Jump to content

BadCat

Medlemmer
 • Content Count

  10197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

BadCat last won the day on November 8 2013

BadCat had the most liked content!

Community Reputation

6136 :)

2 Followers

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

33296 profile views
 1. Seasonic sender med inntil 6 enkle kabler, derfor gir ikke manualen mening.
 2. Jeg synes at denne er mye verre. Hvis man tar på forsterking i eq så man får kraftig vreng får man nesten simulert hvordan det høres ut når den bilen kommer forbi. Det er helt for jævlig.
 3. Samtlige manualer for PSU og skjermkort med unntak av Seasonic sier noe annet. Bare sjekk hvilken som helst kjent leverandør. Kun siste kontakt på kort med 3x PCIe skal på daisy og helst ikke den heller. Seasonic sier heller ikke at man skal gjøre det. Det som skiller Seasonic er at de lar være å si at man ikke må gjøre det. Argumentasjon om at man har gjort slik og sånn i måneder og år er ikke bevis på at noe er forsvarlig. Alt går til det ikke gjør det mer. Det går fint å kjøre 2-300 km/t gjennom en rett og fin tunell på 5-6 km, helt til de må brekke løs bilen fra tunellveggen, eller den lille bilen kanskje smatt under et vogntog en dag. Det er en grunn til at slikt ikke er lov og slås hardt ned på. Allerde ved 120 km/t i 80-sonet tunell ser lovens lange arm alvorlig på saken. Det er mange nok bilder av kabler som har smeltet og kort som har tatt fyr til at det er verdt det med eksperimentielle koblinger. Ved dårlig kontakt kan det oppstå varmgang og når man allerede har kompromisset koblingen ved å koble daisy der man ikke skal, er det større risiko. Det er ikke de månedene det går bra som teller, men den ene natta det tar fyr. Det skal ikke mange drag av giftig røyk til før det er game over. Det er heller ingen garanti for at man våkner av en alarm.
 4. Selvfølgelig er kvaliteten vesentlig, hvis ikke hadde ikke noen her hørt om Blizzard Entertainment. Det har vært dårlige arbeidsforhold der i minst 20 år, kanskje lenger. Folkene bak Diablo med flere, totalt ca. 30 forsvant allerede tidlig på 2000-tallet på grunn av en pågående konflikt. Dialog mellom ledelse og arbeidere samt løsning av konflikter har vært elendig og det ble neppe bedre etter at Activision kom inn i bildet. Det har vært mye svelging av kameler og problemer feid under teppet. I år med overveldende suksess kan man komme unna med mye, fordi arbeidere er villige til å godta mye i jakten på det de søker. I alle fall mer enn i dårligere tider. Etter hver som det har gått mer trått med utviklingen av produkter og problemene har status kommet opp i dagen. Folk har lenge visst om problemene. Folk har lukket øynene og håpet at det går bedre "i morgen". Nå tror ikke folk på det lenger. Det var en ikke så ulik diskusjon som gikk etter oppkjøpet og slipp av TBC i 2008. Nå er vi altså her igjen. Dog er det tvilsomt at det vil lykkes å piske en mer eller mindre død hest i ytterligere 12-13 år. Blizzard Entertainment har lenge slitt med å holde på verdifulle arbeidere. Etterhvert som nøkkelfolk forsvinner ut av selskapet blir det stadig vanskeligere å levere en god spillopplevelse som lever opp til forventningene til logoen. Lekkasjene og kommentar-videoene fra sentrale folk i spillmiljøet blir bare mer og mer alvorlig for hver måned, Kjente innholdsskapere som har selskapets spill som levebrød har allerede meldt opphør i nytt innhold i de respektive spill.
 5. Du har ikke lest hva jeg skrev. Jeg har fått for mye innhold. Dårlig innhold er overflødig. Kort sagt. De burde ha stengt ned i 2010 eller der omkring hvis det var opp til meg.
 6. Nå er det de færreste som har plass til AiO, men det hjelper neppe med LHR. Nå har ikke jeg fulgt med på hvor raskt 3080 Ti selger, men jeg har ikke inntrykk av at det er spesielt rask. Til sammenligning gikk EVGA 3090 AiO temmelig raskt. Hvis jeg husker riktig gikk 50 kort på under en time. Dog er dette noen måneder siden, da det var mer trykk. Noen 1:1 sammenligning er det ikke, men det gir en pekepinn på at AiO-kjøling ikke trenger å være et hinder i seg selv.
 7. Det kommer litt an på butikk, men det er ikke bare noen, det er hundrevis som bestilte ved lansering som ikke har fått fremdeles.
 8. Folk er den de er. Enten man starter i første klasse på skolen, avtjener førstegangstjeneste eller deltar på en arbeidsplass vil det alltid være folk som ikke er til å fordra. Det er like sikkert som at solen står opp. Folk har ulike preferanser for hva de liker også. Blizzard Entertainment startet på nedturen allerede i 2002/2003, folk har bare vært blind for det og den kommersielle suksessen til WoW har skygget for de verste skavankene. Arbeidsforhold hos en utvikler har vi ikke noe med. Det får ansvarlig for HMS ta seg av og sørge for blir kjørt i de riktige kanaler. Det som verre er at det begynner å bli noen år siden november 2008 da Wrath of the Lich King ble sluppet. Det har ikke kommet noe meningsfullt fra utvikleren siden den tid. Hvis ledelsen ikke makter å snu skuta kan det være på tide å gå i land for godt.
 9. Jeg likte Diablo III bedre slik det var i starten. Like fult et dårlig spill, men bedre enn nå. Jeg holder meg til Diablo II. De som har noen år med gaming bak seg husker tidlige versjoner av DOOM (pre 1.4) og når swastika ble fjernet fra E1M4. Her er en spøk om endringen. Jo flere som blir krenket desto mer må man sensurere og flere vil kreve sensur med bakgrunn i tidligere sensur osv.
 10. For å si det slik. Hvis man ikke var attraktiv som ung, blir man neppe mer attraktiv med årene. Unntaket er hvis tykkelsen på lommeboka vokser kraftig underveis. (Billedlig da de færreste bruker verken lommebok eller kontanter.)
 11. Nei. Det er flust med kvinner tidlig i 20-årene som ønsker en mann som kan tilby trygghet og romslig økonomi.
 12. 60 er de nye 20-årene, så det er i alle fall ikke noe stress som mann.
×
×
 • Create New...