Jump to content

BadCat

Medlemmer
 • Content Count

  6791
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadCat last won the day on November 8 2013

BadCat had the most liked content!

Community Reputation

4082 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

29131 profile views
 1. Smør på hele IHS så er det sikrere enn å ta en klatt eller strek. Mange pastaer blir bedre å påføre om man har de i vannbad noen minutter (ca 5) før påføring, altså tuben eller sprøyta, ikke selve pastaen, med mindre det er den typen pasta man spiser.
 2. Lag dere en gamingbedrift og omsett noe rukkel for 50k så koster i9-10900K 5k per prosessor.
 3. Vel, sett at det er tilbud for 2 men du skal ha 3 og ikke 2 eller 4. Kjøpe 4 og gi bort eller kaste 1?
 4. Er det ikke å oppdrive i9-10900T i Norge?
 5. Tilbud som kun gjelder når man kjøper to, tre, eller flere av en vare. Gi tilbud per enhet og la folk selv velge hvor mange varer de ønsker.
 6. Ja, hvis det er viktig med kontinuitet i produktene.
 7. En god årsak til å støtte Intel er at de produserer selv. AMD produserer på nåde fra andre.
 8. Disse problemene oppstod etter pressemeldingen om at Intel ikke lenger skulle følge Tick-Tock-modellen, skal tro om det ikke var i mai i 2016, ganske nøyaktig for 4 år siden.
 9. Straks Intel får krympet prosessen er ikke denne problemstillingen et tema og i mellomtiden skal man ikke kjøpe AMD. HEDT må også komme ut av skyggen. Det største argumentet for å kjøpe Intel er chipset og hovedkortene, ikke nødvendigvis selve prosessoren. Stakkars folk som har kjøpt hovedkort til 3900x og valgt med chipset-vifte. Har folk virkelig glemt chipset-vifte-helvetet fra 2005 da alle skulle ha Athlon 64 x2? Hvis eller rettere sagt når denne begynner å trøble så er det ikke det enkleste å få utbedret. Ikke at det er komplisert, men man skal ha ei erstatningsvifte hvis det er mulig å oppdrive og så skal det gjøres.
 10. At norsk media ikke omtaler de viktigste sakene i verden og kun piss om Ex on the Beach og tilfeldig pjatt. Ikke et kvekk om at Joe Rogan har fått en eksklusiv avtale med Spotify verdt $100 M og at verdien av Spotify umiddelbart steg med fem milliarder dollar. Dette er en stor sak og er med på å definere verdien til innholdskapere i tiårene som kommer. Helvetes møkkaland som ikke tenker på annet enn sex, poteter og sild. Det er ekstra ille at NRK-avgiften er kommet på skatteseddelen. Fremtidens media er alle andre steder enn hos NRK.
 11. Det gir mening. Stusset over flere av stolpene der. Hvordan har de fått 3950X så langt ned? Er det på grunn av lavere klokke? Vet du hva minnehastighet og båndbredde har for innvirkning på H.264? Alle mine maskiner (bortsett fra bærbare) er HEDT, så da har jeg jevnt over mer båndbredde enn på desktop-systemer. Kanskje ikke nå lenger da siden jeg ligger litt etter med 2666 MHz. Det er en grunn til at jeg har tenkt å skifte ut en del utstyr.
 12. Skjerm på 300 Hz er en realitet i løpet av året, delvis lansert allerede og da trenger seriøse folk all den CPU-kraften de kan få. Ganske mange har ventet på dette i mer enn 5 år så jeg regner med at folk er sultne. Spillmotor som håndterer 1000 FPS er også ute, så nå er det opp til maskinvareprodusenter og spillutviklere å levere.
 13. Takk. Det er nok Formula som er mest aktuelt for meg siden jeg kun klokker moderat og har hovedfokus på funksjonalitet og stabilitet. 10 GBe er også kjekt for tilkobling til NAS.
 14. Hva er forskjellen på Apex og Formula?
×
×
 • Create New...