Jump to content

Sydvest

Medlemmer
 • Content Count

  2544
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sydvest last won the day on December 3 2018

Sydvest had the most liked content!

Community Reputation

2492 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

17733 profile views
 1. Og antagelig er det skjermkortet ditt som bærer mest preg av nettopp det. Mitt tips er å kjøpe ny gpu, mer SSD lagring, og eventuelt spadd på med noe raskere ram, hvis du ikke sprenger budsjettet helt. Den vinde sannheten er at alternativet blir å kjøpe en komplett pc som bare såvidt blir noen merkbar oppgradering. Prisutviklingen på hardware de siste fem årene har ikke vært positive for forbrukerne, og prishoppet under covid har ikke gjort det noe bedre heller.
 2. Idémyldring. Hva med å bare kjøpe nytt skjermkort, og en ssd til?
 3. Nesten sånn at du skulle kjøpt Subaruen min Skal selge den til fordel for noe pendlervennlig
 4. 2000 Audi A6 1.8T + God kjørekomfort. Hittil er dette den bilen jeg har eid med best komfort. + Fint interiør, selv om eksteriøret var utdatert + Mer enn stramt nok strikk i motoren for en 18-åring + God plass i bagasjerom til tross for sedan - Stygg - Rust 2001 BMW 520i + Gode seter, finere og strammere styring på denne enn Audien - Dårlig lyd, og et jævla styr å gjøre endringer pga navigasjonspakke - Lite bagasjerom - Ikke beste vinterbilen å kjøre rundt med i Tromsø og på Senja akkurat 2007 Subaru Forester + Idiotsikker selvpustende bil - Støy i kupe - Bensinforbruk - Rust
 5. Parasound NewClassic 2250 v.2. Klasse A/B forsterker med 2x275W i 8 Ohm. Rotel RB-1582 MKII. Klasse A/B forsterker med 2x200W i 8 Ohm. Lar det seg gjøre så skal jeg selvfølgelig teste utstyr på høyttalere før det kjøpes noe. Men er det noen grunn for å gå for Rotel i dette tilfellet? Om det er mer å se etter enn bare watt-per-krone så er jeg åpen for å bli opplyst.
 6. Ser ikke video/bilde i innlegget ditt.
 7. Nettopp fått satt Ariaene på stativ, og med dette fått bra lyd i leiligheten igjen 😁 Marantzen sitter og venter på at tv skal bli hengt på veggen. Nå er jeg usikker på veien videre. Har hatt jævlig lyst til å avansere til større Focal, og har bedt gutta på Duet i Oslo om å gi lyd fra seg når de får Aria 948 inn på demo igjen! Men er også på tanken om å heller legge pengene i en sub og senterkanal. Men prioritere må man når man har flyttet i leilighet, og venter liten om noen måneder. Spisebord og sprinkelseng kommer liksom litt foran leker for voksne 😩
 8. Klarer du å montere de veggmonterte høyttalerne med tilt og vendt mot sofa? Ville fått tak i vinkelbrakett av noe slag hvis jeg skulle satt de der oppe og bak sofagruppen 😃 Nytt forslag til eventuell løsning med gulvstativ. På første bildet ditt kan høyre surroundhøyttaler stå rett til høyre for trappenedgang, pekende mot sofa. På nest siste bilde så ser det ut som om venstrekanal kunne blitt plassert til venstre for panelovn.
 9. Er det aktuelt å sette opp Alto 5 stativhøyttalere bak sofaen?
 10. Er det jeg og regner med 😊
 11. Skulle hente noen brukte skinnstoler, de var to år gamle og "knapt nok brukt". Men bittesmå merker måtte man forvente hvis man "gikk over med lupe". Kjørte 1.5 time hver vei for å hente disse, og når vi kom frem var de ikke akkurat slik som beskrevet. Var en del merker etter at katt hadde oppholdt seg i alle møblene. Når vi så stolene inne hos selger, så virket det ikke så ille. Vi hadde kjørt langt, og det var halv pris fra nytt. Så vi kjøpte de likevel. Nå er de kjørt hjem, og når vi ser over stolene i ordentlig lys, så ser det mye værre ut enn det vi først trodde. Er det noe vits å ta kontakt med selger for å klage på dette? Tenker jo at vi ikke har en spesielt god sak når vi hentet varene selv og så over møblene. Men hadde vært greit å vite hva andre mener.
 12. Jeg slår også et slag for DT 770 pro. Finnes og i 32 ohm versjon, slik at den drives relativt lett hvis han ikke har forsterkere. Greit å starte med rimelige klokker, så kan han stupe lengre ned i kaninhullet hvis hobbyen faller i smak. Selv tror jeg de første Sennisene jeg kjøpte for 5-6 år siden kostet litt over 1000-lappen.
 13. Kommer jo an på hva som er gjort for å trimme den. Trim kan være alt fra bytting av drev og luftfilter, til større forgasser, sylinder, eller bytting av clutch.
 14. Sjekk hva det koster å bygge om til manuell kasse der nede.
 15. Har vært tanken ja 😊 Eller skaffe Magnius, Modius og Lokius. Men heller litt mot Jotunheim
×
×
 • Create New...