Jump to content

Dubious

Medlemmer
 • Content Count

  19845
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Dubious

 1. Jeg får kuponger på produkter som min Coop butikk ikke tar inn. Hos Spar får jeg bare kuponger på sukkerfrie produkter. Jeg har aldri kjøpt noe sukkerfritt hos de, og tåler ikke søtningsstoffer.
 2. Samsung QN90A er en god del bedre enn X90J X90J er mid-tier, mens QN90A er high-tier. Edit: Samsung har ikke Dolby Vision, så om du skal kjøpe Blu-ray spiller så berger du med Panasonic 420, som heller ikke har DV.
 3. En bra TV, men en må være heldig med panel-lotteriet, eller ikke være så kresen. Jeg vurderte også QN90A, men valgte X90J pågrunn av at så mange har levert tilbake QN90A, og at den var billigere når jeg kjøpte.
 4. De er omtrent like dårlige. Ville lagt på litt og gått for X90J
 5. Q77A-modellerna särskiljer sig från Q70A då de kommer i en annan färg (Titan Gray) och har en mer avancerad Micro Dimming Technology (Ultimate UHD Dimming). Q70A 3400PQI, Supreme UHD Dimming, BLACK Q77A 3500PQI, Ultimate UHD Dimming, SAND BLACK
 6. Norge bør se til Nederland, ikke USA. USA kunne fått mye mindra trafikk om de hadde dedikert 1 kjørefelt til syklister. Problemet i USA er at de ikke legger tilrette for syklister. Det gjør vi egentlig ikke i Norge heller, da vi bygger GANG- og sykkelveier. Skal vi få flere til å sykle, så må syklister få egne felt, sånn som i Nederland. Syklister og gående må få prioritet ved lyskryss.
 7. Her er svaret fra Pizzabakeren. Skjemaet skal sendes til mattilsynet. Jeg spurte ikke om noe skjema, men jeg forventet å få igjen pengene..
 8. Alle har vel måttet kjøre annen vei pågrunn av at hovedveien var stengt? En tur som vanligvis tar 15 minutter tar nå 1 time.. Skal en spare, så sett ned kravene på veistandard. Vi har 80 og 90 soner hvor det ikke er noe problem å kjøre i 100. Det snakkes om at det er så dyrt å bygge veier med 110 grense, men det ville vært mye billigere om de ble bygd med 90 standard. Så bygg med 90 standard, og sett fartsgrensen til 110.
 9. Spørsmålet er nok når rentene starter å løpe. Jeg skylder bare 7k, men TS skylder her 10x mer. Jeg venter på faktura for innbetaling, men det sies at det er lønnsomt å betale inn før?
 10. Vinninga går opp i spinninga.
 11. Da hadde jeg gått på veggen i løpet av dagen. Noen er anlagt for fysisk arbeid, og noen er ikke...
 12. Blir å vente til begge filmene kommer på 4k Blu-ray, forhåpentligvis i en pakke.
 13. Tungt arbeid kommer jo helt an på hvilket yrke man velger, og det er strenge krav om hvor mye en arbeidstaker kan løfte. Lunsj i en brakke med kollegaer var en trivelig periode, og det er ingen som blir tvunget til dette, uansett yrke. Alle må ha med mat, eller betale for den en plass. Mye variert arbeid, mye mer variert enn du har som kontorist, kokk, sykepleier etc. Om all på jobben snakker polsk, finn deg et firma uten polske arbeidere, og da er det jo ikke rart at du fikk dårlig betalt. Fleksitid varierer nok, men om det er faste tider for lunsj så er det ditt problem at du kom inn senere.
 14. https://spy.com/articles/gadgets/video-media/thinnest-tvs-1202739326/
 15. https://www.ringblad.no/utilgivelig-slosing-med-strom-i-var-by-oystein-hallre/o/5-45-1193242 Dataanlegget Kryptovault i Hønefoss bruker årlig 200 millioner kWh. Det tilsvarer strøm til en ny by med 10.000 husstander. https://e24.no/boers-og-finans/i/G35Mx6/regjeringen-vurderer-stroemtiltak-i-krypto-mining-vanskelig-aa-forsvare-den-omfattende-bruken Totalt anslås det at den globale utvinningen av bitcoin nå bruker 116 terawattimer (TWh) i året, viser beregninger fra Cambridge University. Til sammenligning var hele det norske strømforbruket på 133 TWh i fjor, ifølge Statnett.
 16. Kan også forby crypto. Vi har crypto-minere i Norge som bruker like mye strøm som en liten by.
 17. Aldri hørt om noen vaksiner man trenger resept for. Skal man ha den gratis så må det muligens gå via lege.
 18. Hadde det vært lønnsomt med vannkraft, så kunne en modernisert de, og fått pumpekraftverk. Da går vannkraftverkene aldri tom for vann, da de pumper opp vann om natten.
 19. Hvordan lukke vinduet som er over innholdet på siden? Vinduet skjuler halvparten av det en søker etter og gjør nettsiden ubrukelig.
 20. Panasonic UB820 er eneste UHD Blu-ray spiller verdt å kjøpe idag.
 21. Fra det jeg har fått med meg, så er ikke boligbygger ansvarlig her, men heller de som gjorde om på anlegget nedenfor husene, og det er der raset har gått, og det er der kommunen fikk mange bilder av utglidninger.
 22. Skal du ikke ha noe annet på veggen? Eller mot veggen, som høytalere etc.?
 23. Frame har kantlys, så enhver TV med baklys slår den. https://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-smarte-hjem/tv-og-tilbehor/tv/samsung-65-qn800a-8k-neo-qled-2021/293482?utm_medium=Pricecomparison Denne modellen som er bedre enn qn750, er dårligere enn min Sony X90J på 4k.
 24. Har lite erfaring med de 2 nettleserne, men det er innstillinger som vil gjøre det som skjer hos deg. Ofte er dette "Slett cookies når nettleser lukkes" I Chrome så finner du det under "Privacy and Security" > "Cookies"
×
×
 • Create New...