Jump to content

Sydvest

Medlemmer
 • Content Count

  2347
 • Joined

 • Days Won

  3

Sydvest last won the day on December 3 2018

Sydvest had the most liked content!

Community Reputation

2409 :)

3 Followers

Recent Profile Visitors

16469 profile views
 1. NVIDIA har kjørt samme taktikk som AMD har pleid. Alt tynes maks for å få best tall 😃
 2. Vet ikke om videoen er fra en early build, men var noen kjipe animasjoner 😕
 3. Terskelen for å kjøpe spill blir ihvertfall myye høyere.
 4. Faktisk en kjøler som fortsatt ser bra ut!
 5. Du er ikke besserwisser, du er egentlig bare en vriompeis. Det er verken du eller NVIDIA som avgjør om jeg er en entusiast eller ikke. Det er det jeg som gjør.
 6. Hvis kort A klarer å levere en gitt ytelse med 150W i forbruk som kort B må bruke 300W for å matche, så vil jo selvfølgelig kort A være mer effektivt og antageligvis lettere å kjøle ned. Skjønner ikke hva som er greia med gatekeepingen som flere her inne holder på med? Hvorfor kan man ikke være entusiast uten å svi 17-18 laken på et skjermkort? Jeg som for min del kjøpte et RX 5700 XT for et års tid siden skal se hvor stort hopp et 3080 vil gi! Muulig jeg kjøper en av de da
 7. Takk for gode tips! Må si jeg likte den fra Citizen ganske godt. Er disse mulig å få tak i på norsk jord? Vurderte også typiske digitalklokker, men føler jeg vil bruke noe som er litt klasse.
 8. Ser ikke at Michael Jackson er nevnt. Heller ikke Elvis !!
 9. Hvilket ur bør jeg sjekke ut til bruk i arbeid? Jobber som håndverker og ønsker et ur med lav profil og som gjerne ikke er så veeldig stort. Har ur på 42mm og 48mm. Foretrekker absolutt den på 42! Orient Bambino ser fine ut, men blir det for mye "smykke" til den tiltenkte bruken?
 10. Uansett så er det ganske ålete å smykke annonsen med "Helt syk Gaming pc". Nypris på cpu, skjermkortene, ram, og kabinett kostet i sin tid ca 12 laken, grovt regnet ut ifra prisguidens prishistorikk. Den ville nok vært helt syk i herrens år 2013. Men ikke i år 😃
 11. hehe https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?search_type=SEARCH_ID_BAP_WANTED&q=2080ti
×
×
 • Create New...