Jump to content

Pliscin

Medlemmer
 • Content Count

  1107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2072 :)

3 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29976 profile views
 1. Pliscin

  Dilemma-leken

  Døgnflue. Jeg tror det hadde vært helt greit. Dovendyr tror jeg er alt for kjedelig, og man vet ikke hvordan man dør. Gjødselbille lever nok også et ganske kjedelig liv. En flue kan flyge rundt i det fri og man slipper å være fanget i en annen kropp så alt for lenge. La alle andre få se gjennom klærne dine, eller måtte ha oralsex med en helt random person 1 ganger i uka resten av livet?
 2. Hjulet kan man bruke som kakedeler, man bare presser kaka gjennom eikene, så blir den delt opp i passe store biter.
 3. Evne ti aldr fullfø e enes or.
 4. Et uoppfylt ønske, og et hint til at man mistrives med inneværende årstid. Det at du hater våren er vel ikke noe positivt? Du kan lære deg å tåle smerte ved å få saltsyre på deg Sappis, what doesn't kill you only makes you stronger. Jeg liker ikke psykiske spill.
 5. Minner meg litt om en av de lokale elektronikkbutikkene jeg vokste opp med. Ville man ha noe som ikke var på lager, så var alltid svaret at det kommer på tirsdag. Det var vel den dagen det var varelevering. Men kom det på tirsdag? Nei... og prøvde man igjen var svaret det samme... Tror de måtte glemme å bestille varen så fort kunden var ute av butikken... heldigvis har markedet snudd til kundens fordel.
 6. Lær deg å bruke hodet😉 porno kan ødelegge ens seksuelle fantasier, tenningsmønster etc. og kan være avhengighetsskapende. Du kan også bruke muligeheten til å teste nofap eller kanalisering av energier. Jeg skulle ønske våren kom nå.
 7. Evnen til å sovne av at du er våken, og våkne av at du sover.
 8. Evnen til å våkne opp på en helt random plass etter hver gang du sovner.
 9. Evnen til å spille rusten trombone på deg selv.
 10. Endret pause i.h.h.t arbeidstidsbestemmelsene.
×
×
 • Create New...