Gå til innhold

Laserbeam

Medlemmer
 • Innlegg

  4 552
 • Ble med

Om Laserbeam

 • Bursdag 29. desember

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

31 255 profilvisninger

Laserbeam sine prestasjoner

1,4k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

 1. Fått noen CloudFlare feilmeldinger på at Diskusjon.no er "Unreachable" e.l. Er det problemer hos dere, CloudFlare eller min satte DNS i ruter? DNS på ruter var satt til 1.1.1.1 og 1.0.0.1, prøver nå 8.8.8.8 og 8.8.4.4, men veit ikke om det hjelper hvis problemet ikke er på min side. . (Hjalp ikke, ingen forskjell). Er kun Diskusjon.no jeg har dette problemet med (av de nettsidene jeg bruker) ISP jeg har er VikenFiber med Altibox.
 2. Headsetet jeg bruker er et enkelt Razer Blackshark V2. Egentlig bare et backup headset til jeg får spart opp til et skikkelig ett. Jeg endte til slutt å kjøpe en slik: https://www.kjell.com/no/produkter/lyd-og-bilde/hoyttaler/tilbehor-for-hoyttalere-aktive-og-passive/stoyfilter-35-mm-p39757?utm_source=eClub&utm_medium=email&utm_campaign=Ordrebekreftelse+-+Webbordre Koplet til en 3.5mm (2 meter lang) MiniJack skjøtekabel, og inn i LineIn bak på hovedkortet. Fungerer flott. Vært litt kaos det siste året, med flytting til hus osv, samt gjort litt research o.l på blant annet galvinske skiller, jordsløyfer og sånt. Ga litt opp etterhvert. Fant ikke ut mye før jeg fant denne kabelen ved et tilfeldig Duckduckgo søk på "galvanisk skille" nå i Januar. Bestilte egentlig bare for å prøve. Støyen ble nesten borte ved bruk av den kabelen. Støykildene viste seg å være: En Anker multilader (ikke jordet). Litt støy da den var koplet til strøm, enda mer da diverse enheter var koplet til for lading. Et stykk døende sekundær PC monitor med uskjermede HDMI kabler. Var alltid litt støy når skjermen var koplet til strøm, mer hvis 1 HDMI port var koplet til, enda mer støy ved begge HDMI portene koplet til. Jordsløyfe i huset (gammelt hus). Razer lydkortet som fulgte med headsetet. Ved fjerning av de støykildene jeg kunne, så ble støyen nesten borte. Helt borte ved bruk av den kabelen lenket til. Bruker en annen sekundær monitor hvor jeg ikke har støy fra. Men den samme ene HDMI kabelen som er uskjermet. Er fortsatt 50/60hz lydstøy hvis jeg ikke bruker den kabelen på Linje Inn. Eneste støykilden jeg ikke har fjernet er Anker multiladeren, men er kun merkbart nå med volumet på pcn og headsetet på 100%, og ikke noe annen lyd fra pcn. Altså veldig svak "summing", men det kan være lydkortet på hovedkortet for alt jeg veit, eller headsetet i seg selv.
 3. Fortsatt litt småforkjøla. Grr.. gir liksom ikke helt slipp. Blir nok da å bestille matlevering fra Oda eller noe denne uka.
 4. Jeg liker det godt nok til å ha klokka inn nesten 500 timer på Steam. Høyeste karakter nivå på rundt 80/90 (NG+ 7 / 8 elns) Gikk litt lei etterhvert. Ble for mye "loop the loop" etterhvert med NG+ og låse opp alle templene og sånt. 4-5 gjennomspillinger av hovedhistorien (etter første gang, da ikke NG+), kombinert med UC Vanguard oppdragene hver gang. Er kun disse prestasjonene jeg mangler. Jeg er jakter aldri aktivt etter dem, og de jeg ikke får ved vanlig spilling, får jeg ikke.
 5. 20-30 min? Så ikke engang kommet deg igjennom introen? Snakk om å gi opp spill fort lol. Spillet er "bra nok" (til å ha det litt gøy med), men kunne vært så mye bedre. Ingen spill burde man gi så kort sjanse.
 6. Spiller for tiden Falllout 4, Skyrim SE, EA Sports WRC og F1 23.
 7. Er mer en digital (ingame) "butikkfront" enn spill de har laget de siste årene.
 8. Å være skikkelig forkjøla er meget irriterende. Varte over 1 uke og er 99% frisk idag ^^
 9. Er bare å snøre igjen hetta som Kenny fra South Park. Får dog doggete briller da, hvis man bruker slikt hehe.
 10. Mobilspill er mer "klikk og vent" og "betal for å fortsettte med en gang".
 11. Jeg hadde det problemet etter forrige store oppdatering av Windows 11. Jeg endte med å reinstallere driveren til grafikkortet (Jeg har Nvidia GeForce RTX 3070ti). Jeg lastet ned ny driver via Nvidia og valgte ren installering da jeg fikk spørsmål om det. Veit du hvilket grafikkort du har? Evt merke og modell på maskinen?
 12. I de siste meldingene jeg har fått fra Posten, så har det ikke vært lenke. Bare oppdatert informasjon, og evt om pakken har blitt levert i postkasse / postkontoret (og da med hentekode). Har også vært noen meldingen, fra Posten, hvor det i bunn står en advarsel hvor du frarådes fra å trykke på lenker i meldinger. Jeg trykker aldri på lenker på sms, kun hvis jeg kan verifisere fra avsender at lenken faktisk er fra dem. Ja, også tilfeldige lenker fra venner og familie. Jeg ringer dem selvsagt for å verifisere, slik at jeg veit hvem jeg prater med. Videochat er gull der. ^^ Men har også blitt mer en vane å ikke sende hverandre lenker også, så lenge det ikke er ferie relatert (eller annet) når vi først prater sammen samtidig. Jeg har også blitt oftere ringt opp av +47 (Norge), +44 (Britisk nummer) og +447 (Britisk mobilnummer), fra ukjente folk. Nummerene er mest sannsynlig spoofet, og sikkert vært i en av lekkasjelistene. Var ett nummer jeg svarte på seint i fjor, da det kom fra et sted jeg kjenner folk, så kunne være noen jeg kjente, men som hadde byttet nummer. Var kun en robotstemme som skulle "selge" meg investeringer innenfor krypto og NFT, og skulle bare trykke "1" eller noe sånt for å svare "Ja / OK", for å sikkert sette meg over til "riktig" nummer. La på rett der og da. Det nummeret var sikkert også spoofet.
×
×
 • Opprett ny...