Jump to content

BadCat

Medlemmer
 • Content Count

  6609
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadCat last won the day on November 8 2013

BadCat had the most liked content!

Community Reputation

3909 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

28669 profile views
 1. Problemet med å forsøke begrense varekjøp fra utlandet er det samme som å forsøke å begrense alkohol. Resultatet blir ikke at folk kjøper mindre, det blir at folk kjøper mer.
 2. Komplett bruker dagevis på å få sendt varer som er på lager. Han Tykje i det røde helvete.
 3. Ser ut som de er inne på noe, men her trengs det en del polering.
 4. Hvis pakken kommer på døren er det fordi du eller nettbutikken har valgt brevpost/levering på dør. Hvis du velger levering i butikk kommer den i butikk. Enkelte nettbutikker lar kunden velge, andre på eget skjønn. Enkelte nettbutikker bruker uten å opplyse om det mange forskjellige leverandører/lager slik at pakken blir splittet opp i 3 forsendelser hvorav en kommer i butikk og 2 kommer utenfor døren. Da hjelper det ikke med en større forsendelser for de små kan likevel komme på døren. Hvis man da bor i et strøk hvor folk stjeler alt som ligger løst, altså alt som ikke er låst inne eller fastmontert, da får man høy puls noen dager eller uker. Da får man ta fri for å sitte vakt.
 5. Billige routere har ofte problemer med ytelse, stabilitet og sikkerhet. For produktive folk så taper de under hele bruksperioden. Prisen for å eie et produkt er mer enn innkjøpsprisen. Dette er kjent som TCO "Total Cost of Ownership".
 6. Det er 5 års reklamasjon på en router, men det spørs om det er verdt det på en rimelig router med mindre det går gjennom på første henvendelse. En ordentlig router koster fort noen store lapper. Først da er det verdt å bruke tid på reklamasjon som ikke går gjennom på første henvendelse. Noen produkter er så rimeligere at man vil ha større transportutgifter for å komme seg frem og tilbake fra butikken.
 7. Suksessfulle folk er de som bygges opp, ikke de som brytes ned. Kun de som bryter grenser blir lagt merke til og blir husket for ettertiden.
 8. Det kostet mer før, men folk finner noe å klage over uansett.
 9. Nå har klimahysteriet gått alt for langt. Globalistene kan ta agendaen sin og stikke den et visst sted hvor sola ikke skinner.
 10. Hvorfor er alt av modeller av Huawei P30 Pro 6/128 og 8/256 plutselig forsvunnet fra nettbutikken til Komplett? De kan vel ikke plutselig ha solgt ut samtlige?
 11. Er det noen nye tilbud for "Cyber Monday" eller er det mest resirkulering av "Black Week" og "Black Friday"?
 12. Når man ikke kan ta vare på de som står en nær fordi de er giftige mennesker.
 13. Det er ikke hva som skjer men hvordan man tar det. Mennesket kan flytte på seg og det er blitt gjort gjennom alle tider.
 14. I skolebøkene på 80-tallet stod det at havnivået skulle øke med 90-100 meter. Postgirobygget ble brukt som referanse.
 15. Når man blir lei av å gråte så får man le litt i stedet.
×
×
 • Create New...