Jump to content

BadCat

Medlemmer
 • Content Count

  6633
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadCat last won the day on November 8 2013

BadCat had the most liked content!

Community Reputation

3966 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28833 profile views
 1. Jeg finner 6 av 7 mennesker irriterende. Jobber heldigvis ikke i et serviceyrke lenger så jeg slipper å spille hyggelig.
 2. Tanker om at andre har fått ting i hendene, har det enkelt, ufortjent eller at andre har hatt flaks er ett av tegnene på at man er en hater.
 3. Noe av kvalitetstapet på VHS er ikke formatet i seg selv men at det ble brukt billige kassetter av dårlig kvalitet til utgivelse av filmer. Formatet setter en grense for hva som er mulig men kvaliteten til mediet (kassettene) avgjør om man når denne grensen.
 4. Nå kan det vel sies at etter ordet terrorist begynner å bli brukt om så mangt så er det litt utvannet på linje med ord som ekspert og gamer. Stadig høres det i nyhetene "Vi vet ennå ikke om det er snakk om terror.". Hva med å holde hestene til det blir avklart. Det samme gjelder klimaendringer. Ordet settes i forbindelse med det meste enten det er avklart eller ikke. Det er ikke min jobb å finne ut om denne kvinnen drev med terrorisme, holdt slaver/tjenere i husholdningen, eller om det er sykdom eller antatt sykdom og så videre. Det som er synd er at de som har ansvaret for det tydeligvis ikke gjør en god jobb hvis man sitter med så mange ubesvarte spørsmål så lang tid etter. Jeg synes ikke det er greit å skape en krise i politikken og landet forøvrig fordi man tar inn en IS-kvinne. Spesielt når det er blitt gjentatt gang på gang at det ikke var aktuelt å ta inn kvinnene, kun barna. Hva skal man tro på fremover når det som blir praktisert er det motsatte av hva som blir sagt. Her er familien til en IS-kvinne satt over den norske befolkningens ve og vel. Det er så forkastelig at det ikke finnes ord. Når man først tøyer strikken så blir den tøyd ytterligere neste gang. Standpunkt må være av at man ikke bøyer av for terrorister, punktum. Hvis man føyer seg en eneste gang får man en tilsynelatende uendelig lang kø av mennesker som vil tøye strikken videre.
 5. Jeg har aldri nevnt å deportere folk som ikke er mulig å deportere. Dette er hvorfor GPS-navigasjon sier "Ta en U-sving HVIS DET ER MULIG."
 6. Han hadde som mål å ta en innflytelsesrik person men ble forsinket. Derfor er operasjonen å anse som et attentat. Jeg er uansett ikke interessert i å diskutere dette. Poenget er at IS-kvinner ikke skal tas inn i landet uansett årsak. Ikke fordi at jeg egentlig bryr meg men jeg vil ha fred og fordragelighet i Norge slik at jeg hver dag kan konsentrere meg om å sette verdensrekord i speedrun og produsere spillrelatert innhold for strømming og videoplattformer. Hvor skal vi deportere deg hvis du blir terrorist? Jeg kan betrygge deg med at det er kun tre tilfeller jeg forlater PC-en så det hadde aldri skjedd. 1: Hvis jeg må på badet. 2: Hvis jeg skal lage eller handle mat. 3: Hvis jeg skal på dans. Jeg sover ikke en gang i seng. Jeg legger ryggen på gamingstolen bakover og legger føttene på en skammel.
 7. Nei, det finnes definisjoner for det. Slå det opp. Når regjeringskvartalet og politiske/offentlige personer angripes er det attentat ikke terrorisme.
 8. Fjotolf Hansen er ikke en terrorist, han er en attentatsmann da hans mål var politiske personer og organ.
 9. Det er provoserende at det gjentas at det kun er antatt sykdom. Norge har ressurser nok til å finne ut om barnet er sykt uten å ta terrorister inn i landet. Har vi ikke nok med å få deportert de terroristene vi allerede har innenfor landets grenser i stedet for å ta inn nye? Det skal ikke lønne seg å drive med terror eller kriminalitet, men det gjør det dessverre i denne saken.
 10. Jeg håper at du sammenligner samme film mellom formatene og ikke en film på DVD med "bra" bilde mot en helt annen film på Blu-ray med "dårlig" bilde. Ut fra det du skriver kan det virke som du gjør sistnevnte. Selv filmer med begrensninger i kvaliteten på kildematerialet fremstår som skarpere og mer detaljert på Blu-ray. Hvis det er begrensninger i selve overføringen kommer formatet selvsagt ikke til sin rett. Tar man en overføring ment for VHS og bruker denne på DVD eller Blu-ray får man selvsagt ingen forbedringer. "Conan the Barbarian" har ikke spesielt god kvalitet på Blu-ray men da den kom ut på Blu-ray i 2011 var likevel mye bedre enn DVD og vel verdt å vente på. For meg som liker filmen og har sett den utallige ganger både på VHS og DVD kan første gangen jeg så den på Blu-ray beskrives som om noen skrudde på lyset i et mørkt rom. Det er mye detaljer som går tapt på DVD. Se på bildet. Ved første øyekast er det ganske likt. Så sammenligner du detaljer og da kommer åpenbaringen. Det er selvsagt tydeligere i fullskjerm og sammenlignes best på et oppsett med flere skjermer. Trykk på bildet og så en gang til når musepekeren indikerer +. Bruk så musens scroll for å sammenligne.
 11. Det er 6 ganger så mange piksler i en "field" på Blu-ray som på DVD. Tror ikke du lurer noen andre enn deg selv.
 12. Hvis du har oppdateringer påskrudd, noe man ikke bør ha, er det din egen feil. Tjenesten for oppdatering er det første man skrur av både profesjonelt og privat. Oppdateringer gjør man manuelt og kun de som er kritiske og først når andre har prøvd de ut i uker og måneder. Ved profesjonell bruk er det viktig at man kan jobbe kontinuerlig og uten hindringer og da er det rett og slett ikke mulig å ha oppdateringer påskrudd. Det kan medføre store økonomiske tap.
 13. Media omtaler regjeringskrise. At store deler av befolkningene er forbannet og moralsk svekket, nevnes ikke.
 14. Hadde du ikke en nøkkel til Windows 7 eller 8 du kunne bruke til å laste ned og låse opp Windows 10?
×
×
 • Create New...