Gå til innhold

Squares

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Squares

  1. Kiwi og Coop Mega har fortsatt et ok utvalg, men det lengste jeg har sett er 1 år. Gavekort i butikkene er nesten dødt.
  2. Nok en dag med tørr kylling og overkokt ris. Helt ok og sunn hverdagsmiddag. Mer smakfulle oppdateringer vil bli postet senere.
  3. Jeg har aldri møtt en mann med forlovelsesring
  4. Hvis det bare blir middelmådige anmeldelser så håper jeg de kan reparere med noen store patcher evt gratis DLCer. Er lov å drømme. Personlig selv venter jeg med kjøp til alle bugs blir fikset, evt en finpuss. Gir det 2-6 mnd.
  5. Jeg ønsker damer velkommen til å gi sterkere signaler enn å ta seg på håret og et smil. Jeg har opplevd å date personer som har prøvd å sende hint med å dele en sang, eller hun kledde seg litt ekstra opp, det gikk meg fortsatt rett forbi. Det er ikke alle som forstår små hint. Jeg hadde vært enda raskere på om signalene var tydeligere den gang. Kjør på! Hvordan gikk det?
  6. Null respekt. Det er en spesiell plass i helvete for slike typer mennesker.
  7. Programvaren fra hjemmesiden er ute av drift. Det blir retur eller bytte.
  8. Har nettopp kjøpt meg en gamingmus med 10 knapper. Jeg får ikke ekstra knappene til å fungere i spill? 3 av knappene kan skifte farge, men det var ikke helt det dem skulle brukes til. Har også noen ekstra knapper til venstre. Til informasjon fungerer 4 knapper + scrollen. Jeg har spill som liten hobby så her er jeg blank. Merket er Arrogant Bastard
  9. Takk. Er skeptisk til slikt fra før men kan forstå at folk går rett på. Det klaffer så bra med forrige LEGIT oppdatering. Uten tvil den beste scam mailen jeg har kommet over så langt. Pass på folkens
  10. Alt er bestilt fra Walmart. Sporingsnummer jeg fikk fra walmart passer ikke med nr fra Express Postal. Har sendt mail til Walmart nå og håper de kan grave litt for meg. edit: leif
  11. Pre-order opplegg. Har betalt frakt og alt på en legit god side men har aldri opplevd et mellomstopp som dette. Kan jo være en tilfeldig scam mail. Dette var vanskelig å lukte seg frem til.
  12. Har forsøkt, og ingen svar. Har prøvd flere ganger forrige uke og nå i dag.
  13. Hei. For 6-9 mnd siden kjøpte jeg pakker fra USA. (Har 2-3 pakker som kommer før 1. kvartal 2023) Har nå fått en mail fra Express Postal om at pakken er forsinket og jeg må betale penger i NOK for å få utlevert pakken. Tingen er at jeg aldri opplevd dette før når jeg har bestilt varer fra utlandet. Summen passer heller ikke inn. Har alltid betalt toll på utleveringsstedet før. Linken ser litt sketchy ut og nettleseren advarer. Tingen er vel om dette er legit fra en av bestillingene mine eller om det er scam mail? (Flytt gjerne tråden til rett plass om det står på det )
  14. Det blir kylling og ris pluss diverse frosne grønnsaker. Det blir til at jeg skjærer kyllingen opp i strimler for å spare tid. Altså juicy kyllingbryst er overvurdert uansett. Det blir mealprep denne gang så håper jeg på et bedre måltid til helgen.
  15. Håper på et meget bra tilbud på proteinpulver og kanskje en bedre datamus. Tror egentlig ikke det blir noe kjøp men skal følge med. Hele opplegget har vært skuffende de siste to årene for min del.
  16. Litt av en julenøtt du har fått frem her. Jeg tror dame 3 og 2 treffer best. Det virker mest balansert. Begge er godt nok reflektert sier du, og da blir det enklere å booste forholdet langsiktig. Av erfaring, når partnere har så stor sosial appetitt at de skal nærmest ha med venninner eller vennepar ut til en hver anledning da blir det i overkant mye. Eller at noe skal alltid skje, nei takk. Jeg setter pris på alene tid som par.
  17. Et populært teppe i min barndom. Hele nabolaget og kompis gjengen hadde en versjon av denne.
  18. Det er ikke sikkert at du blir første kvinne i rekken. Kanskje det finnes en middelvei som at du blir plan b. Dette må ikke nødvendigvis ende opp med at du blir plan F, ikke sant? Du kan fint unngå å bli et valg av desperasjon. Du har nok litt nese for det allerede. Tror du alle forhold har funnet hverandre gjennom å være først i rekken? Finn balanse og jobb med det gode. Er du en omsorgsfull kvinne som kan sette ord på ting? Da passer kanskje ikke en passiv rørlegger som aldri har hat behov for å sette ord på ting. Bruk det på en dude som søker det. Lykke til på den gylne middelvei.
  19. The Playlist falt i smak her. En serie som handler om Spotifys utvikling sett fra forskjellige perspektiv som artisten, utviklere, juristen og grunderen selv. Hver episode har sin egen hovedperson. Det er en spiselig skandinavisk drama som legger igjen en god ettersmak. De første tre episodene er best, spesielt likte jeg episode 3. Veldig bra skrevet episode med gode scener og overganger. Alt i alt blir det terningkast 4.
  20. Jeg slår et slag for Shazam. Nå oppdager jeg stadig nye låter og melodier fra film og serier. De går rett inn på listen.
  21. Alle har røde og grønne flagg. Du velger dine kamper. Det kan være dritt og bli sammenlignet med eksen, og det kan oppleves som han alltid skal inn i bildet. En annen vinkel kan jo være at hun enkelt bare sammenligner sitt gamle liv med sitt nye liv hun har sammen med deg. Det er ikke sikkert hun mener noe med det. Du gjør mye bra greier hun verdsetter og du tar henne litt på sengen for å si det sånn. Litt alvorlig igjen tenker jeg at det burde gå helt fint å sette seg ned med partner å snakke om mors- og farsrollen. Dere har jo kommet langt. Relasjoner er så forskjellige. Lykke til.
  22. Mange gode poeng og innlegg her allerede. Først og fremst bør du kommer deg over usikkerheten din. Det blir vanskelig å pleie et forhold eller en sunn relasjon til en mann når dette er linsen din. Du er 27 år og med det har du et godt utgangspunkt. Hvis ditt fysiske velvære visner allerede så er dette og noe du bør prioritere høyt. Har du vurdert å skaffe deg en hund? Da kan du få et mer fysisk aktivt liv, og du kommer deg opp fra dataen hver eneste dag. Kanskje du møter en mann i hundepark eller lignende. Du må tørre å gå ut og prøve å jakte nye interesser eller sosiale sirkler er vel poenget her. Ikke vær passiv, og gjør det gradvis. Gjør deg selv bedre. Vi kan ikke trykke i oss uendelige mengder pepperkaker og julefilmer hvert år. Ta ansvar over livskvaliteten din. Hva betyr det egentlig når brukere her snakker om å finne en som har alt på stell? Utrolig vagt, og ikke rart det går alle veier her. Det er godt gjort å finne seg en partner som er en aktiv god lytter, men som også kan fikse kjøkkenet, og har en god lønn og stiller sosialt sterkt med hårlinja på stell. Eller er det så enkelt som et ryddig hjem og ingen alvorlige røde flagg? Jo mer du har og by på selv, jo mer har du å rutte med selv når det kommer til en person som har alt på stell.
  23. Håper dette blir bra. ME-trilogien er helt konge.
  24. Svenske kjøttboller og ris. Bra tilbud i butikken.
×
×
  • Opprett ny...