Gå til innhold

Laserbeam

Medlemmer
 • Innlegg

  4 503
 • Ble med

Om Laserbeam

 • Bursdag 29. desember

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

30 909 profilvisninger

Laserbeam sine prestasjoner

1,3k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Er litt lei Starfield så skal sette i gang med Final Fantasy XIV og The Elder Scrolls Online igjen ^^. Samt også venter på patcher til både Forza Motorsport og EA Sports WRC
 2. 2 sesonger med kun episoder med "A settlement needs your help".
 3. Jeg går også stort sett med sekk i butikken. Aldri blitt stoppet eller noe sånt. Må være noen vrange butikkansatte, eller at butikken har vært utsatt for mye nasking e.l.
 4. Er spillet. Utvikleren er klar over problemene, og har sagt at de kommer ut med en oppdatering til WRC "snart".
 5. Endelig fått tatt ny synsundersøkelse, og får nye briller snart. Det dumme er at synet har blitt merkbart dårligere. ca -5 (fra -3) på det venstre, og ca -4 (fra ca -2) på det høyre. Men blir deilig med nye briller, da de jeg har nå er litt vel slitte og skakke uansett.
 6. Litt diverse spill: EA Sports WRC F1 23 Final Fantasy XIV: Online Forza Motorsport Mass Effect Legendary Edition Skyrim SE (AE moddet med litt over 500 mods) Star Wars the Old Republic Starfield The Elder Scrolls Online
 7. Er kun SkyrimVR som er slik. Alle andre spill er krystalklare (av de jeg har prøvd) Nå har jeg en Asus TUF-AX3000 V2 ruter, og headsetet er under en meter fra den (og på 5 GHz), og pcn er koplet til med ethernet kabel.
 8. Brodern har bestilt seg en Quest 3, så har fått hans gamle Quest 2. Spiller på PC via Virtual Desktop strømming. Fungerer ganske bra. Prøvde AirLink først, men var helt håpløst hakkete. Prøvd litt Skyrim VR, NoLimits 2 Rollercoaster Simulation og Elite Dangerous. Utrolig hvor mye bedre det er enn Rift S'en Men Skyrim VR er litt "tåkete", føles som at jeg ikke har briller på (noe jeg har). Skrudd av TAA og Dynamic Resolution, fungerte bedre. Men føler meg nokså "nærsynt" hehe. Håndsporing fungerer ganske bra. Så lenge jeg ikke sitter for nærme kontorpulten og skjermene, litt vel realistisk "haptic feedback" for bare håndsporing i lufta da..
 9. Starfield, Fallout 4, Skyrim SE og Cyberpunk 2077. Og ganske snart (nye) Forza Motorsport
 10. Da jeg gikk så VGS (2007-2009) så kunne man søke om fritak hvis man hadde diverse lese og lærevansker. Evt heller få ekstratimer og leksehjelp. Ofte etter skoletid alene med lærer, slik at man faktisk fikk nok tid til å lære, og den hjelpen man da hadde behov og krav på. Godt mulig det har endret seg. Men er egentlig Off Topic.
 11. Nå trenger ikke akuratt spillanmeldere ha erfaring innen spillutvikling. På samme måte de som anmelder og tester diverse "tech ting" ikke trenger å være elektroingeniører eller programmerere. Hvorfor skal de på Gamer.no lager spill? Når dem gjør en flott jobb som spilljournalister? Absolutt ingen spill og programvare er uten bugs. Heller ikke fysiske produkter heller. Er en grunn til at det blir lagt diverse revisoner og oppdateringer av alt. Spill og programvare er lettere å fikse, er bare å sende ut oppdateringer. Klær f.eks må man evt levere til produsent for å få fikset, eller fikse selv. Og utfra det jeg leste i anmeldesen så var det ikke fokus på bugs, men litt vel negativt vinklet på andre (i forhold til det positive) for å få 7/10 Men er ikke alle anmeldere som har lik smak som meg. Men jeg venter til kl 02.00 i natt og spille det selv for komme fram til en egen mening om spillet. Men 7/10 er langt fra en dårlig karakter. Ut fra det jeg ser på en streamer spille det tidlig (6 / 8 timer tidligere tilgang enn for oss "dødlige"), så virker det ganske greit. Bugs; ja. Litt tomt, litt mye gåing, kjøretøy hadde hjulpet mye virker det som. Men ser ut som at jeg kommer til å like det godt. Selv har jeg den via Game Pass Ultimate, med Deluxe Edition oppgrading for å få spilt om drøyt 2 timer. Tilfelle bugs og game breaking bugs som Mass Effect Andromeda og Cyberpunk 2077 hadde ved lansering (bare snakk om et par/tre hovedoppdrag på begge spillene som blokkerte framgang, ble oppdatert fort for begge spillene). De spillene jeg kan spille via abonnement (evt demo) så gjør jeg heller det, enn å betale fullpris med en gang. Og seinere kjøper spillet hvis jeg egentlig liker det godt, det kjører bra og ingen store feil. Jeg er en stor Bethesda fan bare for å si det sånn. Spilt nesten alle spillene TES og Fallout spillene deres (med utvidelser og dlcer, også AE oppgraderingeren til Skyrim SE (AE)), unntatt The Elder Scrolls: Arena og Daggerfall.
 12. Har tydeligvis også blitt en ClassyWalk side også. Sikkert drevet av han Jostein, og "indirekte" av Thomas Holdstad.
 13. Kun én ting jeg syns er dumt med No Man Sky i VR (PC), er at man må bruke VR kontrollene og ikke kan f.eks bruke HOTAS eller en Xbox kontroller når man skal fly. På bakkenivå fungerer det flott, men bruke VR kontrollerene som stikker er slitsomt. Men går greit nok når jeg plasser hendene på selveste pulten, og støtter dem på den måten enn at dem nesten "frie". Men jeg har slitet med mye hakking, selv etter at jeg oppgraderte pcn fra mye svakere komponenter enn det jeg har nå. Sitter nå med Ryzen 7 3700x, 16GB DDR4 3200Mhz RAM, Nvidia GeForce RTX 3070ti og Oculus Rift S. Og grafikken er "blendene" på en måte, nesten som om "Bloom" (e.l) er satt ganske høyt. Reshade fikser mye av grafikken og sånt jeg har slitet med i VR, men fungerer ikke akuratt optimalt, sikkert fordi Reshade ikke har støtter VR spill? Men fikser ikke hakkinga. Men virker som hakkinga skjer når spillet skal laste inn noe i bakgrunnen. Har ikke den hakkinga når jeg ikke spiller i VR forsåvidt.
×
×
 • Opprett ny...