Jump to content

Pliscin

Medlemmer
 • Content Count

  1211
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2368 :)

3 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30744 profile views
 1. Pliscin

  Smerter i analen

  Flere symptomer? Hvor lenge har det vedvart? Skjedde det plutselig eller var det noe som skjedde i det tidsrommet? Er det noen type mat eller matvaner som trigger det mer eller mindre? Hvordan er avføringer? Hva mener du med stress, psykisk eller fysisk som i trening? Trener du mye? Helt umulig å si noe om her, men oppsøk flere leger og spesialister, i Norge eller i utlandet. Det kan være alt fra en autoimmun sykdom, til en nerve i klem, hemmoroide, fysisk skade, prolaps, til kreft eller cyste.
 2. Jeg tar patent på et salt som smaker cola.
 3. Det stemmer nok bra. Men det er vel meningen først og fremst til de som sitter godt i det, og ikke til unge ambisiøse mennesker som satser høyt, og som ofrer inntekt og tar opp lån for å ta utdanning. Jeg kan vel mest bare tale for meg selv, uten å ha sett på statistikk eller forskning på området. Men det hadde kanskje ført til at folk hadde tatt utdanning bare for å få seg jobb.
 4. Roy Khan, ex-vokalist i Kamelot. Han er norsk. Fantastisk stemme.
 5. Jeg tar patent på en banan som smaker som eple.
 6. Hadde det ikke blitt mer fattigdom da? Hvis taket er en del av en sosialistisk tankegang, så ville færre tatt høyere utdanning, færre ville ta de store ansvarsfulle jobbene. Dermed får vi mindre leder/toppjobber, og mer arbeidsressurser i primærnæring og yrkesfag. Og i Norge er det begrenset med jobber, og mindre jobber tilkommer når det ikke finnes incentiver for gründervirksomhet eller bedriftsetablering. Ergo flere arbeidsledige, samtidig som nevnt, staten får mindre penger fra skatter, så det blir dårlig med støtte fra NAV. I kjølvannet av en slik utvikling kommer det også mer rus og kriminalitet, spesielt vinningskriminalitet.
 7. Enig i dette. Spesielt når man ønsker å hjelpe til, eller å spørre for å få i gang en samtale. Hva med å legge egoet til side... folk som er alt for mye inni sitt eget hode, samtidig som man er både helten og offeret og synes synd på seg selv. Jeg ser, jeg ser... jeg er vist kommet paa en feil klode!
 8. Jeg tar patent på en genmodifisert banantype, som er helt rett som en strek, og ikke krummet (bøyd) som de som eksisterer i dag.
 9. Snedig spørsmål, som får meg inn på et annet: hvis man samler nok bakterier på en plass, kan man til slutt se dem?
×
×
 • Create New...