Jump to content

Pliscin

Medlemmer
 • Content Count

  1134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2146 :)

3 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

30278 profile views
 1. Jeg tar patent på et transportmiddel for interdimensjonal, intergalaktisk og astronomisk ferd i supersonisk hastighet, basert på en trehjulssykkel med støttehjul, bagasjebrett, kurv og kjernefysisk drevet rakettmotor med atomkrefter som sprenger alle kjente skalaer.
 2. Skittent snøvann. Ski, skøyter eller snowboard?
 3. Evnen til å drikke corona mens man tar en siesta under en kaktus iført en fargerik poncho og med sombrero på hodet.
 4. Evnen til å se speilbildet sitt fra i går når man ser seg selv i speilet.
 5. Det at en vurderer innlegg på et anonymt forum som bra, uten kildekritikk og uten å vite interesse, motivasjon eller hensikten til forfatteren er skummelt, da man ikke helt vet hva man leser. Sannsynligvis er det bare en random persons intetanende vissvass et sted mellom harde fakta og synsing på grensen til det helt abstrakte. Jeg er i god form om dagen.
 6. Det å ha en holdning som gjør deg fornøyd med tingenes tilstand er som å sette kjepper i hjulene for seg selv. Ingenting er statisk, ingenting er permanent. Alt er i bevegelse, og om vi stopper opp, så stopper verden opp. Skal vi forbedre oss, bli flinkere, lære mer, utvikle mer, finne ut av flere ting så må man være sulten, kritisk, perfeksjonistisk, søkende. Når man sier seg fornøyd så står man selv stille, mens verden rundt beveger seg fremover. Om menneskeheten hadde hatt den holdningen så hadde vi nok ikke kommet lengre i utviklingen enn "Lucy". Jeg har ikke covid-19 viruset.
 7. Evnen til å bæsje ut hjerneceller i lag med avføringen.
 8. Evnen til å spore deg, og den energien som du har, helt tilbake til Big Bang.
 9. Pliscin

  Dilemma-leken

  Tegne, synes fortsatt det er artig å tegne jeg. Man kan utforske sin kreativitet og lære mye om seg selv. Ta på deg å gå påskebukk, utkledd som en påskekylling hver påskeaften resten av livet, eller aldri kunne ha sex uten kondom?
 10. Nei tror ikke jeg har sett den. Det finnes allerede en mann som har vært gravid dog, men det er etter en kjønnsskifteoperasjon der livmor er uberørt. Her snakker vi om en mann som er født mann. Evnen til å bytte ut hjernen med en sviske, og fortsatt være like smart.
 11. Jeg tror jeg ville stoppet masturbasjonen og brukt den nå ledige hånden til å druse til han som slår penisen min mens jeg runker.. (med mindre jeg oppdager en ny sadomachochistisk side av meg selv). Si at hun i utgangspunktet samtykket, da må hun ta deler av ansvaret mener jeg. Han insjer, men hun samtykker, klart er initiativhaveren i en posisjon som gjør det naturlig å anta at han tar en større prosentvis del i orgasmeansvarsfordelingen i kontrast til at begge er like villige.
×
×
 • Create New...