Jump to content

Sydvest

Medlemmer
 • Content Count

  2272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Sydvest last won the day on December 3 2018

Sydvest had the most liked content!

Community Reputation

2349 :)

3 Followers

Recent Profile Visitors

16271 profile views
 1. Ikke noe problem å la Playstation laste ned over natten i hvilemodus. Med hastigheten som konsollen klarer å benytte så skal det meste være lasta ned på den tiden.
 2. Litt off topic dette men er det dette som blir målet med de nye konsollene OGSÅ? Oppløsning i første rekke og bilder i sekundet i annen?
 3. Kan man ikke bekrefte med epost?
 4. Les deg opp på Arendal før du bestemmer deg for sub.
 5. Har prøvd både Borderlands og Borderlands 2. Ingen av spillene greide å fenge meg
 6. Kjempespill! Selv om kampmekanikken allerede i sin tid var utdatert så veier en sterk historiedel godt opp. Grafikken har heller ikke eldret dårlig. Kanskje jeg må ta det opp igjen. Om du ikkje har spilt The Witcher 3 før så er det en no brainer!
 7. Pop Smokes første album slapp i dag. 135 dager etter hans død.
 8. Og der var gulvhøyttalerne solgt. Får se om noen biter på senteren.
 9. Skal prøve å beholde receiveren😛 Får se hva som skjer
 10. Er det jeg og tenkte. Var bare hvis alt kunne selges enklere samlet med en receiver i tillegg 😃 Å selge f.eks bare gulvhøyttalerne har jeg egentlig lite lyst til, da jeg har tro på at det er unødvendig vnaskelig å selge en center for seg selv
 11. Har vurdert å selge høyttalerne mine for å kjøpe noe mer kompakt. Burde man lage annonse med alt samlet (gulvhøyttaler + center, og evt + receiver)? Er usikker på om jeg burde beholde receiveren eller ikke. Det er en Marantz som i sin tid (2017) kostet 11.000,- Tenker dere det vil lønne seg å beholde den?
×
×
 • Create New...