Jump to content

Sydvest

Medlemmer
 • Content Count

  2737
 • Joined

 • Days Won

  3

Sydvest last won the day on December 3 2018

Sydvest had the most liked content!

Community Reputation

2607 :)

2 Followers

Recent Profile Visitors

28075 profile views
 1. Ujevn nedbremsing? Som om du pumpet når du bremser? Sånn umiddelbart tenker jeg veldig rustne skiver eller tromler. Eventuelt kast i en bremseskive.
 2. Da jeg hadde oppkjøring ble jeg lært til at man kunne ligge både til høyre og venstre når man skal rett frem i rundkjøring.
 3. I forbannelse over at folk ikke bruker blinklys i rundkjøringen har jeg begynt å helgardere meg i protest. Så jeg kjører med nødblink gjennom rundkjøringer.
 4. Jeg kan ikke forutse hvor mange dager i løpet av året trådstarter skal være ha hjemmekontor. Så dette finner han ut av selv 😃
 5. Hvis jeg kunne velge fritt mellom jobb 1 og jobb 2 hadde jeg valgt jobb 2 uten spørsmål. Og det er basert på det jeg skrev i første innlegget mitt. Nå har du ikke blitt tilbudt jobb 2 enda, så jeg hadde takket ja til jobb 1 nå, og brukt lønnen der som forhandlingskort på jobb 2 for alt det var verdt. Men hadde takket ja til jobb 2 selv om de ikke har noe å gå på.
 6. Gikk nettopp fra en jobb i Oslo til en som er en bygd bortenfor her jeg bor. Det at jeg slipper å stå i kø på E6 hver morgen og ettermiddag er noe jeg gladelig kunne tatt en mindre betalt jobb for.
 7. Aner ikke hvordan markedet er i IT-bransjen. Men bare det at du har barn gjør jo at du burde prioritere FAST ansettelse fremfor MIDLERTIDIG. En fugl i hånda eller ti på taket? Tid er heller ikke fornybar energi =) Du spesifiserer ikke om 1.5t er totalt per dag eller tur/retur. Men på et arbeidsår (ca 253~ dager) tilsvarer 1.5 timer i bil om dagen 380 timer eller 15,8 dager. Når jeg tar utgangspunkt i at det er totalt per dag, og legger det til i brukte timer på et årsverk (1900 timer arbeidstimer). Blir regnestykket for årslønn slik: 500.000 / (1900 + 380) = 219,3 kr/timen. 445.000 / (1900 + 190) = 212,9 kr/timen. Legg til kost for den lengre reisen så skal du ikke se bort i fra at det blir mer kostbart det og.
 8. Hva sier Avinor når du søker om dispensasjon til å fly innenfor 5 km?
 9. Sånn generelt sett virker det ikke som om du er urimelig. Kanskje litt ineffektiv med å få signatur på leieavtalen kanskje. En muntlig avtale er også bindende. Men kan hende det er ulønnsomt å lage eksempler av de som har vært hos deg hvis det er snakk om lave summer. Når folk har takket ja til å leie etter visning må du sende over en leieavtale til de med en gang som må signeres for eksempel før kl 12 dagen etter. Hvis ikke regner du avtalen som brutt. Jeg har selv avblåst en leieavtale etter jeg ble enig med utleier om leie, men før kontrakten ble signert. For når jeg skulle dra dit for å signere kontrakt ser vi at hybelen var full av mugg i vinduene, noe vi ikke la merke til ved første visning.
 10. Bare å bygge høyere kjøkkenbenk
 11. Sydvest

  Trafikalsk klagemur

  Kan potensielt ende opp mer katastrofalt enn det. Hvis noen som ikke vet fram-bak på et ratt dundrer ut på motorveien i 110 km/t med flatt dekk så kan det gå mer enn dekk og hjul. Denne type aktivisme er bare kontra produktiv. Ender med at folk blir rasende på deg.
 12. Er det noe Norge trenger så er det mennesker i omsorgsyrker. Mer respekt til deg for det valget spør du meg
 13. Neitakk du sånne tidsfordriv som man driver med i fangehull står jeg over. @Cutthroat Bill Ja, takk som spør! De har vært litt reduserte i kveld. Men nå har de begynt å komme seg virker det som 😃
 14. Kom hjem etter en snartur ut i morges og ser til min forbauselse at hundene her hadde delt en 200g melkesjokolade mellom seg. Generøst nok hadde de latt en rute være igjen. Siden hundene ikke veier så mye, ville mengden teobromin fra sjokoladen være nok til å forgifte de. Så det var rett ned til dyrlegen for å få de til å kaste opp alt. Dyreste melkesjokoladen jeg har kjøpt. Kostet sammenlagt 3895 kr. Derav 19,95 kr for sjokoladen.
×
×
 • Create New...