Jump to content

Pliscin

Medlemmer
 • Content Count

  1337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2740 :)

3 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

31965 profile views
 1. Jeg tar patent på en kåthetsmåler, et apparat som måler hvor kåt du er i HornyDegrees. Skalaen går fra 0-69.
 2. Pliscin

  Svar ærlig

  Helt ærlig så hadde jeg ikke gjort annet enn å satt de over på eksisterende fond. Så ville ikke merket det engang. Har alltid vært sparsommelig og slik av meg, og har ikke behov eller ønske om å sløse penger. Bruker de heller over tid til kvalitet for familien. Ja jeg vet jeg høres dønn kjedelig ut, men slik er livet i dag. Hadde vært noe helt annet for noen år siden. Den gang da kanskje ny bil, festing, ferie, gaming, elektronikk, alt som er gøy, pluss sparing seff. Får ofte mer glede av tryggheten i penger enn moro av å bruke de på moroheter. Man kan også drømme mer. Hva hadde du gjort dersom du fant en pose med 50 000kr cash ute og ingen var i nærheten?
 3. Mer gjeld kan ofte bety mer eiendeler, større cash flow, investeringer, og med litt teft kanskje gode renter og til lønnsomme prosjekter. Det at du betaler ned gjeld i tide betyr også at fordringshaver mister potensielle ekstra gebyrer og renters renter. Det at du fortsatt har gjeld kan selvfølgelig også bety at du har brukt dyre penger på unødvendige ting. Flere konserter og kulturopplevelser kan nytes nå som samfunnet fjerner noen av de siste restriksjonene.
 4. Evnen til å få alle som kjenner deg til å kjenne deg under et annet navn. Navnet blir random generert nytt for hver gang.
 5. Den tråden, i likhet med alle andre fora/sosiale settinger i den virtuelle/virkelige verden trenger en syndebukk, en felles fiende, en man kan elske å hate. Kris85 er trådens Jesus, og han bærer korset med styrke fra sin livserfaring og fornuft. Den neste kan ende opp som Dismas. Forkjølelsen jeg har, er i ferd med å gå over.
 6. Evnen til å få en ny stesønn hver gang du går forbi NAV.
 7. Evnen til å bygge et hus med plankesteker.
 8. Helt umulig å se ut i fra det bildet.
 9. Det er nok like smart å legge pengene på en sparekonto, og hvis det skal være slik at strømmen forsvinner midlertidig, så kan man bruke pengene på f.eks hotellovernatting på natten, aktiviteter på dagen, bensin/diesel om man flykter til bilen. Ellers så får du henvende deg til NAV, en kristen hjelpeorganisasjon, familie/venner, jobb, kommune, etc etc. Skal være noe ala en nasjonal krisesituasjon hvis du havner dithen at du fryser ihjel i din egen leilighet. Dessuten blir flere da berørt, og samfunnet vil finne krisehåndtering for dere.
 10. Hørte på radioen i dag at det skal fyres i gang igjen nedlagte kullkraftverk i Europa for å møte etterspørselen etter strøm i vinter. Dette er som følge av at det ikke har vært nok vind til å generere vindkraft som egentlig skulle dekke det. Jeg ville ikke vært bekymret, det kan føre til mer import av (klimadårlig) strøm, men m.t.p på folk i Norge uansett vil rasjonere strøm p.g.a økte strømpriser, så tror jeg ikke forbruket vil stige voldsomt.
 11. Noe som gjør at smitteverntiltak minker/forsvinner samt at samfunnet åpner opp. Det fører både til oppblomstring av muterte virusvarianter, samt andre virus i samfunnet. Vanlig influensa tar tross alt mange liv hvert år også. For å åpne opp må flere ta vaksine, som som gjør at mange får uheldige bivirkninger. Den fine og koselige høsten er på innmarsj.
 12. Evnen til å få den gravide nabodama til å føde "l'Enfant Terrible" hvis energi manifesteres hjå deg.
 13. Virker spontant på meg som en historie om en creepy og litt desperat mann som prøver å komme i buksa på en random kvinne uten å ha noe å tilby, annet enn et ønske om å tilfredsstille sitt eget primitive begjær. Og den håpløse jakten ender som den alltid gjør, tilbake til å hate verden og smøre seg med selvmedlidenhet mens man bygger en ny svak mur. 2/10.
×
×
 • Create New...