Gå til innhold

Laserbeam

Medlemmer
  • Innlegg

    4 641
  • Ble med

Om Laserbeam

  • Bursdag 29. desember

Profile Information

  • Kjønn
    Ikke oppgitt

Nylige profilbesøk

31 802 profilvisninger

Laserbeam sine prestasjoner

1,5k

Nettsamfunnsomdømme

3

Hjelpsomme svar

  1. Jeg skjønner det. Var bare satt litt på spissen.
  2. Nettopp. I dag hadde også Alien filmene vært woke.
  3. Jeg kjøpte det oppdraget. Er bare snakk om ca 4 halvlitere med brus. Forskjellen er at man kan spille på nytt uten å måtte betale ekstra, mens brusen er man fort tom for. Dessutten så har Bethesda gjort dette i hvert fall siden Oblivion. Har folk helt glemt "Horse Armor" eller? Ikke langt oppdrag, men du får tilgang til gjentakende oppdrag, og en egen type "mynt" du kan bruke med å kjøpe legendarisk utstyr. Egentlig ganske kjekt. Man kan ikke forvente å få absolutt alt gratis. 70/100 kr er ikke store kamelen å svelge.
  4. Åpenbart at du har null interesse for dette spillet lol. (Og også Dragon Age: The Veilguard; ref en annen kommentar).
  5. @qwerty11 La meg gjette: Du er kritthvit i huden som gjør at du har ekstra kamuflasje på vinteren, stemmer FRP eller ND? Du lever jaggu meg i en fantasiverden (mentalt). Du kan takke de allierte under 2VK at vi lever i et fritt land.
  6. EA Sports WRC, litt F1 24, Starfield, The Elder Scrolls Online, Rush Rally 3, Gran Turismo 7 og DiRT 4.
  7. Litt mer on topic: Jeg har ikke en vane for å sitte med lupe og leite etter ting jeg ikke liker, eller som ikke passer inn i mitt syn når det kommer til filmer, tv serier, dataspill osv. Liker jeg ikke det underholdingsproduktet, og heller ikke blir underholdt, så går jeg bare videre, og ikke sitter i timesvis for finne "gode" nok grunner til å hate et produkt/regissør/utvikler/forfatter osv. Tenker heller bare: "Jeg har viktigere ting å bruke tiden min på. Over til neste spill!"
  8. Woke er et anti-woke oppkonstruert tankegang, som kun blir brukt av ytre høyre for å motargumentere for å passe inn i sitt narrativ.
  9. Ser ikke problemet med å minske diskriminering. Kun positivt med det.
  10. Nå har ikke akuratt ingen Battlefield spill vært noe særlig historiske korrekte spill. Noen friheter må den vel få lov til å ta seg syns jeg. Hvis du ønsker historisk korrekt; les historiebøker og se historisk korrekte dokumentarer (som ikke er "gjennomsyret" av en typisk (venstrevridd) politisk korrekt woke-agenda).
  11. Og de ble brukt som slaver blant annet. Og lever i adskilte "ghettoer" i byer kalt "Alienages". Altså City Elves. Ikke til å forveksle med Dalish Elves. Hvis du velger city elf start i Origins, så får man merke hvor dårlig dem blir behandlet (og mishandlet) av mennesker. Å bli kalt "knife ear", er det samme å kalle mørkhudete i RL for N*ordet.
  12. Det jeg har sett mest av klaging av Dragon Age Veilguard traileren (den første, ikke Gameplay Reveal), er at den minner mer om en trailer for en typisk "Hero Shooter" / "Meet the Heroes" type trailer, og alt for tegneserieaktig (lest det både på kommentarfeltet på YouTube, og Dragon Age subredditen på Reddit. https://www.reddit.com/r/dragonage/comments/1dbysu0/dragon_age_the_veil_guard_first_trailer_fall_2024/ Mange ønsket også en tilbakevending til mer taktisk fokus som Origins har, og ikke et "neddummet" ARPG. Er selvsagt noen som blåser sin anti-woke agenda til skyene for å "fremme sin sak", og da blåst ut av proporsjoner. Hva så om Game Director'en tilfeldigvis er trans. Skal ikke transpersoner kunne jobbe i spill eller underholdingsbransjen? Og at man kan "bli sammen" med karakterer av samme kjønn som spillerens lagde karakter (f.eks spille karakteren sin som bifil, homofil eller heterofil), er ikke noe nytt i Dragon Age spillene: "Romances have been a recurring aspect of the Dragon Age game series. In Dragon Age: Origins, four companions are romantic possibilities, two of them are romanceable by either gender. In Dragon Age II, five companions are romantic possibilities, and all but one of them are romanceable by either sex; the heterosexual male exception is part of a DLC. Dragon Age: Inquisition features eight romanceable characters, including non-playable characters in addition to companions, with two romances restricted by both gender and race." https://dragonage.fandom.com/wiki/Romance
  13. Mindre angst, og da mer energi. Så har smått begynt å lage litt skikkelige middager igjen. Etter måndedsvis med mikromat og diverse annet usunt (mye pannekaker f.eks). Prøvde meg på fullkornsspaghetti med Dolmio, grønnsaker og litt prøving med diverse krydder. Brukte alt for mye kajennepepper, så var litt vel sterkt. Samt også begynt å gå mer i butikken og slikt, for eksponering av blant annet kne-angst og sosial angst. Slitsomt som pokker. Men begynner å komme meg litt. Klarte også IKEA i forrige uke. Men det slo meg fullstendig ut i 4-5 dager.. Blir noen søvnløse netter pga midlertidig høy angst, og noen anfall dessverre (pga eksponeringen). Men det går seg til etter hvert regner jeg med. Og skal på hytta sammen med min bror, og mine foreldre nå imorgen. Forhåpentligvis bra nok vær til grilling og slikt. (PC, Switch og PS5 er med selvsagt). Foreldrene mine bor bokstavelig talt 5 minutter unna i gåavstand, så er ikke langt å gå for Søndagsmiddager osv.
  14. Er bare husgnomene som liker å flytte på ting.
×
×
  • Opprett ny...