Jump to content

BadCat

Medlemmer
 • Content Count

  6661
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadCat last won the day on November 8 2013

BadCat had the most liked content!

Community Reputation

4000 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28965 profile views
 1. De eneste jeg har sett med munnbind med unntak av helsepersonell er ansatte hos Mester Grønn.
 2. 71k er 1,322% av befolkningen. Testingen er ikke bra nok og det er svært misvisende tall som presenteres daglig. Bedre å si, vi vet ikke antall smittede. Det er titusener av folk med symptomer som ikke er blitt testet. En del av disse har blitt sendt på jobb. 71k er i snitt 199,4 testede mennesker per kommune eller 7,1 testede per dag per kommune. Flest mulig mennesker med symptomer burde ha vært testet for å hindre spredning og både lands- og kommunegrenser burde vært stengt for 3 uker siden. Med denne klossete håndteringen av situasjonen kan man regne med langsiktig nedstengning av privat næringsliv og samfunnet forøvrig med store økonomiske og psykososiale konsekvenser. Langvarig nedstengning av samfunnet og frihetsberøvelse vil slå negativt ut på folks helse og mentale funksjon. Sykehusansatte skal også i dagligvarebutikken og diverse. Hvis hvermannsen ikke testes kan helsepersonell bli smittet utenfor arbeidstid. Norge er et dårlig organisert land. De viktigste politiske sakene tas aldri opp. Penger råtner på bok med påskudd om å finansiere fremtidige utgifter i stedet for å investere i fremtiden. Det blir omtrent som å spare penger hele livet til å ha noen usle kroner når man blir gammel i stedet for å investere kronene nå og utrette noe. Altså folk som har så lave ambisjoner i de første 2/3 av livet at det beste de har fore er å spare til pensjon i stedet for å skape verdi. Helsereformen de siste 30 årene er en tragedie og diskusjonene går frem og tilbake år inn og ut mens befolkningen lever i frykt for å miste sitt lokale sykehus. Hverdagen i Norge er mer absurd enn en dystopisk tv-serie fra 50-60-tallet. Det er alvorlig at det kommer tydelig frem at både bedrifter og innbyggere har så dårlig økonomi at det ikke tåles med 3-6 måneder opphør av inntekt. Det er et tegn på at den økonomiske tilstanden er langt fra hva den burde være. Krisen er alvorlig men det er også de tydelige bevisene for hvor dårlig det står til med Norge og innbyggerne. Folk har hodet i sanden mens det gjentas at Norge er verdens beste land.
 3. Pressekonferanse som holdes i et rom som ikke er egnet til å ta opp lyd. Folk flest er inkompetente i det de driver med.
 4. Sjelden. Tiden strekker ikke til.
 5. Nedstenging av samfunnet. Da har folk flest tapt "by default". På den annen side har jeg som vanlig hjemmekontor 6-7 dager i uken og betalt i dollar.
 6. If you don't like it, monetize it. Når selgere ringer kan man starte samtalen med å si følgende. "Jeg gjør oppmerksom på at et opptak av samtalen vil bli lagt ut på YouTube. Legg på dersom du ikke samtykker."
 7. Så spillet i "bargain bin" senest i dag. Redusert pris av allerede redusert pris. En diger binge full av Fallout 76 som de ikke får solgt.
 8. Bethesda har ikke peiling på noe og bør derfor avstå fra å tro verken det ene eller det andre.
 9. Glemte å få med at porselenstoalettene ble knust utallige ganger helt til de gikk over til stål.
 10. Har du vært på et herretoalett få minutter etter åpning? Såpe og papirholdere rives av veggen, noen centimeter vann på gulvet og papir og diverse flyter rundt. Låsene på båser virker ikke for de er sparket inn.
 11. Folk som bryr seg om en minister får dobbel lønn eller ikke. Gjør noe selv i stedet for å vifte med fingeren om at andre har for mye.
 12. Hvorfor ikke på grunn av et videospill? Å utfolde seg i konkurransespill er en av livets store gleder.
 13. Kabinettet har ingen verdi. Kabinettet er en 2005-modell, stygt fremstilt i stål og lite egnet for moderne maskinvare og lagringsenheter. Hadde det vært unibody aluminium pent utført, men det er det ikke, så det er mer i kategorien "Gratis, siden du er så snill at du tar med søpla mi." Eventuelt burde du gi noen 200 kr for å ta det med seg.
 14. Jeg liker en del serier og filmer fra ca 1970, men de var ikke så nøye med å rake bort barten til kvinnene på den tiden.
 15. De som ikke spiser kjøtt er avvikende.
×
×
 • Create New...