Gå til innhold

BadCat

Medlemmer
  • Innlegg

    14 466
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

BadCat vant dagen sist 8. november 2013

BadCat hadde mest likt innhold!

3 følgere

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

49 359 profilvisninger

BadCat sine prestasjoner

9,6k

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

  1. Botter er robotmennesker som forsøker å ta over forumet og verden forøvrig.
  2. Du kan vel se opptak av sendinga selv hvis du har så vanskelig med å skjønne at de påstår at ei kvinne ble funnet død. https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/sesong/202407/episode/NNFA19072624 Velg avsnitt 8.
  3. De feiler nesten hver dag og uke. Ikke kan de skrive og detaljene er feil. Enn så lenge kan de prate sånn halvveis. Jeg kommer ikke til å skru på der igjen. Dette var dråpen. Det er for beleilig å skylde på ferie. Det er ikke stort bedre resten av året.
  4. Saken er at ei kvinne ble funnet dårlig i Sverige og ble fløyet til Norge. NRK påstår at kvinnen ble funnet død i Sverige. Sjekk TV2, VG, Dagbladet, med flere for informasjon. Alle andre steder enn NRK.
  5. NRK er ikke troverdig mer. Det er bare å si opp alle arbeidere og legge ned. De slipper å etablere seg på Ensjø. Ei kvinne er funnet død i Sverige, påstår NRK. Det er ikke funnet noen død Norsk kvinne i Sverige, i alle fall ikke denne. Kvinne ble fløyet til Norge og døde der. Man kan ikke stole på noe som blir sagt på NRK. Nesten et døgn senere har ikke NRK fått orden på detaljene. Distriktsnyheter Østlandet hadde fått med seg detaljene, men i redaksjonen hos Dagsrevyen har de lange kaffepauser, ca. hele dagen.
  6. Jeg skal holde hestene mine litt. Jeg er lei av disse tøyseboksene uten lanes. Nå vil jeg ha ordentlig igjen. Ytelsen er helt ok på 7950X3D, men det går ikke an å koble til noe. Virtualisering er dødaren for denne maskina her.
  7. De er dårligst i bransjen til å pakke inn varer. Ellers er det ikke noe å påpeke i forhold til snittet.
  8. Det er minnetemperaturen som er interessant på 3080. Den bør være 80-95 ved tung last. Er padsene gått vil det stange i 110C throttle og tapt ytelse og konstant 100% fan i stedet for 50% eller litt til. Det er sensorer på minnet som du kan lese av med en hardwaremonitorer som AIDA64 og tilsvarende. https://sourceforge.net/software/product/AIDA64/alternatives
  9. Dette er det samme som at Stabburet lager Grandiosa med fyllstoff i stedet for kjøtt og serverer en reklame on at det er ekte kjærlighet. Det er billigere for produsenter å erstatte noen få kort enn å sette på pads til titalls dollar på millioner av kort. For de er et kort verdt $3-500. Det er vi som betaler 25k NOK.
  10. Er det helgas middag du ser deg ut? Til motvekt mot kjøttprisen hos Rema. Eventuelt at du sitter på vaktpost mot at de døde skal stå opp og begynne å vandre som udøde sånn utover kvelden og natta.
  11. Vaginakuler, eller kegelkuler hvis man skal være presis.
  12. Min dårligere halvdel vasker intime gjenstander i oppvaskmaskina. Slikt bør ikke finne sted.
  13. Skittkasting er å snakke nedsettende om andre. Det har ikke noe med om det er sant eller ikke. Jeg etterspurte underholdende skittkasting. Det gjelder begge parter. Trump må finne på noe annet å si en "Crooked Joe Biden." Det har vært oppbrukt ei god stund allerede.
  14. Jeg må jobbe litt. Jeg har en deadline kl 04.00. Fort gjort å drite seg ut. Ferdig skrevet er ikke det samme som ferdig publisert.
  15. Jeg skulle gitt mye for å ha en politiker som Trump i Norge. En som ville stanse innvandring. I dag var det i Dagsrevyen om norsk krone som er så svak at tilreisende arbeidskraft har begynt å se andre steder etter jobb. Norske politikere er mer opptatt av å forby smakstilsetninger i E-sigaretter og hva som skjer ute i verden enn å adressere noen av de store problemene. For eksempel boligmangel og tap av kjøpekraft. Kjøpekrafta er i fritt fall her. Selv om man har til salt i grøten begynner det å bli snodige sluttsummer på kassalappen. For 27 år siden kostet det 35 kr for kebab i pitabrød nede i sentrum. I dag koster det 180 kr. Med normal prisutvikling burde det ha kostet ca 70kr. Boligprisene har flyttet seg omtrent like mye og lønningene har ikke kommet like mye etter. Det verste er ikke kjøpekrafta som allerede er tapt. Det er at det ikke flater ut men ser ut til å gi gass videre. Hvor mange ganger kan folk gjenta "Vi bor i verdens rikeste land" uten å følge med på prisutviklingen, før det blir så ille for folk flest at det ikke går mer. Folk følger ikke med på hva som skjer, de bare mumler gamle fraser og ser ned i bakken. "Verdens rikeste og verdens lykkeligste, alt skal bli bra." "Bare ikke Trump blir president, så går alt bra." 26k for et skjermkort og 80k for en PC. I 2012 fikk man markedet beste skjermkort i forbrukersegmentet for 4290 kr og hele PCen for litt over 20k. 2013, 37k for flipperspill. 2024, 97k for flipperspill. Det er den rimeligste varianten. De forseggjorte utgavene koster over 150k, pleide å være 60-70. Prisen er bare seget noen hundre dollar på de rimeligste så nesten alt skyldes svak krone.
×
×
  • Opprett ny...