disse etterhvert: https://www.komplett.no/product/1163673/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/joystick/thrustmaster-t16000m-fcs-hotas-joystick https://www.komplett.no/product/904026/gaming/gaming-utstyr/spillkontrollere/joystick/logitech-g-x52-flight-control-system Bare prøver litt, veit ikke om DCS er noe for en casual som meg.
 3. Bobiltur nordover, til blant annet Molde og Atlanterhavsveien.
 4. Skal prøve uten Gamer mode. Flyet flyr ikke akkurat "normalt". Er Su-25T jeg prøver å lære å fly. ^^
 5. Fikk Kenacort injeksjon forrige fredag. Tar ellers Aerius hele året.
 6. Litt casual spilling av War Thunder og prøver meg litt på DCS ("Gamer"-mode), må lære meg å fly før jeg prøver VR 😅. Må teste ut mitt nye ASUS GeForce RTX 3070 Ti TUF OC ^^
 7. Spiller en god del Final Fantasy XIV igjen. Fullført MSQ opp til litt over halve Dragonsong War (patch 3.4). Elsker alt som har med drager å gjøre. ^^ Måtte selvsagt Google alle dragenavnene, fikk bare opp lenker til snl.no angående Norrønt mytologi. Litt lenger nedover resultatlisten, så dukket lenkene til FF XIV wikien opp. ^^
 8. Som sagt. Jeg har lagt ballen død. Men du kan få ballen og bruke den som munnbind..
 9. Utfra den nåværende forskningen angående Omikron, så tilsies det at den kan bli den nye sesonginfluensaen. Men er foreløpig for tidlig å si. Og forhåpentligvis så kan Norge og grensene åpnes igjen for godt igjen etterhvert.
 10. Ok. Da får vi være enig om å være uenig. Uansett hva de faktiske faktaene egentlig er. Legger ballen død jeg da.
 11. Enten dose en eller to, så var jeg helt dau i kroppen. Dose tre gikk fint, bare veldig pulserende arm. Egentlig ikke stort forskjellig fra influensavaksinen eller påfylling av stivkrampe i 2017.
 12. Eller så kunne vi ha gjort som New Zealand. Å hindre smitte må alltid være første prioritet.
×
×
 • Create New...