Gå til innhold

Pliscin

Medlemmer
 • Innlegg

  1 447
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

33 834 profilvisninger

Pliscin sine prestasjoner

3,1k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Sitter alene på morgenen på jobb og hører på musikken til spill vi spilte da vi var mindre. Alle disse følelsene av nostalgi, melankoli, tomhet. Vet at det bare er en stund i blant, og at hverdagen venter og ting går sin gang. Men vet også at jeg var der at alt var tomt. Er så mange følelser på en gang. Du var med meg igjennom hele barndommen, og nå er du borte. En bit av hjertet er borte, en trygg havn er borte. Man begynner å tvile på alt. Savnet som jeg har kjent på til hjemplassen min de siste 10 årene har bare økt, og nå føler jeg at jeg snart må være der. Men jeg har etablert en familie her som gjør at jeg blir havnende i en spagat. Man får vel bare bite ting i seg som alltid, og vente på at noe faller på plass.
 2. Jeg tar patent på en kiropraktor/naprapat/fysioterapeutisk/yogametode som foregår ved at man lenker armer og bein fast til hver sin drone, som deretter blir dratt/fløyet i alle mulige himmelretninger. Bak spakene sitter 1-åringer som har fått frie tøyler, bokstavelig talt.
 3. Pliscin

  Svar ærlig

  Litt eksklusive forbruksvarer. Har du noen gang følt at du har mistet tryggheten i livet?
 4. Jeg tar patent på en kiropraktormetode som foregår ved at man putter pasienten/kunden inn i en trommel og kjører sentrifuge på 3000 o/min.
 5. Pliscin

  Svar ærlig

  Ikke spesielt. Foretrekker stekt fisk. Står din selvtillit i stil med hvor flink og ettertraktet du er?
 6. En barndomsvenn døde denne dagen, på sykehus. Vet ikke om det var deg, men hvis det var det så måtte du hvile i fred.
 7. Pliscin

  Svar ærlig

  Har sett på det, men var for liten til at jeg syntes lange historievitser var noe gøy. Hva synes du er det beste med vinteren?
 8. Jeg tar patent på hånd-sko. En slags vott med såle på, for de som vil gå på alle 4.
×
×
 • Opprett ny...