Gå til innhold

Deechon

Medlemmer
  • Innlegg

    613
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Deechon

  1. Skal sjøsette båten igjen nå til sommeren og gleder meg til å reise rundt i ferieukene mine.
  2. Ja, da får du vel ta litt ansvar da og lage noen tråder du syntes er interresante?
  3. En av disse bilene er en BMW, den andre er en Honda. Klarer dere å se hvilken?
  4. Jeg sitter faktisk og undrer på det samme. Min F01 med rwd har gitt meg mange hodepiner denne vinteren, og det hjelper ikke meg at vinteren her jeg bor startet i oktober... Når mine piggfrie er utslitt kommer jeg nok til å gå over til pigg...
  5. Jeg har aldri hørt om noen som har forhandlet lønn på vikariat, men hva har du egentlig å tape? Det er jo bare å prøve, feiler du så har du lært noe du kan ta med deg videre i livet. Lykke til.
  6. Har et akademikurs jeg prøver å gjennomføre ved siden av jobb men det er dritvanskelig og jeg får ikke ting til så raskt som jeg hadde håpet på. Veldig demotiverende egentlig, men jeg får bare fortsette...
  7. Husk at propaganda går begge veier. Vesten har mye å tjene på å forhøye tapstall på russisk side. Ifølge MediaZona er det bekreftet ca 85 tusen døde gjennom dødsannonser. Det vil nok være mer realistisk å anta at det er noenlunde nærmere sannheten enn hva øvrige medier sier.
  8. At dere bruker en halv måned på å oppkonstruere to middelmådige svar til meg sier alt egentlig. Jeg gidder ikke diskutere mer, særlig ikke en som bare sender en wikipedia link som ikke er relevant. Siden dere hater russland så mye kanskje dere burde bli med i det ukrainske militæret? Jeg hører de har et ekstremt stort behov for nye soldater siden de fleste andre er KIA/MIA.
  9. Jeg ble egentlig invitert til å dra til USA til sommeren, men jeg er skeptisk til å bli med, siden jeg ikke vet om jeg blir sikkerhetsklarert og ikke har lyst til å tape billettpengene 😂😂 Men jeg skal værtfall til spania igjen, det er et bra festland med billig øl og røyk.
  10. Det har gått rykter i flere år, men nå er "planen" lagt død en gang for alle. Apple skal ikke lage elbiler alikevel. https://www.rt.com/business/593298-apple-electric-car-plans-dead/
  11. Jeg sitter med inntrykk av at tradisjonelle fora er en døende art i stor grad. Reddit/Facebook er nok de beste stedene for diskusjoner og deling av innhold. Det beste du kan gjøre er å selv dra i gang/starte diskusjoner og holde forumet gående.
  12. Atter en gang har kievregimet sendt raketter inn i russland, denne gangen har de gått etter sivile med vilje. Ett barn er blant de drepte: Vestlig kilde: https://www.vg.no/nyheter/i/MozLJr/reuters-fem-doede-i-missilangrep-i-russland Russisk kilde: https://www.rt.com/russia/592497-russia-slams-ukraine-attack/
  13. Deechon

    Trafikalsk klagemur

    I løpet av en kort kjøretur i dag morges måtte jeg tute på to stykker. En som ga blankt faen og bare kjørte ut rett foran meg (klarte så vidt å stoppe på glatta) selv om hen hadde vikeplikt, og en annen som stoppet opp mitt i en rundkjøring og lurte på om hen skulle kjøre ut mot innkjøring forbudt ( hen valgte å ikke gjøre det) Man må virkelig være på vakt ute på veiene....
  14. Det kan du ikke vite, for hendelsen har ikke funnet sted enda og vil mest sannsynligvis aldri finne sted. Du skriver bare dette fordi det er det du ønsker at skal skje. Du kan ikke se inn i fremtiden... Dessuten, så har de to siste storkrigene (1 og 2 verdenskrig) blitt startet i europa. Det var derfor jeg skrev at det mest sannsynligvis vil være vesten/europa som også starter tredje verdenkrig. Til slutt så er det verdt å nevne at Russland har aldri appellert til en storkrig.
  15. Deechon

    Svar ærlig

    Nei, det nærmeste jeg har kommet var vel en gang jeg skled på is på sykkelen min og slo hjelmen så hardt i bakken at den ble ødelagt (bra jeg hadde hjelm da) Har du noen gang vært på campingferie?
  16. Jeg mistenker at dette er ganske nærme sannheten. Men uansett, denne konflikten involverer ikke noen natoland, så artikkel 5 er ubrukelig i denne sammenhengen.
  17. Tredje verdenskrig er svært usannsynlig. Så det er ikke noe man trenger å frykte sånn sett. Men hvis det er noen som skulle appellert til tredje verdenskrig, så ville det vært vesten. Enten gjennom direkte innblanding nede i israel eller i ukraina.
  18. Det er egentlig dette jeg hadde ønsket at skulle skjedd. Vi i vesten har egentlig ingenting med denne konflikten å gjøre. Tenk på hvor mange milliarder med dollar som har blitt gitt til dette østblokklandet, uten at det har gjort noe nevneverdig forskjell. Ukraina kommer nok til å tape krigen uansett. Den eneste måten ukraina kunne vunnet på var om nato gikk inn, men det kommer ikke til å skje siden ingen ønsker tredje verdenskrig. Det er selvfølgelig synd at så mange uskyldige har dødd, men vi lever ikke i en snill og grei verden og sånn er det bare. Det beste hadde vært om vi i europa fokuserte på å hjelpe flyktningene som har forlatt landet istedenfor å teppebombe zelensky med milliarder til en krig som de ikke vinner uansett.
  19. Jeg hadde rett gitt, solgte meg ut denne uka og gikk med 71% fortjeneste. Bare synd jeg kun gikk inn med 5k. Hadde vært mer moro om jeg hadde satset mer enn småpenger...
  20. Symbolpolitikk. Det er jo ingen land som kommer til å bruke atomvåpen hverken i angrep eller forsvar. Det er i praksis selvmord.
  21. Nei, eller værtfall ikke den jeg linka @Sjørøver den er for dyr. Men min nåværende bil er Diesel og min neste bil skal også være Diesel. Men kanskje ikke helt ny nei.
  22. Så hele intervjuet tidligere i kveld. Uansett hva man mener om konflikten så er det viktig at begge parter sitt syn på saken kommer frem. Dette var et sjeldent innblikk i Russlands (Putins) syn på konflikten. Må si jeg er mest overrasket over hvor mye Putin nedtoner konflikten, ved å f.eks si at han har prøvd i årevis å konfrere med vesten om ukraina og natogrensene og at han ble "tvunget" til å gå inn i ukraina for å redde russlands integritet. Men når han sa at denne "Militæroperasjonen" minner mer om en slags borgerkrig innså jeg at det er iværtfall litt sannhet i det utsagnet. De fleste ukrainere har tette bånd gjennom blod og familie til russland. Det er også vært å huske at ukraina tilhørte soviet i flere tiår, det er ikke et vestlig land og kommer aldri til å bli det. Det som nå skjer og har skjedd de siste to årene er selvsagt forferdelig, men dette er ikke nytt i historisk sammenheng. For 80 år siden omringet tyskerne leningrad i sin jakt på territorie og makt og var villig til å påføre endeløs lidelse på menn, barn og kvinner. Denne gangen er det russland som gjør det samme.
×
×
  • Opprett ny...